Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Példa: Az egyik alkalommal nem voltam elég figyelmes a németekkel, és nem indítottam rá a lengyelekre a propagandát. Az influence meg ment rájuk folyamatosan. Odáig jutottam, hogy a magyarok összehoztak egy szövetséget a lengyelekkel. Ettõl függetlenül a magyarok csatlakoztak a faction-höz, majd mikor közvetlenül utána hadat üzentem a lengyeleknek, fülük bojtját sem mozdították....jobbanmondva: az oldalamon hadat üzentek a lengyeleknek.
Nincs hatása, csak közvetve a népszerûségre.
Ezért lehet, hogy az Anschluss már akkor végbemegy, ha az osztrák NSDAP organisationje felmegy 40% felé. A népszerûség ilyenkor még csak 10% körüli.
Viszont a tartósan 100% (minnél több, annál jobb) feletti organization folyamatosan emelni fogja a népszerûséget is. Addig viszont elõfordulhat az a jelenség, amit te írtál, hogy annak ellenére hogy jó ideje dolgoznak a kémek, a népszerûség akár 1% alá is mehet.
Szóval: Türelem!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
picit ingadozott, de nõnni nem akart,
Hülye magyarok szövetségre léptek Bulgáriával, lehet ez volt a probléma.
May the force serve you well!
Ezért írtam, hogy az anschluss-hoz hasonlóan...
Tehát az anschluss esetében ez az osztrák NSDAP erõsítését jelent, míg amerika esetében a German-American Bund-ot fogja erõsíteni. Ha elérik a többséget a kiírt választás idõpontjára, akkor gyakorlatilag ideológiát vált az USA. Innetõl ez tovább löki Õket a fasizmus felé.
Ez minden hasonló országra igaz.
PL. jártam már úgy, hogy Svájcot akartam a fasiszták oldalára állítani, de minkét másik ideológiából 1 ország próbálta befolyásolni (francia, orosz) Ilyen esetekben ezek kiegyenlítik egymást, és az elmozdulást csak az befolyásolja, hogy milyen az uralkodó párt. Csak úgy tudtam Õket "behúzni", ha hosszú idõ alatt leváltattam a kormányt.
De megérte, mert ha Svájc felöl (Maginot vonal megkerülésével) megtámogatom a Francia offenzívát, akkor még gyorsabban lehet végezni vele.
??? ezt most hogy? valamit nem értettél félre? vagy fordítottál félre?
Sajnos demokrácia lévén, rendszerváltás csak 4 évente lehetséges. Ha 40-ig nem tudod elintézni a fasiszta párt gyõzelmét, akkor legközelebb már csak 44-ben tudod. Csak akkor kapod meg a close ideology bonus-t, ha már fasiszta a kormány.
Jóval egyszerûbb a dolog, ha '36 elõtti játékot kezdesz.
Fontos, hogy ha ilyen terveid vannak, akkor minden kémet az angolokhoz, franciákhoz, és az USA-ához kell küldeni. A leadership elosztásnál ilyen esetben minimum 8-10 pontot kell a kémkedésre osztani, amíg fel nem tornászod a kémek számát ebben a három országban 10-re (ez pár hónap alatt megoldható). Utánna vissza lehet venni 2-3-ra. Fontos, hogy ezeknek az országoknak tartsd fenn a maximális kémutánpótlást, mert az USA elég komolyan counter-ezik.
- Fascist USA: Will appear for the player regardless of what country they play, lets them choose to have USA become Fascist (only available in 1936)'
<#circling>#circling>
Ha jól tudom, akkor japánok is üzentek hadat, de csak a támadással egy idõben.
Valamilyen ürügynek mindenképpen kell lennie.
Hogyha magas a neutrailty-d, akkor csökkentsd a kémeiddel, a saját országodban.
Emiatt felesleges belebarmolni a savegame-be, vagy akár a játékba.
Inkább használd õket, majd leharcolva add vissza õket, hátha feltöltve kapod vissza õket.
Tehát ezt inkább úgy kellene felfogni, hogy a mod figyelmeztet, ha még nem hoztad létre a történelmi Tengelyt, akkor emlékeztet rá, de akkor sem kötelezõ.
A rendes játékban gyakorlatilag még '36ban megoldható minimális ráfordítással az olaszok, és a japánok invite-ja. '38-ra pedig egy általános propaganda is elég...
@Rolika16 , ne legyél ilyen goromba.<#taps>#taps>
http://img227.imagevenue.com/img.php?image=81894_HoI-Oldal_122_595lo.jpg#
A vörös keret a Vista kivágós progija miatt van (A firefox tetejét személyes okokból nem jelöltem ki...).
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De én nem vagyok szövetségben a spanyolokkal.és tudtam a országuk területére rakni egységeket de azoknak nem volt utánpótlásuk.amikor meg átléptem hozzájuk(spanyolokhoz)akkor meg tudtam irányitani na ez hogy lehet,
Majd újból felmenni, és manuálisan bejelentkezni.
Lehet, hogy szimplán csak böngészõ probléma..
mondasz valamit , tenyleg felesleges lehet az influence , elõbb-utóbb ugyis a tengelyben kötnek ki.
Ennek ellenére te azt mondtad, hogy higyjük el neked, hogy TE le tudod tölteni. OK!
Rolika16 erre megkért rá szépen, hogy töltsd fel a Volkskrieget, egy nyilvános helyre. Ehhez képest olyan modokat linkeltél be, amelyeket egy egyszerû paradoxos accounttal is el lehet érni.
Van egy vicc, most az jut az eszembe:
Móricka lengeti az utolsó padban a 30 centisre hizlalt taknyát.
A tanítónéni észreveszi, és megkérdezi:
- Nincs zsebkendõd, Móricka?
- Van, de nem adok!
Ebbe a verzioba nincs arra lehetöség hogy hadüzenet nélkül támadjak meg valakit mint ahogy a Japánok teték amerika ellen anno?
Ez a 2 esemény döntés szinten van jelen, ezekben az idõpontokban dönthetsz úgy is, hogy nem akarod Õket.