2595
  • Daell Drow
    jaja megijedtem mikor atfordult, de szepen lehozta.
  • Effe88
    3-0 eddig:)
  • Effe88
    jajajj grúz ellenfél:S
  • ProGabe #1472
    Én meg azt nem szeretem, amikor valaki ezt és hasonló kifejezéseket (pl. átlagember) nem bír felfogni. Igen, "mi magyarok", kezdve a kommentátorokkal, az újságírókon át a kocsmában, szabadtéren összegyűlt tömegig mindig zúgolódik, amikor mondjuk kézilabdában, vagy vízilabdában nem "nekünk" fúj a bíró.

"Mondj már egy példát, mikor nemzetközi szempontból is érdekes férfi focimeccsen befújtak ilyet?"
    Ha jól emlékszem az idei BL csoportkörében is megesett. Az meg, hogy emberileg mi a helyes, sajnos egy másik dimenzióban számít csak.
  • Zenszkij
    "Mi magyarok". Bírom az ilyen általánosításokat, már ne is haragudj. Mert milyenek vagyunk "mi magyarok"? Mondj már egy példát, mikor nemzetközi szempontból is érdekes férfi focimeccsen befújtak ilyet? Ne röhögtess, aztán kezezésért ad egy tizenegyest. Teljesen jogos ítélet, csak éppen emberi szempontból nem az. Mondok egy példát, egy meccs ugye 90 percig tart, illetve addig, amíg a bíró le nem fújja (ez a hosszabbításos tábla nem mérvadó). A szabály megengedi tehát, hogy akár 50 percet is ráhúzzon a spori, hátha meglesz az egyenlítés. Véleményem szerint igazságtalan volt a bírónő, ami egy olimpián szerintem megengedhetetlen. Érdekes nem egy Vanuatunak segített. Nevetséges. És az is döbbenetes, ami sportlövőnkkel történt. Mindegy, ne zúgolodjak "mi magyarok".
  • ProGabe #1470
    "Nem is hallottam fociban ilyen szabályról"
    Attól még létezik ilyen szabály :) Igaz 7 mp, nem 6.

'"Csakhogy Pedersen több mint két percet hosszabbított, ami a labdatartogatás befújásához hasonlóan szokatlan"
    Aha, pont annyira mint a júliusi napsütés. Nem azt mondom, hogy nem nyúlt bele a bíró meccsbe (bevallom leszarom), de mi magyarok mindig ezt vizionáljuk (tudom, most a kanadaiak is szidják a sporit), amikor a legtöbbször teljesen jogos, vagy elvárható az ítélet.
  • IXEMGabeo
    legjobb 4 között Lőrincz Tomi

Állítom ez volt a legnehezebb ellenfele
  • IXEMGabeo
    jaj remélem megkapja a 3 pontot
  • IXEMGabeo
    ezt az amerikai Lestert nehéz lesz megverni:S benga nagydarab állat

általában nálunk a legjobb 8 a kritikus pont
  • IXEMGabeo
    ez undorító volt...meg ilyen baromságot, hogy a kapus sokáig tartotta a kezében a labdát. Nem is hallottam fociban ilyen szabályról
  • IXEMGabeo
    Lőrincz Tomi megszerezheti az 5. aranyunkat remélem
  • FrezeR
    Nos, nem a tudása miatt neveztem tehetségesnek :D
  • Zenszkij
    Itt van még egy hülye, az ilyet mért nem tiltják el örökre, vagy büntetik meg, vagy vizsgálják ki. Csak a mi sportolóink dopping aranya érdekes..
  • Zenszkij
    elhiheted, nem ebből él :D
  • Tigristank
    Simán kiesett. :D
  • balee4
    Ok, köszi.
  • FrezeR
    Leryn Franco egy tehetséges khm :P gerelyhajító hölgy az előbb láttam dobni és gondoltam beszúrom nektek hátha tetszik valakinek. :D
  • IXEMGabeo
    sokat hibáznak amúgy és félrevezetik az embert...
  • Tigristank
    Még nem igazán, de idővel majd ide fel fogják rakni.
  • balee4
    Valahol vissza lehet nézni a délelőtti kajakfutamokat? Sajnos lemaradtam róluk.
  • Effe88
    ja csak téged
  • AnuluWork #1454
    Egyébként baromira fejlődtek a britek is.

Az olimpia elején 1988as NDK csúcshoz lazán odaírták, hogy GER, és német zászló. Most már vágják, hogy volt valaha olyan ország is, hogy NDK, jók a himnuszaik, nem keverik ÉK zászlaját DKval, és nem úgy írják ki atlétikánál a pályaszámot, hogy egyik fele jobbról, másik fele balról olvasandó, hanem egységesen. Már csak az országzászló helyett az egyén nevét is kiírhatnák így az olimpia végére ...
  • AnuluWork #1453
    Egyébként az M1re berágtam Pars miatt. Bebaszták azt a kmeres feliratot, hogy élő, arany érem átadás, és kinthagyták. Pont középre tették ki, és végig. Szépen szétvágta a képernyőt, és igazából szart se lehetett látni. Azt hittem a riporterek nagy részének figyelmen kívül hagyásával más bajom nem lesz velük. De a tegnapi ÉLŐ felirat kibaszta nálam is a biztosítékot ...
  • AnuluWork #1452
    Nem csak mi firkáljuk össze, max. keveset néztél idén olimpiát.
  • ReszegKoldus
    Én másnál is láttam már ilyen "összefirkált" zászlókat, bár az olimpián lehet, hogy tényleg nem csinálja más :D
  • RatBaG #1450
    igen, csak téged.
  • Daell Drow
    Csak engem zavar kicsit, hogy vilagon egyedulikent mi firkaljuk ossze a zaszlonkat?? Ki kivancsi arra hogy pestrol, vagy paszujpusztarol jott az illeto? Illuzio rombolo a sok masik zaszlok kozott ez a sok firkalt magyar.

• Chris Lowe
    Jó kis meccs ez a arg-usa kosár.
  • ToCsEk
    hm és tényleg, akkor ez szujó fail, döntőt mondott :D
  • ReszegKoldus
    Ez az utolsó csoportmeccs, döntő vasárnap lesz.
  • LasDen #1445
    tudom hogy megy, de nem döntő :DD
  • [HUN]FaTaL
    Kéziseknek innentől minden ajándék, nem esélyesek, legalábbis a papírforma alapján biztosan nem. Már a mai győzelem is meglepetés a papírforma alapján. Persze egy meccsen bárkit elkaphatunk! :)
  • ToCsEk
    jaja itt megy
  • LasDen #1442
    döntő??? :D
  • IXEMGabeo
    Sydney és Athén le lett kopírozva:OOO ilyet se csinált sok ország mekkora véletlen...Pedig én úgy emlékeztem csak az aranyak száma volt megegyező.

92-es Olimpiát, de megnézném:) Jók voltunk akkor.

És persze az 52-es Olimpia se lehetett rossz, mikor 16 aranyat nyertünk.

2000-es volt az első, amit láttam és akkor emlékszem Nagy Tímea szerezte az 1. aranyunkat, Erdelyi Zsolt is akkor mutatkozott be és bronz érmet szerzett boxban, Kovács Ági nagyon jól úszott, Igaly Diána megnyerte a női skeet versenyt, Csollány aranyat nyert gyűrűvel, Balogh Gábor öttusázó ezüstérmes lett éppenhogy...stb egy igencsak jó olimpia volt:)
  • IXEMGabeo
    Argentína-USA kosárdöntő van...

Japán-USA női foci döntő lesz

ja és Harcsa Zoli sajnos kikapott:(
  • Daell Drow

Magyar érmek az elmúlt húsz év olimpiáin
    Olimpia Arany Ezüst Bronz Összes érem
    1992, Barcelona 11 12 7 30
    1996, Atlanta 7 4 10 21
    2000, Sydney 8 6 3 17
    2004, Athén 8 6 3 17
    2008, Peking 3 5 2 10
    2012, London 4 1 3 8 (10. napig)

Pekinghez kepest mar most jobban allunk, de az elozo olimpiakhoz kepest meg van mit fejlodni. Bizom a ferfi-noi vizilabdasokban, a ferfi kezisekben es a kajak kenusokban. Legalabbis ok szamitanak jelenleg eremeselyeseknek.
  • pedobear

http://privatbankar.hu/utazas/kihalt-utcak-londonban-gazdasagi-bukas-az-olimpia-249537
  • LasDen #1437
    harcsának akkor ennyi volt...majd rióban
  • Ferrari23
    Na és eljutottak oda, hogy "kell a csoda" :D:D:D