2595
  • Shep
    Ha nem szúrja el a térdelő pózban lövöldözést simán lehetett volna dobogós de hát ez van. Ez sem rossz.
  • Sippie
    na igen, csak szerintem az osztrákok az év többi napján jobban ellátják őket mint idehaza. Idén év elején is volt valami balhé hogy Gyurtának tartozik az állam.
  • Effe88
    igen végül is
    de elmondása szerint éremért jött
    három számból csak egyszer döntőzött
    szerintem kicsit csalódás a szereplése:(
  • Coolfire
    Na,legalább Sidi Péter hatodik lett.Ez is valami.:)
  • Coolfire
    Még szép.Plusz adják még nekik a legalább félmilkós életjáradékot is.
    Ezek a sportolók nem annyit "dolgoztak",mint a politikusok.Bocs az offért.
  • Tigristank
    Hát elég nagy g*ciség lenne, ha 4 év után, gyengébb Ft mellett kevesebbet kapnának. :D
  • Effe88
    "Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke kijelentette, a londoni játékok végéig nem hozzák nyilvánosságra, mekkora juttatásban részesülnek az eredményes sportolóink. Annyi azért kiderült, hogy minimum annyit megkapnak a mostani hősök is, mint a négy évvel ezelőttiek. 2008-ban a magyar arany- 20, az ezüst- 18, míg a bronzérem 14 millió forintot ért. Hazánk tehát bőkezű az olimpikonjaival, mivel a jólétük miatt irigyelt szomszédaink, az osztrákok mindössze 7.8 milliót adnak a bajnokaiknak. "
    nso

ennyi meglesz
    meg is érdemlik
  • Effe88
    ennyiről pletykálnak, kimondatlanul ennyi lesz
    szerintem adni is fognak ennyit(pont egy fidesz kormány ne adna ennyit az érdekes lenne, O.V nagy sportőrült)
  • Tigristank
    Magyarországon az olimpia után döntenek a jutalmak mértékéről. Amit te beírtál, az a pekingi díjazás. :)

http://olimpia.origo.hu/peking-2008/20080227-huszmillio-forint-jar-egy-olimpiai-aranyeremert.html

Londoni díjazások.
  • Coolfire
    És ez biztos?Mert ezek a szarzsákok azt mondták,csak az Olimpia után döntenek.De,így legyen.:)
  • Coolfire
    Úgy legyen!Megmondom őszintén tegnap még esélyt sem adtam a ffi. kéziseknek,de ma e jó játék után,megjött az étvágyam.:)
  • Effe88
    rosszul tudod

arany: 20 milla
    ezüst: 18 milla
    bronz: 14 milla

+ ugye az életjáradékok
  • Coolfire
    Az nem rossz,de még a járadék is megilletné őket.Szívesebben adom nekik a pénzem,mint az államnak.:)
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos Izland lesz az ellenfél, ő a mumusunk, kikaptunk a VB-n is és az EB-n is, remélem végre megverjük őket.
  • Tigristank
    Én 25 millió Ft-ról hallottam.
  • Coolfire
    Még mindig azt mondom,hogy ez egy jól sikerült Olimpia lesz.Ahhoz képest,hogy milyen "pici" ország vagyunk,ez nagyon jó.Amire beállva fogadtam-15 arany-nem lesz meg,viszont reálisan a 7 meglehet,sőt szerintem meg is lesz.A többi az már hab a tortán.:)
    A nagy kérdés,hogy viktorék(direkt kisbetű),hogyan fogják értékelni/honorálni a magyarok teljesítményét.
    Pekingben 20 milkát ért egy arany.
    Itt minimum ennyi kellene,és egy ötszázezres életjáradék.Megérdemelnék.:)
  • ToCsEk
    itt
  • Coolfire
    Sajna a sportlövészethez nem értek.A döntőben nulláról indulnak?
  • IXEMGabeo
    huh az mázli:)
  • IXEMGabeo
    Interactive felvétel 100 m úszásban Hajóstól Phelpsig
  • csokikutya
    Sidi 8. helyen döntős.
  • ml85ml
    bolt futásáról nincs egy linkje vkinek??
  • Shep
    És megvan, nyert a szétlövésben. :) 48,2 neki a koreainak 48,1 :)
  • Shep
    Hát úgy legyen, csak előbb ugye be kellene lőnie magát a döntőbe!
  • Coolfire
    Pedig azt mondta,itt mutatja meg mit tud,mert ez a fő száma..
  • Shep
    Sidi megint szétlövésezik, asszem megint nem lesz döntő :(
  • Coolfire
    Ne is mondd..nálam nagyobb miskolci Audi ETO szurkoló nem sok van.:)
    Valamiért tényleg nem szeretnek minket sehol a bírók.Ahogy alább mondtátok,tényleg a judo is miattuk szállt el.Ez eszembe sem jutott.
    Ezen az Olimpián nem a bírókon múlott hála az égnek a 4 arany.Ha nem Berki nyerte volna meg a pacit,egy kicsit gyanús lett volna.Bár,mikor kihozták a brit srácot is 16.066-ra az ütő megállt bennem.De nem merték a kivitelezés pontot megmásítani,mert a különbség egy laikus számára is nyilvánvaló volt.
    Sidi Péternek annyi,talán a birkózok egy-két pontszerző helyet/érmet összehoznak,de mint az utóbbi időben mindig:
    a kajak-kenu teszi fel az i-re a pontot.:))
    De a 3 csapatról sem szabad még lemondani.
    Remélem a 15 pezsgőből még hármat meg kell innom(pedig utálom).
  • Zenszkij
    Reméljük Izlandot kapjuk és talán sikerül őket megverni. Végre Nagy László is összeszedhetné magát, 2 gólt lőtt csak most is. Átlövőként ez nagyon kevés.
  • IXEMGabeo
    Coolfire évek óta ez van. Én ezért nem nézem egyik sportot se rendszeresen, mert kikészíti az ember idegrendszerét...

Női BEK döntőt is minek néztem meg...azért, hogy 1 góllal kikapjunk egy Podgoricától kik miatt? persze h a bírók miatt, aki az 1. meccs végén is elvett tőlünk támadást a végén
  • IXEMGabeo
    grat a kéziseknek, Vajda Attilának is

részeg disznó is zavaró tényező tud lenni olimpián
  • FrezeR
    Így még értékesebb a győzelem ha hátráltatnak is, bár elég idegesítő de hát mit lehet tenni...
  • Chris Lowe
    Mondjuk ellentmond a lólengés, azt megkaptuk, bár sztem ott féltek a birók, ha angolnak adják Londonban az aranyat.
  • Chris Lowe
    Utolsó negyedóra parádé volt! Grat a kéziseknek!
  • Chris Lowe
    Én sem tudom, de nem szeretnek minket, Eurovízión sem tudunk sikert elérni.
    Ez különben judon látszott, asszem 3 olyan meccsünk volt aminél a birók döntöttek és mindig az ellenfélt vitték tovább.
  • FrezeR
    Nagyon szép győzelem a kézisektől :)
  • desigo
    Nah kézisek nyolc között
  • Coolfire
    Ez jó volt.Hiába tolták a mocsok bírók a szerbeket.Amúgy az egész tornán(vízilabda,kézi)folyamatosan ellenünk fújnak.Miért utálják ennyire a magyarokat?
    Nem baj,a lényeg megvan.:)
  • Coolfire
    Bezony.Onnan minimum 3 arany.:))
  • Grove4
    Igen, de azt hittem, hogy a "Total" oszlop számít, de aztán rájöttem, hogy nem, mert pl. a kazahoknak van 6 arany és a 7.-ek.
  • Grove4
    Bocsánat, hülyeséget beszélek, más az arany-ezüst-bronz szorzója. Mea culpa.