2595
-
IXEMGabeo #1515 Torna végeredményei -
Ferrari23 #1514 Na de nemsoká bírkózás döntő!! HAJRÁ HAJRÁ! -
#1513 Szerintem ott is jobb volt, mint a Knézy. Knézy az EB-n összekeverte az országokat (pl. a nyitómeccsen), az utánalévőkön pedig végig vagy faszságokat beszélt vagy a sörről dumált, iszonyatos volt. Hozzá képest Deák Horváth egy jó kommentátor. :D -
Ferrari23 #1512 Mert te csukott füllel lesed a közvetítéseket? Nézem, izgulok és felbaxxa agyam, amikor baromságot mondanak... Nekem meg az fura, ha valaki néz egy közvetítést és nem tűnik fel neki, ha a riporter faxságokat beszél. Azért ül ott, azért fizetik, hogy ne baromságokat mondjon. Függetlenül attól, hogy most magyar meccsel vagy nem magyar. -
#1511 az az ember egy vicc,ha ő közvetít valamit inkább felveszem a headseten és zenét hallgatok :DD -
#1510 Én csak azt nem értem,hogy tudsz ilyen részletekre odafigyelni,amikor egy magyarért szorít az ember.Ki a tökömet érdekli ki mit mond,ez az egyik,a másik meg,nem kicsit föl van pörögve minden riporter amikor egy hazai versenyzőt közvetít.Simán el lehet nézni nekik szerintem. -
IXEMGabeo #1509 Deák Horváthra gondolsz? Volt szerencsénk megismerni a foci EB-n -
IXEMGabeo #1508 döbbenet mi volt elég 1956-ban is:O -
Ferrari23 #1507 :D:D Hát tipikus ruszki :D:D -
#1506 nyád orosz edző , hogy fenyítD::D:D:D -
ManoNegra #1505 Jaja, én is figyelmen kívül hagyom :D -
Ferrari23 #1504 Bírkózó riporter is azt mondta ma, amikor a magyarnak fél perc volt hátra a döntőbejutáshoz, hogy "30 másodperc a világbajnoki döntőhöz" -
Ferrari23 #1503 Egy ilyen győzelem után én spec meg se mozdulnék, ez a sportág úgy ahogy vanegy raklap szarság. Ész nélkül tekernek, egy fos pályán, ahol alig férnek el, azt amelyik jobban bírja + mákosabb az nyer. -
#1502 én nem nagyon szoktam figyelni mit mondanak a kommentátorok...persze hallom, de nem emlékszem rá, hogy mondtak-e fasságot vagy nem :D egyedül a 2-3. napon mondott fasságra emlészem..a strandröpi meccsen; 'a csoportmeccsek miatt, aki kiesik az nem veszít' :DDD -
Ferrari23 #1501 Istenem ezek a mondatok... "vajon hány gyerek megy le biciklizni egy ilyen győzelem után"..... Annyira szánalom, minden nap elmondják csak más sportággal... -
#1500 Szerintem nem.Én a boksz közvetítőjétől voltam kiborulva,mindent 2x mondott.A másik meg az úszóknál volt,az akkora baromságokat tudott hozzáfűzni bármihez,hogy az hihetetlen. -
#1499 Knézy messze-messze a leggyengébb kommentátor. Egyszerűen balf*sz. -
Ferrari23 #1498 0,001
"Egyetlen századdal ...." Knezy
Elmondta 5x... Grat fiam! -
Stockbauer33 #1497 ??????????? -
x -
#1495 -
#1494 230 már sajna nem ment... -
IXEMGabeo #1493 Nagy Peti megdöntötte egyéni rekordját kinyomta a 225 Kg-ot grat neki -
IXEMGabeo #1492 román Izbasa elszúrta az utolsó szaltót így az amerikai lány lett a torna talaj bajnoka -
IXEMGabeo #1491 USA azért csak bedarálta az Aussiekat a hosszabbításban. Jó meccs volt El kell vernünk Espana-t -
IXEMGabeo #1490 és hogy magyarázott utána:D:D -
IXEMGabeo #1489 hosszabbítás...az amerikai edző időt kért, amikor a csapat nem birtokolta a labdát és így 5 méteressel egyenlített Ausztrália. Ez nem gyenge -
#1488 Amcsik edzője 1 balf*sz, simán megnyerték volna 1 mp-el a vége előtt. :D -
IXEMGabeo #1487 micsoda meccs az ausztrál-USA női vízilabda elődöntő -
#1486 London - Hét kameruni sportoló elhagyta az olimpiai falut, egyelőre nem találják őket - közölte kedden az afrikai ország sportminisztériuma. Az öt ökölvívó, valamint egy-egy úszó és futballista feltehetőleg gazdasági megfontolásból szökött meg a delegációtól. -
Chris Lowe #1485 Vááá ma nem számítottam éremre!
Királyság! :-D -
IXEMGabeo #1484 ezt a koreait simán kidobja Tomi...csak ugrál összevissza amúgy neki nem ellenfél -
IXEMGabeo #1483 egyébként akkor ez egy rendkívül buta hiba volt a kanadai kapuslány részéről ilyennel egyenlít USA...röhejes -
IXEMGabeo #1482 és még az edzőjét is eldobta :DDD -
lord nihilus #1481 +1 -
#1480 Én 6mp-ről tudok és ha jól emlékszem az amerikai vb óta van, mert megunták ,hogy kapusok dédelgetik a labdát. -
IXEMGabeo #1479 vannak esetek mikor abszolút ellenünk vannak a bírók, ez nem zúgolódás, hanem tény... -
IXEMGabeo #1478 Ez a Lőrincz Tamás egy állat, hihetetlen agresszíven bírkózik ezt nevezik annak, amit ő csinál -
#1477 Bővíthetem a bannert hamarosan:)
Ez a gyerek valami fantasztikus!!!! -
#1476 ááááá!!!!!!!
döntő megvan:D:D:D
ezüt már tuti mekkorát meccselt