2595
-
#2475 Arról nem beszélve, hogy utána az ilyen 80 ezer fős stadionokat negyed házzal sem tudnák üzemeltetni. Egyszerűen nem érné meg. -
#2474 Sosem leszünk arra képesek, hogy megrendezzünk egy olimpiát. ( sajnos )!
Sem közlekedésben ( mert ok, autópályán el tudsz jutni A-ból B-be viszonylag könnyen, de már a tömegközlekedés az káosz ), sem létesítményekben, mert azon kívül, hogy bivalybasznádon felhúzzák az ikszedik stadiont, azon kívül kevés dolog van hozzá. Sem "biztonságban" ( mert ha egy nb1-es focimeccsen ezer ember szétszed egy stadiont, mert képtelenek tenni bármit, akkor abba bele gondolni is rossz, hogy idehívjuk a világ embereit..)
De még mindig azt mondom, hogy ha annyi eszünk van, hogy az Alföld közepére teszünk "alagutat", vagy miközben emberek ezreinek se munkája, se pénze és az államnak az a legnagyobb gondja, hogy az aug. 20-i tűzijáték xx millióba vagy xx+2 millióba kerüljön, hogy szép legyen ( és ezt a listát sorolhatnám napokig akár..), addig nincs miről beszélni sem.
Ja, és ne hasonlítsuk magunkat egy Ukrajnához azzal a jelszóval, hogy ők is megcsináltak egy EB-t.. mert (szerintem) a nyomukban sem vagyunk ilyen téren. -
#2473 Ne is mondd:(
Talán lesz egy kis 'kárpótlás' a Gyulai emlékversenyen. -
Chris Lowe #2472 Mi lesz ma este atlétikából Londonban? B-)
Kicsit hiányzik a napi szurkolásadagom...
Egyik sportadón sem megy olimpia szintü műsor. :-( -
ManoNegra #2471 Ez gondolom csak mint érdekesség lett belinkelve, mert román szomszédaink nem nagyon szoktak ódákat zengeni rólunk... -
#2470 Nem azért, de a google és bing fordító is egész korrekten átírja angolra.
Az megint más, hogy sikeres ember netes fordítóval nem fordíttat magyarra, mert úgy katasztrófa mindegyik. -
Jimbo #2469 Köszi, ezzel a román szarral sokat tudunk kezdeni -
Ferrari23 #2468 Na a női súlylökő győztes, akit csávónak néztem lebukott :D Elvették aranyát. :D
http://olimpia.origo.hu/london/atletika/20120813-sulylokesben-gyoztes-feherorosz-nagyezsda-osztapcsukot-megfosztottak-aranyermetol.html -
Grenzjager #2467 UNGARIA, þara-fenomen. -
Grenzjager #2466 -
Na ez az igazi Ország image! -
#2464 Pazar volt látványban ez a tegnapi záró ceremónia,de inkább hasonlított egy monumentális pop koncertre mint egy Olimpiai záróműsorra. -
Grenzjager #2463 youtuberól mindent törölnek:(
na de ez alap:)
Closing Ceremony - Monty Python Eric Idle - London 2012 Olympic Games -
#2462 Pákót kihagytad meg Zsülikét :) -
Grenzjager #2461 van más gond is kis hazánkban
Filléres gondokkal küzdenek a leendő olimpikonok
Metró normális közlekedéssel, autópályákkal, egy normális Puskás-Népstadion, fain Hajós ill. Komjádi ígyis-úgyis kell, a többi meg elbontható/mobil lelátóval, jó lenne egyszer egy Olimpia Budapesten. -
#2460 4-es metróval minden megközelíthető könnyedén. És Korda Gyuri meg Győzike felléphetnének. -
#2459 Persze, ezt csak úgy érdekességnek raktam be, hogy készült ilyen montázs. Én is néztem a híradót. Egy ilyen kis országnak nem is biztos, hogy megérné az olimpia megrendezése (lásd: görögök). Pláne, hogy nekünk szinte mindent az alapoktól kéne kezdeni, míg másoknak, pl. a braziloknak a 4 év múlva esedékes olimpiára már sok létesítményük alapból rendelkezésre állt. Esélyünk is akkor lenne rá, ha a gazdasági mutatóink svéd vagy osztrák szinten lennének, ami igencsak távolinak tűnik. De még egy 4-es metrót se sikerült összehoznunk 10 év alatt. :) -
#2458 A Britek is elszámolták magukat egy kicsit.5200 milliárdba került nekik a rendezés,hatszorosan túllépték a tervezett keretet. -
#2457 Pont a tegnapi híradóban hallottam, hogy egy 2006-os felmérés alapján Pestnek egy olimpia 5000! milliárd forintba kerülne! Ez az összeg az ország éves költségvetésének a fele.
Ennek kapcsán kicsit elgondolkodtam, hogy hogy lehetne megvalósítani:
- csomó új stadiont kellene építeni (BVSC, Puskás nem alkalmas ilyen rendezvények lebonyolítására);
- tömegközlekedés. Azt hiszem, ezt nem nagyon kell ecsetelnem...
- nyitó-záró ünnepség. Ki az a magyar "sztár" aki felléphetne? :)
Mellesleg a 2020-asról már biztos lecsúsztunk, februárban lejárt a pályázati határidő! :S -
#2456 Igen nekem is de ilyenkor ez természetes, jó volt ez a mindennapos sport program kapcsolgatás ide oda csatornák közt, volt nyüzsgés, esemény, várakozás:) kell pár nap vagy több mire az ember kicsit visszaáll a szürke hétköznapokra... -
#2455 Komoly hiányérzetem van:( 1/2 10-kor automatikusan kapcsoltam az M1-re:( -
#2454 Kész le is lőtték az mtv-t. Furcsa megint 4 év múlva. -
#2453 Na most már tényleg vége. :(
Újabb 4 évet kell várni a következő nyári olimpiáig. Bár ha azt veszem, az a 4 év is gyorsan el fog telni, Peking is olyan, mintha tegnap lett volna... :( -
xido #2452 Roger Daltrey nem öregszik..így nézett ki a Spionfiókában is 15 éve :)) -
McCartman #2451 mit nem értesz? -
cargame #2450 ??? -
McCartman #2449 lol tényleg.
tiszta szégyen. -
IXEMGabeo #2448 majd a téli olimpián odapörkölnek az osztrákok. Durva, hogy nulla éremmel zárták az olimpiát -
McCartman #2447 Ahogy majd Forma-1 is.
Oroszok nem tökölnek , eszméletlen , már-már emberi ésszel felfoghatatlan összegeket ruháznak be a környéken , trillió forintokat. -
McCartman #2446 Nem a jelenlegi gazdasági állapotukra gondoltam , a déli mentalitás régebbről , mélyebbről gyökeredzik. :) -
IXEMGabeo #2445 csodálom h Brazília tiszteletére a NOSSA NOSSA nincsen -
#2444 Hát jah. Az EGK-hoz is csak politikai okok miatt csatlakozhattak oly "korán", nem pedig gazdaságuk miatt. -
#2443 Egy kis off:
-
xido #2442 hehe..brazil himnusz...valami osztrák waltzer vagy mi?:)) -
IXEMGabeo #2441 elvileg nem...2014-ben lesz Szocsiban úgy tudom -
xido #2440 hogy is van ez..nyári és téli olimpia ugyanabban az évben..4 évente? -
McCartman #2439 Mondjuk ugyanez a helyzet az olaszokkal is. -
McCartman #2438 Érdekes , hogy őseik folytán olyan kiváltságban van része a görögöknek amit modern kori történelmük alapján aligha érdemelnének meg. -
#2437 Mekkora lenne ha itt lenne... -
xido #2436 ide egy Robbie Williams is jöhetett volna Rákjúzni:)