2595
  • IXEMGabeo
    Torna végeredményei
  • Ferrari23
    Na de nemsoká bírkózás döntő!! HAJRÁ HAJRÁ!
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem ott is jobb volt, mint a Knézy. Knézy az EB-n összekeverte az országokat (pl. a nyitómeccsen), az utánalévőkön pedig végig vagy faszságokat beszélt vagy a sörről dumált, iszonyatos volt. Hozzá képest Deák Horváth egy jó kommentátor. :D
  • Ferrari23
    Mert te csukott füllel lesed a közvetítéseket? Nézem, izgulok és felbaxxa agyam, amikor baromságot mondanak... Nekem meg az fura, ha valaki néz egy közvetítést és nem tűnik fel neki, ha a riporter faxságokat beszél. Azért ül ott, azért fizetik, hogy ne baromságokat mondjon. Függetlenül attól, hogy most magyar meccsel vagy nem magyar.
  • bakkerman
    az az ember egy vicc,ha ő közvetít valamit inkább felveszem a headseten és zenét hallgatok :DD
  • Maximus4
    Én csak azt nem értem,hogy tudsz ilyen részletekre odafigyelni,amikor egy magyarért szorít az ember.Ki a tökömet érdekli ki mit mond,ez az egyik,a másik meg,nem kicsit föl van pörögve minden riporter amikor egy hazai versenyzőt közvetít.Simán el lehet nézni nekik szerintem.
  • IXEMGabeo
    Deák Horváthra gondolsz? Volt szerencsénk megismerni a foci EB-n
  • IXEMGabeo
    döbbenet mi volt elég 1956-ban is:O
  • Ferrari23
    :D:D Hát tipikus ruszki :D:D
  • Effe88
    nyád orosz edző , hogy fenyítD::D:D:D
  • ManoNegra
    Jaja, én is figyelmen kívül hagyom :D
  • Ferrari23
    Bírkózó riporter is azt mondta ma, amikor a magyarnak fél perc volt hátra a döntőbejutáshoz, hogy "30 másodperc a világbajnoki döntőhöz"
  • Ferrari23
    Egy ilyen győzelem után én spec meg se mozdulnék, ez a sportág úgy ahogy vanegy raklap szarság. Ész nélkül tekernek, egy fos pályán, ahol alig férnek el, azt amelyik jobban bírja + mákosabb az nyer.
  • LasDen #1502
    én nem nagyon szoktam figyelni mit mondanak a kommentátorok...persze hallom, de nem emlékszem rá, hogy mondtak-e fasságot vagy nem :D egyedül a 2-3. napon mondott fasságra emlészem..a strandröpi meccsen; 'a csoportmeccsek miatt, aki kiesik az nem veszít' :DDD
  • Ferrari23
    Istenem ezek a mondatok... "vajon hány gyerek megy le biciklizni egy ilyen győzelem után"..... Annyira szánalom, minden nap elmondják csak más sportággal...
  • Maximus4
    Szerintem nem.Én a boksz közvetítőjétől voltam kiborulva,mindent 2x mondott.A másik meg az úszóknál volt,az akkora baromságokat tudott hozzáfűzni bármihez,hogy az hihetetlen.
  • ProGabe #1499
    Knézy messze-messze a leggyengébb kommentátor. Egyszerűen balf*sz.
  • Ferrari23
    0,001

"Egyetlen századdal ...." Knezy

Elmondta 5x... Grat fiam!
  • Stockbauer33 #1497
    ???????????
  • RatBaG #1496

x
  • RatBaG #1495
  • LasDen #1494
    230 már sajna nem ment...
  • IXEMGabeo
    Nagy Peti megdöntötte egyéni rekordját kinyomta a 225 Kg-ot grat neki
  • IXEMGabeo
    román Izbasa elszúrta az utolsó szaltót így az amerikai lány lett a torna talaj bajnoka
  • IXEMGabeo
    USA azért csak bedarálta az Aussiekat a hosszabbításban. Jó meccs volt El kell vernünk Espana-t
  • IXEMGabeo
    és hogy magyarázott utána:D:D
  • IXEMGabeo
    hosszabbítás...az amerikai edző időt kért, amikor a csapat nem birtokolta a labdát és így 5 méteressel egyenlített Ausztrália. Ez nem gyenge
  • Tigristank
    Amcsik edzője 1 balf*sz, simán megnyerték volna 1 mp-el a vége előtt. :D
  • IXEMGabeo
    micsoda meccs az ausztrál-USA női vízilabda elődöntő
  • pedobear
    London - Hét kameruni sportoló elhagyta az olimpiai falut, egyelőre nem találják őket - közölte kedden az afrikai ország sportminisztériuma. Az öt ökölvívó, valamint egy-egy úszó és futballista feltehetőleg gazdasági megfontolásból szökött meg a delegációtól.
  • Chris Lowe
    Vááá ma nem számítottam éremre!
    Királyság! :-D
  • IXEMGabeo
    ezt a koreait simán kidobja Tomi...csak ugrál összevissza amúgy neki nem ellenfél
  • IXEMGabeo
    egyébként akkor ez egy rendkívül buta hiba volt a kanadai kapuslány részéről ilyennel egyenlít USA...röhejes
  • IXEMGabeo
    és még az edzőjét is eldobta :DDD
  • lord nihilus
    +1
  • Shep
    Én 6mp-ről tudok és ha jól emlékszem az amerikai vb óta van, mert megunták ,hogy kapusok dédelgetik a labdát.
  • IXEMGabeo
    vannak esetek mikor abszolút ellenünk vannak a bírók, ez nem zúgolódás, hanem tény...
  • IXEMGabeo
    Ez a Lőrincz Tamás egy állat, hihetetlen agresszíven bírkózik ezt nevezik annak, amit ő csinál
  • Maximus4
    Bővíthetem a bannert hamarosan:)
    Ez a gyerek valami fantasztikus!!!!
  • Effe88
    ááááá!!!!!!!
    döntő megvan:D:D:D
    ezüt már tuti mekkorát meccselt