2595
-
#2435 pár éve :)
élőben is kurva jó volt hallani :O -
xido #2434 ööö May mikor lett ennyire ősz??? -
xido #2433 azért picit elérzékenyít a jelenléte :) -
#2432 Épp arra gondoltam Freddie Mercury is biztos itt lenne, erre itt is van... :) -
#2431 Borzalmas a Muse.... -
xido #2430 azért s+ voltak régen is meg most se zavarnám el őket :) -
xido #2429 Eric Idle mint egy elnagyolt jelmezes birodalmi rohamosztagos sisak nélkül :) -
#2428 gallagher kifújhatta volna az orrát fellépés előtt. -
IXEMGabeo #2427 jaj Istenem Spice girls:D:D -
#2426 Úgy látom most -
#2425 Spice Girls mikor lesz? -
McCartman #2424 "Felrobban az aréna tájni tempa" (az ki? )
Szujó nagyon érzi. -
IXEMGabeo #2423 Istenem mi a fasznak erőltetik ezeket a Music FM-es szarságokat mint a Dinamite -
cargame #2422 Epp osszeeskuves elmeleteket olvasok az olimpiarol :D:DDDD Sok hulyeseget osszehordanak, mondjuk nekem sem logiku, h itt a zarounnepsegen mi jelentosege volt a piramisnak amit az elejen csinaltak, tudtommal a musor London tortenelmere epul... -
IXEMGabeo #2421 hehe Rockefeller Skunk:D -
IXEMGabeo #2420 gratulálunk minden Magyar és külföldi Olimpikonnak is, éljen a sport! -
IXEMGabeo #2419 Vége az olimpiának. Most értem haza kb, nem láttam mi hogyan kezdődött a zárás, de látom most lép fel az új Pink Floyd apám nagy kedvence volt:( -
#2418 A minősége nem a legjobb,de meg lehet nézni :) -
McCartman #2417 Szép. -
#2416 Feltöltöm egy másik videós oldalra. -
#2415 Vagy nem nyilvános videóként rakod fel, a linket meg berakod a topikba. -
cargame #2414 Oszinten nem tudom. Ez az m1 allitotta ossze sajat maganak, u h nem tudom :) -
#2413 tükrözöd és akkor nem veszik le :D -
#2412 Én feltölteném,de nem törlik le onnan?Mert minden olimpiai cuccot leszednek szinte azonnal. -
cargame #2411 Mondjuk ezt sem ertem, h miert nem tudtak kicsit varni az olimpikonok es egyszerre menni haza egy geppel... -
#2410 én később felrakom tubera, ha addig más nem teszi meg. -
Grenzjager #2409 -
cargame #2408 Pedig jo lenne ha valaki feloltene azt a zenes osszefoglalot amit neha leadott az m1 :) -
peetfire #2407 Inkább Mr.Bean jöhetne a Minijével -
Ferrari23 #2406 Azt bírtam, amikor nyomatta, hogy a dobás homály volt :D De ezt mindig csak egyik oldalon mondta, a másik oldal (usa) kihagyta, vagy rosszat dobott, akkor nem sikerült meg hasonló szöveg :D -
#2405 Én nem videóként gondoltam. -
#2404 ezt az idióta stompot mindig előszedik valahonnan, pedig utoljára vagy 15 éve volt érdekes... -
#2403 D:D:dkész ez az ember
botrány volt egy két kommentátor,
amit ma is a knézy leművelt a férfi kosár döntőn az botrány volt -
#2402 -
Grenzjager #2401 youtubeon mindig jó az ilyen :P -
Grenzjager #2400 -
McCartman #2399 Ennél szarabb nehezen lehetne egy záróünnepség , ez is valami. -
#2398 Srácok!Ha valakit érdekel az érmes összefoglaló amit a tv adott néha,az szóljon és feltöltöm valahova. -
Ferrari23 #2397 Hát ha valami idegesítő az idegesítő bármikor :D, nemcsak most, meg ilyenkor :D -
#2396 Nem igaz,hogy te még ilyenkor is csak ezzel tudsz törődni:(