Olimpia 2012 London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://goo.gl/gd6Zi5
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
92-es Olimpiát, de megnézném:) Jók voltunk akkor.
És persze az 52-es Olimpia se lehetett rossz, mikor 16 aranyat nyertünk.
2000-es volt az elsõ, amit láttam és akkor emlékszem Nagy Tímea szerezte az 1. aranyunkat, Erdelyi Zsolt is akkor mutatkozott be és bronz érmet szerzett boxban, Kovács Ági nagyon jól úszott, Igaly Diána megnyerte a nõi skeet versenyt, Csollány aranyat nyert gyûrûvel, Balogh Gábor öttusázó ezüstérmes lett éppenhogy...stb egy igencsak jó olimpia volt:)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Japán-USA nõi foci döntõ lesz
ja és Harcsa Zoli sajnos kikapott:(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Magyar érmek az elmúlt húsz év olimpiáin
Olimpia Arany Ezüst Bronz Összes érem
1992, Barcelona 11 12 7 30
1996, Atlanta 7 4 10 21
2000, Sydney 8 6 3 17
2004, Athén 8 6 3 17
2008, Peking 3 5 2 10
2012, London 4 1 3 8 (10. napig)
Pekinghez kepest mar most jobban allunk, de az elozo olimpiakhoz kepest meg van mit fejlodni. Bizom a ferfi-noi vizilabdasokban, a ferfi kezisekben es a kajak kenusokban. Legalabbis ok szamitanak jelenleg eremeselyeseknek.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Miért kell mindent elkiabálni?
"van hivatalos olimpiai youtube csatorna."
Szintén szemét, nincs rajta semmi.
Lenn voltam anyáméknál délután, mondja hogy nem látta a 100m-es döntõt (11 kor volt, szegény amcsiknak nehogy korán kelljen kelni), gondoltma elõkapom a telefonom és megmutatom neki azt a 10 másodpercet. Erre sehol nincs fenn, ez így egy vicc, egy kib*szott vicc. <#gunyos1>#gunyos1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kár, hogy felér egy virtuális fuck you-val, Magyarországról blokkolva van. 2012...
Per Aspera Ad Inferi.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Értem ezalatt azt, hogy minden videót letöröltetnek a netrõl. Kéne egy hiv. youtube csatorna, ahova minden "aranyat" felpakolnak, hogy azonnal vissza lehessen nézni.
Idiotizmus lvl 99
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
What about the forests?
25 Kanada N 1 - 0 USA N
én azt a videót keresem, ha van ilyen, az olimpia lúzere. Annyit tudok, hogy két perccel késõbb ért be mint az elsõ!!
Az érmesek a magyar zászlónál nagyon jó!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Erre nem tudok mit mondani...Szabotázs van a levegõben
link
Világ- és Európa-bajnok ebben a számban , az aranyért lõhetett volna.
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz Pars Krisztián eredményhirdetése?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Remélem ez nálunk, a szerbekkel kapcsolatban most megtörik, mert õk ütnek, rúgnak, csípnek, harapnak, és a bírók is oda fújnak. Nem olyan becsületesek mint az amik.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Remélem a 3.és 4. negyedre visszakapunk ebbõl valamit,mert ez elég kiborító!Szerencse,hogy ilyen jók a fiúk és a jenkik elég maguk alatt vannak.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A világ- és Európa-bajnok versenyzõ elmondta, hogy ilyen még soha nem fordult vele elõ húsz éves pályafutása során.
„Ez olyan, mintha egy formula-1-es autónak ellopnák a kormányát és egy trabantéval helyettesítenék. Jeleztem a bíróknak az esetet, de õk csak széttárták a kezüket. Mivel a lõtérre csak bírók, edzõk és versenyzõk jöhetnek be, nem tudok másra gondolni, minthogy a konkurencia így próbált meg keresztbe tenni nekem."
Sidi megpróbálta magát függetleníteni a történtektõl, és a körülményekhez képest igyekezett nyugodtan készülni a döntõre.
„Ezért nem is akartunk nagyobb feneket keríteni eddig a történteknek, hogy ma csak a versenyre koncentrálhassak, de nem tudom, hogy ez mennyire sikerült. Ha csúcsformában vagyok, és minden feltétel tökéletes, az aranyérmet ma valószínûleg akkor sem tudtam volna megszerezni, mert olasz riválisom ezúttal verhetetlen volt, de az ezüst és a bronzéremért versenyben lehettem volna."
dögöljön meg aki ellopta<#levele>#levele>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Off vége.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!