Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ez az! Hajrá csajszik!

What about the forests?

mflex
Még jobb<#wow3>, mûtét, majd ha fel tud állni, akkor gyógytorna, ha minden simán megy, akkor is leghamarabb legalább félév mire teljesen rendbe jön. Ha durvább a sérülése, akkor lehet, hogy többet nem is tudja gyakorolni a birkózást. A térdmûtétek az egyik legszarabbak, általában sosem lesz jobb (csak rosszabb), mint elõtte.

What about the forests?

Tigristank
Keresztszalag-szakadás - Bácsi nem folytatja
Hát így nem is lehet. Már az is csoda volt, hogy a 3. menetben még küzdött. :(

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Parsot megtettem :D 1,72 ért :D Hátha :D

banok
Remélem ma a druszáim szállítják az aranyat :)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mflex
Na, ma az ruszki pólós csajok fognak kipicsázni minket, hacsak végre valaki nem "verte beléjük", hogy nyerni is tudnának, ha elhinnék végre fejben!

What about the forests?

:(

Ja az elõbb nem kapott pontot a kitolásért? 0-0 írnak

Na Módosnak is ennyi volt az olimpia... :(

kaposi1
Ilyenkor nem kéne megállni és legalább egy betétlapot átadni ha már ekkora balfasz voltam?<#csodalk> Mert erre nincs más szó nagyon.<#lama>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Ez valami fakír volt bazze. Amire én emlékszem, hogy oldalra, (mint a gif-en) kiugrott, majd kb 1 másodperc múlva vissza, de az olyan fájdalommal járt, amit leírni nem lehet. Ez du-án volt, majd estére durva fájdalom és öklömnyi bedagadás. Egy jó hónap volt, mire újra rugdoshattam vele. Azóta eltelt vagy 20 év alatt egyszer sem történt ilyen (lekopog)....

What about the forests?

Ez rosszabb lehet egy élsportolónak,mint a vereség.Egy életen át edzel,küszködsz,eljutsz a legrangosabb tornára,és egy sérülés keresztbe tesz.Õt is nagyon sajnálom.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ProGabe
Ugyan már! Az sem baj, ha nem ugrik vissza <#ticking>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Elég dúrva fülük van ezeknek a bírkózóknak....

Na baxxa meg, ezt nem hiszem el ..... :S:S:S:S

Este hajrá Krisztiánok + Vid!

REALista
A rohadt kurva életbe már de sajnálom.Simán jobb erre megsérül.:(((

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shep
De ez annyira hihetetlen, ez is jobb volt és a sérülés megölte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mflex
Ha kiugrott a térde és utána vissza (ami a jobbik eset), akkor annak annyi. Nekem volt ilyen kb 20 éve, utána folytattam az edzést, estére úgy bedagadt meg fájt, hogy a könnyeim folytak. Kaptam is 3 hétre fekvõ gipszet.
Szerintem itt is az lehetett...

What about the forests?

Shep
Hát ezt nem hiszem el, ez is lesérült. Ilyen a világon nincs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Gondoltam,h annyit tud,mert nem lehet mindig mindenki minden olimpián ugyanolyan jó.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mflex
Azt az önkényes kapcsolgatós apátok fa..át már! Sem erre az unalmas a teniszre, sem a röplabdára nem vagyok kíváncsi. A maratoni futásra annál inkább <#kocsog> banda!

What about the forests?

Döntõre tartogatja a nagy pörgést :)

Tigristank
He? Semmit nem számít, hogy 5. lett, mert egyrészt nullázódik a döntõre mindenki, másrészt azért lett 5., mert hibázott. Ha tökéletes gyakorlatot mutat be, akkor 1./2. hely tutira meglesz neki. Nem véletlen, hogy még így is rá van a 2. legkisebb odds, és az egyedüli ok, amiért nem õ a favorit az az, hogy a legnagyobb riválisa pont 1 brit...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Daell Drow
Nem aranyat hanem ermet irtam, szimplan be erem ha dobogosok lesznek. (Parstol persze titokban aranyat varok)
berlinboy6329
Berki arany? 5. lett a selejtezõben...

Pars inkább hoz aranyat,hisz õ dobta a legnagyobbat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Daell Drow
Ma szeretnek 2 ermet latni, Pars es Berki reszerol. Remelem ossze jon, hajra!
HIDVÉGI 3.-ként, BERKI 5.-ként jön. A FIG hivatalosan is közzétette a délutáni (16:47) lólengés szerenkénti döntõ szólítási rendjét. A döntõbe másodikként bekerülõ francia Cyril Tommasone kezd, Hidvégi Vid harmadikként lép a szerhez, Berki Krisztián ötödikként, a legmagasabb pontszámmal finalista, hazai közönség elõtt versenyzõ Louis Smith zárja a sort.

Shep
Giggs azért simán bevágta. Brazilok jók de meg lehet õket fogni egy jól fel állt védelemmel, Hondurasnak lehet sikerült is volna ha nincs az a piros az elsõ félidõben. Az viszont kétségtelen, hogy az igazi focit a brazilok játsszák a tornán.

Ez a meccs elment, büntetõ is kimarad, csúnya! Mondjuk én nem is vártam csodát a kézisektõl.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Effe88
hahaha:D:D:D
ennyit a nagy britekrõl meg giggsrõl:D:D:D
remélem a brazilok azért megnyerik

Heh jamaikai csaj megvédte a címét 100 sprinten. Nagy volt!
Angoloké a 10000 m és a hétpróba is.

Shep
Na a bamba Sturridge kihagyta a büntetõt így a Dél-Koreaiak jutottak tovább a futball tornán.

Nah vége az úszásnak, volt jó pár világcsúcs (egyik a mienk), Cseh és Hosszúnak nem élete olimpiája.

Ui: Deák Horváth meg remélem 4 év múlva már nem lesz az m1-en, annyi bakija volt, hogy élõ mûsort többet nem bíznak rá. Menjen a Fishing and hunting csatornára az a tuti neki!

[HUN]FaTaL
Nem, meg kell verni hétfõn a szerbeket.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hát persze :D Logikus :D:D

Shep
Ja, fel kell rúgni azt kész :) ja, ez nem foci :)

ReszegKoldus
Ha kikapunk, a szerbek ellen dõl el, hogy õk jutnak tovább vagy mi.
Ez a VAginagalde idegesítõ fazon :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
S:S:
kár érte olyan szép lett volna

„Háromtól nyolcig játszottunk a számokkal délután, amikor a lehetséges helyezésünkrõl beszélgettünk. Persze a bronz irreális volt, de az utolsó hely se tetszett volna, ez az ötödik szerintem nagyon szép teljesítmény, nagyon jók voltunk – összegzett Kozma Dominik. – A magam részérõl a második ötvenen kipróbáltam egy új technikát, de nem igazán jött be, nem lettem gyorsabb tõle, sõt tulajdonképpen meghaltam benne..."

mert új technikát persze, hogy az olimpiai döntõben kell kipróbálni<#levele>

Shep
Kézisek kikapnak akkor csomagolás van?

Így van! Nagyon jók voltak, 100 gyorson múlt...

Baszki 5. hely zseniális lett, ha lenne 100-on egy döntõs emberünk simán harmadik az meg az országunk lehetõségeit figyelembe véve több mint parádé!

Szép volt úszó srácok, 320 méterig harmadikok voltunk.... !

MrSpock
Kromowidjojo aranyos csajszi! :) Elég könnyedén nyert! Azért a kínai,szép csúcsot úszott 1500-on. Kromo ki sem ment az uszodából,egybõl a váltóhoz osont szinte :D

Go Jeff Go!!!!

jujjj

Daell Drow
Kemeny szajarol olyan szepen leolvastam az utolso 2 perc korul a kovetkezot: "Kurva eletbe, nem hiszem el." <#idiota><#zavart1>
wollnerd
Már nem fog menni...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MrSpock
CSúnya lenne ha nem vernék el,a sebtében összedobott válogatottat,akik ugyebár csak rendezés jogán vannak ott. :D Kb közte 20nak kellene lenni a végén!

Go Jeff Go!!!!

zzeN
A "kemény-csapat" elpicsázza a briteket...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

FrezeR
sssz kínos :D

Magnum PI
"Nem hiszem hogy bármi elõnyt adna neki a mûláb"

Én úgy tudom hogy már ezek a mûlábak is korlátozva vannak mert tudnak olyan ruganyos mûlábat csinálni amivel jóval gyorsabb tudna lenni.