2595
-
Chris Lowe #1035 Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Azért írtam, hogy az elmúlt 120 év...
A következő évtizedekben lesznek ilyen szintű sportolók mint Phelps az is 100. -
#1034 Isten áldja a génkísérleteket -
Chris Lowe #1033 A legnagyobb sportoló az elmúlt egy évszázad alatt. Most a legnehezebb csúcson lenni (cseh Laci a kilencvenes évek közepéig letudja a sportoló éveit akkor tuti 3-4-ötszörös olimpiai bajnok, de ma már olyan profin "tenyésztik" a sportolokat, hogy így valaki 16szoros olimpiai aranyérmes legyen az az elmúlt 120 év legnagyobb sportolója. -
#1032 -
ManoNegra #1031 Nekem mindig ez jut róla eszembe. -
#1030 Lehet utálni, vagy szeretni Phelps-et, de nagyon nagy úszó! -
Rainbow15 #1029 Azt tudom láttam, csak a pálya felépítésére vagyok kíváncsi.
Tigristank: köszi, világos :) -
#1028 2 rajt/cél vonal van a pályán, a versenyzők pedig nem ugyanannál startolnak. -
IXEMGabeo #1027 britek megnyerték. Idő eredményre mennek:) Nem pedig arra, hogy a másikat megelőzzék -
Rainbow15 #1026 Ez a pályakerékpározás hogyan működik?
Itt van a pálya, 1 pályán megy mindegyik csapat, vagy hogyan van? Mert azt láttam csak a kamerából, ami a célvonalnál van, hogy mindegyik csapat más irányba megy egymáshoz képest, akkor gondolom nem 1 pályán mennek. És akkor azt a nézetet, amit a célnál mutatnak, összevágják? -
virslyee #1025 Abigél lengyel ellenni teljes meccsét tudná valaki linkelni? :) -
Chris Lowe #1024 Igazán adhatná valamelyik (m1-m2-eurosport) a Murray - Djokovics teniszt. -
IXEMGabeo #1023 19-17 ig húzták
és a papa nyert:D huh -
IXEMGabeo #1022 jaja remélem én is, eléggé megszenved Potroval:S -
Chris Lowe #1021 Ez brutál nagy meccs! Döntő szett 17-17,de most Federer behúzza. -
#1020 hajrá del potro! -
#1019 egyik sem csinált túl sok mindent -
IXEMGabeo #1018 jó ott legalább yukoval, de itt nem hiszem el, hogy a három bíró fantáziát látott ebben a benga brazilban... -
#1017 igen aztán az újabb meccsén megint biroi döntéssel kapott ki
természetesen mindig a magyarok ellen itélnek -
IXEMGabeo #1016 kár, hogy a német ellen pont egy bírói döntéssel esett el a legjobb 4 közé jutásért:S:S pedig 4-4 volt a mérlegük... -
#1015 7.lett -
#1014 ez a férfi judo elég nudli....gondolom Bor végül kiesett mer most nem mutat semmit... -
IXEMGabeo #1013 csajok saját maguknak köszönhetik a vereséget. Számtalan emberelőnyt büntetlenül nem lehet kihagyni...
Ez az emberelőny kihasználása mindig is magyar betegség volt a férfiaknál is -
Chris Lowe #1012 Ne fogjunk már mindent a birókra!
A női vízilabdacsapatunk fejben gyenge évek óta ez megy, egyszerűen nem érdemlik meg a döntőt. Szvsz Merészt cserélni kéne és valami inkább tanárember kell helyette. -
#1011 Nekem is már 2 éve tart az építkezés, de már látjuk fényt az alagút végén ;) -
Chris Lowe #1010 Én is elöbb vettem a tv-t és utána építkeztem... Anno 4 éve ez egy jó tv volt... (philips 47pfl7603), de azóta sem tudom lecserélni, mindig van fontosabb...:-)
-
#1009 nah végén bírók megint megnyerték :D :/ -
#1008 A boltban annyi, ismerős által meg 820 körül volt 3+2 év garanciával :) -
#1007 Nem csak mákjuk van, hanem a mieink is bénáznak. :S -
Chris Lowe #1006 Persze mák is, de iszonyú gyengén játszunk, szal megérdemelt a spanya vezetés. -
IXEMGabeo #1005 spanyoloknak rohadt mákjuk van...2. menetben 3 emberelőnyt ki kellett volna használni és akkor egyenlő nem pedig 8-5-ről folytatódik:S -
#1004 az igen, 1 millás tv-n már illik hd-n nézni mindent :D -
#1003 búúúllshitttt -
#1002 Mi lenne, ha egyszer végre mi vezetnénk végig? -
#1001 Nem sokára költözöm innen, mert épül(get) a házam, addig nem akarok semmilyen csomagot, majd oda rendelek jóságokat, ezért van egyelőre csak a mindig tv, meg a sima upc :) -
IXEMGabeo #1000 Trampoline-ra gondolsz:) Az a torna egyik ágazata nem egyszerű ám és jó állóképesség is kell hozzá... -
IXEMGabeo #999 Del Potro-Federer meccs még tart mi? úgy tudom 3. szettben járnak -
Chris Lowe #998 Nem csodálom, mondjuk akkor te félig Londonban vagy 3D-HD-5.1 bika méretben tuti üt. :-D
Ilyen tv-re vehetnél normális digitális adást Hd csomaggal. (natgeo viasat nature baromi szép, de a filmbox Hd is ad néha pazar filmeket. -
#997 nem írtam olyat hogy könnyű
ebbe is sok munka van én nem vitatom, meg ügyesnek kell stb...
csak szerintem szánalmas ilyet nem kéne olimpiára tenni de mindegy
inkább nézem a vizilabdát -
#996 Te miről beszélsz? Szerinted olyan könnyű egymás után "20" fordulatos szaltókat ugrani?