6647
-
anubiss94 #4287 Daráld be őket. A legtisztább módszer a beléptetésükre. Utána bábállamot csinálj belőle (puppet). -
#4286 én sem kaptam meg az osztrák hadsereget :-S
és a spayolokat meg egyszerüen nem tudom beléptetni az axisba, akárhogy kereskedem velük... -
mezesmacko22 #4285 Eddig igy volt de amiota feltettem az uj kiegeszitojet most 4 jere kezdem 36tol de nem adja at csak azt irja ki az event is hogy 500 manpower? -
#4284 a spanyolokat már meg tudom hívni a tengelybe, de állíndóan elutasít. mivel lehetne ezt megváltoztatni?
kereskedem vele keményen, meg a kémeknél az én pártom támogatását piáltam ki mégse akar csatlakozni. -
apa1101 #4283 anglia...gyerekjáték,partraszállsz valamelyik déli kikötő mellett,és nem -ben,min.5 de jobb,ha 10 csapattal,és lenyomod őket,mint a bélyeget...lehetőleg akkor üzenj nekik hadat,mikor a partjaiknál áll már a csapatszállító,úgy nem tud elég gyors lenni a hajóhaduk a megfékezésedre.
a semper fi-ben megkapod az osztrák seregeket.
a neutralitit meg csökkentheted kémekkel,vagy hadsereged mozgósításával,vagy hadüzenettel. -
browing #4282 én úgy csináltam: hogy ha ír ország még nincs hadban, akkor az ír ország nyugati partjaihoz oda vittem hajóimat kb 40000 tengerésszel és még néhány tankkal...
hadat üzentem az íreknek, és azonnal partra szálltam a katonákkal, ők villámgyorsan elfoglalták a két fontos várost--->megadták magukat az írek...
utána észak ír országba irányítottam hogy megállítsam a szigetre át jövő briteket... utána egyszerre partra szálltam skót területeken és egyben anglia legdélibb pontján tankokkal... utána már egyszerű volt...
csak mentem előre míg a 3 front össze nem ért, és kész... -
mezesmacko22 #4281 HIRSZERZESNEL TUDOD A KEMEKET ARRA ALLITANI HA JOL EMLEKSZEM A 3. -
#4280 1937 végén vagyok a németekkel és nem tudok a tengelyhatalmak közé behozni senkit. befolyásolom már az elejétől a magyarokat az olaszokat akik a háromszög jobb alsó csücskében vannak de nem tudom meghívni a öket mert nagy "neutralaity" (talán) hadat akarok üzenni a köztársasági spanyoloknak de nem tudok megint csak a magas neutralaty miatt. hogy kell csökkenteni? -
mezesmacko22 #4279 Tudna nekem segiteni valaki abban hogy melyik kiegeszitoben lehet hogy Nemetorszag negkapja a Anschluss soran az osztrak hadsereget? -
#4278 üdv.
az ellen mit lehet tenni, ha játék közben hirtelen elsötétül a monitor, utána visszajön a kép, újraindul a zene, de a figyelmeztető hangok -ha pl befejeződik egy fejlesztés- mrg nincsenek? -
anubiss94 #4277 Amúgy mi a legjobb stratégia Anglia elfoglalására? -
tttttom #4276 Már észrevettem. :D -
anubiss94 #4275 Édes mind1! Németekkel tolom és én is azt hittem, hogy gáz lesz ebből, de utána kiderült, hogy a francia területek egy része Zsörmeníbe csatolódik és az olaszok által elfoglalt területekből Vichy France lesz.
Egy tipp: Vichy France-ot ha leigázod majd, akkor bábállamot csinálj belőle (puppet) -
tttttom #4274 Nálam van egy kis gebasz. :S A semper fi-s didaybe a francikat megrakták az olaszok akik szövetségbe vannak velem. :S És már a vichi méretű területet elfoglalták... :S Mit tudjak csinálni? -
project640 #4273 Csak egyszern lehet kikuldeni. 1-2 ilyen bomba es telejsen lenullazza az adott terulet iparat, ami London esetbenn kb. 10-12 IC. Szerintem eleg hatasos fegyver :-) -
soulless42 #4272 úgy vettem észre, hogy a brit légierő sokszor megtámadja a kilőtt rakétákat, ami a v1-nél rendben van, de a v2-nél? A nemzeti egység alig csökken, próbáld atombombával majd, illetve a konvojok támadásával....
A Semper fivel még nem sokat játszottam, lehet, hogy abban már javították -
ptamas88 #4271 nem tudom pontosan msot hogy van, de a rébeggi verziókban kb 10-szer kiküldhetted ugyanazat a rakétát, olyan volt mint egy repülő. de asszem az új verziókban már ezt módosították, és olyan mint a HOI 2 ben, hogy egy rakétát csak egyszer küldhetsz el utána megsemmisül. de őszíntén még nem próbáltam mert mire kifejleszteném már nincs értelme a játéknak mert mindent leigáztam és nincs kit bombázni. -
anubiss94 #4270 Furcsa kérdés: Ha van V1-em és ráküldöm egy provinciára, akkor még visszatérnek, vagy megsemmisülnek? Londont kezdtem el így babrálni, de eddig semmi eredménye. A stratégiai bombázás elvileg lecsökkentené a nemzeti egységet, de eddig ebből nem sokat láttam. -
lackoka25 #4269 igazad lehet! a technologiák ki vannak fejlesztve azzal nincs gond de lehet hogy az officer aránnyal lehet a baj mert én oda nem szoktam csuszkát állitani és 39 re alig 40 50 -en az officerek aránya akkor lehet ez a baj köszi! -
ptamas88 #4268 alapvetően ugyanannyi a szervezettség, az nem csökken, csak ha az officer arány 100 % fölött van akkor az még az a szervezettséghez annyi %ot, amennyivel a 100 % fölött van, tehát a maximális 200% nál duplaannyi a szervezettség mint alapból lenne. na most ha te gyártasz egy csomó egységet akkor ugye az officer-ek aránya csökken mert nem tudod olyan gyorsan növelni mint ahogy jönnek az új hadosztályok, így egyre kevesebb lesz a bónusz a szervezettségen és ezért tűnik úgy hogy csökken. de egyébként ha ilyen alacsony a szervezettséged akkor szerintem a technológiákat nem fejleszted elég gyorsan... -
lackoka25 #4267 Aszem rájöttem mi a baj az egységek szervezettségével! minnél több egységed van az összhaderő szervezettsége csökken senkit nem zavar hogy mikor elkezd egy kampányt az egységek szervezettsége 70 körül van mikor eléred a lengyel támadás ideét alig 30. kb egymilliós hadseregnél ez nem jo igy :(
pl kiváncsiságmó csináltam 10 gyalogos hadosztály.megnéztem egy sima gyalogosnak 54 volt akkor a szervezettsége de mikor kész lett a 10 gyalog akkor leesett 45 re hát ez gebasz.Lassan megy fölfelé de ugye neked még több egységet kel gyártani hogy elég legyen és nem birják magukat utolérni.Van valami ötletetek vagy másnál ez jol müködik? -
kopaszeger #4266 köszönöm a válaszokat naon örülök a reinstalnak -
project640 #4265 Szia, asszem tudom mi a problemad, nekem is volt. Frissitettem a map-et, es tonkrevagta az egesz terkepet. Latszolag nem, es amikor jobban megvizsgaltam, akkor latom, hogy pl. a helgoland obol, ami 300 km, az lett 11000 km es stb. ... szoval azert nem tud a szomszedba sem kihalyozni, mert ugy erzekeli, hogy tul messze van ... egyetlen megoldas, reinstall. -
#4264 megoldódott a semper fi gondom.
a hoi 2-ben van egy olyan lehetőség ha átírok egy bejegyzést az egyik fájlban akkor a kampányokat korábban lehet elkezdeni. pl a 36-os kampányt 35-től (vagy korábban)
ez a lehetőség megvan a hoi3-ban is? nekem nem sikerült megtalálnom, hogy melyik bejegyzést kell átírni. esetleg valaki megtalálta? -
#4263 letöltöttem ezt a semper fi setupot de nem idul el azt írja programfutási hiba (virágbolti a hoi3 és a kieg is) -
ptamas88 #4262 szűz hoi3 ra mert a semper fi tartalmazza magában az 1.4 et -
#4261 a semper fi kieget az 1.4-re kell feltelepíteni vagy a szűz hoi3-ra? -
hana1 #4260 -szerintem azért nem jutsz ki a kikötőből, mert nem rebase-oltad oda őket -
hana1 #4259 -az időlimitet ki lehet kerülni úgy, hogy kijelölsz (asszem ctrl-t lenyomva) egy hosszabb támadási útvonalat...azon végigmegy megállás nélkül. csökkenti az op_lev_org tudi és a 200%os tisztarány -
hana1 #4258 Ez nem bug, itt a HoI2-vel ellentétben nem a cg adja a pénzt, hanem a kereskedelem. -
Kawazx7r #4257 sziasztok!
most hogy kijott a semper fi ujra elovettem a jatekot es felpakoltam a 2.03-as patchel egyutt. viszont par kor jatek utan (a nemetekkel), eszrevettem hogy hiaba allitom a cunsomer goods csuszkat a penztermeles 3,52 valtozatlanul plussz a kereskedelembol befolyt penz... ezert hosszutavon valoszinuleg jatszhatatlan a jatek. valaki talalkozott ezzel a problemaval vagy buggal? esetleg van megoldas?
win 7 32 bit -
soulless42 #4256 anubiss94: minden egységek van súlya, így figyelni kell, hogy a repülők, szállítóhajók mennyit tudnak szállítani
kopaszeger:technológiával lehet csökkenteni(operational_level_organisation)
-
kopaszeger #4255 Hali!!
Lenne ekét kérdésem.
-Ezt a hülye időlimitet hogy támadás után várnom kell ezt nem vették ki az játékból a mod-al illetve a patchekkel? H valahogy kilehet venni vki írja már meg hogy hogyan kell.Mert felrobbanok hogy páncélos hadosztályaim támadás után egyhelyben állnak 55 órát.
-Másik kérdésem pedig az lenne hogy a flottával hogy tudok kihajózni a kikötőböl.Elméletileg tom hogy kell, de hiába indítanám útba a flottát nem tok csak a "MÉGSE" gombra kattintani. Elméletileg az a hiba ,hogy kicsi a hajóknak a megtehető távolsága.De ez hülyeség mert a kikötőből sem tok kihajózni, a kikötő elötti részre.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
anubiss94 #4254 Hogyan lehet az ejtőernyősöket beletukmálni a repülőgépbe? 4 Transport Plane van egyberakva meg 3 ejtőernyős brigád, de még így se csinál semmit. Kell még valami extra fejlesztés a repülőnek/ejtőernyősnek? Nekem a Cargo hold fejlesztés gyanús de nem tudom pontosan. -
tttttom #4253 A production menüben találsz jobboldalt ilyen csuszkákat. :) Ha jól emlékszem a legalsóval tudod azt megcsinálni, hogy jobbra húzod a csuszkát. A csuszka alá vagy fölé az van odaírva, hogy custumer goods vagy mi a tököm... Aztz addig fogod elhúzni amíg a szám színe át nem megy pirosból fehérbe. :) -
capa07 #4252 Hogyan tudnám csokkenteni a nép elégedetlenségét? (még csak kezdo vagyok) -
tttttom #4251 Tedd fel a semper fit... -
#4250 sziasztok!
hosszú idő után előszedtem a hoi3-t, mikor legutóbb játszottam vele még vistám volt és az 1.3 patch volt fenn és tökéletesen futott
azóta win 7 van és 1.4 patch és elég sűrűn kilép, meg különféle hüyleségeket csinál, elmegy a hang, nincs időjárás térkép stb. ilyesmik. korábban ez nem volta sevent nem bírja a jték agy az 1.4 patch nem sikerült? -
pikos73 #4249 Szerintetek a legyőzött egységeket tárolja a gép? -
tttttom #4248 Én úgy irányítom a hadsereget, hogy csak 1 db. hadosztályt irányítok én magam kézzel. :D A többit odabaszom a gépnek. :D