Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ha nem szúrja el a térdelõ pózban lövöldözést simán lehetett volna dobogós de hát ez van. Ez sem rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sippie
na igen, csak szerintem az osztrákok az év többi napján jobban ellátják õket mint idehaza. Idén év elején is volt valami balhé hogy Gyurtának tartozik az állam.
Effe88
igen végül is
de elmondása szerint éremért jött
három számból csak egyszer döntõzött
szerintem kicsit csalódás a szereplése😞

Na,legalább Sidi Péter hatodik lett.Ez is valami.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Még szép.Plusz adják még nekik a legalább félmilkós életjáradékot is.
Ezek a sportolók nem annyit "dolgoztak",mint a politikusok.Bocs az offért.

Tigristank
Hát elég nagy g*ciség lenne, ha 4 év után, gyengébb Ft mellett kevesebbet kapnának. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Effe88
"Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke kijelentette, a londoni játékok végéig nem hozzák nyilvánosságra, mekkora juttatásban részesülnek az eredményes sportolóink. Annyi azért kiderült, hogy minimum annyit megkapnak a mostani hõsök is, mint a négy évvel ezelõttiek. 2008-ban a magyar arany- 20, az ezüst- 18, míg a bronzérem 14 millió forintot ért. Hazánk tehát bõkezû az olimpikonjaival, mivel a jólétük miatt irigyelt szomszédaink, az osztrákok mindössze 7.8 milliót adnak a bajnokaiknak. "
nso

ennyi meglesz
meg is érdemlik

Effe88
ennyirõl pletykálnak, kimondatlanul ennyi lesz
szerintem adni is fognak ennyit(pont egy fidesz kormány ne adna ennyit az érdekes lenne, O.V nagy sportõrült)

Tigristank
Magyarországon az olimpia után döntenek a jutalmak mértékérõl. Amit te beírtál, az a pekingi díjazás. 😊

http://olimpia.origo.hu/peking-2008/20080227-huszmillio-forint-jar-egy-olimpiai-aranyeremert.html

Londoni díjazások.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

És ez biztos?Mert ezek a szarzsákok azt mondták,csak az Olimpia után döntenek.De,így legyen.😊

Úgy legyen!Megmondom õszintén tegnap még esélyt sem adtam a ffi. kéziseknek,de ma e jó játék után,megjött az étvágyam.😊

Effe88
rosszul tudod

arany: 20 milla
ezüst: 18 milla
bronz: 14 milla

+ ugye az életjáradékok

Az nem rossz,de még a járadék is megilletné õket.Szívesebben adom nekik a pénzem,mint az államnak.😊

[HUN]FaTaL
Sajnos Izland lesz az ellenfél, õ a mumusunk, kikaptunk a VB-n is és az EB-n is, remélem végre megverjük õket.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tigristank
Én 25 millió Ft-ról hallottam.

Még mindig azt mondom,hogy ez egy jól sikerült Olimpia lesz.Ahhoz képest,hogy milyen "pici" ország vagyunk,ez nagyon jó.Amire beállva fogadtam-15 arany-nem lesz meg,viszont reálisan a 7 meglehet,sõt szerintem meg is lesz.A többi az már hab a tortán.😊
A nagy kérdés,hogy viktorék(direkt kisbetû),hogyan fogják értékelni/honorálni a magyarok teljesítményét.
Pekingben 20 milkát ért egy arany.
Itt minimum ennyi kellene,és egy ötszázezres életjáradék.Megérdemelnék.😊

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Sajna a sportlövészethez nem értek.A döntõben nulláról indulnak?

huh az mázli😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csokikutya
Sidi 8. helyen döntõs.

http://www.moddb.com/members/hungarocell

bolt futásáról nincs egy linkje vkinek??
Shep
És megvan, nyert a szétlövésben. 😊 48,2 neki a koreainak 48,1 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát úgy legyen, csak elõbb ugye be kellene lõnie magát a döntõbe!

Pedig azt mondta,itt mutatja meg mit tud,mert ez a fõ száma..

Shep
Sidi megint szétlövésezik, asszem megint nem lesz döntõ 😞

Ne is mondd..nálam nagyobb miskolci Audi ETO szurkoló nem sok van.😊
Valamiért tényleg nem szeretnek minket sehol a bírók.Ahogy alább mondtátok,tényleg a judo is miattuk szállt el.Ez eszembe sem jutott.
Ezen az Olimpián nem a bírókon múlott hála az égnek a 4 arany.Ha nem Berki nyerte volna meg a pacit,egy kicsit gyanús lett volna.Bár,mikor kihozták a brit srácot is 16.066-ra az ütõ megállt bennem.De nem merték a kivitelezés pontot megmásítani,mert a különbség egy laikus számára is nyilvánvaló volt.
Sidi Péternek annyi,talán a birkózok egy-két pontszerzõ helyet/érmet összehoznak,de mint az utóbbi idõben mindig:
a kajak-kenu teszi fel az i-re a pontot.😊)
De a 3 csapatról sem szabad még lemondani.
Remélem a 15 pezsgõbõl még hármat meg kell innom(pedig utálom).<#idiota>

Zenszkij
Reméljük Izlandot kapjuk és talán sikerül õket megverni. Végre Nagy László is összeszedhetné magát, 2 gólt lõtt csak most is. Átlövõként ez nagyon kevés.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Coolfire évek óta ez van. Én ezért nem nézem egyik sportot se rendszeresen, mert kikészíti az ember idegrendszerét...

Nõi BEK döntõt is minek néztem meg...azért, hogy 1 góllal kikapjunk egy Podgoricától kik miatt? persze h a bírók miatt, aki az 1. meccs végén is elvett tõlünk támadást a végén<#levele>

grat a kéziseknek, Vajda Attilának is

részeg disznó is zavaró tényezõ tud lenni olimpián

FrezeR
Így még értékesebb a gyõzelem ha hátráltatnak is, bár elég idegesítõ de hát mit lehet tenni...

Mondjuk ellentmond a lólengés, azt megkaptuk, bár sztem ott féltek a birók, ha angolnak adják Londonban az aranyat.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Utolsó negyedóra parádé volt! Grat a kéziseknek!

Én sem tudom, de nem szeretnek minket, Eurovízión sem tudunk sikert elérni.
Ez különben judon látszott, asszem 3 olyan meccsünk volt aminél a birók döntöttek és mindig az ellenfélt vitték tovább.

FrezeR
Nagyon szép gyõzelem a kézisektõl 😊

desigo
Nah kézisek nyolc között <#eljen>
Ez jó volt.Hiába tolták a mocsok bírók a szerbeket.Amúgy az egész tornán(vízilabda,kézi)folyamatosan ellenünk fújnak.Miért utálják ennyire a magyarokat?
Nem baj,a lényeg megvan.😊

Bezony.Onnan minimum 3 arany.😊)

Grove4
Igen, de azt hittem, hogy a "Total" oszlop számít, de aztán rájöttem, hogy nem, mert pl. a kazahoknak van 6 arany és a 7.-ek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Bocsánat, hülyeséget beszélek, más az arany-ezüst-bronz szorzója. Mea culpa.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Maximus4
Még hátra vannak a kajakosok!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zzeN
10.30-kor kezdõdik a kézi, nyerni kellene.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Grove4
Ezt a 10. helyet kellene tartani, elõrébb lépni nincs sok esélyünk.

AnuluWork
A németeknél sincs minden rendben ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Hány órakor lesz Krisztián eredményhirdetése nyolcvanezer ember elõtt?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ez sz@r minek ide?

<#banplz><#eljen>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

10.