Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az meg nem jelenti azt,hogy golt is fog rugni 😄DD
Tavaly szezon elejen bomba formaban volt,aztan valami elromlott nala 😞
Ugyanez Silvaval. Bar o mostanaban megint kezd magara talalni. Emlekszem amikor tavaly volt valami kisebb balhe emiatt,merthogy Mancini is latta hogy nem megy neki es lecserelte jopar meccsen. Aztan Silva ezen felhuzta magat de utana mondta,hogy igen...valoban nem volt vele minden rendben.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

McFrost
Helló!
Nem érdekel valakit egy 4 évesre való 2005-ös hazai Reebok mez?
Bekeretezve jól mutat egy fanatik falán vagy egy gyereken.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szomferi
vazze, róla el is felejtkeztem 😄
de hogy hogy... nem tudom 😄

végre kezdõ lehet akkor Dzeko

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Rudee
Silva.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Dzeko <#idiota>

szomferi
no, akkor ki fog gólt rúgni a QPR-nak Tevezen kívül?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Baaaahh,Sinclair...Rodwell akart lenni. 😄

My bad <#vigyor5>

Szerk.: Igen,tudom..o pedig kozeppalyas,de vkp-t fog jatszatni vele Mancini.

Rudee
Sinclair-rel erõsödött a védelem? Õ támadó játékos.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Aguero nagyon fog hianyozni a Real ellen 😞
Viszont legalabb a vedelem erosodott kicsit Maiconnal meg Sinclairrel. Nasztaszics sajnos csak kesobb csatlakozik. 😞

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
ha milan sampdoria döntetlen lesz akkor kurva ideges leszek, 50eft-t nyertem volna

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tevez kivetelevel ma mindenki egy nagy rakas szar volt. Osszetehetjuk az X-ert a kezunket.

limperatore
ekkora köcsög játéosokat szarnak az egészbe a bedobást 1 perc alatt végzik el nem is akarnak nyerni kurva anyjukat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
óóóóóóó ez epic <#banplz>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Skrtel 😄

😄DDDDD

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Annyira vartam errol egy ilyen kepet 😄

bakkerman
ejj kolarov paszmek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez az elso felidei teljesitmeny bungyenge volt <#falbav>

Pont kimentem ragyujtani....😞

limperatore
na bammeg 1:0 poolnak

limperatore
na kezdõõõõõõdik

Liverpool - Manchester City 17:00

Digisport adja eloben.

Mai felallas: Hart - Zabaleta, Kompany, Kolo Touré - Kolarov, Milner - Yaya Touré, de Jong - Nasri, Tévez - Balotelli

A hivatalos oldalon mar azt irjak,hogy a Stoke elleni meccsen is visszaterhet.

Amugy azt a 6 honapot nem teljesen hulyesegre alapoztak,mert eloszor Mancini is azt mondta,hogy nagy a baj...aztan kivizsgaltak teljesen Sergiot es akkor kiderult,hogy megsincs olyan nagy gaz.

akkor az a 6 hónap jó adag pletyka volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Agüero csak egy hónapra (Pool, QPR, Stoke + az 1. BL-forduló) esett ki, a szeptember 23-i Arsenal elleni meccsen már játszhat elvileg.

Mar kijelentette De Rossi hogy nem megy sehova!!!
De Rossi holnap delutan 3-kor vesz reszt a sajtotajekoztaton 😊

Aguero Facebook oldalarol:

"The studies I had done revealed there's no significant injury but it was a very tough hit to my knee. Tomorrow, the physicians will evaluate the time it will take for me to recover. I can't muster words to thank for your concern and with this much support, I'll probably get back up on my feet soon. And I want to congratulate my team mates for their effort in turning this game around. Now more than ever - c'mon CITY!!"

<#eljen>

Na nee..

Hat az k.rva nagy szopas akkor 😞

egyes források szerint Aguero 6 hónapra kidõlt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

WuFraZselic
amerikából nem tudok játszani, meg idõm se volt a topikot nézni... most itthon vagyok szeptemberig, lehet benézek, hátha dob valamit a gép újra

de ez nagyon volt, bocsánat õsCitydrukkerek 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csá Wufra! Te még élsz? 😄 Régen láttunk mix topikban! Pedig neked elég jól ment....

WuFraZselic
õk megkérdezik aput, és ha õ sem tudja, akkor teljesen feleslegesen van bekötve a digi otthon

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Konzolosok? 😄 Hát ha megmutatod, hogy írtam én Konzol témában azonnal átutalom a 10k nyereményem 😄😄

limperatore
ide tévedt a srác a konzolosok fórumáról

mi a helyzet a gyermek nézõkkel pl?

Na mind1😉

Amugymeg tessek,itt a balfasz bandad,3-2.

Hulyegyerek..

Nem azert mondtam,mert elfogult vagyok,hanem azert mert zavar,hogyha idejon valaki,akinek alapesetben semmi koze a csapathoz es elkezd frocsogni. Ez kb. olyan,mintha en atmennek egy masik random topikba es elkezdenek rohogni rajtuk,ha kikapnak.

9csöves9
azokat gondolom valami feldolgozhatatlan trauma éri. látom magam elõtt hogy ezrek kaparják a falat ordítva, hogy MI A FASZOM AZ A SOTON???

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
góóóól

3-2 Nasri nagy gólt lõtt

Az majd ad hangot a TV-re aztan meghallgatja ahogy a kommentator 3 percenkent kimondja,hogy SZAUSZEMTON

😄😄😄

Steve Downie
A Star Warsból Jabba is kint van a meccsen, a Southampton drukkerek között

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

hmm kiírják a DIGI-nél, hogy Manchester city - Soton

Értem én, hogy a Southampton túl hosszú és a Soton a becézett formája, de könyörgöm, aki nem ismeri a csapatot azzal mi lesz?

Mert nem balfax banda? 😄 Ennyire elfogult city segget nyaló ne legyél már. Elsõ félidõben 3 sima gólt kellett volna lõniük ehelyett minden elbaxtak, majd kaptak a semmibõl 2-t. Egyébként meg nem vitték el a fogadásom, és nyertem, de attól még BALFAX BANDA!

Bazdmeg Balotelli 😄DDD

Silvát már rég le kellett volna vinni, mai teljesítménye egy nagy darab 0!

Na 2-2 😄 Dzeko 😄