Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Azt neztem en is...passz :/

banok
17.00 Manchester City - Arsenal
tv: Digisport 1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
maicon?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Mai kezdo:

Hart - Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy - Garcia, Yaya - Sinclair, Agüero, Silva - D¾eko

Cserék: Pantilimon, Kolarov, Nasztaszics, Barry, Rodwell, Tévez, Balotelli

bakkerman
kajak?? ://

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Elég szarul, fõleg, hogy a padra se rakta Mancini 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
nem néztem a meccset,Balo hogy tolta?

limperatore
jajj rudolf te olyan kis meleg vagy 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Küldjem a számla számomat ? 😊

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Már a haverokkal ünnepeltem. Megérdemelte a madrid a látottak alapján, de ne így !!!!!!!

10euróért raktam fel. Már csak a city kellett x2-be 😞(((((((((((((((((((((

attiGT
adok 200e HuF-ot ezért a hozzáaszólásét. Imádlak!!

Rockynhooo
Ezt most nem értem. 200ezret raktál a city gyõzelemre 1:2nél liveba?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nekem 200ezer forintért kellett a city x2-be. 85. perc 1:2.
Eltudjátok képzelni mit érzek most ? Essen ki a city a csoportból, és a bajnokságban ne érje el a 10. helyet sem !!!!!!!!!

Komany te kopasz szar !!! Ilyen védõt a faluban is találni.

REALista
<#nevetes1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Az nem mákos, aki közel 70 perc után lõ elõször kapura és az pont bemegy? Ha a félidõben 1v2-0, akkor senki se szólhat semmit. Európában focizni kell, nem elég az alibizés. Az az EL-ben talán elég lehet 😉

Szar Bayern, szar Bayern :)

majdnem bejött a mixem...2 percet kellett volna a citynek kihúzni és marad akár a 2-1...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
na geci ekkora mákos realt

Effe88
2-2
D😄:😄

limperatore
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól 😄DDDDDDDDDD

limperatore
na faszom jön ez a bazári majom

Effe88
😄😄😄😄
1-1

limperatore
ez az vezetünk, remélem marad és jön sok pénz 😄

WuFraZselic
nem követem a Cityt egyáltalán, szóval nem tudom, hogy Nastasic azért játszik, mert annyira jó, és kiszorított valakit, vagy valaki sérült, de azért komoly dolog! az ára is az volt, pedig egy 18éves gyerek...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
az a durva, hogy a szerbeknél milyen jó védõk vannak
vidic,subotic,kolarov,bisevac,ivanovic stb..
nekünk meg jut egy vanczák és társai😄😄😄

limperatore
higuain ritka gólérzékeny csávó 😄

WuFraZselic
durva, hogy Nastasic kezdõ...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
3-0 sima 😄

Glory, Glory Man. United!

WuFraZselic
under 2.5 lesz a nyerõ

Tyler1
Szerintem is X lesz, vagy 1-0 a Realnak a hazai pálya miatt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

én egy x-en gondolkozom, de ez az a meccs, ahol minden megtörténhet 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

mai meccsre megtettem a cityt. Remélem nem hagynak cserben 4,95 szorzóval😊

Madrid szar most

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jól is járnátok ez a faszi mindent belõ

Az egy baromsag...
Olyan is volt abban a Ronaldos cikkben,hogy havi 600k-s fizetest kapna,meg cserebe odaadnank Tevezt meg David Silvat meg meg par jatekost. Fasznak se kell Ronaldo,maradjon az csak a seggen a Realban. <#zavart2>
Arrol nem is beszelve,hogyha Ronaldo idejonne hozzank,akkor a Unitedet gyakorlatilag arcon kopne.
Ezert utaltam meg most RVP-t is...szanalom. Tevez is ott volt a Unitedbe,ert is el eleg komoly sikereket...tisztelem,meg jo jatekos meg minden...de ilyen tekintetben egy David Silvahoz vagy egy Richardshoz kepest az en szememben egy "senki"

tudom,

Ronaldoért a city 95 milliót ajánlana...kicsit sok azért...

A Chelsea is erdeklodik,az apja pedig azt nyilatkozta nemreg,hogy Falcao Chelsea szurkolo mar kiskora ota. Amugy en akit a legszivesebben latnek a Cityben az Hulk. Csak o most elment a Zenitbe 😞

és persze vadonatúj Mercije van ennek is 18 évesen és száguldozik...miért adnak ezeknek jogsit ilyen korán...

Blum, Falcao az egyik januári kiszemeltje a citynek😊 Bõvebb info Itt van

Hat ezen felrohogtem 😄

A cikk irojat ezuton is egy orbitalis virtualis pofonnal dijazom!

"Jack Rodwell has been forced to withdraw from the England Under-21 squad.

The City midfielder picked up a knock on his knee in the 3-1 win over QPR at the weekend and will instead receive treatment at Carrington.

Though he is ruled out of the trip to Azerbaijan, the injury will be assessed during the week and if he shows sufficient improvement, Rodwell may join up with the squad for Monday’s game against Norway. "

<#shakehead>

bakkerman
az még hagyján,hogy vége a karrierjének,és megy a börtönbe,milyen élete lesz? 18 évesen "megöl" két embert,ezt elég lesz feldolgoznia,hogy egyáltalán visszailleszkedjen a társadalomba,nemhogy még focizzon is :/ bár nem sajnálom

Ezzel asszem tonkre is tette a karrierjet. <#falbav>

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

szomferi
na, csak fejelt egyet 😄
kéne egy kétgólos gyõzelem, hogy biztos legyen a siker (meg a tippmixemnek is jót tenne 😄)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
link a meccsre???
Mai kezdok:

Hart-Kolarov,Kompany,Lescott,Zabaleta-Rodwell,Yaya-Nasri,Silva-Tevez,Dzeko