Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Manchesterben 2 csapat van:
A Manchester United és az FC United of Manchester -.-

elmondta a véleményét

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
Kb. én is így látom ezt a dolgot.

Most még az a szerencse, hogy csak Angliában ütötte fel a fejét ez a "pénzemvancsinálokegybajnokcsapatot" betegség.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
mondjuk nálad nem is csodálkozom...gondolom kevés dolog van az életben amit elfogadsz és szeretsz. 😊

Persze, hogy nem elég önmagában a pénz...erre élõ példa Mr. Abramovics. És pont ettõl szép a futball.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A Fifa már cselekedne,de pontosan ezek a klubok és az EU meg fogják torpedózni a 6+5-ös szabályt,ami szerintem alaposan átrendezné,és kiegyenlítettebbé tenné az európai futball-t.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Japep
Van benne igazság, bár Cabellnek igaza van...a pénz önmagában nem elég.
Messze vannak még õk attól, hogy bajnokok, BL-gyõztesek legyenek...2-3 év minimum, hogy veszélyeztessék az elsõséget.
Amúgy engem nem igazán zavar - lehet, az ellenkezõjét lehet leszûrni -, csinálják, mert lehet...sajnos nincs korlátozás.
Volt a Chelsea, most a City, hátha rádöbben végre a FIFA, hogy cselekedni kell.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
Én azért nem szeretem õket, mert valahogy mindig úgy jön ki nekik a lépés, mint tavaly...minket odavissza vernek, a Chelseatõl meg kikapnak 6-0 ra...😄

Egyébként nem birom az ilyen edzõket/tulajokat...ne fenyegetõzzön, mi lesz jövõre, meg hogy elkenik mindenkinek a száját....Wenger is szereti biztosítani a világot, hogy jövõre rongyá lesznek verve, és valahogy mindig elmarad, a Tottenham már évek óta igéri a nagy gyalázást, most a City...hát, kiváncsi leszek...a pénz még önmagában nem elég, ez nem FIFA...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

gabber_saviola
hát nem kicsit sírtok itt páran a topikban 😄dd
Amúgy ez nem gáz, csak nagyon látszik, hogy már most potenciális ellenfelet láttok bennük.

Aztán az sem utolsó, hogy most pont kapóra jött a Chelsenak, ez az újabb pénzbõlcsinálokjócsdapatot ember..így most nem õk vannak reflektorfényben.

Japep
Miért ez jön át? 😊

Nem igazán, csak nemszeretemõket,mertelvittékswpt... <#sir>

Amúgy semmi bajom, csak híreket közlök... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gabber_saviola
neked most tényleg fáj ez a topik? 😊

Japep
Japep
Ezt olvastam már én is...a cikkben nem 2* hanem 10*... <#guluszem1>

De amúgy is én nem a tulaj pénzét, hanem a klubtõkét olvastam...azt hiszem... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

olvasd végig amit linkeltem 😄
a tulajdonos csoport vezetõjének kétszer több zséje van mint Abramovicsnak... 😄

(megjegyezném, hogy valszeg a szín miatt nemlátszik a link az elõzõ hsz-omban :S)
Taranov
Persze, már a Newcastle is próbálkozott Martinsszal meg Owennel, aztán mégsem lettek dobogósok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

limperatore
😄DDDDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
kívánom nekik, hogy a téli átigban vásárolják széjjel magukat, és nyerjenek bajnokságot!

Japep
Állítólag nagyobb a tõkéjük, mint a 4 nagy csapatnak (Arsenal, Chelsea, L'pool, MU) együttvéve... :S
Mi lesz itt az átigazolási idõszakban?
Ha ez igaz, nem fognak sz@rozni, egybõl a kivásárlási árat fogják ajánlani... 😊
De idén még szerintem sem lesz semmi, kell hozzá 2-3 év, vagy egy Mourinho... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
Kíváncsi leszek idén a Cityre, sztem nem kell csodát várni tõlük idén, majd jövõre esetleg...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

hoppá azért van önbizalom 😄DDD
Cabell
Szerintem idén még nem kell csodát várni....a Tottenham is mióta igérgeti, hogy elveri a világot, aztán mégis, még ilyen kerettel is, 3 meccs, két vereség.

Egy Robinho még nem ad okot nagy félelemre hosszzútávon, egy ilyen vagyon már inkább...

mindenesetre szerintem Robinho nagy melléfogás volt, ha valahova nem illik, akkor az Anglia.

Oziris666
Mert Ronaldinho marhára megérte<#vigyor>

Kaplan
Hirtelen, hogy befanoltak a Citynek...<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Prince23
Sztem is, vissza megy õ spanyol -vagy olaszhonba😊)))))))))

hunbasser
"Huhú me is van a jövõhét szombati programom😄Dd"

azt hittem már azt írod,hogy melyik discoba mész -.-'

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
Chelsea kettõ, kíváncsi vagyok h mit alakít Binho Manchesterben, de szerintem neméri meg a pénzét :>

#acm

amjan
wow

de jó lett a topik 😄

&#4326;&#64379;&#2960;&#64379;&#4326;

LasDen
olyan mintha Robinho oda lenne PS-elve... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fsgh
Ez is attól függ szerintem hogy mit tervez jövõ nyáron a city... Mert ha Robinho látja hogy teszemazt sztárok jönnek akkor hülye lenne egy épülõ nagy vsapatból elmenni...Aztán ha az arabok beszélnek csak össze vissza akkor a Chelseabe fog menni szvsz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

REAL MADRID

Engem Robinho sorsa érdekel 😊 Nemhiszem hogy 1 évnél tovább lesz a csapatnál.

REAL MADRID

fsgh
Látom téged is érdekel hogy mi sül ki ebbõl😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Majd kiderul 😊

REAL MADRID

Krisz018
Hát ja meg akarnak venni minden jó játékos!! de mit érnek majd vele???

fsgh
Nem tudnak mit kezdeni magukkal az Arabok..

HunnernesKonge
Vigyétek C.Ronaldot 120milláért. Gyerünk Látjuk Real is mennyire sikeres volt amig nem csinált csapatot a sztárokból...

Amugymeg
GO MANCHESTER
.
.
.
United <#gonosz1>
chelseafan
Elanót nem is említitek, pedig sztem most õ a legjobb játékos a csapatban. 😊

gabber_saviola
Adtam idõt mindenkinek, hogy elmondja a bánatát, mostantól ON.

köszi szépen. 😊

nah ittvagyok mint az elsõ divatfan^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Forza Italia
Az biztos h Robinho a pénzért ment a Citybe. Nem rég sajtótájékóztatót hivott össze és azt mondta"a Chelsea-ba akarok menni" most meg aláírt a Citybe. Jött az arab manyus nyomott az orra alá egy jó szerzõdést és Robinho aláírt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Cabell
Azt hiszem, hamarosan meg fog nõni a City szimpatizánsok száma...😄 Kb a United és a City lassan olyanok lesznek, mint a Chelsea és az Arsenal...vagy Arsenal és Chelsea?😮:S

fsgh
Huhú me is van a jövõhét szombati programom😄Dd

18:30 Eurosport2 City - Chelsea
20:30 Sport2 Inter - Catania

😊)

Matthew Prosac
Esetleg Õ mehetne bannerba. Elég híres..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
consumtopic -.-

fsgh
Naná😄 Go Manchester!!(csak vitszel:>😉

Fabio Capello
ugyanmár, divatdrukker topik, leigazoltak egy spílert azonnal mindenki nekik szurkol...

fsgh
Jól látod😊

Bár én azért lesek még 1-2 pléján akik ott vannak😊 Bojinov, Kompany, Petrov... Meg kell már nézem egy City meccset😄Dd

Ugyan minek?Csak nem hiszi bárki hogy a topikot a "Man City" mint klub hozta létre.Kutyát nem érdekel itt a Man City múltja,híres játékosai,eredményei.A topikot a Real-os Robinho odaigazolása hozta létre,és az azt körülölelõ szenzációhajhászás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Ja... a bannerban egy õsfocista kén szerepeljen, aki mc meghatározó focistája. nem pedig egy újonnan érkezõ sztár... bár ez az én véleményem.

lippet
egy játékos nem csinál nagy csodát!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

John Cena
Angol bajnokság szimpi...

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Prince23
Szia!
Ide tudnál nekem egy új bannert késziteni? Puerta ne legyen rajta, már egy éve van rajta, kihevertük már. sajnos
sry az offért