Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt HOI3-ban alapból van ilyen funkció mint a 2-ben, F11 vagy F12 gomb játék közben és lementi a képet a HOI könyvtárba. 😊
Azt hiszem alapból bmp-be, ami kicsit nagy webes használatra, ezért feltöltés elõtt célszerû jpg-re vagy png-re konvetálni.
Jóreggelt 😊
Csak a gyarmat vs. anyaország vitában le lett írva néhányszor, hogy gyõzelem esetén ez a mechanizmus. 😊
Vagy megadják magukat (annex/puppet), vagy csak megszálló maradsz, de akkor is eltûnik minden egységük, és minden területük a megszállásod alá kerül, ha korábban nem foglaltad még el, akkor is.
Igen ,de Print Screenel csak egy képet tudsz készíteni, Frapsal meg egymás után akár mennyit, és máris ott vannak készen a képek, nem kell paintel szarakodni. 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

vagy fraps helyet használhatod simán a PrintScreen gombot is.😊 (insert fölött , scroll lock mellett)
aztán mondjuk Paintben beilleszted , jpgben elmented és a többi.
Letöltöd a FRAPS nevezetû programot, telepíted, majd elindítod a játék elõtt (a menüjében ki is lesz írva, hogy melyik billentyûvel lehet Screenshotot csinálni, valamelyik F-esel, talán F5 de nem biztos, na mindegy azt majd megáltod, ha elindítod.) Aztán a játék közben megnyomod azt a bizonyos screenshotos billentyût és a Fraps elmenti a képet oda, ahova telepítetted a Frapsot (ha jól emlékszem). Miután megtaláltad a képet, keresel egy képfeltöltõ oldalat, mondjuk ezt, rákattintasz a tallózásra, megkeresed a képedet, OK, aztán Upload vagy feltöltés. Utánna a Direct linket amit kaptál, bemásolod ide a Kép beszúrásába.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bazze, elfoglalom a finnek victory pontjait, godolom ezeknek nincs gyarmatuk megadják magukat. Nem úgy mint a Belgák, hollanodok. A frászt kormány elmenekült és negtagadták megadni magukat. Pedig a surrender csík 100%.
Ezért szenvedek és a Belgákkal hollandokkal, hogy nyomja le a unityjüket. Ami marhára nem halad 10kémmel sem. Hogy aztán simán megtagadják a megadást?

May the force serve you well!

Valaki el tudná magyarázni , hogyan kell képet felrakni? (pontról pontra) Köszi.

42 jun. 4. megadták magukat az oroszok.

Az 1.3-ba majd csak helyre pofozzák remélhetõleg a térképet. 😛

Nyugi majd ezt orvosolják. 😊 😉

Jah, Uralt kifelejtették... Meg a Tátra is csak erdõnek van betéve... Sõt, a Kiel-csatornát is kifelejtették, pedig az nem kis stratégiai elõnyhöz juttatta a fritzeket (I.-II. VH-ban...).

Stalingrádot inkább már meg se említem.

Szóval a térképen még van mit csiszolni...

Ezt nem hiszem el! 42 maj. A Kaszpi tenger mögött vagyok, pár ék az ural mögött robog,(ja, figyeltétek hogy amúgy nincs Ural?) az Orosz megadás 98% és nem mozdul. Átnézek keletre , hát valami ázsiai országot lenyomott ez az állat , meg a Japánokkal harcol és mindig összekapar annyit , hogy él..2 város maradt hozzám viszonylag közel (relatív) Ázsia pont közepén.Ellenállás gyakorlatilag nincs, de az utánpótlás katasztrófa..

Az már nem AI, hanem csak I. Vagyis nem MESTERSÉGES Intelligencia, hanem Intelligencia. Vagy valamirõl lemaradtam?<#alien>

Multiplayer-el kapcsolatban mik a tapasztalatok? Ugyan olyan lassú mint a 2-ben? Egyépként lenne kedve valakinek kipróbálni? Végül is egy hús-vér AI az igazi kihívás. :-)
Tényleg, atombombát már használta valaki? A pusztításon kívül milyen következményei vannak? Gondolom jó nagy Dissent a bombázás miatt. Vagy valami extra is van? Mert 1941 van, és úgy néz ki, hogy 43-ra már kész lesz az elsõ atomom... Mondjuk ez inkább az oroszoknak rossz hír...

Tudom hogy nem lehetetlen, csak még nem vagyok rá felkészülve.

Megnéztem: 95-100 hadosztállyal támadtam, és kb: 20 légi ezreddel. 1941 máj.22-én. És visszanéztem, rosszul írtam, 1942 ja.12 esett el Sztálingrád (41-et írtam, mert akkor váltott az év és már fáradt voltam) <#idiota>. Szóval nem lehetetlen a Barbarossa.

Stratégiázok én...(körbekerítés, stb.), De ha egyszerûen többen vannak, az ellen nem tudok mit csinálni. Így is elég messzire jutottam, de egyszerûen nem jut elég egységem a frontvonal teljes lefedésére, mármint elég nagy rések tátonganak a frontvonalon, amit kihasználtak az oroszok. Egyébként én se szoktam visszatöltögetni, csak most az egyszer csináltam egy mentést közvetlenül Barbarossa elõtt, mert nem voltam benne biztos, hogy indítsam-e meg.

Eredetileg úgy volt, hogy nem indítom, és a Krím félszigeti invázió (<#vigyor1>) helyett Afrikában szállok partra. A barbarossát úgymond csak a játékból való kilépés elõtt próbáltam ki, "mi lenne ha" alapon. De nem akarok mentegetõzni, vagy ilyesmi. Most akkor megy minden az eredeti tervem szerint.

Az atomot majd Moszkvának meghagyom (hiszen azt is ki fog kelleni próbálni...<#vigyor1>)

Figyelj azért arra is , hogy stratégiával jászol!! Úgy értem , hogy persze kell a fejlesztés, ( nagyon ) a mennyiség sem árt , de mit sem ér ha nem irányítasz jól. És ezt nagyon komolyan mondom. Amúgy meg ha visszatöltögetsz, nagymértékben rontod az élvezetet. De lehet ,hogy ez egyéni perverzióm <#alien>.. sosem töltök vissza. Még akkor sem , ha valamit elb... de nagyon. Most visszaolvastam , bocs nem akarok sértõ lenni.<#email>

Tudom , hogy ez nem igazán ide tartozik , de a HoI2es fórumon nem válaszolnak rá..:S

Idézem magamat: "Üdv!

Valaki játszik itt a Mod34 nevû HoI moddal?

Az lenne a problémám , hogy hiába telepítem fel , mindent rendesen , mikor a mellékelt No Time Limit patch-ben akarom az .exe-met patch-elni vele , akkor vlmilyen runtime error-t ír ki :S Így aztán hiába indítom el , 34rõl rögtön átugrik 35januárjára , bár , hogy mért 35 , és mértnem 36 , azt nemtudom....

Szóval valaki tudna abban segíteni , hogy sikerüljön a patch-elés? "

Én szinte teljesen rá szoktam bízni a hadseregek irányítását az AI-ra sokszor jó de pld nálam sose szállnak partra az egységek ha az AI irányít és ez nagyon idegesítõ...

iLove oHs.

Hellosztok!

Szeretném megérdeklõdni, hogy várható magyar verziójú HOI3? Ha jól tudom a játék tartalmazza a magyar nyelvet. Olyan választ is kaptam, hogy az európai megjelenésnél alapból jelen lesz a magyar nyelv?

Egyáltalán lesz magyarítás a játékhoz?

Köszi a választ!

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Csak poénból átneveztem. xD

Én úgy játszok, hogy semmit se irányít az AI, vagyis mindent én irányítok...

Gondolom te átnevezted<#wow3>

nekem is annyi emberem van és 2 év alatt étem el szalingrad kharkov vonalat AI irányítással 😛

May the force serve you well!

Akkor senki se tud nekem segíteni a Vichy event-el kapcsolatban?
LoL...Nálam Hoi3-an megalakult a Waffen-SS Sztálin Baszó gyalogos hadosztály XD

Igen, az összes alatta szolgáló egységre ad bónuszt, méghozzá a saját specializáció hányadát

Hadtest parancsnok: 1/2
Hadsereg parancsnok: 1/4
Hadseregcsoport parncsnok: 1/8
Hadszintér parancsnok: 1/16

Ezen felül a parancsnok skillje befolyásol még pár dolgot:
- stacking penalty
- supply consumptation
- stb. (sajna a pontos szintekre nem emlékszem)
Nah, nekimentem az oroszoknak 525000 emberrel, hát mit mondjak. Minsk, Kyev tudjátok hol van. Na azok elõtt akadtam el egy kicsit, nem a katonák mennyisége (bár ez összefügg vele), hanem az organizációja miatt. Magyarul nem tudok támadni tovább. Az oroszok meg annyian vannak, hogy 10000 emberemre nekik legalább mégegyszer annyi jut, bár ezt kompenzálja a jóval fejlettebb technikám. De azt hiszem betöltök egy Barbarossa elõtti mentést, mert ezt így tényleg nem lehet...Kár. Akkor most várhat a Barbarossa minimum 1942 tavaszáig. Mondjuk mindegy is, mert Spanyolországon, Románián és Vichy Franciaországon (tényleg, hogy van az, hogy teljesen lent vannak a háromszög jobb alsó sarkán, és Impossible õket Invitálni az Axisba?) kívül mindenki vagy a szövetségesem, vagy elfoglaltam.

Nah, akkor Barbarossa viszlát 1942 tavaszán.

ellátmány van dögivel de most nézem hogy a megtámadott ország egész partszakaszát nem lehet megtámadni...ez mitõl lehet?

iLove oHs.

a ho2 ben jártam én is igy vagy nem volt elég ellátmány vagy az adott partszakaszon nem lehetett partra szálni.
Mitõl van az ,hogy a Fõ HQ-m be van állítva Blitzing Stance-ra kijelölök egy helyet ahova partra szálljanak de nem csinálnak semmit...Pedig be vannak rakva az egységek egy transport hajóba és csak oda vissza cikáznak.

iLove oHs.

hiába van elit hadsereged hagyni kell hátra egységeket a partizánok miatt és 500 000 katona kevés!szerintem
igaza van minnél több annál jobb elég nagy oroszország, valoságban 1941 jun 22 én a németek 153 egységgel támadták meg a szut plussz a magyarok románok stb több mint 3 500 000 emberrel.
Rolika16
Hát figyelj. Elég széles arcvonal lesz egy idõ után, ha végig akarod vinni a Barbarossát. Szóval 100 hadosztály mindenképp kell. De én olyan 150 hadosztállyal akarom majd megtámadni.

Értem. Szóval az semmit se számít, hogy a haditechnikám kb. 3 évvel meghaladja a korát? Mert a páncélosaim mind Királytigrisekbõl áll, a gyalogosaimnak meg Stg44-esei vannak, ráadásul elég sok doktrínát kifejlesztettem már.

Most komolyan gondoljátok a 4.000.000 katonát? Mert akkor még 3 évet kell minimum várnom az invázióra, nembeszélve arról, hogy közbe a ruszkik is "gyártják" a katonákat.

*szereld

Sõt a 8 milla terminátorodat szerezd fel õket közel harci kolbásszal (mindet 2 darabbal meg egy önmegsemmisítõ atom bizgengyüvel), hogy a ruszki tankok kipufogójába felnyomasd a kolbászt oszt atom robbanásokkal tedd a földel egyenlõvé a ruszki hont. xD

Aztán az egyik termidet küld rá Sztálinra és dugasd fel vele a megmaradt kolbászodat is. xD

inkább 8.000.000 katonát kreálj és küld rá õket a ruszkikra.Mindegyiket kéõezd fel Terminátor szintre és nevezd át az összes hadosztályt erre:

Waffen-SS Terminátor Division. 😄 XD

mint a valóságban
6 hét alatt ki is végeztem õket
az 520 ezer kicsit kevés én már a lengyeleket is 5 hadsereggel kb 600.000 ezer katonával támadtam meg
4 000 000 milliót 😊
értem köszi
Hát, elindítottam a barbarossát, de nem valami meggyõzõ. Nektek mennyi egység kellett, hogy úgy tényleg elsöpörjétek az oroszokat? Mert nekem a keleti fronton most kb. 520 ezer katona áll, és nem valami meggyõzõen teljesítenek a katonáim. Pedig pl.: a gyalogosaim fegyverei 1944-es szintre vannak fejlesztve. 1942-nél lejebb lévõ techem nincs is (most 1941 áprilisa van...). Szóval nemtudom, hogy mennyi embert kéne még oda vinnem, mert úgy látszik, kár a fejlettségre nyomni, ide tömeghadsereg kell...

Rolika16
Fighter részlegnél ki kell hozzá fejleszteni 4 tulajdonságát.(De lehet egyik is elég, de akkor nem lesz az igazi.)

Azzal van már csak ki a tököm, hogy hiába van kifejlesztve a medium tankom, meg a land stratégiák, hiába támadok 50 egységgel 2 németet, nem állok nyerésre.... mire azokat lenyomnák oda rak még 1-2 egységet és sehol se vagyok...
Ráadásul nem segít senki. A franciákkal vagyok, a németek nem támadták meg a SZU-t, így azok sem harcolnak velük, angolok, USA nem csinál semmit...

Ez már azért elég irreális. Lehet jobb lett volna újat kezdeni 1.2 után.

Tényleg, valaki nemtudja, hogy a németeknek mi lesz a játékban az elsõ sugárhajtású repülõgépük, és hogy a bombázók is át lesznek-e alakítva sugárhajtásúvá, ha kifejlesztem az elsõ Jet Engine-t?

Jah, és mégvalami... Gibraltárban állomásozik egy tengeralattjáró rajom, és az a gond velük, hogy egyszerûen nem upgrédelik magukat. Az összes többi tengeralattjáróm már upgrédelte magát, de ezek nem akarják. A productionban az Upgrade-re még több is van nyomva, mint amennyi kéne, és a tengeralattjáróknál is engedélyzve van az upgréd (az a kis ikon, ami alapból pirosan át van húzva, na az is zöld....) már vagy fél éve nem kezdték magukat upgrédelni...

Pazarlás... Hidd el nekem, 1/10-ed ennyi hadosztály elég lenne. Persze attól is függ, hogy a te játékod hogyan alakult. Az enyémben a Brit szigeteket szó szerint elvágtam a gyarmataitól, a tengeralattjáróim remek munkát végeztek, persze a kicsi ellenállásban az is bennelehet, hogy Franciaországban megsemmisítettem az egész hadseregüket, tehát nem volt semmiféle dunkquerki kimenekítõ akció.