2595
-
Ferrari23 #1435 Annyira de annyira szánalmasak ezek a magyar riporterek.. Most box előtt is már majdnem istennek kiáltották ki harcsát, hogy milyen techinkai tudása van, hogy kátéból meg a másik magyarból ez hiányzot fúú mennyire faxa. Elkezdődik meccs 1 perc után "sajnos, sajnos, sajnos"
Miért kell mindent elkiabálni? -
Micsu #1434 tessék -
#1433 Nincs.
"van hivatalos olimpiai youtube csatorna."
Szintén szemét, nincs rajta semmi.
Lenn voltam anyáméknál délután, mondja hogy nem látta a 100m-es döntőt (11 kor volt, szegény amcsiknak nehogy korán kelljen kelni), gondoltma előkapom a telefonom és megmutatom neki azt a 10 másodpercet. Erre sehol nincs fenn, ez így egy vicc, egy kib*szott vicc. -
#1432 van hivatalos olimpiai youtube csatorna.
kár, hogy felér egy virtuális fuck you-val, Magyarországról blokkolva van. 2012... -
#1431 ez a japán válogatott nem szar...vb után most olimpiát is nyernek?? -
#1430 m1 videótáron ott van minden nem? -
#1429 Azzal csak nekem van ki a tököm, hogy az olimpiai szövetség azt hiszi, hogy 1992 van?
Értem ezalatt azt, hogy minden videót letöröltetnek a netről. Kéne egy hiv. youtube csatorna, ahova minden "aranyat" felpakolnak, hogy azonnal vissza lehessen nézni.
Idiotizmus lvl 99 -
#1428 Kösz :) -
#1427 Férfiaknál 7,26 kg-os (11-13 cm-es átmérőjű) fémgolyóval történik a dobás, míg a női súly 4 kg-os és 9,5-11 cm átmérőjű. -
#1426 Igen? Azt nem tudtam :)
Mekkora a különbség? -
#1425 link -
#1424 Kisebb a súly. :) -
#1423 ...és csak pár centivel dobott kisebbet, mint a férfi bajnok? O_o jóvanakkor -
Ferrari23 #1422 Usa csajok szívnak, bár még sok van hátra...
25 Kanada N 1 - 0 USA N -
#1421 Mekkorát ordítoznak, mintha attól messzebb menne. :D -
#1420 Sziasztok
én azt a videót keresem, ha van ilyen, az olimpia lúzere. Annyit tudok, hogy két perccel később ért be mint az első!! -
Ferrari23 #1419 Na ezt a fehéroroszt néztem csávónak -
Ferrari23 #1418 Baxki ez női súlylökés? :D:D Bekapcsoltam, előbb láttam egy dobást, hát azt hittem férfiak küzdenek :D:D -
#1417 A kínai súlylökőnő milyet kiabált már! -
ManoNegra #1416 Jó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár nekem erről mindig zion jut eszembe
Az érmesek a magyar zászlónál nagyon jó! -
#1415 Teljesen jó! -
#1414 Srácok,egy banner cseréhez mit szólnátok?Ugyan még Pars nélkül,mert még nincs róla érmes kép:) Ha lesz akkor természetesen beteszem őt is ha beleegyeztek a cserébe:) -
IXEMGabeo #1413 jéé nem is tudtam, hogy van 2 szinkronúszónk -
IXEMGabeo #1412 becsülöm benne, hogy nem adja fel. Ez az Olimpia nem az övé volt, viszont be fog ő még érni ahogy pl Pars Krisztián is -
IXEMGabeo #1411 pff:(
Erre nem tudok mit mondani...Szabotázs van a levegőben -
McCartman #1410 ek -
McCartman #1409 Hogy dögölnének meg ez a férgek
link
Világ- és Európa-bajnok ebben a számban , az aranyért lőhetett volna. -
#1408 Akkor nem volt ennyi aranyunk. Azért nyomták meg. Szerintem most max. uannyi lesz, több nem.
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz Pars Krisztián eredményhirdetése? -
ManoNegra #1407 Igen, úgy néz ki, még mindig mumusok vagyunk!
Remélem ez nálunk, a szerbekkel kapcsolatban most megtörik, mert ők ütnek, rúgnak, csípnek, harapnak, és a bírók is oda fújnak. Nem olyan becsületesek mint az amik. -
#1406 Áhh, csak eleinte tűnt úgy, hogy ellenünk vannak, de azóta teljesen jól vezetik a meccset, 1-2 ítéletet leszámítva, de összességében mindkét félnek adtak előnyt is, meg nem is... -
lord nihilus #1405 "semmi sem változott 2008 óta..." -
#1404 Elképesztő,hogy a bírók megpróbálják meccsben tartani az amerikaiakat!Kontrák sorozatát fújják ellenünk és kapjuk a kiállításokat is:(
Remélem a 3.és 4. negyedre visszakapunk ebből valamit,mert ez elég kiborító!Szerencse,hogy ilyen jók a fiúk és a jenkik elég maguk alatt vannak. -
ManoNegra #1403 Durva... -
#1402 „Én nagyon pozitívnak értékelem a hatodik helyemet, főleg az elmúlt napok történései után – árulta el a sportlövő a döntőt követően. – Tegnap ugyanis a lőtérről ellopták a komplett első irányzékomat. Egész nap ez után rohangáltam, s bár a helyi szervizcsapattól kaptam alkatrészeket, azoknak teljesen más a mérete és a súlya. Itt pedig minden milliméter és gramm számít és így teljesen szokatlan testhelyzetből kellett lőnöm."
A világ- és Európa-bajnok versenyző elmondta, hogy ilyen még soha nem fordult vele elő húsz éves pályafutása során.
„Ez olyan, mintha egy formula-1-es autónak ellopnák a kormányát és egy trabantéval helyettesítenék. Jeleztem a bíróknak az esetet, de ők csak széttárták a kezüket. Mivel a lőtérre csak bírók, edzők és versenyzők jöhetnek be, nem tudok másra gondolni, minthogy a konkurencia így próbált meg keresztbe tenni nekem."
Sidi megpróbálta magát függetleníteni a történtektől, és a körülményekhez képest igyekezett nyugodtan készülni a döntőre.
„Ezért nem is akartunk nagyobb feneket keríteni eddig a történteknek, hogy ma csak a versenyre koncentrálhassak, de nem tudom, hogy ez mennyire sikerült. Ha csúcsformában vagyok, és minden feltétel tökéletes, az aranyérmet ma valószínűleg akkor sem tudtam volna megszerezni, mert olasz riválisom ezúttal verhetetlen volt, de az ezüst és a bronzéremért versenyben lehettem volna."
dögöljön meg aki ellopta -
#1401 SIDI IRÁNYZÉKÁT TEGNAP ELLOPTÁK. Ez a méreg, nem a ciánkáli. Olimpiai hatodik helyezett sportlövőnk, Sidi Péter első irányzékát tegnap ellopták, a magyar lövész gyakorlatilag frissen összeállított fegyverrel tudott csak lőni a mai napon. „Mintha egy F1-es autó kormányát ellopnák, és egy Trabantéval helyettesítenék” – mondta Sidi kollégánknak. Nemzetisportról -
ManoNegra #1400 Négy éve a döntőben megvertük őket, reméljük azóta is mumusuk vagyunk! -
#1399 Mennyi esélyünk van megverni az amcsikat? -
Coolfire #1398 Talán még van esélye a vigaszágon.Hátha "úgy jár" mint Módos tegnap.:) -
#1397 Deák Bárdos kikapott :/ -
Coolfire #1396 Bocs a politikáért,de ez a szutyok csak a focit ismeri,a többi sportágat nem.De hátha meggyőzik.
Off vége.