Manchester City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
én nem vallom magam hatalmas city drukkernek, de azért ha adja a tv a meccset megnézem...ha az Almeriában is lenne egy Robinho vagy egy Wright Phillips akkor nekik is szurkolnék...lol
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
#acm
Az viszont hogy a beleinvesztál százmilliók nyomán egyfajta egyeduralkodóvá váljanak az európai futballban,senkinek sem sikerült,és szerintem a Citynek sem fog.
Az összegek meg? Ha jól tudom Buffon-ért is 100 millió körül igérgetnek.Az már szép,egy kapus,egy irányitó,egy csatár (Robinho)és elment cirka 240 millió.Normális klubvezetõ ennyibõl egy egész csapatot felépit...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
arabok azt hiszik bevásárolnak aztán a csúcsra tõrnek<#confused>#confused>
utánpótlás meg a habokban
ez csapat?
ReD DevilS 4 LifE
<#vigyor3>#vigyor3>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#acm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tök komolyan mondott egy árat, most olvastam.
tudja vki h miért?
http://www.videoplayer.hu/videos/play/294191
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
komolyan mondom, idegesítõ...ezt nem hiszem el<#violent>#violent>
big grat, olyan jó 7000-em fog elmenni ezen és olyan jó 20.000et nyerhettem volna... -.-
lsr(s).
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A köztudottan jó anyagi helyzetben lévõ Manchester City neve több játékossal kapcsolatban felmerült. Egyes értesülések szerint Mark Hughes csapata élénken érdeklõdik Roque Santa Cruz, a Blackburn támadója, valamint az interes Adriano iránt, és a City Kolo Tourét is szeretné megszerezni az Arsenaltól.
A_S😄_FAS:GD_FAs
A Daily Mail szerint a most futó bajnokságban három gólnál járó Santa Cruz 18 millió fontért szerzõdhet a Blackburntõl a Cityhez.
Amennyiben a lap információi beigazolódnak, és Santa Cruz valóban klubot cserél 18 millió fontért, úgy a Blackburn nagyon jó üzletet csinálhat a 27 éves támadóval, hiszen 2007-ben 5 millió euróért igazolták a Bayern Münchentõl.
az elsõ jelölt sztem õ jó csatár
bezzeg a szuperújonc csapatonak aki a Livelpoolt is "megszivatta" berámolunk egy 5öst...😄