Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Vezet a City, de emberhátrányba is kerültek rögtön. Most megmutathatják, hogy van tartása a csapatnak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Bulykin
és akkor mivan? lett pénz, ismertebb játékosok...ennyi😊
én nem vallom magam hatalmas city drukkernek, de azért ha adja a tv a meccset megnézem...ha az Almeriában is lenne egy Robinho vagy egy Wright Phillips akkor nekik is szurkolnék...lol

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

DONGUBA
Aze birom hogy eddig mig nem volt penz szurkolok se voltak itt amint jottek az arabok nyilt egy topik es sok kamuszurkolo lett!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Bulykin
Lehet h most nem megy a játék a citynél, de hidd el, 1-2 év és már te sem ezt fogod mondani

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

LasCar16
remélem kiesnek a bajnokságból és akkor a második ligában kergethetik a labdát Bin Ladenékkal... normális játékos nem igazol a MC-be, nincs aza pléjer aki ekkorát visszalépne

#acm

azért a legrosszabb szereplés erõs túlzás, úgy írtad, mintha kiestek volna a bajnokságból...
Ez a veszek százmilliókért csodacsapatot olyan nagyon még senkinek se jött be.A Chelsea ért el sikereket,a Real viszont mire összeszedte a Galaktik Team-et,szinte az elmúlt idõk legrosszabb szereplését hozta.
Az viszont hogy a beleinvesztál százmilliók nyomán egyfajta egyeduralkodóvá váljanak az európai futballban,senkinek sem sikerült,és szerintem a Citynek sem fog.
Az összegek meg? Ha jól tudom Buffon-ért is 100 millió körül igérgetnek.Az már szép,egy kapus,egy irányitó,egy csatár (Robinho)és elment cirka 240 millió.Normális klubvezetõ ennyibõl egy egész csapatot felépit...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Manapság a Bilbao-n kívül más csapat szinte nem is alapozza jövõjét a saját fiataljaira. 2-3 embert betesznek a keretbe, hogy azért ott legyen, aztán ennyi.

Bulykin
<#sniffles>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Huszi84
city mindent a pénzre alapoz
arabok azt hiszik bevásárolnak aztán a csúcsra tõrnek<#confused>
utánpótlás meg a habokban
ez csapat?

ReD DevilS 4 LifE

Bulykin
loál<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gabber_saviola

<#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
gábber, City jövõre nem hiszem h indul a BLben vagy az UEFA kupában, Kaká pedig trófeákat szeretne nyerni és egyéni címeket továbbra is, Cityvel kb 2 év múlva játszhatna Európai kupában... különben is Ricky nem az a spíler akit a pénz befolyásol az ilyen döntésekben

#acm

akár hogy kinyalnák a seggét az arabok, akkorsem hiszem, hogy elmenne a citybe
gabber_saviola
Hát Rudi, én mindenkibõl kinézem, mert a pénz az nagy Úr.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Meg van, az biztos. De én belõle pl nem nézném ki hogy elõrébb helyezné a pénzt, mint a sikereket. Milannal meg valamivel több esélye van nyerni ezt-azt.

gabber_saviola
Rudi elhiszem, de mindenkinél meg van az a pénz, amiért igent mond.

Rudee
Még ha a Milannal meg is egyeznének, szerintem Kaká nem menne Manchesterbe. Keresett Õ már annyi pénzt, hogy csak na. Majd 32-33 évesen elmegy Ázsiába aztán összeszed még pár milliót, de most kétlem hogy váltana.

gabber_saviola
Miccolinak Palermóban a helye, kedves Lászkár barátom.

gabber_saviola
mi a faszt nevetsz? 😛
tök komolyan mondott egy árat, most olvastam.

LasCar16
Miccolit nem akarják?<#idiota> istenem ezek a szerencsétlen arab seggnyalók

#acm

😄DDDDDDDDDD
gabber_saviola
már 120-nál tartanak, Berlusconinak sikerült egy árat mondani.

Világrekordot jelentõ ajánlatot tett Kakáért a Manchester City. Az angolok 100 millió eurót (91 millió fontot) fizetnének az AC Milannak, míg a brazilnak szezononként 15 millió euró kerülne a bankszámlájára. A játékos szóvivõje szerint azonban nem minden a pénz. A City hivatalos küldöttsége már Milánóban tárgyal az irányítóról.

amjan
ja ja

&#4326;&#64379;&#2960;&#64379;&#4326;

banok
sok-sok hav és kurva hideg

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
Potsmouth - City --> elhalasztva
tudja vki h miért?

banok
Manchester City-Nottingham Forrest 0-3 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/294191

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

BEK bocsánat BL csak 1991- óta van

hmm ne fogadjatok legközelebb a city kiismerhetetlen😊😛 a Nottingam Forrestnek óriási multja van... bár a Manchester United tartatana ott ahol a Nottingam kiesve másod harmadosztályban nyugodtabban aludnék...!!! ez a csapat ne felejtsd el 2x BL gyõztes mámint a Nottingam😊

Bulykin
Manchester C. <0 - 3> Nottingham F.

komolyan mondom, idegesítõ...ezt nem hiszem el<#violent>

Rudee
A Forrest ellen fogadni bûn, ez alapszabály <#buck>

Matthew Prosac
half time Manchester City - Nottingham F. 0-2
big grat, olyan jó 7000-em fog elmenni ezen és olyan jó 20.000et nyerhettem volna... -.-
lsr(s).

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Wayne Bridge is biztos...

Bulykin
<#nyes><#idiota>

mingyá kapsz egy beutalót
Krisz018
- nincs reklám az SG-n -

fsgh
Adriano mehet😊 Sok pénzért vihetik😛 És talán az Adri-Robinho támadósor se lenne olyan rossz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bulykin
Santa Crus szerintem már 100% hogy jön, Adriano-t nem hinném, viszont Tourera is nagy az esély hiszen az Arsenalnál már csak kispados...

Fabio Capello

A köztudottan jó anyagi helyzetben lévõ Manchester City neve több játékossal kapcsolatban felmerült. Egyes értesülések szerint Mark Hughes csapata élénken érdeklõdik Roque Santa Cruz, a Blackburn támadója, valamint az interes Adriano iránt, és a City Kolo Tourét is szeretné megszerezni az Arsenaltól.

valszeg én is😊 õk 3 jukat nagyon tisztelem tényleg sportemberek nem úgy mint pl C Ronaldo

akkor divat city drukker lennék 😄DDDDDDDDDDDDDdd
ha mind a 3 man mennének a citybe akkor esküszöm leugrok a hídról😄

Bulykin
egyik se fog jönni😄😄

Buffon, Ronaldinho, Kaká... -.-
A_S😄_FAS:GD_FAs
2. jelölt még 3 kell😛😄

Bulykin
A The Manchester Evening News információi szerint a Manchester City trénere, Mark Hughes leigazolná a Chelsea balbekkjét, Wayne Bridge-t. A City 8 millió fontot költene az angol válogatott játékosra.

Az angol Daily Mail címû lap információi szerint a Manchester City és a Blackburn Rovers megegyezett a paraguayi csatár, Roque Santa Cruz átigazolásáról.

A Daily Mail szerint a most futó bajnokságban három gólnál járó Santa Cruz 18 millió fontért szerzõdhet a Blackburntõl a Cityhez.

Amennyiben a lap információi beigazolódnak, és Santa Cruz valóban klubot cserél 18 millió fontért, úgy a Blackburn nagyon jó üzletet csinálhat a 27 éves támadóval, hiszen 2007-ben 5 millió euróért igazolták a Bayern Münchentõl.

az elsõ jelölt sztem õ jó csatár

Bulykin
Manchester C. 5 - 1 Hull C.
bezzeg a szuperújonc csapatonak aki a Livelpoolt is "megszivatta" berámolunk egy 5öst...😄

pénz beszél kutya ugat...