2595
-
Ferrari23 #1635 Grat csajok! -
#1634 Az igen, grat! :O -
ManoNegra #1633 GYÖNYÖRŰ!! -
#1632 MEGVAN A 6. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1631 Csodálatos volt!!!!!! -
#1630 EZ IS MEGVAAAAN!!!! -
#1629 6.arany!!!!!!!!!!
istenek!!!!!!!! -
Coolfire #1628 Mondtam.:) -
#1627 megvaaan :DD -
AgabaHUN #1626 Höhö azért van arc rendesen, Vajda: "Magyarországon én vagyok a legjobb kenus egyesben..." Rendben elismerem, hogy van benne valami, de akkor sem kellene ilyen felvágósan, nagyképűen kimondani. -
Ferrari23 #1625 :D :D :D
"kiütné a fejedben alig létező kocsonyás maszlagot"
Hát én ahogy néztem a vízzel se bírt el..... :D:D -
Coolfire #1624 Most jön a mai második arany.:) -
#1623 Szujó nagy arc,csóri legszívesebben felállt volna a székből és tombolt volna,de visszafogta magát! :DD hiába na,azért egy olimpiai arany akármelyik magyar ember szívét melegséggel tölti el,akármennyire sportkövető az ember -
#1622 nekem valamiért elsőre a fűrész filmzenéje ugrott be -
erre nem lőttek ki egy torpedót:D -
#1620 ezek a magyar érem ismétlések ezzel a zenével geci epic! -
#1619 Hoppsz, elfelejtették megbuherálni a kajakunkat. -
#1618 Szujónak viszonylag gyorsan esett le ... :) -
Chris Lowe #1617 Én egyébként egyáltalán nem bíztam Vajdában. Kicsit elszállt a srác Peking óta ami persze valahol érthető, elvégre aranyat nyert.
Kökény Dombiííí!!! YESSS!! -
#1616 Azta qrva, ez nagyon meleg volt :o -
#1615 MEGVAAAAN !!!!! :D -
#1614 erről van szó -
#1613 MEGVAN AZ! -
ManoNegra #1612 Uhh nem sokon múlt, de megvaan!! -
#1611 IGEEEEN!!!! -
#1610 5. ARANY!!!!! -
#1609 hogy mondhatsz ilyet:DD:
mindjárt jön mflex és majd megveret téged vajdával:D:D
egyszerűen megbuherálták a hajóját nyilván:):D:D:D:D:D -
Ferrari23 #1608 Szerintem is elég szánalmasak ezek a kifogások, egyszerűen fos volt azt kész. Majd 4 év múlva újra próbálkozhat. -
mikusmate #1607 #1604, #1605
Köszi :) -
#1606 viselkedj már
vicc volt az egész
sajnos ennyi volt ma benne de ne idegeskedj mert árthat a szívednek ilyen korban
de ilyen hülyeséget ne írjunk már , hogy babráltak vmit a hajójával mert ez még viccnek is rossz
nem kellenek az ilyen kamu fogások -
#1605 12:00 -
#1604 12 órakor. -
#1603 Hiába került be második idővel, hiába a címvédés és vbi trófea, ha 500 méternél 6., na ott nagyon elqurt valamit fejben. 10ből 9x dobogós, de van ilyen is, minden esetre ez most iszonyat égés. -
#1602 Vicces gyerek vagy te, de szerinted ilyen erőtlenül jött pont ő az olimpiára.
Szerinted egy hetedik hely égés, most meg ő kevés volt ehhez. Tudod, hogy ez faszi egy kézzel kiütné a fejedben alig létező kocsonyás maszlagot?
-
mikusmate #1601 A Magyarország - Izland férfi kézi meccset mikor közvetítik? -
#1600 de biztosbúvár kund megfúrta nem??!!
hagyjuk már ezt
egyszerűen kevés volt ő ide szerintem kicsit úgy gondolta, hogy simán meglesz
hát nem sajnos -
#1599 1000 méteres kenuban? Lehet a kajakok meg voltak beuhrálva.
Viszont mondta, hogy kijött az aszthmája, lehet ez közrejátszott nem keveset. Majd kiderül. -
#1598 Kimerítette a "rém ciki" kategóriát. :( Cseh László se volt semmi, de Attila ..., na ő elqurta.
Lemaradt, majd fejben összezuhant. Mire visszatért 750 után, vége volt a versenynek. -
#1597 Furcsa azért, Sidinek eltűnik a cucca, A bírók állandóan ellenünk fújnak, Vajdát meg óvódás módra lealázzák... -
#1596 Nem volt ez a kajak megbuherálva?
Mert ha nem, akkor nem kapott rendesen levegőt közben, el nem tudom hinni, hogy pont őt lealázva agyonverjék!