Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
következõ héten amjd azt is le forditgatom azt ujra ki rakom amjd ide öket
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Na, így szebb :-)
Talán tud valaki segíteni:
Magyarországgal vagyok és az Anschluss után a supply leesik 0-ra és nem is lehet feltornászni 600 fölé max.slideres supply termeléssel sem , a supplyt Berlinbõl kapjuk Ausztria bekebelezése után, már nem Budapestrõl, de így játszhatatlan lett 1938-tól.Az 1.4 RC11-be is ez volt a probléma, ma kijött a végleges 1.4 és nem változott 😞 Bug lehet vagy így lenerfelték Magyarországot ,hogy ne lehessenek világhódító céljaink?
max próbáld meg növelni a másik két hatalmi tömb a kommunisták és a szövetségesek threath-jét az hátha segíteni fog....
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
mikor a magyarokkal voltam, nem csatlakoztam hozzájuk, sõt a szövetségesek felé húztam, ahova be is tudtam lépni, igaz akkor a németek már nagyon sza.ul álltak, az olaszokat pedig angol segítséggel legyûrtem 😊
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
Lenne egy kis gondom. Magyarokkal játszok, és 1938-ra elfoglaltam a velem határos országok jó részét, most pedig szeretnék belépni az Axis-ba, mert azokhoz állok a legközelebb. De a Németek szóba se állnak velem, mert a "threat" túl magas az irányukba. Hogy lehet ezt csökkenteni?
egy olyan kérdésem lenne, ha egy olyan országgal vagyok, amelyik nem tartozik egyik frakcióhoz sem, és egy frakciótag nekiáll a frakciójához húzni "Influence"; akkor ezt hogy lehet megszüntetni, ha nem hozzájuk szeretnék húzni?
Simikeke ejtõernyõs kérdésére:
Az is fontos, hogy a szállítógéped mennyire fejlett, mert csak a fejlettebbek tudnak nagyobb egységbõl álló ejtõernyõs csapatot szállítani. Fejleszd a cargo hold-ot és/vagy csökkensd a szállítani kívánt egység létszámát.
Pedig szerintem ezen mennie kéne normálisan:
Intel Core 2 Duo 2,93 GHz
2048 MB RAM
GeForce 9800 GT 512 MB
Az lenne a kérdésem, hogy Japánnal vagyok és puppet-é tettem Észak-Koreát. Amikor kitört a Kínai háború akkor Észak-Korea egy csapatot se vitt a frontvonalra hanem csak egy helybe állt... Ez nagyon idegesítõ volt pedig azok az egységek kellettek volna a frontra 😄 Ezt, hogy lehetne helyrehozni? A másik dolog, hogy amikor a transporter hajókkal partra akarok szállítani egységeket akkor nem engedi pedig nem esik ki a hatókörbõl! Ez mitõl lehet?
iLove oHs.
az elõzõ kérdéseimre, annyit vettem észre, hogy az angoloknak alapból magasabb pl. a tengerészeti org-ja .. lehet, hogy ez valamifajta nemzeti jellemzõ? errõl sehol nem olvastam
A 2.kerdesre a valasz pedig kemkedes,diplomacia,de ez is orszag fuggo.
Hajó csatáknál azt vettem észre, hogy a britekknek az organisation az egekben van. Hogyan? Betöltöttem õket, hogy esetleg valami speckó tech , de nem! Olyat vettem észre (de bizonytalan vagyok), hogy patrol-ra elküldött hajóim org-ja nõ, milyen tevékenységgel lehet növelni az org-ot, tech kifejlesztése nélkül?
A briteket támadtam stratégia bombázóval, és vadászai folyamatos váltásban egyszerûen szétlõtték, hiába fújtam az akciót, visszafeé menet elkaptak. Én ilyet nem tudok csinálni, csak ott tudok ellenséges bombázót elkapni, ahol bombáz. Menet közben hogyan lehet elkapni?
Köszi válaszaitokat.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
hpelte : 1.4-nél már elkezdték a bétatesztet szóval szerintem az eddigiek alapján márciusban kijön a végleges...mellesleg abban is lesz nagyon sok optimalizálás. akik kipróbálták a bétát fórumon azt írták hogy sokkal gyorsabb lett
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

japán 41-et próbálltam még, ott meg az elfoglalt területen álló garizonokat nem lehet mozgatni sehogy. Ha békét kötök Kínával, akkor a hajóim ottmaradnak idegen kikötõben.
Németekkel 44-ben meg azt vettem észre, hogy a csatahajóik lövik a tengeralattjáróimat 30+ km távolságból...ügyesek :-)
Asszem meg kell várni a hibajavítást itt is.
HoI3 1.4-et várom már, talán azzal végre lesz értelme játszani.