Olimpia 2012 London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Hát így nem is lehet. Már az is csoda volt, hogy a 3. menetben még küzdött. :(
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
What about the forests?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Este hajrá Krisztiánok + Vid!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem itt is az lehetett...
What about the forests?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
What about the forests?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Pars inkább hoz aranyat,hisz õ dobta a legnagyobbat.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ennyit a nagy britekrõl meg giggsrõl:D:D:D
remélem a brazilok azért megnyerik
Angoloké a 10000 m és a hétpróba is.
Ui: Deák Horváth meg remélem 4 év múlva már nem lesz az m1-en, annyi bakija volt, hogy élõ mûsort többet nem bíznak rá. Menjen a Fishing and hunting csatornára az a tuti neki!
Ez a VAginagalde idegesítõ fazon :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
kár érte olyan szép lett volna
„Háromtól nyolcig játszottunk a számokkal délután, amikor a lehetséges helyezésünkrõl beszélgettünk. Persze a bronz irreális volt, de az utolsó hely se tetszett volna, ez az ötödik szerintem nagyon szép teljesítmény, nagyon jók voltunk – összegzett Kozma Dominik. – A magam részérõl a második ötvenen kipróbáltam egy új technikát, de nem igazán jött be, nem lettem gyorsabb tõle, sõt tulajdonképpen meghaltam benne..."
mert új technikát persze, hogy az olimpiai döntõben kell kipróbálni<#levele>#levele>
Go Jeff Go!!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Go Jeff Go!!!!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én úgy tudom hogy már ezek a mûlábak is korlátozva vannak mert tudnak olyan ruganyos mûlábat csinálni amivel jóval gyorsabb tudna lenni.