Olimpia 2012 London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Egyszer mar komolyan vehetne, es akkor esetleg 9 ala szoritana a rekordot?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Beszarás - az összes kivétel nélkül NIGGA
Most futottak 100 méter.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
What about the forests?
What about the forests?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
What about the forests?
1 arany és 1 bronz eddig
micsoda nap<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
hajrá PArs!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
What about the forests?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
utolsó másodpercben védekezték ki, nagy volt. Ez a mai nap nagyon szép
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Bácsi Pétert pedig iszonyatosan sajnáltam😞