2595
-
#2515 Bizony meg!Épp most akartam én is írni!Szép volt Peti -
ManoNegra #2514 Megvan az arany!! -
#2513 Újabb érmesünk lesz holnap,Pálos Péter asztaliteniszező bejutott a döntőbe!
De jó is lenne még egy arany,hajrá Peti! -
#2512 -
Grenzjager #2511 Szabó Nikolett a 33 éves, kétszeres világ- és Európa-bajnok versenyző bronzérmes lett a 70 kilogrammosok között a paralimpián! -
#2510 http://sportgeza.hu/2012/london/cikkek/meglettek_az_eltunt_afrikai_bokszolok/ -
#2509 Én is néztem és kár,hogy csak összefoglalók vannak,de természetesen szintén szorítok minden magyar versenyzőnek,ha lehet ilyet mondani,nekik egy kicsit jobban:) -
#2508 Néztem tegnap a megnyitót, és az összefoglalót is.
Az Angolok megadták a módját a paralimpia tiszteletére is.
És ez így helyes.
Sors Tamásnak nagy Gratula, és szorítunk a többi magyarért is. -
#2507 Méltánytalanul keveset közvetítenek belőle sajnos,azt hiszem ettől többet érdemelnének:( -
#2506 -
ManoNegra #2505 Igen, szép volt Sors Tamás! -
#2504 Paralimpia,első nap mindjárt egy arany! -
Grenzjager #2503 -
#2502 mert az usa-t is kiröhögték, mikor a sportolók felsorakoztak a first ladynek, ugye? egy rakás más országot mondhatnánk példának.
hagyjuk már ezt a politikai maszlagot... -
Zenszkij #2501 A két vezérnek aztán sok köze volt az elért sikerekhez, közröhej. De ez megy nálunk is, csak rajtunk meg a nyugatiak röhögnek így! -
#2500 http://sportgeza.hu/2012/london/cikkek/louis_smith_nehezen_visel_a_vereseget/ -
#2499 -
#2498 huh -
#2497 Már "csak" 1447-et kell aludni Rio-ig! -
Grenzjager #2496 magyar hősök London után -
Coolfire #2495 Akkor jó.Bár "csalódtam" Natasában,de akkor is az egyik legjobb kajakosunk.
-
Grenzjager #2494 Egy újság (Magyar Szó) hozta ezt le, mert gratulált neki a szerb olimpiai elnök, amit átvett minden budapesti lap- ennyi semmi több, s mivel nyári uborka szezon van, a firkászoknak meg kell cikk a napi cikk mennyiséghez így hát járt az agyuk, nem jól. -
Coolfire #2493 Ne már.Tényleg vissza akar menni a szerbekhez? -
Coolfire #2492 Én egyáltalán nem sajnálom tőlük.Egy egész életet tettek fel erre,amit egy "átlagember" fel sem foghat,mennyi lemondás,edzés etc.,van mögötte.
Viszont a mocsok politikusoktól,felsővezetőktől akik ezeknek a többszörösét csalják/lopják össze,na azoktól igen. -
#2491 Janics még megkapja a 42.5-t aztán ha bejelenti szevasz tavasz megy a szerbekhez akkor mérges leszek, mondjuk az is kabaré hogy nem utasítja vissza automatikusan a megkeresést azok után hogy itt, hogy bántak vele és mennyire a tenyerén hordozta mindenki... -
#2490 Én nem tőlük, hanem magamat sajnálom. Bezzeg tőlem 10eft-ot is sajnálnak. Ennyi, nem akarom szétoffolni a topikot "bazmeg". -
#2489 ne pont tőlük sajnáld már bazmeg... -
#2488 Valahogy , téged is megértelek de nehéz döntés. Ők valóban, tényleg megérdemlik, rengeteget készülnek rá, azonban ugyanúgy egy sima munkás ember is megérdemli a pénzét, feltéve ha dolgozik -
#2487 Még hogy nincs pénz? Van itt bőven dögivel. Hatalmas teljesítmény amit véghez vittek, de ez egy kis ország anyagi csődben. Én melózok mint a güzü de a melóhelyen 10 eFt.os jutalmat kispórolnak. -
#2486 Kovács és Kökény már életjáradékot is kapnak
Mivel Kökény Roland már 35 éves elmúlt, ő 2013 januárjától már az életjáradékot is megkapja, ami havi kétszézezer forint. Kovács Katalin pedig már eddig is kapta a havi 200 ezer forintos összeget, ami aranyérmenként 20 százalékkal emelkedik. -
#2485 Az érmesek milliói:
Kozák Danuta: 63 millió
Gyurta Dániel: 58 millió
Kovács Katalin: 50,5 millió
Dusev-Janics Natasa: 42,5
Pars Krisztián: 35 millió
Berki Krisztián: 35 millió
Risztov Éva: 35 millió
Szilágyi Áron: 35 millió
Kökény Roland: 31,5 millió
Dombi Rudolf: 31,5 millió
Cseh László: 29,6 millió
Fazekas Krisztina: 28 millió
Szabó Gabriella: 28 millió
Ungvári Miklós: 25 millió
Lőrincz Tamás: 25 millió
Módos Péter: 20 millió
Csernoviczki Éva: 20 millió
Marosi Ádám: 20 millió
Kammerer Zoltán: 20 millió
Kulifai Tamás: 20 millió
Tóth Dávid: 20 millió
Paumann Dávid: 20 millió -
#2484 Köszi! -
#2483 Tony Clarke - Great Champions -
#2482 Lehet volt már kérdés de ha nem akkor lehet mást is érdekelne!
Az M1-en ment mindig egy összeállítás amiben bemutatták az érmeseket!
Az alatt ment egy zene? azt nem tudjátok micsoda?
Mert Shazam-mal szoktam megtalálni az ilyen zenéket csak erre nem adott ki semmit :( Az m1 saját zenéje lenne? :d
Előre is köszi!
-
cargame #2481 Szerintem, meg pont, h ezeket a sportokat kellene nyomni. Foci, foci de az mar kifasult, nem tudnak ujat mutatni, aki focista akart lenni mar az...DE es itt a de, sok gyermek meg felnott most, h Olimpian lattak ezeket a sportagakat es, h milyen jol szerepeltunk sztem rengetegen kedvet kaptak uszashoz, kajak stb...hulyen hangzik de Gyurta erme utan nekem is egybol az fogalmazodot meg, h megyek uszni ezutan minden 2. nap legalabb :DD Legalabb ennyi pluszt adnak a tarsadalomnak. -
#2480 Azért, mert a foci a legnépszerűbb sport akármennyire is nem tetszik ez sokaknak de így van. Ennek köszönhetően ezt nézik leginkább az emberek ez jut el a legtöbbekhez, meg persze a régmúlt büszkesége miatt is, valahol ez is érthető. És ok, hogy most, Berki, meg Gyurta, meg Risztov, de szerintem a lakosság 90%-a 1 kezén meg tudja számolni, hogy az olimpiát megelőző 4 évben hányszor nézett, tornát, nyílt vízi maratonúszást, vagy akár csak medencés úszást. Megint jó sokan szerintem azt sem tudták kitől mi várható reálisan, meg milyen eredményei voltak csak úgy megközelítőleg az elmúlt időszakban. Ilyenkor mikor jönnek az eredmények mindig előjön ez a téma aztán 1-2 hét után elfelejtődik és minden megy tovább egészen a következő olimpiáig. Ja és a válogatott játéka meg szemmel láthatóan fejlődik, meg merem kockáztatni ,hogy ha lesz némi szerencsénk is ahogy az utóbbi időkben nem igazán volt akkor a következő 2 világesemény egyikén ott tudunk majd lenni. -
Coolfire #2479 Itt 16 érmet,közöttük 8 aranyat húztunk be.Kajajakos
sokbaban megvertük a Németekt. -
#2478 Már az is, ha egyszer kijutnánk egy ilyen tornára, nem kiesnénk a legelső körben.. :)
( ha most fociról van szó: ezt soha az életben nem fogom megérteni, hogy miért kell ennyi pénzt beleölni a fociba, amikor az ég világon semmi értelme, mert a békasegge alatt vagyunk 3 méterrel, de lehet csak én látom így.
miközben nyugodtan mondhatni, hogy világklasszis úszóink, vízilabdásaink, kézilabdásaink, " evezőseink ", stb.. sportolóink vannak, őket meg kb lesz*rjuk. ) -
#2477 Szerintem már az is hatalmas előrelépés lenne ha mondjuk egy foci Európa Liga döntőt megkapnánk. Világesemény sajnos esélytelen. -
#2476 Igen...
Ja meg, most a 80 ezret látván ugrott be, hogy a londoni olimpián 70 ezer (!!!) önkéntes segített a felkészülésben, rendben..stb.. mindenben ingyen.
Magyarországon hány ilyen embert is találnánk...?
Az egész rendezvény díjának az 1/3-át pluszba azon felül simán hozzágondolhatjuk a sok le-fel szaladgáló és öltönyös emberke bérének.
Szóval még egy ok, amiért képtelenek vagyunk ilyesmire. :( :)