Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
230 már sajna nem ment...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nagy Peti megdöntötte egyéni rekordját kinyomta a 225 Kg-ot grat neki<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

román Izbasa elszúrta az utolsó szaltót így az amerikai lány lett a torna talaj bajnoka

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

USA azért csak bedarálta az Aussiekat a hosszabbításban. Jó meccs volt<#eljen> El kell vernünk Espana-t

és hogy magyarázott utána😄😄

hosszabbítás...az amerikai edzõ idõt kért, amikor a csapat nem birtokolta a labdát és így 5 méteressel egyenlített Ausztrália. Ez nem gyenge

Tigristank
Amcsik edzõje 1 balf*sz, simán megnyerték volna 1 mp-el a vége elõtt. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

micsoda meccs az ausztrál-USA nõi vízilabda elõdöntõ

pedobear
London - Hét kameruni sportoló elhagyta az olimpiai falut, egyelõre nem találják õket - közölte kedden az afrikai ország sportminisztériuma. Az öt ökölvívó, valamint egy-egy úszó és futballista feltehetõleg gazdasági megfontolásból szökött meg a delegációtól.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Vááá ma nem számítottam éremre!
Királyság! :-D

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

ezt a koreait simán kidobja Tomi...csak ugrál összevissza amúgy neki nem ellenfél <#vigyor2>

egyébként akkor ez egy rendkívül buta hiba volt a kanadai kapuslány részérõl ilyennel egyenlít USA...röhejes

és még az edzõjét is eldobta 😄DD<#eplus2>

+1

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Shep
Én 6mp-rõl tudok és ha jól emlékszem az amerikai vb óta van, mert megunták ,hogy kapusok dédelgetik a labdát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vannak esetek mikor abszolút ellenünk vannak a bírók, ez nem zúgolódás, hanem tény...

Ez a Lõrincz Tamás egy állat, hihetetlen agresszíven bírkózik ezt nevezik annak, amit õ csinál

Maximus4
Bõvíthetem a bannert hamarosan😊
Ez a gyerek valami fantasztikus!!!!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Effe88
ááááá!!!!!!!
döntõ megvan😄😄😄
ezüt már tuti mekkorát meccselt<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

Daell Drow
jaja megijedtem mikor atfordult, de szepen lehozta. <#pias>
Effe88
3-0 eddig😊

Effe88
jajajj grúz ellenfél:S

ProGabe
Én meg azt nem szeretem, amikor valaki ezt és hasonló kifejezéseket (pl. átlagember) nem bír felfogni. Igen, "mi magyarok", kezdve a kommentátorokkal, az újságírókon át a kocsmában, szabadtéren összegyûlt tömegig mindig zúgolódik, amikor mondjuk kézilabdában, vagy vízilabdában nem "nekünk" fúj a bíró.

"Mondj már egy példát, mikor nemzetközi szempontból is érdekes férfi focimeccsen befújtak ilyet?"
Ha jól emlékszem az idei BL csoportkörében is megesett. Az meg, hogy emberileg mi a helyes, sajnos egy másik dimenzióban számít csak.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zenszkij
"Mi magyarok". Bírom az ilyen általánosításokat, már ne is haragudj. Mert milyenek vagyunk "mi magyarok"? Mondj már egy példát, mikor nemzetközi szempontból is érdekes férfi focimeccsen befújtak ilyet? Ne röhögtess, aztán kezezésért ad egy tizenegyest. Teljesen jogos ítélet, csak éppen emberi szempontból nem az. Mondok egy példát, egy meccs ugye 90 percig tart, illetve addig, amíg a bíró le nem fújja (ez a hosszabbításos tábla nem mérvadó). A szabály megengedi tehát, hogy akár 50 percet is ráhúzzon a spori, hátha meglesz az egyenlítés. Véleményem szerint igazságtalan volt a bírónõ, ami egy olimpián szerintem megengedhetetlen. Érdekes nem egy Vanuatunak segített. Nevetséges. És az is döbbenetes, ami sportlövõnkkel történt. Mindegy, ne zúgolodjak "mi magyarok".

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ProGabe
"Nem is hallottam fociban ilyen szabályról"
Attól még létezik ilyen szabály 😊 Igaz 7 mp, nem 6.

'"Csakhogy Pedersen több mint két percet hosszabbított, ami a labdatartogatás befújásához hasonlóan szokatlan"
Aha, pont annyira mint a júliusi napsütés. Nem azt mondom, hogy nem nyúlt bele a bíró meccsbe (bevallom leszarom), de mi magyarok mindig ezt vizionáljuk (tudom, most a kanadaiak is szidják a sporit), amikor a legtöbbször teljesen jogos, vagy elvárható az ítélet.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

legjobb 4 között Lõrincz Tomi

Állítom ez volt a legnehezebb ellenfele

jaj remélem megkapja a 3 pontot

ezt az amerikai Lestert nehéz lesz megverni:S benga nagydarab állat

általában nálunk a legjobb 8 a kritikus pont

ez undorító volt...meg ilyen baromságot, hogy a kapus sokáig tartotta a kezében a labdát. Nem is hallottam fociban ilyen szabályról

Lõrincz Tomi megszerezheti az 5. aranyunkat remélem

FrezeR
Nos, nem a tudása miatt neveztem tehetségesnek 😄

Zenszkij
Itt van még egy hülye, az ilyet mért nem tiltják el örökre, vagy büntetik meg, vagy vizsgálják ki. Csak a mi sportolóink dopping aranya érdekes..

Zenszkij
elhiheted, nem ebbõl él 😄

Tigristank
Simán kiesett. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

balee4
Ok, köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

FrezeR
Leryn Franco egy tehetséges khm 😛 gerelyhajító hölgy az elõbb láttam dobni és gondoltam beszúrom nektek hátha tetszik valakinek. 😄

sokat hibáznak amúgy és félrevezetik az embert...

Tigristank
Még nem igazán, de idõvel majd ide fel fogják rakni.

balee4
Valahol vissza lehet nézni a délelõtti kajakfutamokat? Sajnos lemaradtam róluk.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Effe88
ja csak téged

AnuluWork
Egyébként baromira fejlõdtek a britek is.

Az olimpia elején 1988as NDK csúcshoz lazán odaírták, hogy GER, és német zászló. Most már vágják, hogy volt valaha olyan ország is, hogy NDK, jók a himnuszaik, nem keverik ÉK zászlaját DKval, és nem úgy írják ki atlétikánál a pályaszámot, hogy egyik fele jobbról, másik fele balról olvasandó, hanem egységesen. Már csak az országzászló helyett az egyén nevét is kiírhatnák így az olimpia végére ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Egyébként az M1re berágtam Pars miatt. Bebaszták azt a kmeres feliratot, hogy élõ, arany érem átadás, és kinthagyták. Pont középre tették ki, és végig. Szépen szétvágta a képernyõt, és igazából szart se lehetett látni. Azt hittem a riporterek nagy részének figyelmen kívül hagyásával más bajom nem lesz velük. De a tegnapi ÉLÕ felirat kibaszta nálam is a biztosítékot ...

AnuluWork
Nem csak mi firkáljuk össze, max. keveset néztél idén olimpiát.

ReszegKoldus
Én másnál is láttam már ilyen "összefirkált" zászlókat, bár az olimpián lehet, hogy tényleg nem csinálja más 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

RatBaG
igen, csak téged.

Per Aspera Ad Inferi.

Daell Drow
Csak engem zavar kicsit, hogy vilagon egyedulikent mi firkaljuk ossze a zaszlonkat?? Ki kivancsi arra hogy pestrol, vagy paszujpusztarol jott az illeto? Illuzio rombolo a sok masik zaszlok kozott ez a sok firkalt magyar.

Jó kis meccs ez a arg-usa kosár.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

ToCsEk
hm és tényleg, akkor ez szujó fail, döntõt mondott 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ReszegKoldus
Ez az utolsó csoportmeccs, döntõ vasárnap lesz.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”