2173
-
#2012 epic -
#2011 te akkora csöves vagy mint a csapatod :DDDDD -
#2010 remélem Balo hazajön már télen :D -
#2009 talán meglenne a bl nyolcaddöntő,TALÁN :DDDDDDDDDD -
#2008 Mancini velük se nyerne semmit ADSG:ASDGASGDS -
#2007 nem visszamennyel hanem tenyleg gaz amit csinal a csapat
multkor is 93.percben makolta osszr a gyoztes golt..sztem megkene vennie a citynek c ronaldot falcaot meg messit előre -
Blum #2006 Visszamennyel!
Amugy tenyleg gyalazatosan szarul jatszottunk. De azert: CTID! -
#2005 szeretlek -
#2004 ezt a balfasz ctiyt most már a kurva anyjukat amúgy -
Blum #2003 Van egy olyan erzesem,hogy ezeket mar valaki kitalalja. -
IXEMGabeo #2002 szépet tékeltél
-
#2001 Balotelli bement egy patikába és kért 12 darab óvszert. Mögötte állt 2 lány és nevettek. Erre Balotelli megfordult, végig mérte őket, majd így szólt: Legyen 14...
csak hogy meglegyen a napi Balo :D -
#2000 Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta: "Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."
:D -
#1999 Giggs a City-t az elmúlt 8 év Arsenaljához hasonlította...azért ez durván sértő Balo csapatára nézve,látva a tegnapi hatalmas Bradford meccset ASD:ASSDGSGDDFASASFADGSFHSFHD -
#1998 ez örök klasszikus,ahogy azis,amikor 45-ös Milan mezzel pózolt még Interes korában :DDDDDDDDDDD -
karajjj #1997 ezen sírtam :D -
Zenszkij #1996 Balotelli újabb mókaficeksége :D. -
#1995 Komolyan neki van 8 általánosa? :D -
#1994 zseniálisak :D -
Monoton #1993 But Mario, use your head a bit.
-
#1992 azakurva :\ legalább a mixem jön :D -
#1991 ott van !!! 2:2 AHHAAHHAAHAHHAH
-
#1990 Facebookos szavazás a holnapi rangadóval kapcsolatban -
Blum #1989 Kibaszott nagy arc :D -
#1988 Noooooormális? :D
-
karajjj #1987 -
#1986 Mario Balotelli véleménye a Malagáról: "Kellő pénzmennyiségért, és tiszteletért cserébe talán, de csak talán, odaadnám a kulcstartómat nekik, a trófeavitrinben szépen mutatna," -
Blum #1985 Hart - Zabaleta, Kompany, Nasztaszics - Maicon Kolarov - Yaya Touré - Silva, Nasri - D¾eko, Agüero -
#1984 újabb gyöngyszem:
Amikor valaki csúnyának/ocsmánynak nevez, odamegyek hozzájuk, mosolygok, majd megölelem őket, mert tudom, nem könnyű az élet, ha valakinek sérült a látása.
-
#1983 Miért nem szeretnéd? -
#1982 kölcsön+opció,plusz Boateng-Pato-meg 10 darab Audi S8 -
#1981 és a milan miből venné meg? :D -
#1980 Az szép lenne, ha az Interbe menne vissza a dolgai után... :D
Igazából ez az ember saját maga áll a karrierje útjában, amíg ennyire alkalmazkodni képtelen lesz, addig sem itt, sem olaszban nem fog szilárd helyet kiérdemelni. Legemlékezetesebb pillanata a pályán, az a most muscular póz a németek ellen. -
#1979 elvileg Abramovic kicsengeti érte a 60 milliót, nemigen jön a City-be már -
#1978 sajnos az a hír járja, hogy az Inter kölcsönvenné télen, aztán nyáron meg visszavásárolná... de remélem ott marad, ahol van -
#1977 szerintem amúgyis távozna nyáron,nem fekszik neki annyira ez a Anglia,szívesen látnám inkább egy Interben újra,de tőle meg az ügynökétől simán kitellik,hogy a Milanba fogjuk látni nyártól...:DD Nekem legalábbis jólenne ha olaszban tolná ismét,akkor nem kéne a streamekkel szarakodnom,hogy lássam a Mestert -
#1976 Úgy hírlik, hogy nyáron távozik, ha jön Falcaó, márpedig Mancini nagyon figyeli a kolumbiait. -
#1975 ha nem lenne rajta képen akkoris kapásból rávágnám hogy Mr. Balo-é :DD -
karajjj #1974 na vajon kinek az új kocsija? :D
-
Blum #1973 De en nem a tegnap kapcsan linkeltem a kepet