6647
  • lackoka25
    Igen köszönjük a magyarositást több mint kielégitő!
  • Babylon56
    köszi szépen probáltam a lényeges részeket azért normálisan és érthetővé tenni kisebb anygob sikerel általábba
  • kiboko
    sikerült végre- a magyaritás profi munka szuper köszönjük
    /az acélsziv sem volt ennél jobb/
  • mezesmacko22
    Sziasztok lenne meg egy kerdesem,irtatok hogy a delay miatt nem lehet tamadni 48 oraig en technikkel megfeleztem de mikor tamadok nincs delay egybol enged tamadni-ez valami miatt van vagy csak szerencse?
  • Babylon56
    Lehet irányitani igen az allá rendelt csapatokat de csak Hadtestig, de korlátozotak igen csak a ki adhato parancsok száma. Vagy kijelölésel egyszere tudsz többet is irányitani manuálisan.
  • fatsy
    sziasztok!

Újabb kérdés:( csak hadosztály szinten lehet mozgatni az egységeket vagy lehet valahogy mondjuk hadsereg vagy hadteset szinten is? csak mert így elég gáz h minden egységet egyenként kell irányítgatni.
  • Babylon56
    magyaritás fájljai közül "interface.csv" fájt ne másold átt. Talán ez segit de ha nem akkor nem tudom melyik fájl miat lépki állandoan. Rajtad kivül még senki sem jelezte, hogy nem müködne.

Ha más nincs tölsd le egy torrent oldalrol a játékot mivel már úgy is emg veted a játékot így annak a serial kodját tudod használni annál is!
  • Andrejka
    hello srácok

abban lenne szükségem segítségre, hogy próbálok a szovjetunióval játszani, de nem tudom hogy lenne lehetséges a mostani pártot egy másikra váltani, mert csak a poén kedvéért szeretném kipróbálni a trockista párttal, de nem jöttem rá hogyan kell? valakinek valami tipp?
  • kiboko
    gamersgates hoi3-ra nem tudom feltenni a magyaritást mindig kivágja a programot az inditásnál
    ,pedig előtte működik a program
    mi a teendő?
  • ptamas88
    kezdek összezavarodni mert egyszerűen sehol nem látom, hogy mégis hol lehet megnézni más országok minisztereit... valaki help
  • kopaszeger
    Üdv!!!
    Érdeklődnék hogy a kémkedés rész mire jó mit kell állítani?
    Valamint még azt szeretném megkérdezni, hogy a vezetői szintet hol vagy hogy lehet magasabb szintre emlni hogy ne csak pl: 30 pont legyen hanem 40 vagy több.
    Előre is köszönöm.
  • fatsy
    valaki?
  • Babylon56
    Ha nem állnak nyerésre frankoék akkor kapsz majd egy üzenetet hogy küldhetsz segélyt. Ha nyerésre álnak allapból akkro nem kell küldeni
  • fatsy
    még egy kérdés!(lesz még pár:)hogyan tudom a repumat úgy alakítani h megtámadhassam pl romániát?(ki mást?).
  • Fasiszta
    Mikor lehet a DiDay's MOD-ban segélyt küldeni a spanyol polgárháborúba .
  • Babylon56
    A Modnál akár kihez is van közel épen egy ország akkor is oda fog csatlakozni ahová történelmileg és kb akkor amikor valojába is. Például olaszország Párizs be vétele után fog csatlakozni ha jól emlékszem.
    Spanyolokról nem tudok semmit, hogy valaha is fog-e segiteni valakinek is a modba. Viszont az tudom 44 végére a fél világ így is a szövetségesek közöt lesz. Mivel annak idején Amerika befolyásolására be lépet mindenki még Argentina is. :(

ui: A németek nem közvetlenül az első Bécsi döntés után fogja meg kapni Cseheket hanem pár honapal később még mi elöt valaki hibára gyanakodna.
  • fatsy
    Sziasztok!

Magyarországgal próbálkozom, bár egyelőre a szótárazás viszi el az időt:(. De olvastam ezt:
    "Alapvető baklövés volt ez a fejlesztőktől... Az egész diplomáciát megcsonkították ezzel a húzással... Még Nagy-Magyarországot se tudom létrehozni. Milyen hülyeség már az, hogy ha békét kötök velük, akkor visszaállítódnak a határok? Mi értelme így az egésznek? Pl.: ha én állok nyerésre, elnyertem az általam áhított területeket és békét ajánlok az ellenfélnek, akkor mi értelme részemről visszaállítani a határokat? Mi hasznom van akkor az egészből? Vagy ha én állok vesztésre és békéért könyörgöm, akkor mi értelme annak, hogy a békekötés után visszaállítódnak a határok? Abszolút logikátlanság, és sose történt meg ilyen a történelemben... Ezt elkúrták."

Mondjátok azt pls , hogy az 1.3 kijavította ezt a bődületes hülyeséget!nagyon tetszik a játék, de ha ez nem javult akor nem ásom bele magam.
  • danikam
    Innen már könnyedén le lehet tölteni. Köszönjük Babylon56!!!
  • mezesmacko22
    Koszonom a valaszt
    Meg egy kerdes akkor ez igaz a tobbi orszagra is,en most 38ban szovetkeztem spanyolokkal,hirtelen csodalkoztam is,de ahogy nezem egyre tobb orszag kozeledik a nemetekhez,akkor ez DD-nem lehetseges-hiszen tortenelmileg a spanyolok csak a Barbarossaban segitettek a nemeteket,de sem az angolok,sem a franciak ellen nem leptek fel?Meg egy kerdes, ha egy orszagot meghivhatom a szovetsegbe,de nem teszem akkor elobb utobb eltavolodik tolem s beall a szovikhez?
  • Andrejka
    hello srácok

abban lenne szükségem segítségre, hogy próbálok a szovjetunióval játszani, de nem tudom hogy lenne lehetséges a mostani pártot egy másikra váltani, mert csak a poén kedvéért szeretném kipróbálni a trockista párttal, de nem jöttem rá hogyan kell? vkinek valami tipp?
  • Babylon56
    HoI 3 magyaritás
  • danikam
    Nem engedi letölteni a magyarositást. "Error" irt ki a Rapidshare.

"This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
    This limit is reached. "

Fel tudnád tenni esetleg máshova, vagy oda újra.
    Köszönjük előre is.
  • Babylon56
    rá katintasz a linkre majd "free user" vársz amig eltelik valahány másodperc és katt ujra
  • kiboko
    hogy tudom letölteni a magyaritást?
  • Babylon56
    osztrák katonákat tutira meg kapod és a nemzetek is sokal jobban ki vanak egyensulyozva.

Egyedüli hátrány hogy az országok eseményhez kötve fognak csatlakozni a szövetségekhez történelem szerint. Szoval a befolyásolás felesleges mert ugy sem fognak elöbb belépni szövetségekbe vagy nem lépni.
    Viszont ki lehet kapcsolni ezt!
  • Jannis
    Azt nem tudom, németekkel akkor játszottam utoljára amikor még csak 1.2 volt. Végig szaladtam az 1.3 változtatásain, de nem találtam benne erre utalót. Megéri felrakni a DiDay's MOD-ot, mert sok hibát kijavít, és még az osztrák katonákat is tutira megkapod.
  • Cefre
    Köszi szépen
  • mezesmacko22
    Az 1.3 ban sem javitottak??
  • Babylon56
    Úgy döntöttem feltöltőm az általam készítet magyarosítást!

Fordítást saját magamnak készítetem ezért igencsak hibás! Csak azoknak ajánlom, akik nem tudnak semmit angolul. Mert különben csak szitkozódás lenne belő. :(
    A fájl tartalmaz még WW2-s német és japán zászlót és egyéb dolgokat. Bőven a tartalmáról és a fordításról az Olvasdel.txt-ben

HoI 3 magyaritás

DIDAY'S UNIQUE UNITS 1.3.0 FINALE BETA#2
  • Jannis
    A MOD nélküli alap játékban nem adja oda a katonákat.
  • Babylon56
    én a diday modal szoktam játszani abban átadja seregét
  • mezesmacko22
    Valaki tudja,hogy nemeteknel Anschluss soran ausztria hadsereget atadja a nemeteknek mint a hoi2-ben,vagy csak engem sz.. a jatek mindig,hogy nem ad semmit
  • Snipa
    ha steames verziod van akkor nincs gond ott benne van a jatek tulajdonsagoknal!

ha dobozos es ugy hagytad el akkor passz, talan a szamlaval tudod igazolni hogy vettel egyet es igenyelhetsz egy ujat...
    esetleg a paradox tech supportot megkerdezheted mar biztos talalkoztak hasonlo problemaval!
  • Jannis
    És ha ezt "elhagytam", akkor, hogy tudom pótolni?
  • Snipa
    hat, legalabbis egy eredeti reg kulcs paradox forumon elesitve...
  • Jannis
    Metaszerverhez eredeti játék kell?
  • Snipa
    valaki szokott lenni metaszerveren?

estleg akik multiznak azok ip alapjan multiznak?
  • Kocsmáros
    kiboko
    ha belinkelne valaki egy olyan kepet hogy pl az albanokkal meghoditotta europat egybol lehordanatok cheaternek vagy valaminek mar bocs
  • kiboko
    azért szerencsére van aki játszik is -aki nem tud képeket produkálni vagy részletes állást az ne fárassza a többieket
  • spiczi91
    csakj demand territory-t nyomogattál végig, és nehódoltak