2595
  • Chris Lowe
    Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Azért írtam, hogy az elmúlt 120 év...
    A következő évtizedekben lesznek ilyen szintű sportolók mint Phelps az is 100.
  • Krinyo
    Isten áldja a génkísérleteket
  • Chris Lowe
    A legnagyobb sportoló az elmúlt egy évszázad alatt. Most a legnehezebb csúcson lenni (cseh Laci a kilencvenes évek közepéig letudja a sportoló éveit akkor tuti 3-4-ötszörös olimpiai bajnok, de ma már olyan profin "tenyésztik" a sportolokat, hogy így valaki 16szoros olimpiai aranyérmes legyen az az elmúlt 120 év legnagyobb sportolója.
  • Effe88
  • ManoNegra
    Nekem mindig ez jut róla eszembe.
  • mflex #1030
    Lehet utálni, vagy szeretni Phelps-et, de nagyon nagy úszó!
  • Rainbow15
    Azt tudom láttam, csak a pálya felépítésére vagyok kíváncsi.

Tigristank: köszi, világos :)
  • Tigristank
    2 rajt/cél vonal van a pályán, a versenyzők pedig nem ugyanannál startolnak.
  • IXEMGabeo
    britek megnyerték. Idő eredményre mennek:) Nem pedig arra, hogy a másikat megelőzzék
  • Rainbow15
    Ez a pályakerékpározás hogyan működik?
    Itt van a pálya, 1 pályán megy mindegyik csapat, vagy hogyan van? Mert azt láttam csak a kamerából, ami a célvonalnál van, hogy mindegyik csapat más irányba megy egymáshoz képest, akkor gondolom nem 1 pályán mennek. És akkor azt a nézetet, amit a célnál mutatnak, összevágják?
  • virslyee
    Abigél lengyel ellenni teljes meccsét tudná valaki linkelni? :)
  • Chris Lowe
    Igazán adhatná valamelyik (m1-m2-eurosport) a Murray - Djokovics teniszt.
  • IXEMGabeo
    19-17 ig húzták

és a papa nyert:D huh
  • IXEMGabeo
    jaja remélem én is, eléggé megszenved Potroval:S
  • Chris Lowe
    Ez brutál nagy meccs! Döntő szett 17-17,de most Federer behúzza.
  • Effe88
    hajrá del potro!
  • LasDen #1019
    egyik sem csinált túl sok mindent
  • IXEMGabeo
    jó ott legalább yukoval, de itt nem hiszem el, hogy a három bíró fantáziát látott ebben a benga brazilban...
  • Effe88
    igen aztán az újabb meccsén megint biroi döntéssel kapott ki
    természetesen mindig a magyarok ellen itélnek
  • IXEMGabeo
    kár, hogy a német ellen pont egy bírói döntéssel esett el a legjobb 4 közé jutásért:S:S pedig 4-4 volt a mérlegük...
  • Effe88
    7.lett
  • LasDen #1014
    ez a férfi judo elég nudli....gondolom Bor végül kiesett mer most nem mutat semmit...
  • IXEMGabeo
    csajok saját maguknak köszönhetik a vereséget. Számtalan emberelőnyt büntetlenül nem lehet kihagyni...

Ez az emberelőny kihasználása mindig is magyar betegség volt a férfiaknál is
  • Chris Lowe
    Ne fogjunk már mindent a birókra!
    A női vízilabdacsapatunk fejben gyenge évek óta ez megy, egyszerűen nem érdemlik meg a döntőt. Szvsz Merészt cserélni kéne és valami inkább tanárember kell helyette.
  • mflex #1011
    Nekem is már 2 éve tart az építkezés, de már látjuk fényt az alagút végén ;)
  • Chris Lowe
    Én is elöbb vettem a tv-t és utána építkeztem... Anno 4 éve ez egy jó tv volt... (philips 47pfl7603), de azóta sem tudom lecserélni, mindig van fontosabb...:-)
  • ToCsEk
    nah végén bírók megint megnyerték :D :/
  • mflex #1008
    A boltban annyi, ismerős által meg 820 körül volt 3+2 év garanciával :)
  • Tigristank
    Nem csak mákjuk van, hanem a mieink is bénáznak. :S
  • Chris Lowe
    Persze mák is, de iszonyú gyengén játszunk, szal megérdemelt a spanya vezetés.
  • IXEMGabeo
    spanyoloknak rohadt mákjuk van...2. menetben 3 emberelőnyt ki kellett volna használni és akkor egyenlő nem pedig 8-5-ről folytatódik:S
  • zaki
    az igen, 1 millás tv-n már illik hd-n nézni mindent :D
  • RatBaG #1003
    búúúllshitttt
  • mflex #1002
    Mi lenne, ha egyszer végre mi vezetnénk végig?
  • mflex #1001
    Nem sokára költözöm innen, mert épül(get) a házam, addig nem akarok semmilyen csomagot, majd oda rendelek jóságokat, ezért van egyelőre csak a mindig tv, meg a sima upc :)
  • IXEMGabeo
    Trampoline-ra gondolsz:) Az a torna egyik ágazata nem egyszerű ám és jó állóképesség is kell hozzá...
  • IXEMGabeo
    Del Potro-Federer meccs még tart mi? úgy tudom 3. szettben járnak
  • Chris Lowe
    Nem csodálom, mondjuk akkor te félig Londonban vagy 3D-HD-5.1 bika méretben tuti üt. :-D
    Ilyen tv-re vehetnél normális digitális adást Hd csomaggal. (natgeo viasat nature baromi szép, de a filmbox Hd is ad néha pazar filmeket.
  • Effe88
    nem írtam olyat hogy könnyű
    ebbe is sok munka van én nem vitatom, meg ügyesnek kell stb...
    csak szerintem szánalmas ilyet nem kéne olimpiára tenni de mindegy
    inkább nézem a vizilabdát
  • mflex #996
    Te miről beszélsz? Szerinted olyan könnyű egymás után "20" fordulatos szaltókat ugrani?