Nostradamus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothmog
Tudod-e hogyan mûködik Newton óta a tudomány módszertana?

Anaid
Tudod mi képes pl csodákra? Na nem égõ csipkebokor szerû csodákra, csak hihetetlen csodákra? Az akaraterõ. Az ember akaratereje. Ez egypélda részemrõl, bár nem engem kérdeztél....Nagyon nehéz és reménytelennek tûnõ helyzetbõl is képes "jó dolgot" kihozni, hogy hihetetlen....

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
mert félünk egymástól és magunktól.

Te is félsz. Félsz olyat feltételezni, amit nem tudsz megmérni, nem tudsz megmagyarázni, nem tudsz számolással levezetni. Még a feltételezéstõl is félsz. Még elméletileg se mersz belegondolni sem, mert alapjaiban rengene meg a szépen kiszámított világnézeted. Ennyi asszem.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
helyes lenne az ha a világ a Jobbik alapján ítélné meg országunkat, a magyar népet, s aztán eszerint viszonyulnának hozzánk?
Már megint a nácik... vazze, én befosok, hogy nektek más nem jár az agyatokba... akár mirõl van szó, mindig a "magyarkodás", meg a nácik a végállomás!! A Dalai Láma kijelentésétõl indultunk, de már a náciknál tartunk, holott csak a föld szív csakrája lett megemlítve!

Ez abszurdum... és állítólag ti lennétek az "értelmiségi nacionalisták"!! Ne haragudj, de akkor örömmel magamra vállalom a tanulatlan hülye szerepét...

A kis mellé beszéd után továbbra is az a kérdésem, hogy mit sorolsz a csoda kategóriájába és miért? Konkrétumokat szeretnék...

www.smart-bus.hu

Nekem is pont ez piszkálja a csõröm, amit õ leírt.
Igazából én is nacionalista vagyok ám, és ha nem tûnt volna fel, Zero is az.
Csak én cikinek érzem, mikor elvadult hülyeségek tömkelegével elárasztó propagandának felülõ emberek idejönnek, és okoskodva megpróbálnak kioktatni náluk sokkal mûveltebb embereket a nagy büdös igazságról.
Ez barátom ciki nekünk. Ezzel az értelmiségi nacionalistákat égetitek.
Képzeld, elég sokan vannak olyanaok, akik túl sokat tudnak ahhoz, hogy felüljenek ilyen ócska propagandának.
A jobboldal céljaival teljesen egyetértek, dez ez a módszer nagyon gáz.
Én megértem, hogy kell a támogatás, és hogy fanatikusokkal könnyebb operálni, de szerintem sokkal kultúráltabb módja is lenne a nyomulásnak.
Mert ez bizony igazi zsidó módszer. Pont ami ellen vagyunk; te is, meg én is, csak te már nem látod a fától az erdõt.
Õk azok akik kiválasztottnak tartják magukat, õk voltak akik legelõször kitalálták a felsõbbrendûséget, a nácik is csak tõlük tanulták, hogy kell ezt csinálni. És erre ezt látom itthon is. Hát ez a problémám. Nem vagyunk olyanok, mintõk, Magyarok vagyunk, se többek, se kevesebbek.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Anaid
Írnál pár példát az irreális dologra? Mit tartasz irreálisnak?

Anaid
Ne aggódj, nem kezdek el gondolkodni, véletlen jobb ötletem lenne, mint neked és ez egy hapsinak egy nõvel szemen tuti ciki lenne😄😄

Elárulod mi az amit a csoda kategóriába sorolsz?

www.smart-bus.hu

Most nem azért, de nem õ az aki irreális dolgokban hisz, amikre simán illik az a definíció, hogy csoda.
Most akkor ki a hívõ? Aki a csodák létét bizonygatja, vagy az aki kételkedik az irreális eseményekben?
Költõi kérdés volt, ám. Nehogy elkezdjél gondolkodni, felesleges.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Anaid
Te meg próbálj meg ahhoz hozzászokni, hogy amit kiadnak parancsba, hogy hinni kell, az nem feltétlen igaz. Meg az sem, amit nagyon szeretnél, ha igaz lenne, az sem feltétlenül igaz.

Igazán kedvellek Zero, de ezt magadnak írtad? Rád is vonatkozhatna, hogy amiket a "szádba adnak", hogy "hidd el" nem feltétlen igaz. Tudományos területen is, nem csak vallásban.

Anaid
De hát persze a hülyéket sokkal könnyebb irányítani,

Na drágám ebben végre tökéletesen egyet értünk, csak lehet kicsit más szempontok alapján.😄

Hogy szakadjak el tõle, mikor az õ kijelentésérõl volt szó?

Egyébként pedig zsákutca most is, mint minden egyes alkalom amikor összefutunk... egyszerûen szakadék tátong köztünk! Természetesen mint mindig, most is neked van igazad!

És még nekem van vak hitem... anyám... de legalább humorod van! <#kuss>

www.smart-bus.hu

dronkZero
Szakadj már el a Dalai Lámától, én speciel nem onnan jutottam idáig. Egyébként Hitlert meg "barátom"-nak szólította a levelezésükben. A Dalai Láma politikus és diplomata, azt mondja, amit a tárgyalópartner hallani szeretne, és csak nagyon enyhén említi, hogyha valamivel nem ért egyet.
Ha te megkeresed egy olyan irányított kérdéssel, amiben benne van a remélt válasz ("Itt van a Föld szívcsakrája?"), ráadásul egy minden valószínûséggel NEM LÉTEZÕ dologról (csakra), akkor bizony azt fogja mondani, amit hallani akarsz. Kb, mintha a pápától kérdeznéd meg, hogy a templomodban elég erõs-e a Szentlélek jelenléte: "Hát persze, nagyon erõs!". Ennyi. Gondolkodj rajta.

"Próbálj hozzászokni a gondolathoz, hogy a tiedtõl eltérõ vélemény, az nem bûn!"

Te meg próbálj meg ahhoz hozzászokni, hogy amit kiadnak parancsba, hogy hinni kell, az nem feltétlen igaz. Meg az sem, amit nagyon szeretnél, ha igaz lenne, az sem feltétlenül igaz.

"Ja igen... a felsorolásod jó része ( Attila, Pártus rokonság, Szkíta õsök ) ma már majdhogynem tényként bizonyítottak!"

Neked meg arra kéne ráébredned, hogy a valóságot a fikciótól, az igazságot a hazugságtól éppen ezek a "majdnem tények" választják el. Hogy megetették veled, hogy ezek tények, pedig csak elbaszott propaganda, ezt nevezem magyarkodásnak, hogy jobban szeretitek a jobban hangzó "majdnem tényeket" a tényeknél. És szokjatok hozzá, hogy mindig lesz, aki ezt szóvá teszi.

"Nem érdekel egészen addig, amíg a te félreinformáltságod, egyoldalú tájékozottságod miatt nem nézel ilyen agresszíven hülyének!"

Te épp az elvakult hited miatt nézel engem félretájékozottnak. Te hinni AKARSZ valamiben, ami nem kellõképp megalapozott. Én TUDOM, hogy nem megalapozott, mert utánanéztem. Te HISZED, hogy félre vagyok informálva, mikor azt mondom, hogy ez hülyeség holott, ha tudnád, amit én, akkor már nem hinnéd azt, amit most hiszel. Beszélgethetünk Dr. Papp Lajosról, például, vagy akár a Varga család vs nyelvészet témáról is, ha gondolod.

", hogy mikor mondtam én rád ezeket:"
"Hol mondtam én ilyet?"
vs
"kezdem azt hinni, hogy te valami kisebbség tagja vagy"

Azért, mert dühít, hogy ma az jelenti a magyarságot, hogy mindenféle vad faszságokat hisz az ember, már következik, hogy cigány vagyok?

Tudod mi a röhej? Hogy vannak ezek az elméletek, amik mind azt akarják "bizonyítani", hogy a magyarok felsõbbrendûek legyenek (pl: tõlünk származik Európa, vagy akár az egész emberiség, még a sumérok kulturája is), ez egy másik nép hitrendszeréhez nagyon hasonló. Kell mondanom, hogy kik gondolják még magukról, hogy õk a kiválasztott nép?
Na, igen, õk.

Bocs, ez meg nekem kurvára nem tetszik, hogy mindenféle elbaszott "majdnem tényekre" alapozva olyanok akartok lenni, mint õk.

És bizony ez a Nostradamus-téma sem kivétel: el akartátok hinni, hogy voltunk olyan fontosak, hogy a naaaagy hííííres Nostradamus egy külön kötetben foglalkozzék velünk. Hát nem, nem voltunk annyira fontosak.
Ezért beszélek most ilyesmirõl.
Ez ugyanaz, hogy "a Dalai Láma is megmondta, hogy ez a hely különleges!" ez megint egy szép "majdnem tény" annak alátámasztására, hogy mi magyarok mekkora fasza legények vagyunk.
Nem, az egy "nagyon örülünk, hogy Európában is vannak hívei a vallásunknak, igen, persze, támogatunk titeket" jelentésû szóvirág volt. Ez a dolga egy világvallás vezetõjének. Nézd meg a pápát! Ugyanez.
És az a "magyarkodás", hogy ebbe te többet AKARSZ látni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Próbálj hozzászokni a gondolathoz, hogy a tiedtõl eltérõ vélemény, az nem bûn!

És valóban... üldözési mániád van! Felhívnám rá a figyelmedet, hogy a Dalai Láma kijelentésébõl indultunk! Tett egy kijelentést! Elõbb ezt kétségbe vonod, majd közlöd, hogy csak a mi kedvünkért mondta, most meg már ott tartunk, hogy õ maga is hülye!

Ha valakinek a Dalai Láma szavaiból levezethetõ az, amit te itt produkálsz, az minimum üldözési mánia!

Ja igen... a felsorolásod jó része ( Attila, Pártus rokonság, Szkíta õsök ) ma már majdhogynem tényként bizonyítottak! Hogy ez neked fáj, arról én nem tehetek... ez a te kereszted...

Szó sincs nemzeti érzelem kisajátításáról! Én tõlem abban a hitben éled az életed amiben akarod. Ha a finnugor elmélet legelvakultabb híve vagy, még akkor is magyar állampolgár vagy! Nem érdekel egészen addig, amíg a te félreinformáltságod, egyoldalú tájékozottságod miatt nem nézel ilyen agresszíven hülyének! Mivel ezt teszed, az a minimum, hogy reagálok! Hátha egyszer végig gondolod amit írsz, és nem csak vagdalkozol...

Mellesleg fordítsuk meg a kérdést! Ki sajátít ki nemzeti érzelmeket? Ha az õseink úgy éltek le évszázadokat, hogy nekik Attila magyar királynak számít, akkor ezt mi alapján vonod te kétségbe? Mi alapján nézed hülyének azt a Mátyást ( akire mellesleg büszke vagy ) aki táltosokat "tartott" maga körül?

Szóval úgy összességében jó lenne, ha visszavennél! Ideges pedig kizárólag magdara lehetsz... az egyoldalú, agresszív, kõbevésett "hited" miatt, amit valahol beléd vertek...

Majd szólj, amikor képes vagy építõ jellegû vitát folytatni, és nem csak perecesként szajkózni azt amit beléd vertek az oskolában...

Ha pedig a elszállt a lila köd a fejed körül, akkor légyszíves mutasd már meg nekem, hogy mikor mondtam én rád ezeket:

"ITT, EBBEN A PERCBEN CIGÁNYOZTÁL/ZSIDÓZTÁL LE amiatt, hogy nem vagyok hajlandó magyarkodó agymenéseket kérdés nélkül benyalni!"

( Magyarkodó agymenés, amit a Dalai Láma mond! Logikus! <#idiota> )

"Hogy én vagyok az idegenszívû hazaáruló, mert azt találom mondani, hogy faszság az a dolog, hogy csakra, meg mert nehezményezem, hogy a történelmünk helyett az esti mesék tanítása megy a "nemzeti" oldalon."

Idegenszívû hazaáruló? Hol mondtam én ilyet? És még azt állítod, hogy nincs üldözési mániád... pffffff...

www.smart-bus.hu

dronkZero
Igen, az elbaszott magyarkodás.

Az, hogy nem lehetek büszke arra, hogy magyar vagyok, mert ezek az elbaszott sámándobos, szívcsakrás, szittya, Jézusismagyarvolt baromállat faszkalapok kisajátították maguknak a nemzeti érzelmeket.

Igen, bazdmeg, kezdem magam kisebbségnek érezni, MAGYARKÉNT a szittyák, sumérok, meg pártusok közt.

Én Árpádra, Istvánra, Mátyásra vagyok büszke, nem Atillára a hunra, meg Hammurabbira a sumérra, meg nem is a szájbabaszott szíriusziakra.

Igen, kibaszottul el van kúrva az elmúlt 8 év, az elmúlt 20, az elõtte lévõ 40, meg a még azelõtti 40. Igen, száz éve szopja a faszt az ország. De bazdmeg, erre nem az a válasz, hogy kitalálunk valami faszságot magunknak, mint a románok meg a szlovákok! Nekünk VAN történelmünk!

Te nem érzed, hogy mennyire szánalmasan ostoba dolog ilyen faszságokat HINNI, ahelyett, hogy inkább arra emlékeznénk, ami valóban történt?

Komolyan nem érzed, hogy mennyire a sárba tapossa ez a totálidióta nagymagyarkodás a valódi hazafiságot?

És ÜLDÖZÉSI MÁNIA? Menny már a francba, ITT, EBBEN A PERCBEN CIGÁNYOZTÁL/ZSIDÓZTÁL LE amiatt, hogy nem vagyok hajlandó magyarkodó agymenéseket kérdés nélkül benyalni!
Hogy én vagyok az idegenszívû hazaáruló, mert azt találom mondani, hogy faszság az a dolog, hogy csakra, meg mert nehezményezem, hogy a történelmünk helyett az esti mesék tanítása megy a "nemzeti" oldalon.

És igen, ez valami kibaszottul kurvára felbassza az agyam.

Természetesen te tudod, hogy én mennyire vagyok a tájékozott a Lámát és a buddhizmust illetõen ugye? Hogy honnan, azt nem tudom, viszont egyet igen... aki azt állítja, hogy a Dalai Láma nem a véleményét mondja, hanem azt amit pár "magyarkodó" hallani akar, annak fix, hogy köze nincs a buddhizmushoz!

Hallottam pár keleti bölcset... vagy válaszolnak, mondják amit akarnak, vagy kitérõ választ adnak... egy biztos, csak azért nem mondanak olyat ami nem igaz szerintük, mert azt páran hallani akarják...

Írtál már le pár baromságot, de ez egy gyöngyszem!

"Elbaszott magyarkodás"? Hogy te mindig ide jutsz... komolyan üldözési mániád van... kezdem azt hinni, hogy te valami kisebbség tagja vagy, és valami bassza a csõröd... kezd beteges lenni amit mûvelsz úgy általában!

A stílus pedig maga az ember! Minõsíthetetlen a nagyképûséged! Fõleg az a tudálékos gõg amivel ez még párosul... azért hülyének nézni a Dalai Lámát öreg... nem vagy semmi...

www.smart-bus.hu

dronkZero
"Természetesen tudom a válaszod... az összes hülye!"

Így van.
Egyébként ha ismernéd a dalai láma tevékenységét, nem csak olyan esetekben, amik téged érdekelnek, hanem olyanokban is, amikben nem, akkor tudhatnád, hogy baromira azt mondja az embereknek mindig, amit hallani szeretnének. A buddhizmus egyik lényege az élni és élni hagyni, és ha neked a Nirvána eléréséhez arra van szükséged, hogy a dalai láma azt mondja, hogy azt itt is lehet, mer' Dobogókõ fasza, akkor azt fogja neked mondani.
A dalai láma politikus, ugyanúgy, mint a pápa.

Egyébként egy vallás állításaival jönni egy tisztán tudományos témában enyhén szólva ostobaság.

Egyékbént a két dolognak ott van köze egymáshoz, hogy ugyanaz a gyökere: az elbaszott magyarkodás.
Mert a történelmi múltunk ma már nem elég, kell valami elbaszott miszticizmust is kitalálni köré, vagy azt, hogy a világ összes népe a magyaroktól származik, vagy azt, hogy Jézus magyar volt, vagy azt, hogy mi élünk a világ legtutibb helyén... Tökmindegy, a lényeg, hogy az elbaszott kisebrendûségi komplexusaitokat kompenzálja. Mindegyik faszság, egyértelmûen, aztán a magyar parasztjának ez kell... Primitív, káros, és veszélyes.

De hát persze a hülyéket sokkal könnyebb irányítani, nyilván mindent megtesznek azért, hogy a magyarok minél inkább hülyék maradjanak.

Ti meg tapsoltok hozzá.

Mondd, egyébként hány centis a pöcsöd, hogy szívcsakrával kell hosszabbítanod?

<#ticking> Csak tudnám, hogy ez a két teljesen különbözõ dolog miképpen következik egymásból? Mellesleg:

"A Dobogókõre látogató egyre több zarándok között meg kell említeni a kambodzsai és a laoszi lámát, és a rendszeresnek számító buddhista szerzeteseket is. Shaolin falu is épült a közelében, ami a Két bükkfa-nyeregtõl nem messze, a Bund-forrás mellett található.

Néhány évvel ezelõtt, amikor a Dalai Láma hazánkba látogatott, a következõket nyilatkozta: „A tibeti szemlélet és magatartás a Szent Tudás többi hajtásához hasonlóan a Mindenséget egységben, Egynek látja és éli. Ennek megfelelõen az úgynevezett erõközpontokat, csakrákat nemcsak az emberi testben, de például a Földgolyón is számon tartja. A hagyomány szerint a Föld szív-csakrája Magyarország területén van.” A Dobogókõ, mint oly sok más megnevezés, nevében archaikus tudást õriz, melynek mondásban rögzült, elhomályosult változata máig él a Kárpát-medence népeinél: Közép-Európát az itt élõ népek kontinensünk szíveként emlegetik"

Természetesen tudom a válaszod... az összes hülye!

www.smart-bus.hu

dronkZero
Az a baj, hogy hiába kurvára tanulságos, nem fognak belõle tanulni, ugyanekkora lelkesedéssel fogják itt a fórumon lobogtatni, hogy bebizonyították, hogy Dobogókõ a Föld szívcsakrája...

gothmog
Szükségtelen mentegetõzni. Minden esetre tanulságos. Bárki, aki megnyitotta a lent linkelt pdf-et, de nemhogy a szövegben levõ egyértelmû jelek, hanem az ajánlás szövege fölött is elsiklott (elsõre én is), az mind .
De ha az ajánlás szövege nem lenne is, akkor is gondolj bele: Ha feltételezzük, hogy van eredetije, sõt, tényleg Nostradamustól jön, akkor is, ezeket a homályos, archaikus franciában írt szövegeket úgy fordítod magyarra, ahogy akarod. Azt fogja jelenteni, amit akarsz. (még rímel is!) Kb. mintha a google translate-tel akarnál lefordítani egy olyan szöveget, ahol minden egyes szónak több a szövegkörnyezettõl függõ árnyalt jelentése van. Mi marad a fordítás után egy horoszkóp-szerû, bármire ráhúzható "jóslatból"?

Akkor tehát az egész egy nagy kamu?

Ez esetben bocs mindenkitõl...

<#szomoru1><#wow3><#zavart2><#schmoll2><#shakehead><#rinya><#wilting><#bdead>

salsoul
#136-óta tudom
gothmog
Erre gondoltam:

"Kedves Éva, kedves Erik!
Ez egy nagyon goromba politikai pamflet, de jó játék volt NOSTRADAMUS-al
megjósoltatni, hogy mûve megjelenik okos gépeken, és interaktív floppy-könyvet csinálni belôle.
Egy biztos, Szentmihályi nem fog érte kossúth dijat kapni...sem most sem a
következô kormánytól.
Alcsút, 1996 augusztus 3.
Szeretettel a könyvmetszô
Patay Laci"

salsoul
"Minden valószínûség szerint az 1840-es évek elején keletkezett, meglehetôsen durva hamisítvány"

Egyébként: > eredetik <
gothmog
Jó. Az ajánlást (2. oldal) elolvastad? 😉

Valahol biztosan megvan, mert a MEK szerintem nem az ujjából sz**ta ki ezeket. Direkt rákerestem, hogy legalább a MEK-en megvan-e. Megvolt.

Hogy a külföldi iratok hol lehetnek, annak nem jártam utána.

Ezen kívül egyértelmû utalások vannak olyan személyekre, mint: Kölcsey Ferenc, Széchenyi István és Liszt Ferenc!

Valami döbbenet az egész!

gothmog
Azért én szeretném látni ezeknek az eredetijét is.

90. sz. jóslat:

"Az Erdôn túl él az ország jobbja,
de számában kisebbik része,
földjét az erôsebb elrabolja,
ezeregyszázból nyolcvan évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
s gyarapszik, míg Erdôn innen fogynak,
az ô küzdelmük hozza el a békét
és egységet minden magyaroknak."

75.:
"Jön új nemzedék, mely erôs lesz,
és nem szégyenli többé, hogy magyar,
a vének nemzedéke önmagán erôt vesz,
s nemcsak önmagának túr és kapar.
Erkölcsében megújul majd az ország,
és végre büszke lesz minden fia,
mert ámulatba ejti egész Európát
ezerszáz évnek elteltével Pannónia."

De amitõl beborsózott a hátam, amikor olvastam:

"A második ezredév után
Pannónia váratlan erôre kap,
királyok gyûlése lesz Budán,
de császáruk magyar marad.
Kelet s nyugat központja lesz,
egy évszázadra legyôzhetetlen,
szembeszállni velük nem érdemes:
uralkodik a Lélek és a Szellem."

Bár a válasz is megtalálható: "háromezer ezüst volt a munkám bére,"
salsoul
sírva vigad tehát a magyar
szín tiszta igazság e tekintetben Nostradamus minden szava
Ha ezt õ írta, akkor döbbenet, és igaz.
De azért kérdem, miért volt az akkori Magyarország olyan érdekes számára?

"Csak temetni tudnak, nem ünnepelni,
erejük gyorsan elfogy, szalmaláng,
türelmesek, de kitartásuk semmi,
vezérük rosszul végzi mindahány.
Költôiket elfelejtik gyorsan,
akárcsak régi énekeiket,
magyar se marad sok a honban,
de magyarul szólnak – az idegenek."
Lusta vagyok végigolvasni a topicot, de a magyar vonatkozású jövendöléseirõl nem igazán láttam kommentet. Legalábbis a 47. kommentig visszafelé.
Elég érdekes, olvasgassatok! 😊

Anaid
Nostradamus:
"Aki okos jóslataimból láthatja, hogyan találhat rá a helyes útra, így megtalálnánk annak lábnyomait, ami a jövõ. Tanulmányozzátok a régi kultúrák történelmét. A régieknél voltak olyan emberek, akik bizonyítékokat szolgáltattak a bennünk rejlõ csendre, a fényre, a bennünk lévõ szépre és áldásra. A jövõ nemzetei csak a pestis és a halál nyomán változnak. Minden új nemzedék szörnyûbb pusztító fegyvereket gyárt, mint az elõzõ. Nincs menekvés ebbõl a fejlõdésbõl, hiszen saját félelmeik rabszolgáivá váltak. Csak akkor lesz jutamunk az értelem, ha feladjuk a félelmet, mert félünk egymástól és magunktól."

Looooser
oké aláírom ez a nõ viszi a pálmát

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ez az! "Éljen a magyar hatalom!" 😛P
Mily csodálatos, az értelem határait súroló beszólás jutott most eszembe 😄
Na de bocsi, ez nem tartozik ide.....
#122:
Szerinted a legkézenfekvõbb.

#123:
Szerinte és sok más ember szerint viszont szerény kis országunk kb. a világ közepe. Köztük a sumer-magyar rokonság elméletét támogatók is.
Mibõl gondolod, h helyesen határozod meg, h mi fogja jobban érinteni a világot a jövõben?

Looooser
érdekes, bár nem hinném hogy nostradaus szerény kis országunkat szerepeltetné jóslatában, õ inkább a világot érintõ dolgokkal foglalkozott :S

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
persze bármit bele képzelhet az ember, de én csak a legkézenfekvõbbet írtam mint egyfajta gondolat menet indító

Ha erõlködök kicsit, akkor talán a visszájára is tudom forgatni. Vagy más országra ráhúzni vmiféleképp...

Egy jövõbeli, lehetséges(sztem valószínûtlen) szituáció.
Feketék: cigányok vagy környezõ népek (fekete=>rossz, gonosz=>ellenségek/ellenfelek; vagy egyenruha)

Looooser
mo helyzet? ki a fekete???
am csak olvasgattam a nostradamus gyüjteményem azt ezt találtam

Én Mo. helyzetét is bele tudom képzelni...

Amúgy grat.<#taps>

Looooser
zero repost???? 😞

Looooser
Hatalmát veszi végül a vérengzõ Alus,
Képtelen lesz védekezni a tengeren.
Kétfolyó között félni fog a katonai erõtõl,
A dühödt fekete megbánsra kényszeríti majd.

Nostradamus

szerintem a mostani helyzetre érti.../észak korea/
a két folyót nem cak füöldrajzi viszonylatbn leht nézni hanem a világ haerõire, és a dél-koreai táborra.
a "dühödt feketé"t meg akár érthetjük Obamára is.
Alus: Egyesk szerint anagamma egy névhez ezek a betük egy teljes név nagrammáiként is szerepeltek más jóslataiban is pl: Laus Masbu.

Anaid
Olvasd már el légyszi, mit írtál a valóságról. Én kb. ugyanezt fogalmaztam meg, csak egyén szintjén, akkor mi volt vele a bajod?

Akárhogy is nézzük, Nostradamus nem lett nemzetvezetõ, legalábbis nem a szó szoros értelmében... de ki tudja milyen hatással volt az emberekre, és miként szólt ezáltal bele a történelembe.

Tény hogy ma sincs könnyû dolga annak aki tisztázni akarja a múltat, de azért Nostradamus mégis csak nehezebb helyzetben volt, így õhozzá hasonlítani valakinek is magát... dicsõ vállalkozás. Majd esetleg ötszáz év múlva igazolhatná az utókor, ha õ is jövendölne, de õ pusztán a múltat tisztázná. Rendes dolog, de jövendöléshez képest gyerekjáték.
Nu; akkor ragozzuk csak tovább!
-hisz' mOst még, én is *Átszabom mOst*, Nostradamust. - mer',

6 Milliárd Forint/kilóméter áron (?!):
... *NO_SzTRáDA_mOsT* !!!

(-ajaaa, a rádióban, egy pöttyet megkeverték a
MUSt-gázt, a MusTÁR-gázzal. -> vicces, mer'
-> halálos ugyan mindkettõ, de a
másodikban, picit jóval tovább *hólyagosodik* a Humán_Forrás !)

-Mea Culpa. -