2173
-
karajjj #691 ez várható volt, a töltelék embereket most ki fogják rakni -
#690 pff, lol -.- -
#689 Soha nem látott eladási hullámot kénytelen megindítani a Manchester City, hiszen 12 játékostól muszáj lesz megválnia Roberto Mancininek szeptember 1-ig. A jelenlegi 37(!) fős keretet ugyanis kénytelen 25 névre csökkentenie, különben nem felel meg a Premier League új szabályzatának. A News of the World megnevezte a lehetséges távozókat, akik vásárlási összértéke akár a 130 millió fontot is elérheti, viszont ennél 40 millióval kevesebbért állhatnak tovább!
„Muszáj lesz eladnom jónéhány játékost, mert 20 napon belül meg kell neveznem azt a 25 embert, akire az új szezonban számítok – nyilatkozta a News of the Worldnek Roberto Mancini. – Csalódott vagyok, mert több futballistám távozni kényszerül, egyszerűen nem férnek be a csapatba." -
#688 Ja, mert előtte sosem indultunk mi?:D észlény... -
karajjj #687 thx, legyen már tényleg vége -
#686 De fogd már föl h olyan nincs h nem veszik meg,árúlták a klubbot ,mindenképpen megvette volna vki nem csak Abra volt képben...
City topic vége az offnak -
barcames #685 ez így van ha nem veszik meg a cselzit akkor a csapat rég nem indult volna már bl-ben és ilyen középcsapat lenne csak... -
karajjj #684 -
karajjj #683 0:2-es szopóka lett a vége -
karajjj #682 02:30-tól City - Sporting
streamek -
#681 Ohh egy szakértő,esetleg pontos számot is tudsz?:D -
#680 ez lehet, szerencsére én a másik 35%hoz tartozom. -
#679 valahogy a nagycsapatoknak is születnie kell, minden a pénz körül forog...ha van pénz vannak minőségi játékosok is :)
igen kiscsapatokban is vannak minőségi játékosok, de nemhiába igazolnak el -
#678 a Londonon kívüli Chelsea drukkerek kb 65%-a Abra óta fan -
Monoton #677 Mancini fodrásznál volt :D
-
karajjj #676 hedonisttól kaptam privit:
nem gondoltam volna rólad,h ilyen szarságokon fennakadsz és rohansz anyucihoz árulkodni...
resp.
kihangsúlyoznám, hogy nem tudom, hogy mi volt abban az üzenetben és nem semmi közöm az egészhez, csak megköszöntem, hogy gabber végre leállította... -
karajjj #675 thx -
#674 szeretném, ha mától elkerülnéd ezt a topikot. -
#673 -moderálva- -
#672 -moderálva- -
#671 Nem fikáztam sehol senkit, meg semmit.
Egyszerűen párhuzamot vontam a kettő klub között mert _elképzelhető_, hogy ugyanaz lesz itt is a szitu mint a Chelseanél.
(Habár ha a FIFA elkezdi ezeket pénzügyi szabályozásokat akkor nemvalószínű)
És nem kupagyőzelmekről volt szó, hanem a PL-ről, a "nagy eredményeket" nem is vitattam sehol, de itt kimondottan a PL-ről volt szó. -
karajjj #670 na azért Realt nem egy milliárdos pénzeli, aki megvette magának... ott kicsit más a rendszer -
#669 Hülye példát hozott Weahval a kolléga az tény,de a lényeg h elötte is fordultak meg világklasszis labdarúgók a klubbnál és nagy eredmények is voltak!
A "kevés" bajnoki cím mellett azért elne felejts a kupagyőzelmeket KEK-et Real ellen nyert szuperkupát:D
Hol tud a city ilyeneket felmutatni a közelmultból???Sehol
Lehet h egyszer a csúcsra érnek de az még jó pár év az tuti!!!
Persze h kellett h jöjjön Abra ahhoz h egy szintel följebb lépjen a klubb ,ezt nemis tagadja senki ,de ha nem Abra jön,jön más mert amúgy is muszáj volt eladni a klubbot...
(mellesleg a legnagyobb képmutatás h itt gigaklubbok drukkerei fikázódnak,gondolom a real diákhitelből tolja:P) -
karajjj #668 nem vágom, hogy mért adtak neki 6XL-es mezt :DDDD -
Monoton #667 Állítólag a következő igazolás Kolarov lesz, akivel nagyon közeli a megállapodás. -
#666 undor? pont te beszélsz a zsoldos csapatoddal?:D nincs arba ungyanúgy nem lennétek sehol :D
meg gondolom te már abra előtt 3 évvel is chelsea drukker voltál és véletlenül se után lettél az, mint ahogy az összes mostani chelsea drukker már 94 óta nekik drukkol :D -
#665 Közben utánnanéztem Weahnak is.
1999-2000 PL-ben 11 meccs 4 gól Chelsea színekben.
Meghatározó játékos volt -
#664 Oké végeztem Mester!
PL győzelem: 1955, 2005, 2006, 2010.
1955-öt asszem kihagyhatjuk valószínű egyikünk sem élt akkor :)
Abramovic mikor is jött? jahogy 2003-ban..
Hiába erősködsz, ha nincs Abramovic, és nem tolja a klubba a dollármilliókat, nem igazol sztárokat, sztáredzőt akkor kb ugyanott lenne ma is a Chelsea ahol előtte a PL-ben.. 5-10 hely, jobb szezonokban megcsípné a BL indulás jogát, aztán ennyi.
Ugyanaz folyik most a Manchester Citynél, mint anno a Chelseanél. Jött egy multimillimos, tolja a pénzt a klubba, sztárokat igazolnak, sztáredzőt...
Ha jól jön ki nekik a lépés akkor miértne nyerhetnének PL-t?
Zola és Weah neve is rémlik igaz utóbbi a AC Milanból inkább, velük nyert ugyanis aranylabdát. -
#663 Akkor most végezz egy minimális kutatómunkát,h régebben milyen eredményeink voltak... csak a közel múlt; egy bizonyos Zola neve rémlik, vagy Weah?
karajjj: féltékenység? inkább undor. -
#662 te valamelyik nap már azt is megmondtad a Barca topikban,hogy 2014-ben Pep lesz a spanyol válogatott szöv.kap.-ja :D nem lesz ez egy kicsit sok? :D légyszi tippelj valamit a Real-ra is,kiváncsi vagyok :D
[no offense] -
karajjj #661 nem vágom, hogy mi köze a teljesítményének ahhoz, hogy milyen mezben van a pályán, viszont látványosan a féltékenység beszél belőled... -
#660 Nem csesztetésből, de akkor a Chelsea hogy nyert PL-t? :D -
#659 megnyeri? a hülyeségeid már megint...
tavaly is mindenki ezt mondta, értsétek már meg,h a foci nem az összeszart sztárokról szól, Robinho mennyire vitte a citynél, több esélyt látok arra,h Silva sem fogja, mint,h igen... 1000x jobban jár, ha hozzánk jön, vagy a MU-ba megy.
amúgy, ha jól is szerepelnek, max 3.ik hely, kékeket és a vörösöket nem fogják megelőzni. -
barcames #658 ez a city meglepetést fog okozni nem is kicsit!
ha a tavalyi szezonból 5 döntetlen helyett nyernek a kis csapatok ellen akkor kicsit más a bajnokság állása.
én azt is ki merném jelenteni, hogy a city megnyeri a bajnokságot... -
#657 a legjobban fizetett mostmár Touré lesz -
karajjj #656 tavaly az össze-vissza vásárolt cityt is rendbe tudta rakni és jól játszottak, én sokat néztem a meccseiket... most pedig ő építkezik, szóval várom, hogy mire lesznek képesek -
#655 én is kiváncsi vagyok rá..
2-3 nappal azelőtt,h a Cityhez igazolt, azt nyilatkozta,h nem akar a City-be menni, mert őt nem a pénz motiválja + nincs BL, és inkább Londonba jönne hozzánk.
mégis van az a pénz, talán ő lesz a legjobban fizetett PL játékos.
Villa mondta,h Torres lehet,h nem marad a Poolban, mert célja a trófeák és őt nem érdekli a pénz nem fog a City-be menni akármit is ajánlanak és menne a chelseabe (ahol ott is megfizetik). -
#654 tényleg köcsögség amit csinált, de azért kíváncsi vagyok rá :D -
Monoton #653 Akár jó is lehet az idei City ha összerántja őket Mancini. -
#652 pff, elhányom magam tőle...