Manchester City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
(papája nálam mindenidõk legjobb kapusaként van számontartva 😄 )
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hidd el, hogy ahol megvan az anyagi háttér, azt bele is teszik a ha van rá lehetõség...
Najó de ilyen alapon Essien meg Drogba 24milliós ára is reális a Chelsea szempontjából és simán megérte...Ahhogy a reálnak is Zidane vagy Figo
arról nem is beszélve,hogy õk mennyire kibaszottul megérték a pénzüket és reális is volt az ár.Robinho meg még elél pár évig az "újpelé" névbõl meg a semmitnemérõ biciklicselekbõl aztán sehol nem lesz.ahogy a city sem
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Tudom 2001ben!
Buffon:32,6 milla font
Nedved:25,5 milla font
Thuram:22milla font
Nem a Juvét pécéztem ki csak h azért anno bõven nagyobb összegekkel dobáloztak a csapatok...
Yo, Bitch!
Mind1 majd lesz valahogy csak az Interbõl nem merjen venni senkit😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
Régen a Parma,Lazio,Juve,Real ugyanígy dobálta a 100millákat egy-egy szezonban csak azt elfelejti mindenki...
Legalábbis én így gondolom aztán lehet nem így van😛
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
milliárdos tulaj, okosan akarja vezetni a klubot, jol is kezdték mert a sokat keresõ szart se csinálo játékosoktol megszaabdultunk nagyrészt,erre KK lemond ma mert mégsem olyan jo a helyzet mint azt gondoltuk volna...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
És a Man city a példája hogy ez terjed :S De nézhetjük onnan is hogy izgalmasabb lehet a bajnokság ha több csapat tud verseny képes lenni.
Amúgy meg ha tényleg annyi pénze van mint mondják akkor biztos nem azért csinálja ezt hogy több legyen mert a vagyonához képest nevetséges összegek folynának be hozzá. Szerintem csak szereti a focit és mivel megteheti megvett egy klubott és ha már van egy klubja akkor a legjobbá akarja tenni. Nekem legalábbis ha sok pénzem lenne és klubbom😄 akkor így gondolkodnék...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mindenki már elõre fél a Citytõl idén se költöttek sokkal többet mint tavaly!
Amugy meg ez a sok sztár neve egy dolog,Abra se tudott nagyon sztárokat a Chelseabe csábítani az elején!(max Veront és Makelelét)Ahhoz már kellettek az eredmények is h meginduljanak a nagyobb nevek!Meg kár hasonlítgatni mert a Chelsea Abra elött is az elsõ 4be-5be volt álltalában!
Namost ettõl a City még messze van...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ღﭻஐﭻღ
Itt most mire gondolsz egyébként? Mert 2 dologról beszéltem...
most ha több ilyen milliárdos vesz csapatokat és csinál ütõs csapatot akkor izgalmasabb bajnokságok lennének
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco