6647
  • fityusz
    Victoria 2-őt lessétek inkább, képek alapján ígéretes, és nekem a sima Victoria+Revolutions páros a kedvencem az eddigi paradox játékok közül, 2010 Q3-ban jön, de messze van még...
  • hana1
    Na, bejelentették hogy jön nyáron a kiegészítő...neve: Semper Fi
    Talán az már játszhatóvá teszi a HoI3-at végre. (mondjuk pach-ban is ki lehetne adni, de azért nem lehet pénzt kérni)
  • Sir Stuky
    visszakapja.
    ha jól emlékszem Magyarország csak azokra a területekre tarthat igényt, ami az első illetve második bécsi döntésben állt.
  • Muki100
    Azt hittem hogy ilyen már van alapból, ha ez sincs akkor tényleg elég rossz a helyzet :(
    Annyit lehet még megpróbálni, hogy annektálod, és utána létrehozod bábként. Akkor elvileg nem fogja Erdélyt megkapni.
  • Pares
    Úgy érti (értem), hogy nem az egész ország területét akarja elfoglalni, csak egy részét. Mert úgy volt, hogy pl.: Vagy egész Romániát elfoglalom, vagy ha békét kötök, akkor visszakerülnek a határok a háború előtti helyzetbe.
  • Rundstedt17
    Maximálisan egyetértek.

Kb vagy 6 évet dolgoztak a Hoi 2-n aminek végső eredménye az Armageddon 1.2 már-már bugmentes és a balance is majdnem tökéletes.

Az AOD szabályrendszere borzalmas,broken kémrendszer,broken páncélosok,broken németország,és hamar laggolni kezd illetve a mentés félév stb....A Hoi 3 ból meg sosem lesz normális verzió.Mert ugyan a bugok javíthatóak de az egész játék szemléletével van baj,ami sandbox jellegű.....
  • Muki100
    Nagyon sok hibát javítottak a kezdetekhez képest, de a magánvéleményem az, hogy a HoI3 még mindig egy hulladék, úgy ahogy az AoD is. Ha jó HoI témájú játékot akarsz akkor a HoI2 Doomsday + Armageddon + utolsó patchet ajánlom.

A területkövetelős béke alatt pontosan mit értetek? Két nagy tábor között sose lehetett békét kötni, ott addig megy a háború amíg meg nem adja magát valamelyik. Ez 99% hogy így is fog maradni.
  • JimKirk
    Mivel tudom novelni a penzugyi bevetelemet? Hiaba nyomom fel jol a consumer godds-ot akkor is nagyon keves + pezn jon be! A HOI 2-ben lenyegesen tobb penzhez tudtam igy hozzajutni. A kereskedelemnel meg mindenhez penzt is kell utalni, nem lehet mar egyszeruen csak nyersanyagokat cserelni?
  • Pares
    Nekem is pontosan ez a kérdésem. Ha nem lehet még mindíg, akkor el se kezdem, mert akkora faszság anélkül az egész játék...
  • JimKirk
    Szerintem azert fizetni kell.

(kerdezz ra a warez topicban is) :D
  • JimKirk
    Jol latom, hogy a itt a csuszkak forditva mukodnek?
  • lackoka25
    hali!az volna akérdésem hogy ugy látom van ilyen ugynevezett csomag ami megváltoztatja az egységeket gyalogosok tankok stb.hogy azt hogy lehet letölteni?
  • JimKirk
    Sziasztok!

A kereskedelem itt hogy mukodik? Ahogy latom a csere-bere itt mar nem nagyon megy.:( A magyar kiralysaggal vagyok es elsosorban energiara illetve ritka anyagokra lenne szuksegem mert rohamosan fogynak.
  • Sir Stuky
    Jó megvan.
    1.4-nél tartunk.
    Akkor az a kérdésem, hogy ebben már úgy békét kötni, hogy területet követelsz?
  • Sir Stuky
    Sziasztok!
    Régóta nem játszottam már a játékkal.
    Az a kérdésem, hogy éppen most hol tart a javításokban?
    1.2-nél lemaradtam.
  • Cefre
    Olvas vissza!!
  • hup
    Szia!
    Tudtommal nincs magyarosítás!:)
  • Pista báá
    Sziasztok
    Most kezdtem de magyarósitást nem találok valaki esetleg megdobna egy linkkel?:)
  • Cefre
    a diday mod mikorra rárható? mert feltettem az 1.4 es patchot és a mod nélkül játszhatatlan. 1939 már hadban állok minden szomszédos országgal
  • mezesmacko22
    En az alappal jatszom mert nem szeretem a DD ben azt a sok uj dolgot,mert szeretek tortenelem huen jatszani.Az alap jatekben viszont nem adott csapatpkat sot sokszor nincs cseh annektalas sem.
  • sakkay
    Hogy, érted ezt? Most csináltam meg, de minden rendben volt...csak kb. fél évet késett.
  • mezesmacko22
    Hali.Valaki tudja,hogy az1.4nel a jatek mar a nemeteknek oda adja a csapatokat Anschluss,es cseh annektalasnal?
  • sakkay
    Hali. 1.1-nél már végigcsináltam vh a HOI 3. (mármint 44-re Indiában találkozó a japán csapatokkal,de sok hiba miatt ezután kicsit hanyagoltam ) Most újra kezdem...egy kérdés: szerintetek mi a legoptimálisabb légi harccsoport" létrehozása, pl. 1 vadász, 2 taktikai b. ilyesmi.
  • Babylon56
    a diday mod-nak már van egy ujabb beta verzioja ami már kompatibilisa 1.4 patchel és vanak már ujab dolgok is benne

következő héten amjd azt is le forditgatom azt ujra ki rakom amjd ide öket
  • Pares
    Na mi? Lehet, hogy újra elkezdem játszani?
  • lackoka25
    hi azon gondolkodtam kicsit megváltoztatom a játékban szereplő egységek képét.bele is vetettem magam a munkába(van egy csomó jó fekete fehér és szines képem)átméreteztem a kellő képpontra tga filét csináltam belőle meg minen,de amikor bemásoltam a köyvtárba felülirta a régit és amikor indittottam nem volt az egység képén semmi :( ez mitől lehet?
  • dream2009
    Na és mik a tapasztalatok az új peccsel? Régi modok gondolom nem jók hozzá vagy igen?
  • lackoka25
    rájöttem hogy butaságot kértem mert ugye csak rákattintok az ikonra a játék kezdeteko:)de a másik kérdés jok hozzá a régebbi módok? az 1.3 seria?
  • hana1
    HoI3 1.4 pach
    Na, így szebb :-)
  • hana1
    http://www.paradoxplaza.com/in-game/eu3/hoi3/hoi3_1.4.exe
  • lackoka25
    kijött a 1.4 és ez végleges? valaki feltölthetné ide:)
  • Pingyóka
    Sziasztok,

Talán tud valaki segíteni:
    Magyarországgal vagyok és az Anschluss után a supply leesik 0-ra és nem is lehet feltornászni 600 fölé max.slideres supply termeléssel sem , a supplyt Berlinből kapjuk Ausztria bekebelezése után, már nem Budapestről, de így játszhatatlan lett 1938-tól.Az 1.4 RC11-be is ez volt a probléma, ma kijött a végleges 1.4 és nem változott :( Bug lehet vagy így lenerfelték Magyarországot ,hogy ne lehessenek világhódító céljaink?
  • jocking
    Egyébként feltettem ezt az említett mod-ot, de annyira ratyi volt még az eredeti maphoz képest is (pl. a magyar területek qrva rossz helyen vannak), hogy inkább visszatettem az eredetit.
  • soulless42
    nem tudom, nem volt még ilyen gondom, de hátha van itt olyan aki tud segíteni
    max próbáld meg növelni a másik két hatalmi tömb a kommunisták és a szövetségesek threath-jét az hátha segíteni fog....
  • jocking
    És hogyha nincs ez a mod felrakva?
  • soulless42
    hogyha a >DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project van felrakva akkor 1940-ben csatlakozhatsz hozzájuk, ha jól emlékszem, de nem biztos, hogy megéri, mert a SzU iszonyat erős, nálam ha a gép van a németekkel mindig vereséget szenvednek, igaz nekem is csak normal szinten sikerült nehezen legyűrnöm őket.... :(
    mikor a magyarokkal voltam, nem csatlakoztam hozzájuk, sőt a szövetségesek felé húztam, ahova be is tudtam lépni, igaz akkor a németek már nagyon sza.ul álltak, az olaszokat pedig angol segítséggel legyűrtem :)
  • jocking
    Hali
    Lenne egy kis gondom. Magyarokkal játszok, és 1938-ra elfoglaltam a velem határos országok jó részét, most pedig szeretnék belépni az Axis-ba, mert azokhoz állok a legközelebb. De a Németek szóba se állnak velem, mert a "threat" túl magas az irányukba. Hogy lehet ezt csökkenteni?
  • kemenyadam
    Hello,
    egy olyan kérdésem lenne, ha egy olyan országgal vagyok, amelyik nem tartozik egyik frakcióhoz sem, és egy frakciótag nekiáll a frakciójához húzni "Influence"; akkor ezt hogy lehet megszüntetni, ha nem hozzájuk szeretnék húzni?
  • Bazsi26
    Hali!
    Simikeke ejtőernyős kérdésére:
    Az is fontos, hogy a szállítógéped mennyire fejlett, mert csak a fejlettebbek tudnak nagyobb egységből álló ejtőernyős csapatot szállítani. Fejleszd a cargo hold-ot és/vagy csökkensd a szállítani kívánt egység létszámát.
  • zenorbert
    a dual procikak nem kedvelinekem athlon 64 x2 4200+os van azon is szaggatot de találtam Dual core optimizer progit a neten ugyanakkor előrébb már megírták hogyan lehet az alkalmazásnál kikapcsolni az egyik processzort az rohanors gyorsulást hoz én már kipróbáltam mindkettőt