2595
-
#1395 Ha nem szúrja el a térdelő pózban lövöldözést simán lehetett volna dobogós de hát ez van. Ez sem rossz. -
#1394 na igen, csak szerintem az osztrákok az év többi napján jobban ellátják őket mint idehaza. Idén év elején is volt valami balhé hogy Gyurtának tartozik az állam. -
#1393 igen végül is
de elmondása szerint éremért jött
három számból csak egyszer döntőzött
szerintem kicsit csalódás a szereplése:( -
Coolfire #1392 Na,legalább Sidi Péter hatodik lett.Ez is valami.:) -
Coolfire #1391 Még szép.Plusz adják még nekik a legalább félmilkós életjáradékot is.
Ezek a sportolók nem annyit "dolgoztak",mint a politikusok.Bocs az offért. -
#1390 Hát elég nagy g*ciség lenne, ha 4 év után, gyengébb Ft mellett kevesebbet kapnának. :D -
#1389 "Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke kijelentette, a londoni játékok végéig nem hozzák nyilvánosságra, mekkora juttatásban részesülnek az eredményes sportolóink. Annyi azért kiderült, hogy minimum annyit megkapnak a mostani hősök is, mint a négy évvel ezelőttiek. 2008-ban a magyar arany- 20, az ezüst- 18, míg a bronzérem 14 millió forintot ért. Hazánk tehát bőkezű az olimpikonjaival, mivel a jólétük miatt irigyelt szomszédaink, az osztrákok mindössze 7.8 milliót adnak a bajnokaiknak. "
nso
ennyi meglesz
meg is érdemlik -
#1388 ennyiről pletykálnak, kimondatlanul ennyi lesz
szerintem adni is fognak ennyit(pont egy fidesz kormány ne adna ennyit az érdekes lenne, O.V nagy sportőrült) -
#1387 Magyarországon az olimpia után döntenek a jutalmak mértékéről. Amit te beírtál, az a pekingi díjazás. :)
http://olimpia.origo.hu/peking-2008/20080227-huszmillio-forint-jar-egy-olimpiai-aranyeremert.html
Londoni díjazások. -
Coolfire #1386 És ez biztos?Mert ezek a szarzsákok azt mondták,csak az Olimpia után döntenek.De,így legyen.:) -
Coolfire #1385 Úgy legyen!Megmondom őszintén tegnap még esélyt sem adtam a ffi. kéziseknek,de ma e jó játék után,megjött az étvágyam.:) -
#1384 rosszul tudod
arany: 20 milla
ezüst: 18 milla
bronz: 14 milla
+ ugye az életjáradékok -
Coolfire #1383 Az nem rossz,de még a járadék is megilletné őket.Szívesebben adom nekik a pénzem,mint az államnak.:) -
#1382 Sajnos Izland lesz az ellenfél, ő a mumusunk, kikaptunk a VB-n is és az EB-n is, remélem végre megverjük őket. -
#1381 Én 25 millió Ft-ról hallottam. -
Coolfire #1380 Még mindig azt mondom,hogy ez egy jól sikerült Olimpia lesz.Ahhoz képest,hogy milyen "pici" ország vagyunk,ez nagyon jó.Amire beállva fogadtam-15 arany-nem lesz meg,viszont reálisan a 7 meglehet,sőt szerintem meg is lesz.A többi az már hab a tortán.:)
A nagy kérdés,hogy viktorék(direkt kisbetű),hogyan fogják értékelni/honorálni a magyarok teljesítményét.
Pekingben 20 milkát ért egy arany.
Itt minimum ennyi kellene,és egy ötszázezres életjáradék.Megérdemelnék.:) -
#1379 itt -
Coolfire #1378 Sajna a sportlövészethez nem értek.A döntőben nulláról indulnak? -
IXEMGabeo #1377 huh az mázli:) -
IXEMGabeo #1376 Interactive felvétel 100 m úszásban Hajóstól Phelpsig -
#1375 Sidi 8. helyen döntős. -
ml85ml #1374 bolt futásáról nincs egy linkje vkinek?? -
#1373 És megvan, nyert a szétlövésben. :) 48,2 neki a koreainak 48,1 :) -
#1372 Hát úgy legyen, csak előbb ugye be kellene lőnie magát a döntőbe! -
Coolfire #1371 Pedig azt mondta,itt mutatja meg mit tud,mert ez a fő száma.. -
#1370 Sidi megint szétlövésezik, asszem megint nem lesz döntő :( -
Coolfire #1369 Ne is mondd..nálam nagyobb miskolci Audi ETO szurkoló nem sok van.:)
Valamiért tényleg nem szeretnek minket sehol a bírók.Ahogy alább mondtátok,tényleg a judo is miattuk szállt el.Ez eszembe sem jutott.
Ezen az Olimpián nem a bírókon múlott hála az égnek a 4 arany.Ha nem Berki nyerte volna meg a pacit,egy kicsit gyanús lett volna.Bár,mikor kihozták a brit srácot is 16.066-ra az ütő megállt bennem.De nem merték a kivitelezés pontot megmásítani,mert a különbség egy laikus számára is nyilvánvaló volt.
Sidi Péternek annyi,talán a birkózok egy-két pontszerző helyet/érmet összehoznak,de mint az utóbbi időben mindig:
a kajak-kenu teszi fel az i-re a pontot.:))
De a 3 csapatról sem szabad még lemondani.
Remélem a 15 pezsgőből még hármat meg kell innom(pedig utálom).
-
Zenszkij #1368 Reméljük Izlandot kapjuk és talán sikerül őket megverni. Végre Nagy László is összeszedhetné magát, 2 gólt lőtt csak most is. Átlövőként ez nagyon kevés. -
IXEMGabeo #1367 Coolfire évek óta ez van. Én ezért nem nézem egyik sportot se rendszeresen, mert kikészíti az ember idegrendszerét...
Női BEK döntőt is minek néztem meg...azért, hogy 1 góllal kikapjunk egy Podgoricától kik miatt? persze h a bírók miatt, aki az 1. meccs végén is elvett tőlünk támadást a végén -
IXEMGabeo #1366 grat a kéziseknek, Vajda Attilának is
részeg disznó is zavaró tényező tud lenni olimpián -
#1365 Így még értékesebb a győzelem ha hátráltatnak is, bár elég idegesítő de hát mit lehet tenni... -
Chris Lowe #1364 Mondjuk ellentmond a lólengés, azt megkaptuk, bár sztem ott féltek a birók, ha angolnak adják Londonban az aranyat. -
Chris Lowe #1363 Utolsó negyedóra parádé volt! Grat a kéziseknek! -
Chris Lowe #1362 Én sem tudom, de nem szeretnek minket, Eurovízión sem tudunk sikert elérni.
Ez különben judon látszott, asszem 3 olyan meccsünk volt aminél a birók döntöttek és mindig az ellenfélt vitték tovább. -
#1361 Nagyon szép győzelem a kézisektől :) -
#1360 Nah kézisek nyolc között -
Coolfire #1359 Ez jó volt.Hiába tolták a mocsok bírók a szerbeket.Amúgy az egész tornán(vízilabda,kézi)folyamatosan ellenünk fújnak.Miért utálják ennyire a magyarokat?
Nem baj,a lényeg megvan.:) -
Coolfire #1358 Bezony.Onnan minimum 3 arany.:)) -
#1357 Igen, de azt hittem, hogy a "Total" oszlop számít, de aztán rájöttem, hogy nem, mert pl. a kazahoknak van 6 arany és a 7.-ek. -
#1356 Bocsánat, hülyeséget beszélek, más az arany-ezüst-bronz szorzója. Mea culpa.