Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Én tudom, hogy hogyan edzenek a magyar úszók, párat ismerek, meg az edzõket is, csak annyit írok, hogy kibebaxottul qrvára keményen! Ennél jobban nem lehet. Erre jönnek a Kínaiak és agyonvernek mindenkit. Nyilván, hogy kifejlesztettek valami csodaszert, amitõl nem ismerik a fáradtságot, vagy jobb az erõnlétük, vagy mind a kettõ.
Ez lehet káros, de akkor doppingellenõröket simán átverték, vagy természetes, amit csak pár ember ismer a világon. Az utóbbit kétlem. Ha a kínaiakat esetleg jobban edzik, mint a magyarokat, akkor mire ide érnek, olyan túledzettségben lennének, hogy már az is fárasztó lenne nekik, hogy be kell ugrani a vízbe. Vagy egyszerûen ennyivel keményebbek bárkinél a világon <#zavart1>

What about the forests?

Zenszkij
Ráadásul kinai. Se az alkatuk, se a testfelépítésük nem jó a sporthoz, kis töpszli népség. Ha ennyire zsírak, hol vannak vízilabdában pl. Állítom van olyan szerük amivel még én is bekerülnék a 20 legjobb közé, innen az irodai asztal mögül felállva. <#zavart1>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kaposi1
Komolyan mondom harapta a vizet maga elõtt.
Majd két karcsapást csinált mire a többiek egyet.
Rohadtul nem hiszem el hogy 16 évesen ilyen teljesítményre képes.<#wow1><#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

basszus itt meg megdicsértem korábban a cselgáncs bírókat.... erre....

Effe88
hát igen
szinte tudtam már mikor vége lett a hosszabításnakS:S:

setuh
A fasz kivan es pont egy roman ellen...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

kaposi1
Klasszisokkal,de szerintem itt most annyira egyértelmû volt hogy ki a kezdeményezõ hogy fel sem merült bennem hogy nem õt hozzák ki nyertesnek.
Naiv voltam már megint sajnos. Mindig elfelejtem hogy magyarok vagyunk.<#szomoru1>

REALista
Várható volt hogy rohadjanak meg...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

passatgt
ráadásul jobban is néz ki...

kaposi1
Ez mekkora szemétség volt már megint.<#wow1>
Ha nem magyarként néztem volna akkor is látom hogy a fehér ruhás volt a jobb.<#gun>

Effe88
na megvan az elsõ csalás ellenünk<#levele>
hülye bírók

benőmenő
Valami iszonyat idegtépõ ez a judo :S
Mintha össze-vissza pontoznának/ítélnének.
Effe88
hajrá Karakas!
(a Hedvig azt hittem férfi név😄😄😄de tévedtemD😊

Karakas esetében is full respect a videobíróknak a korrektségük miatt.

Effe88
na szász emese szépen leszerepelt😞

Black Ghost
Sziasztok!

Növényi Norbert 1980-as Moszkvai döntõjérõl keresek videót, de már kezdem feladni, egyszerûen mintha nem is lenne.

Ha esetleg valakinek meg van a felvétel, vagy tud olyan oldalról ahol megtekinthetõ, kérem ossza meg velem.

Elõre is köszönöm.
Shep
Olyannyira, hogy a döntõ közelébe sem került.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az szar ügy.Pedig õ is éremesélyesnek lett titulálva.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Azért megint az agyvérzés kerülgetett a judonál.De csak becsúszott egy ippon Hedvigtõl.Pedig már lemondtam róla.

írtam modiknak, mert nekem nincs jogom, de nyilván majd.

setuh
Fasza<#idiota>

ReszegKoldus
Nem, szerintem ez eredetileg a megnyitóig számolt volna vissza, de nem állt le, hanem azóta óránként visszaszámol 1 órát 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

setuh
Ez a visszaszamlalo a kovetkezo kozvetitest mutatja ahol lesznek magyarok?

A sportlövõ selejtezõnek nincs TV-s közvetítése az Olimpián, csak a döntõnek. Jobb is, hogy nem látjuk, Sidinek már három rontása van, és nagy bajban van.

kaposi1
Sidi számát sehol sem lehet nézni????
Nagy szégyen lenne ha esetleg nyerne és nem nézhetnénk meg.
Bár azt már lassan megszokjuk hogy egy világeseményen amin érdekeltek vagyunk mindenki közvetíti csak mi nem.<#duhos2>

Sporttv: Ezt most olvastuk egy Londonban dolgozó amerikai újságíró Twitter-accountján: "Az elõbb egy magyar vívó fel akart szállni a médiabuszra. Egy tisztviselõ megkérte, hogy mutassa meg az akkreditációját. Elõhúzott egy aranyérmet. Felengedték."
szabii98

I met God. She's black

Solten
A noi beach wolleyball erdekes volt... <#alien>

Saor Alba

kár érte, ráadásul a fene egye meg pedig éremesélyesként fogadtam rá...ez a méreg ám

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezért nem nézek kézilabdát, megint az utolsó percekben a bírók kiszúrtak velünk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gratulálok Áronnak és Ungvárinak is😊 29-e jó nap volt

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ha megverjük a dánokat az a nap megkoronázása lenne...toom álmodik a nyomor.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Shep
Na a kis litván benyomta Son Goku technikát a magyar srác meg nem tudott mit kezdeni ellene.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szilágyi nem kérdezett, mindenkit megvert simán. Nagy gyõzelem, grat neki!
Gyurta basszus 4századdal maradt le... grrr.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Bazzeg..4 század és lett volna még egy bronz,Dani jóvoltából..

Narxis
Érdekes volt ez a himnusz... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98
Hát pl. mikor Michelisz nyert a WTCCben egy futamot, akkor is gyorsítottak rajta...de pl. múltkor a szegedi kajak-kenu(?) vb-n(???) a régi német himnuszt játszották le 😄

I met God. She's black

Shep
Szerintem ez hülyeség, és ha így van az meg tiszteletlenség is egy másik nemzettel szemben.

Bánja a faszom,csak minél több ilyen "feldolgozást" hallhassak..

szabii98
A miénk egy lassú ritmusú himnusz, ami a szomorú dolgokat idézi fel, nem úgy például az olasz vagy az orosz himnusz. Általában fel szokták gyorsítani kicsit mert évekig tartana kivárni 😊

I met God. She's black

Shep
És csak a minéket nem akarták elhúzni? Mi dolguk volt még, hamarabb akartak menni a sarki pubba?

Shep
Ja vagy te így általánosságban kérdezted, mert akkor nem, a többiekét jól szokták játszani, legalábbis a nagyokét.

Krinyo
Valszeg nem akarták elhúzni a himnuszt

Shep
Hát én nem tudom, mert nekem ez volt az elsõ amit néztem.

Azt még nem is figyeltem, hogy a többi is ilyen, vagy csak a miénk van így eltorzítva?

Ati

Shep
De az amúgy feltûnt már nektek ,hogy szinte minden világversenyen "más" a himnuszunk? Szerintem 1 kezemen meg tudom számolni hányszor volt jó.

tutituti
kicsit fel is volt gyorsítva.gondolom direkt.Nem baj majd belerázódnak a többi alatt!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict