6647
  • browing
    ,,át kell installálni utána elindul" ez pontosan mit takar???
  • lackoka25
    Hali! Valaki leirná pontosan hogy kell felrakni az 1.4 es pach-ot meg hová kell másolni a többi cuccot.előre is köhi
  • Cefre
    át kell installálni utánna elindul
  • browing
    heló
    az mért van ,hogy nem indul el a játék miután átmásolom az 1.4 patch fájljait + a magyarosítást??
  • Pares
    Aha, köszi az infót. Nemtudom, csak utánnakerestem és fogtam, rögtön letöltöttem a legutolsó patchot...
  • Pares
  • Rundstedt17
    Fejlődnek.
    Az 1.3-as egy unoffical patch ami ráadásul béta állapotban nem jutott tovább bár a fő különbség az hogy a kémek jóval erősebbek és máshogy kell őket használni.én az 1.2-höz vagyok szokva szóval kémes dologban nem tok majd segíteni.
  • Muki100
    Ugyanúgy fejlődnek.
  • Pares
    Már megszereztem egyik haveromtól. Fel van telepítve a HoI2+Doomsday+Armageddon, és a legutolsó, 1.3-as patch.

Érdekes, így elsőre az tűnik fel legjobban, hogy nincs annyi terület.

Lenne egy kérdésem:
    Az Infantry (és a többi fajta egység) nem fejlődik? Mármint ha Early-ről tovább fejlesztem, akkor a már meglévő Early (1936 asszem) egységek mindörökké úgy maradnak? Vagy idővel felfejlődnek, úgy mint a HoI3-ban a fejlesztések esetén?

• Rundstedt17
    egyébként leesett neki Flashmob XD
  • Rundstedt17
    Nyugodtan magyaráztam.Az Arma 1.2-est ajánlom
  • Pares
    Nyugi! Nem tudtam, hogy van ilyen a 2-esben, azt hittem, hogy csak az alapból területi igényes részekre gondolsz, vagy mikre. Nemtudom, hogyan működik a második rész, de azthiszem, a közeljövőben megrendelem. Azért köszi az infót.
  • Rundstedt17
    Ezt egyszer egy paradoxosos már elmagyarázta hogy amikor egy országot anaktálsz miért nem lehet tetszőleges bábot csinálni belőle,mert akkor a játékosok minden értékes területet maguknak megtartanának és egy bábnak odadobálnák az értéktelen csak partizánokat tartalmazó területeket.

Egyébként ha nem lett volna elég érthető a 2-ben köthetsz olyan békét is hogy bizonyos területeket megtartasz.De ahhoz az kell hogy erősen nyerésre állj az adott ország ellen.Illetve semleges országnak kell lennie illetve lenned(no axis,no allies,no comintern)
    Pl semleges magyar,semleges jug ellen.
    Megszállás alá vontad jugók nagy részét és a fővárost
    Béketárgyalásokat kezdeményezel győzelmi mutatód 83%-ék....
    Akkor kérhetsz területeket pl Újvidék az 4%-stb ér.
    Ha kellően kevés területet kérsz mondjuk olyan 20-30-40% körülit akkor elfogadja szar helyzetben.
    Az egyetlen limitáció hogy fővárost nem kérhetsz!Érthető?Tehát láthatod a 2-ben azért van rá lehetőség
  • Pares
    És a nem igényelt területekkel mi van? Mármint amikre nincs külön területi igénye az országodnak, de elfoglaltad. Azokat is vissza kapja? Miért nem lehet meghatározni, hogy mit adjak vissza, és mit ne? Ááá...
  • Rundstedt17
    A Hoi 2-ben a bábállam automatikusan átadja a területi követeléseket.....nagyon elcseszett ez a 3.....
  • Pares
    Akkor se. Ha bábállamként létrehozod, akkor az eredeti területeit visszakapja, ha jól emlékszem még azokat is, amikre az általad irányított országnak alapból beállított igénye van, mint Magyarországnak Észak-Erdély vagy Kárpátalja. Szóval szar így az egész.
  • Muki100
    És ha utána bábállamként létrehozod?
  • Pares
    Nem arról beszélek. Ha a 3-ban csak egy bizonyos területet akarsz elfoglalni, tovább nem akarsz nyomulni, és békét ajánlasz, akkor a béke elfogadása esetén elveszted az elfoglalt területeket. Pl.: ha csak a Felvidéket vagy Erdélyt akarom visszafoglalni, nem lehetséges, mert vagy mindent, tehát egész Csehszlovákiát/Romániát, vagy semmit alapon működik.
  • Rundstedt17
    A hoi 2-ben is hasonlóképp volt a 3 szövetséggel nem lehet békét kötni.Ami reális mert a valóságban is teljesen kizárt volt.Viszont a 3 fő szövetségen kivüli országokkal köthetsz békét amilyet akarsz sikeresen feltéve ha poziciód megfelelő.
  • Pares
    Én újra feltelepíteném, játszadoznák vele egy kicsit, csak az bassza az agyam, amikor eszembe jut, hogy békét csak úgy köthetsz, hogy az összes meghódított terület visszaállítódik háború előtti állapotba. Ez akkora faszság... A HoI2-ben meg volt ez rendesen csinálva? Mert ha igen, akkor beszerzem azt.
  • geo91
    2-vel játsz
  • Thanatos
    szeptemberben is ezt mondtátok :)
  • Muki100
    Nézz vissza 3-6 hónap múlva, addigra garantáltan jó lesz.
  • Rundstedt17
    Ha atomerőmű géped van elmegy mert egy idő után játszhatatlanná teszi a lassulás,bár nekem ez a rész túl száraz.
  • hup
    Nem rossz de még van mit javítani rajta!:)
  • tommygear
    ez jó játék?
  • geo91
    ez az utolsó let's play videója a ntw-al, most egy újat kezd és lehet szavazni kommentben, hogy melyik játékkal és melyik nemzettel

szavazzatok így: hearts of iron 3 as hungary! :)
  • Babylon56
    kitömörit felülír
  • Fasiszta
    Landbrigdes map fix 1.4 hogy kell fölrakni.

• tagga
    nemtud valaki valamilyen korrekt modot?

Tiszta trágya őszintén szólva még _mindíg_ a játék 1.4el is.
    Japánokkal 44ben sov megtámadása, sov kapitulál(de előtte még MON,és tannu tuva meg sinkiang is,) Bitter peace, SOv hadatüzen németországnak,
    felszabadítom mongóliát és ilyet ír ki hogy Mongolia is a puppet of Soviet Union and Japan, Mongolia is an Axis member
    At war with Germany,Italy.... EZMI? ekkora fost azért... arról nem is beszéve hogy a szovjeteket annektáláson kívül nemlehet lecsillapítani ujra és ujra hadat üzennek.. (nevetséges hogy pl a Bitter peace eventbe is rosszul vannak megadva a Provincia ID-k és lukak keletkeznek a térképen... )
  • Babylon56
    nem kell hozzá semmi csak az 1.4 patch

HQ-t nem lehet létre hozni gép automatikusan hoz létre vagy szüntet meg ha be van kapcsolva ez a része a termelés fülnél!
  • Armisael
    A DiDay's I.C.E. Beta 1.4.1-hez fel kell rakni valamilyen "Map Patch Project-et" mint az 1.3-asokhoz ajánlották?
  • Cefre
    Hogy tudok több HQ t létrehozni?
  • Cefre
    Hello Hogy tudom meghatározni a HQ területét ?
  • soulless42
    csatlakozom
  • Cefre
    Köszi
  • Babylon56
    Hali

A Diday mod 1.4 patchez (még enm végleges csak béta)
    DiDay's I.C.E. Beta 1.4.1

Modhoz egy ksiebb térkép javítás
    Landbrigdes map fix 1.4

Na meg az általam készitet magyaritás. Ami kompatibilis a 1.4 patchel és a mod ezen verziojáig!
    Magyaritás 1.4 + egyéb aproságok
  • Cefre
    A D-Day mod mikor jön ki az 1.4 patch hoz?
  • Muki100
    Remélem mire kijön a Vicky 2 addigra játszhatóvá teszik a HoI3-at. Utána meg úgyis jön majd egy standalone kiegészített kiadása még, ebben elég biztos vagyok. Az utóbbi időben ez a paradox féle üzletpolitika.
  • hana1
    Mire a Vikoria 2-őt felpatchelik játszhatóvá, addig bőven ráérünk még HoI-zni :-)