Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MrSpock
Azt nem vizsgálták meg,hogy ha egészséges lenne,lehet még jobb volna! Nem hiszem hogy bármi elõnyt adna neki a mûláb. Jó nem savasodik esetleg,vagy fáj avégére,de akkor sem valós izmok mozgatják. Nem tud úgy finomhangolódni,õ ha megcsúszik akkor kész,korrigálás nincs. Eleve nem olyan lehet az egyensúlyérzékelése sem stb. Persze õ így született,tehát neki lehet nem szokatlan. Szép hogy eddig eljutott,de hát többre nem képes. Ebbõl nem lesz tendencia az biztos,hogy mûcuccokkal fognak versenyezni. Szóval nem lesznek itt terminátorok egyhamar olimpiákon. 😄
Csak mellékesen spanyol kosarasok bekaphatják..buktam megint 😞
De a tollaslabda az jó volt😊 Tényleg nem olyan mint amit mi játszunk szabadban. 😊
Bringaversenyen a sonkalábú kikapott,pedig pörgette rendesen,de kevés volt.

Go Jeff Go!!!!

Magnum PI
Én nem köpködök, elismerem a kitartását és a teljesítményét, de nem örülök neki, hogy együtt fut az egészségesekkel mert a teljesítménye a technológiától függ. Persze most lehet az mondani, hogy a futó cipõ is az, de az mindenkinek jár, szóval egyenlõk az esélyek, ezzel a speckó lábbal nem lehet versenyezni. Mondom, gondolj a magasugrásra. Ha jövõre ott versenyez valami rugós lábbal az is rendben van?

😄 MOst hogy mondod, Káté lehet azért esett ki :ASD:AS😄as

Shep
Ja az ok, de ettõl még lehet ott lesz. Egy bukó után annyira nem meglepõ ,hogy ezt mondta. De amúgy lehet tényleg nem neki való. Mint weednek a fogadás 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Persze az utóbbihoz kellene, hogy eltöröljék a korhatárt az amatõröknél...

Én azon vigyorgok, hogy jó 1 hónapja még azt nyilatkozta, hogy a riói és a 2020!!!-as olimpián is mindenképp ott akar lenni. Erre arcul csapják és nem indulok több olimpián, mert nem neki való 😄

HÁT LOL 😄

Shep
Azt írtad nincs olyan jó, persze láb nélkül kurva nehéz futni de ha elõtte is ilyen idõket futott akkor szerintem felesleges a köpködés a mûvégtagok miatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A lényeg az,hogy nehezen nyertek.Valaki csak megfogja õket,bár kétlem.Ezen a meccsen is arcoskodtak,és rengeteg labdát eladtak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hopszi nekem az m2-õn van,én felvételrõl nézem.😊
Így már könnyû.😊Most 80-74.

Magnum PI
Mit számít milyen idõt futott elõtte?! Az a lényeg, hogy most a technológia nélkül már nem veszi fel a versenyt.

Shep
Szerintem nincs ebben semmi vicces, csak nem olyan szar boxoló ha más nagy versenyeken jól szerepel az olimpia meg tényleg egy más világ neki ez lehet túl nagy terhet ad vagy csak nincs szerencséje ki tudja. Szerintem becsülendõ ,hogy kijutott és a 16 közé ütötte magát.

LasDen
persze ez nem jelenti, hogy nem jók a litvánok, de amcsik még mindig egy más szint....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez van, legalább elismerte, hogy, ami nem megy azt nem szabad erõltetni😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja, 9 ponttal vezetett 1 perccel a vége elõtt USA. Itt már eldõlt a dolog

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
99-94-re nyertek....nem volt az nehéz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Káté: Nem nekem való az olimpia. „Látták, mi történt... Úgy döntöttem, több olimpián nem indulok, az nem nekem való” – mondta a Nemzeti Sportnak Káté.

LOL 😄😄

Pedig jók a litvánok.Nehezen fognak nyerni az amcsik.

LasDen
nem mondanám hogy szorongatták...

Még nincs vége..<#idiota>

Mehehe szorongatják kosárban az amcsik golyóit a litvánok.Ez a kis Knézy nem is elfogult...Ua. mint a foci EB-n a spanyolokkal.

Litván-Usa kosármeccs egész jó volt, pedig nem szeretem a basketballt

Shep
Mert elõtte milyen idõket futott?

Shep
Nem hiszed, majd akkor kérdezzél meg 1-2 amputált embert.

LasDen
de én eleve nem értem, hogy hogy indulhatott az olimpián....nem a paralimpián kéne neki???

Nem hiszem, hogy fáj az neki, kap valami fájdalomcsillapítót, viszont az tutkó, hogy elemezgetik a teljesítményét és összevetik az elõnyöket és hátrányokat...és ez elég baj mert Isten ments, hogy több legyen az elõnye!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Magnum PI
Pont ez a lényeg hogy nincs olyan jó! Csak azért tudja felvenni a versenyt mert a technológia segíti. Abszurd de a spannak, a saját térdén kéne futnia és jól szerepelnie hogy ezt mondd van olyan jó

Magnum PI
Nem olyan nehéz igazságot tenni ha más sporttal is elképzelitek a szitut. Pl magasugrás.

Szerintem itt most borul az egyenlõ esélyek elv mivel az egészséges nem tud mûlábbal futni a láb nélküli meg anélkül. Szerintem alap dolog lenne hogy egyenlõ eséllyel induljon mindenki.

lol ez mekkora gól volt😄😄😄

Shep
Az lehet, hogy nem savasodik de attól még rohadtul fáj neki ott is ahol már évek óta nincsen semmi de tényleg elég nehéz a döntés, mert így akkor késõbb jöhetnek a mindenféle kütyükkel ellátott sportolók erre az esetre hivatkozva, másrészrõl meg egy sérült ember miért ne versenyezhetne az egészségesek között ha van olyan jó.

Shep
Na ja de elég nehéz elhinni ,hogy az utolsó menetet is 2 ponttal nyerte az olasz, sokkal inkább Káté menete volt de legalább egyenlõ. Vicc ez a pontozás.

Káté Gyula elbúcsúzott...kár érte

Effe88
na ez a káté is:S:S:S
3.olimpiáján se ér el semmit sajnos

ProGabe
Viszont nem savasodik a nem létezõ izom, így nem fáj. Tényleg nehéz igazságot tenni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Jó, csak marhára nem mindegy, hogy ha egészségesen futsz akkor nem fáj minden lépés míg neki a csonkkal érintkezik az mûláb ami nem igazán kényelmes.

Nehéz ebben az esetben igazságosnak lenni.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ezzel nem "gonosz" akartam lenni, vagy alábecsülni az õ sportemberi tettét

ez szép teljesítmény,
de van paralimpia is...
...mert így jönnek kiborgok? az õ lábai így flexibilisebbek tudtommal mûanyagból, és kanyarban ezért nem veszít a sebességébõl, mint az akinek húsból csontból van a lába.

... a majdnem teljesen vak dél-koreai íjász nem használ nem humán segítséget.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ehehehh..ezt nem is figyeltem,pedig láttam a meccset.😊

nem volt szívbajos😄

Mondjuk ezt az oldalt ne olvassátok, csak a video kedvéért tettem be

MrSpock
Az a gond ezzel hogy ott a ha! 😄 Bírom az efféle megállípításokat,hogy ha akkor született volna,versenyzett stb. azt már feltételezni sem lehet,hogy ha Darnyi most úszna lehet úgy elvernék mint a sicc! Miért mindig a múltat hozzák sokszor ki eredményesebben? Tiszta nosztalgia az egész,ennyi. Itt nincs kecmec,idõk vannak. Az óra pontosan megmutatja hogy mennyi az annyi.Persze az akkori edzésmódszerek,meg készítmények nem voltak olyan fejlettek stb. Sok mindennek lehet jönni,de így van ez afociban is. Azt senki sem tudja képzelni,hogy pl Messit visszaküldenénk mondjuk 1960-ba,és ott mindenki állva nézné miket mûvel! És azt mondanák ilyen nincs,ez a sebesség,technika,gólképesség. Mindent a maga korához képest kell nézni. Ali lett itt említve,szerintem Tyson 20 éves korában simán kiütötte volna. Táncolgathatott volna meg egyebek.Persze mindig vannak nagy tehetségek,és tényleg kiemelkedõ sportolók a maguk terén. Phelps is ilyen,mert ennyi érmet nem lehet csak úgy összecsapkodni,fõleg nem egyszeri kiugrás volt 😄 Mindenki doppingol,csak van aki lebukik! Elég megnézni az atlétikát,ott is kb20évente születik valami nagy tehetség. Pl férfi távolban meg sem tudják közelíteni a világcsúcsot. 8m-rel már olimpia döntõt lehet ugrani. Carl Lewisék idejében ki is fütyülték volna az ugrókat ha annyit mernek. Ott alap volt egy 850 feletti ugrás. De pl magasban is,nem jutnak 240 fölé manapság. Lehetne sorolni napestig,szóval nem szabad megkérdõjelezni a tehetséget,és persze az elvégzett munkát!

Go Jeff Go!!!!

Upsz bocs nem Te jöttél Jordan-nel meg Maradonával hanem Effe88.
Neked csak az elsõ mondat szól.

Idõeredmények alapján Cseh jobb, de valszeg abban az idõben olyan körülmények között fene tudja.
Ali, Maradona mivel is több? Ali profinak állt, évente volt két meccse, Maradona csapatsportágban nyújtott teljesítményét, tehetsége megkérdõjelezhetetlen de nagyon kétes egyéniség volt.
Phelps idõre versenyez ott nincs bíró nincs elfogultság max. a dopping, de valszeg azt ugyanúgy használja Lochte is meg mindenki.
Eszembe nem jutna mint évszázad sportolója egy foci vagy boxoló, akkor már inkább atlétika, úszás kerékpár stb. Ott az idõ dönt.
Persze roppant tehetségesek voltak az általad felsorolt emberek

Ilyen combdobást porcsérüléssel nem sok ember csinált volna meg.
Mint már mondtam,nálam Abigél aranyérmes.😊

FrezeR
Az nem volt gyenge

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ez a 2. eset, amikor jogosan adnak helyt a Japánok óvásának😊 Érdekes...