6647
-
Kocsmáros #3447 ohm angol a jatek es nemetes vagyok nemsokat ertek hozza hol tudok iet gyartani?:( -
mezesmacko22 #3446 Gyartottal mar hajokat amivel tudod a csapatokat mozgatni? -
Kocsmáros #3445 hello emberek hogy kell egysegeket szalitani a hajokkal amerikaba nemtudok atmenni japcsival:/
emberek vanakinek van a jatekhoz magyaritasa ha van tegye fel valahova es linkelje plz thx
es az miert van hogyha egy orszagnak beverem a teljes hadat es elfoglalom 2 szer a fovarosat megadja magat es 2 tol valaszthatok a felso a beolvasztas (tipp)az also meg nemtudom de visszakapja a hatarait es verhetem le megint de nemtudom protekturatussa tenni leigazassal?
1936 ban ha elkezdem barmien neppel(realisan) cheat nelkul miert van hogy az hogy 1.hapl belgiummal beolvasztom luxemburgot vagy francit akkor miert nincs tultermelesem amikor neki egyedul van es miert megyek mínuszba nyerseikkel meg energiaval is 2. miert tudok en csal villamhaboruzni igy nincs benne semmi izgalom romaniaval rohogva elfoglaltam a szovjetuniot es aztana partizanok elvetek a felet de mind1 es hogy tudom lecsokkenteni a partizan tevekenyseget a politikusokon kivul?
(nemerdeti 3napja van meg)
bocs a helyesirasi hibakert de faradt vagyok:) -
Kocsmáros #3444 bocs a helyesirasi hibakert e almos vagyok:) -
Kocsmáros #3443 hello emberek hogy kell egysegeket szalitani a hajokkal amerikaba nemtudok atmenni japcsival:/
emberek vanakinek van a jatekhoz magyaritasa ha van tegye fel valahova es linkelje plz thx
es az miert van hogyha egy orszagnak beverem a teljes hadat es elfoglalom 2 szer a fovarosat megadja magat es 2 tol valaszthatok a felso a beolvasztas (tipp)az also meg nemtudom de visszakapja a hatarait es verhetem le megint de nemtudom protekturatussa tenni leigazassal?
1936 ban ha elkezdem barmien neppel(realisan) cheat nelkul miert van hogy az hogy 1.hapl belgiummal beolvasztom luxemburgot vagy francit akkor miert nincs tultermelesem amikor neki egyedul van es miert megyek mínuszba nyerseikkel meg energiaval is 2. miert tudok en csal villamhaboruzni igy nincs benne semmi izgalom romaniaval rohogva elfoglaltam a szovjetuniot es aztana partizanok elvetek a felet de mind1 es hogy tudom lecsokkenteni a partizan tevekenyseget a politikusokon kivul?
(nemerdeti 3napja van meg) -
Babylon56 #3442 Van itt valakinek eredeti HOI 3 játéka? Szeretnék kérdezni töle valamit. -
lackoka25 #3441 Köszönöm mindenkinek az infokat! -
McDouglas #3440 Épp elfoglaltam lengyelországot, amikor mőár a seregem épp úton volt Nyugatra. Egyszer cask feljön egy üzenet: Anglia Kapitulál.
És ahogy néztem, kiszállt az Alliesből. Franciaország egyedül maradt:)
-
Sirion #3439 A gyalogos techek között van olyan, hogy hegyi, sivatagi tech stb fejlesztés ha azok vannak fejlesztve akkor lép a gyalogság felfelé I-II-III... stb szintre. De végül is mindegy mert a fegyver fejlesztéseket megkapja. (azt hiszem egyépként elég csak a montuani waffet fejleszteni.) -
Babylon56 #3438 Most olvastam azért nem irodnakát egyes egységek fejlödés után! Mert a játék motorja nem tudja kezelni rendesen a mod által hozzá adot sok uj technologiát.
Január végéig meg probálya ki javitani valahogy ezeket a hibákat és ki adja a rendes nem BETA mod-t!
Hiba oka és meg oldása! -
lackoka25 #3437 én megnéztem sajnos nem változott csináltam 1939 ben egy gyalogságot ésmikor kész lett 1918 as lett belőle de az még haggyán de nem is akar fejlődni ez igy elég szaar. -
lackoka25 #3436 hali!valaki kiprobálta már az 1.3.9 es módot a gyalogság fejlődik 2- ről tovább vagy marad ugyanugy. -
kiboko #3435 a reptéri kapacitást kell bőviteni -minnél több annál gyorsabb-8as reptéren 4gép 2x stb -
Sirion #3434 Hát én ebben nem vagyok biztos , de úgy vettem észre ha egy repülőtéren sok a rapülő akkor nem megy a repülők feltöltése -
Sirion #3433 :) köszi :) -
Cefre #3432 Thx -
Babylon56 #3431 1.3.9 Beta link -
mezesmacko22 #3430 Valaki tudna nekem segiteni abban hogy tudnam letororlni a jatekot meprobaltam mar mindenhogy:az uninstallban kiir valami hibat,kitoroltem a konyvtarat de az installnal meg mindig erzekelte a jatekot,megprobaltam regeditben is de hiaba? -
McDouglas #3429 Sziasztok!
Lenne még egy pár kérdésem. Ha behívom Olaszoprszágot az Axis-ba, akkor az miért nem lesz autómatikusan az Allies tagországok ellensége? Azaz behívom őket, de nem állnak senkivel se háborúban.
Illetve, lehet-e valamivel gyorsítani a a repülőgépek feltöltését. Mivel egyszerűen lealáznak engem a brit és Francia repülők. Így kénytelen voltam visszavonni az összes gépemet Berlinbe. De fél év alatt alig 1-2%-ot metn felfelé az erejük. -
Cefre #3428 Hello
1.3.9 modot honnan tudom lehúzni? -
Babylon56 #3427 még nincs kész -
mezesmacko22 #3426 Sziasztok
Valaki meg regebben irta hogy elkezdte a HOI3 forditasat,kerdesem az lenne valahova feltoltotte azota? -
Babylon56 #3425 Ez az egyik Didays mod hibája volt ha jól tudom!
De már javitva van a legujabb 1.3.9 modban! Elvileg -
McDouglas #3424 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Németekkel játzsok, és elég nagy hadseregem van. Sok U-BOAT, sok ejtőernyős, hozzá repülőgépek. És olyan problémám van, hogy rengeteg dolog, egyszer csak átkerül a szlovákokhoz. A Berlini reptéren ott volt 6 szállító repülőm. Majd egy fél óra játék után azt veszem észre, hogy csak 5-t tudok kijelölni, mert a 6.-dik átkerült a szlovákokhoz. Ugyan ez volt a haditengerészetnél is. Már 10 tengóm, és 1 csatacirkálóm is átkerült hozzájuk.
Igazából nem zavarna ez, mivel "az anyag nem vész el, csak átalakul", dehát a szlovákok meg se mozdulnak vele. A hajók ugyan úgy ott vannak a kikötőkben hónapok óta, s a repülők meg Berlinben. -
McDouglas #3423 Én úgy emlékszem, hogy egyszer, amikor HOI 2-vel játszottam, 44 környékén feljött egy ablak, ami, írta, hogy sikerült a merénylet. Szerintem ez már 3 éve is lehetett tehát már kicsit megkopott, de úgy emléxem a kormány lecserélődött, és vmi demokratikus állam lettem. A háború, viszont ugyan úgy folytatódott. -
JACKAL89 #3422 NA köszi a helpet. Szerencsére megoldottam, találtam modot, ami meghosszabitja a játékot.
Viszont lenne egy apró kérdésem még.
Stauffenberg ezredes megtalálható a Hoi2-be vagy 3ba? -
McDouglas #3421 Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!44!!!4!!4!négy!4!!négy!4!!!!4!4!!4!!!44! -
Mikike94 #3420 B.U.É.K -
JACKAL89 #3419 Csak a sima alapjáték van fent. -
McDouglas #3418 Egyébként ha fentvan a a Doomsday + az Armageddon, akkor ha jól emléxem 64-ig tudsz játszani. (nem biztos, nem nagyon emléxem) -
JACKAL89 #3417 Hogyan tudom átírni későbbre? -
Babylon56 #3416 2 kérdésedre a válasz alap esetben 47-ben vége van igen
de például a Progreszorék modjával ha jol tudom 56. lehet játszani, viszont azt is átlehet még írni még késöbre -
JACKAL89 #3415 Hellosztok!
Bocsi hogy ide írok, de máshol nem kaptam helpet. A HoI II.-höz kéne egy kis help.
Két kérdésem lenne, remélem tudtok válaszolni.
1. Van egy atombombám, amit ideje lenne felhasználni. Gondolom stratégiai bombázóval lehet ledobni. Odáig már eljutottam hogy betettem a gépbe, és ezáltal megjelenik a nukleáris ikon is. De utána hogyan tovább. Olyat nem találok hogy atom ledobása, vagy ehhez hasonló. Mit kell még tenném a célért?
2. Ténylegesen meddig tart a játék? 47-be teljesen vége lesz, vagy csak kiírja hogy nyertem, de ha akarom, akkor folytathatom?
Ha teljesen vége, akkor nincs valami mod, amivel akármeddig nyomhatom?
Mivel Európa teljesen megvan, de hát a többi földrészt is bekéne hajtani, de ez nem fért bele az időmbe. Ezért lenne fontos.
Köszi a helpet. -
Babylon56 #3414 Egyik segitség aki javítja most az ünepekben nem igazán elérhető de azt mondta a most a szünetben be fogja tudni felyezni. Szoval majd meg kiderül.
Az 1.3.9 modhoz még anyit hozzá tenék elvileg ez után már a végleges változat jön és az már nem fog semmi uj dolgot tartalmazni az 1.3.9 képest csak esetleges hiba javitásokat. -
danikam #3413 A már emlitett elérésen fent van az 1.3.9 mód.
Magyarositással hogy álltok? -
Babylon56 #3412 álltalában én taktikai bombázokat 4-vel használom és még elfogo vadászt szoktam gyártani amik 2-vel vanak -
kiboko #3411 és természetesen telepitsd ujra -
kiboko #3410 töltsd le az 1.3.8 -at jól működik -
McDouglas #3409 Illetve azt is meg szeretném kérdezni, hogy pl a németekkel hogyan érdemes a légierőt kialakítani? Milyen gépeket érdemes csinálni, illetve egy csoportba hány gép legyen? Mert én HOI2-ben mindig 4 darabot raktam egybe. De itt ez nem nagyon akar bevállni. -
McDouglas #3408 Sziasztok
Az lenne a nagy problémám, hogy a játékom folyton kifagy. Egyszer csak kiírja: A Hearts of Iron 3 hibát észlelt, ezért leállt. Eddig nem csinált ilyet, csak most hogy felraktam a 1.3.7-t.
Újratelpítsem, vagy töltsem le az 1.3.8-at?