A magyar warez ledöntött egy újabb bástyát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mp-ként 24 FPS+ sebességgel levetített képek sorozata ugye?
Ha sok kép kell a filmbõl, az lopás.
Akkor ha csak 1 kép kell a filmbõl, az nem lopás? Elméletileg az is az, hiszen a szerzõi jog a teljes kép és hanganyagra kiterjed. Nem?
Akkor az SG is szerzõi jogot sértett, hiszen van itt 3 kép a filmbõl... ráadásul a Copyright sincs rajta.
Hogy is van ez? ;-)
Ez olyan mint a benzint tankoló esete.
- Uram, mennyit tankoljak az autóba?
- 1 csepp mennyibe kerül?
- Semmibe.
- Akkor csepegtesse tele...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Igazából ez az ömlengõs, erõteljesen ironikus hangvételû szerzemény mindent közöl, csak a tényeket nem. "Hivatalos statisztika", "bizonyíthatóan többen" szavakkal dobálózik, de akkor kérem szépen, miért nem linkeli be azt a hivatalos statisztikát? Mellesleg ki az aki "hivatalos, bizonyító erejû" statisztikákat állít ki a magyar smsweb és torrent site-ok letöltési statisztikájáról? Talán a Központi Statisztikai Hivatal? nem hinném...
A cikkírónak ezúton gratulálok a lufi pukkantgatáshoz.
Még letölteni se lenne kedvem, nem hogy ezért beülni a kocsiba, kifizetni 2x900 Ft-ot? Minek? Hová? Kinek? Miért?
Mit csodálkoznak azon, hogy pár ezer ember az ingyen rajzfilmet megnézi?
A jogvédõk azt hiszik, amúgy elmentek volna a filmre? Dehogy mentek volna el... a kutyát nem érdekli.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
https://twitter.com/foodlfg
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
*Már amit jónak ítélek meg:D
De azaz egy is, mondjuk 15-20 évvel ezelött még a B kategóriás, "futottak még" lista végére került volna..... <#idiota>#idiota>
Én személy szerint már évekkel ezelött beteltetem a mai stílusú "giccsekkel" és legtöbbszõr még csak kíváncsiságból se töltök le, mert nem ér annyit, hogy sávszélességet, villanyszámlát, idõt, energiát, agykapacitást, hajhullást pazaroljak.........<#zavart2>#zavart2>
Ami feltûnõ:pl. régi Bud Spencer&Terence Hill-féle 20 -30 évvel ezelötti, végülis szórakoztató kategóeriájú filmjeik 532edszerre is nézhetõk, pedig akkoriban a limonádé kategóriában készültek, jópofa együgyüséggel, ennek ellenére örök klasszikusokká váltak.........
Manapság olyat kezd gyanítani az ember, hogy ha némely forgatókönyvíró-rendezõ élete múlna rajta se tudná megütni a két három évtizeddel ezelötti "alsóhangot"
<#idiota>#idiota>
egyetértek... vannak filmek, amiket látatlanban tudok, hogy moziban érdemes megnézni elsõnek (sajna erre rá is faragok gyakran, pl Beowulf), de ennek ellenére külön öröm volt a leghátsó sorban csápolni a Rambo filmen, a trailerbõl ismert mondatokat szavalva :D :D :D
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
persze lehet hogy az egyéb mediumokból áradó politikailag átfûtött írásokhoz szokott embereknek az a független, ha mocskosul ócsárolják a másikat felet: "hiszen nekünk van igazunk, ezek a _tények_; aki ennél kevesebbet állít, az részrehajló"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fotográfik kolomp edisön :D
Amúgy a mozikban 15 filmbõl 1 éri meg az árát. A Dark Knight-ot pl. eszembe nem jutott volna letölteni.
A cikk íróját valszeg' kitiltották az összes torrent szájtról a rossz aránya miatt. ESEMESWEB-re nem futotta a mobilszámla keretébõl. FTP-re meg ki ad ki pízt?
Ezek után az ingyen kapott mozijegyével brült az üres nézõtérre, és szomorúan szopogatta a savanyúcukorkát. Arra gondolván a sok csibész otthon nézi és bele is tud tekerni...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Kicsit pontosítottam a szövegen. Talán jobban megmagyarázza miért olyan nagyon is népszerû hazánkban a warez.
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
:D
A német humor 1000 éve ráférne egy A5-ös lapra képzelem milyen jó lehet!
Amúgy ennyit a Magyar Szerzõi Jogvédõ Iroda Egyesületrõl és a jogdíjairól:
Artisjus jogdíjak (forintban) KATT ide!
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Errõl kérhetnék valami hivatalos statisztikát a cikkirótól?
Mert ez igy önmagában egy akkora bullshit amit max a blikk engedhet meg magának.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Valoszinünek tartom hogy a torrent oldalakon több ember szerzett erröl a filmröl tudomást, mint a médiábol, hogy játszák a mozikban.
Aki pedig letöltötte lehet egyböl el is ment a kedve ettöl a "müremektöl"... :D
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Moziba néztük a vetítés elõtt kb 5 perccel csak mi 4-en voltunk a terembe,majd elkezdõdött és lettünk kb 15en :)))
Maga a film annyira szar hogy az már jó,kínunkba röhögtünk,spicesen meg egyenesen király lehet :))Nem kell komolyan venni ezt a mesét...Nagyon komoly volt mert csak mi nevettünk rajta mindenki más szörnyülködött rajta.Az elején mi is de késõbb halálos nevetésbe törtünk ki Ignác és társain.
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Amúgy, izé... Látta valaki ezt? Én nem is hallottam errõl a Lizi és Yetirõl.
Elsõ reakció: "mi a szar ez?!"
Legfeljebb film- és zeneletöltés van. Legális.
Ha mégis nagyon ragaszkodnak a szajkózott ábrándjaikhoz, akkor szíveskedjenek visszafizetni nekem az összes olyan adathordozóra kifizetett díjat, ami után õk szépen tartották a markukat.
Utána lehet ugrálni.
Minden jog fenntartva!
Kéremszépen én szoktam moziba járni a párommal, de csak olyat nézek meg ami szerintem meg éri a 2*1000 forintot.
talán még egy picit jót is tesz a warez (talán!), mert ha valóban "kellemes bizsergést" váltott ki, akkor talán egy potenciális 2. részt már többen néznek majd meg moziban. meg talán lesz egy-két mocskos warezoló cukrosbácsi, aki a környéki gyerekeket erre a filmre viszi el a moziba, mert egész kellemes volt, mikor még otthon egyedül nézte. (és mki boldog:)
amúgy ez sztem nem egy hatalmas bástya, ettõl függetlenül tetszik az írás.
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
:DDDDDDDDDD
aki ilyeneket néz, pláne kamerás verzióban, az meg is érdemli
lizi és a jeti bazmeg beszaroook :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fotográfik kolomp edisön :D
- Hogy a vetítés elõtt telenyomják a pofádat 1000+ forintért fél óra reklámmal. (köszönöm nem, ha ingyes lenne a mozi, akkor nyugodtan tolják, de így kihagynám.)
- Hogy 30 percenként megszakadjon a film? (igen, ez nem mindig fordul elõ, de sajnos mostanában egyre gyakoribb a nagyobb mozikban (kis "falusi" moziknál még elnézi az ember)
Maradok inkább otthon, akkor nézem meg amikor akarom, ahogy akarom. Igaz, hogy így késõbb látod csak a filmeket normális minõségben (cam, TS: nothanks). Késõbb pedig mikor majd a xxx árulja 1000 FT környékén megveszem, ha jó a film.
Off:
Zenei CD-k: Világ életemben elõbb töltöttem le a hanganyagot, minthogy megvettem volna a boltban. Elég sok eredeti zenei cd-m, dvd-m van, javarészt annak köszönhetõ, hogy neten letöltöttem õket mondjuk egy packban, megtetszett, és megvettem.
miért nem lehet normális újságírókat alkalmazni és normálisabban tálalt módon elõadni ezt a témát?