Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NA HAJRÁÁÁÁ PARS!!!!

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szerintem ha a kínait a nyakába vette volna, akkor is elsõ lett volna 😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Daell Drow
Szerintem direkt csinalja, pekingben is ugyanz ezt csinalta.
Egyszer mar komolyan vehetne, es akkor esetleg 9 ala szoritana a rekordot?
Tigristank
4 éve pórul is járt az egyetlen indulónk. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Effe88
ja sima vilagcsucs lehetett volna😄😄

Ez a bolt egy elmebeteg, utsó 10 méteren nem is futott és így 9,87 pfffff

Némelyik kilós fukszal a nyakában fut <#vigyor5>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ReszegKoldus
Látszik, hogy ezeknek is van "elõnyük", mint a mûlábbal futónak, csak amíg õt el lehetne küldeni Paralimpiára, Fekalimpia nincs 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
és ez miért meglepõ neked?

Épp mondani akartam hogy jól lesült az a holland.

mflex
Akkor passz, ha így volt 😊

What about the forests?

pedobear

Beszarás - az összes kivétel nélkül NIGGA
Most futottak 100 méter.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Tigristank
Pedig 4 éve (és azelõtt) is az atlétikai versenyek elején volt ez a szám. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

banok
1 súlyemelõnk van Londonban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sok sportággal az a baj hogy nincs benne magyar. Régen súlyemelésben is több emberrel ott voltunk, de most mintha sokkal kevesebb sportágban jutottunk volna ki mint eddig, remélem Rio-ban jóval többen leszünk.

mflex
Pályakerékpár, távolugrás, tenisz, futás amiket láttam, többet is persze.

What about the forests?

mflex
A súlyemelés az egyik favorit az olimpián szerintem, nem hinném, hogy a kosárlabda, vagy a röplabda többeket érdekelne, de ha igen, akkor ez van.

What about the forests?

Effe88
lovasból milyen versenyek vannak?

Shep
Azért mert téged nem érdekel, lehet hogy a többieket meg igen, olyan sportágakat próbálnak mutatni ami többeket érdekelhet a tenisz meg a csapat sportok meg ilyenek. Mondjuk nekem nagy bánatom ,hogy semmilyen lovas versenyt nem mutattak, pedig azok szépek és izgalmasak is, csak hát nálunk nem túl népszerûek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
mikó nyertek ezek 16 aranyat???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mflex

What about the forests?

mflex
Én, nem értem, hogy miért nem közvetítenek súlyemelést?! A csajoknál (nagy bengák) akkora verseny volt, hogy öröm volt nézni (eurosport), nem nekem bámulnom kell a kosárlabdát, meg a Serena-ék teniszét, ami rohadtul nem érdekelt.

What about the forests?

Effe88
húú most értem haza és mit látok
1 arany és 1 bronz eddig
micsoda nap<#eljen><#eljen><#taps><#worship>

hajrá PArs!!!

mflex
Jah, a fene tudja most miért változott...

What about the forests?

Shep
Azért én a japótól tartok, elég jó azért õ is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aha én 6-ot saccoltam😊, De azt tudtuk, hogy Peking után csak jobb lehet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
Köszi srácok 😊
Shep
Ugye, hogy? Én is úgy emlékszem ,hogy legutóbb is a végén jött Bolt aztán sétált egyet.

mflex
Ebben a qrva melegben nem lesz nehéz 😄

What about the forests?

21.20 Addig ébren kéne maradni.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

21:20

Maximus4
21:20 körül.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

mflex
Én is úgy emlékszem, hogy nagy 100 méteres síkfutás az utolsó napo(ko)n volt eddig, erre ma 22:45...

What about the forests?

Sippie
everyday he's shuffelin <#idiota>

amúgy hánykor lesz Pars versenye?
Még behúzzuk a kalapács aranyat,akkor lesz igazán.😊Utána kajak-kenu,még minimum 3 és megvan a 7,amit tippeltem.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Shep
Figyeljetek már az eddigi olimpiákon az atlétikai versenyek nem a végén voltak? Emlékszem olyanra ahol a záróünnepségre futottak be a marathonisták.

csak megcsinálták a csajok😊 Pedig milyen vészjosló volt az a vereség a spanyoloktól

utolsó másodpercben védekezték ki, nagy volt. Ez a mai nap nagyon szép

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

neki nagyon szurkolok. Gyurtán kívül õ a másik nagy kedvencem, igazi harcos<#eljen>

Daell Drow
Megerdemelte, latszott rajta. <#eljen>
Na még PARS kell!!! 😄

Széép volt! <#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Daell Drow
igen!!!!!!!!
Módos Péter megszerezte a 3. bronzérmünket😊

Bácsi Pétert pedig iszonyatosan sajnáltam😞

MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _D_D_D

Sikerült!!!

golyóhúzás, de vajon kinek a golyója?<#idiota>

Jaja saját magának köszönheti.

Daell Drow
eszem megáll