Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenkinél a lehetõ legtöbett kell adni én például. A játék elején úgy soktam szét osztani.
0.25-30 kém naponta
diplomácia 2 pont
7-10 vezetõ (tiszt) naponta
maradék mind kutatás
Egy kérdés olaszokkal mennyi leadership pontot rakjak a fejlesztésre?
kösz ez meg oldotta a problémám.
de ezt mért kell így csinálni vagyis ez hogy oldja meg a problémát?
vagy ha más meghajtóra rakod a játékot nincs ilyen problémád😊
na akkor aki le akarja törölni a játékot figyeljen :
keresd meg ezt a rejtett mappát :
C:\Program Files\InstallShield Installation Information
ebben több mappa van fura nevekkel, na most ezek egyike a HOI3 adatait tartalmazza...ezt úgy találod emg hogy mindegyik mappát végigjárod és mindegyikben van egy Setup nevû konfigurációs fájl
ezt megnyitod és ott írja a program nevét hogy minek a mappája az amiben éppen vagy
ha megvan a HOI3 mappája akkor azt a teljes mappát töröld ki.
ezzel azt éred el hogy a gépnek úgy tûnik, hogy még nem telepítetted a játékot
lehet hogy ennek ellenére ha bemountolod a cd-t az autoplaynél nem lesz telepítés, de ha megnyitod a cd-t és rákattintasz a setup-ra, akkor elindul a telepítés tökéletesen.
Egyszóval NEM KELL ÚJRATELEPÍTENI AZ EGÉSZ WINDOWST.
a kémekkel belföldön csökkenteni kell a semlegességet
a kiszemelt országba elküldött kémekkel meg növeld a fenyegetés nagyságát
nah az lenne a kérdésem mert látom nem volt világos az elözö hogy németekkel vagyok és mondjuk a franciákat vagy a lengyeleket hogyan lehet megtámadni mert tul nagy a semlegességem és nem engedi?
De csak a c meghajtón?
A telepített programok mind elvesznek, a windows újrarakása után ezeket is újra kell telepítened. Ami viszont meg akarsz menteni, képeid,dokumentumaid azt rádobod egy pendrájvra és nem veszik el.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

nem engedi letörölni a játékot és lentebb olvasom hogy a windows újra rakása megoldja a problémát.
és az lenne a kérdésem hogy ilyenkor ahol a windows felett telepítve ( C meghajtó) és újjá telepítem akkor a c meghajtón lévõ adatok + más programok elvesznek vagy nem?
Na akkor részletesen leirom mi mit tartalmaz és telepitését!

Alap játék + 1.3 patch + válaztot mod

>DiDay's Unique Units Mod 1.3.0
Telepités: ezt csak simán a játék fõ könyvtárába kell másolni és mindent felülirni!
Változás az alap játékhoz képest: változás

>DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project

Tartalmaza az elöbi modot és térkép javitást.
Változás:
-Város nevek és városok elhelyezkedése javitva
-Párfoly vonal vezetése javitva és azok melleti városok miat Pl:Stálingrád
-tartományok nyers anyag termelése optimalizálva (Relativ kinek mi az optimális)
-Nagyob városok városi területé alakitva
-uj város képek hozzá adva
(Hibák lehetnek mert nem végleges)

Telepités:
1) Töröld a "provinces" mapában lévö almapákat (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\history\provinces)
- asia
- balkan
- belgium
- china
- east europe
- germany
- holland
- japan
- Mongolia
- scandinavia
- siberia
- soviet
- united kingdom
2) Töröld a "prov_pictures" mapát (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\gfx\interface\prov_pictures)
3) Töröld a "cache" mapát amit a "map" mapában találsz
4) Töröld a flagfiles.txt és a flagfiles.tga fájlokat a (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\gfx\flags mapában
5) Most már csak a modban szereplõ mapákat csak átt kell másolni a játék fõ könyvtárába és felülirni a meg lévöket.
DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project
Van ennek valahol valami dokumentációja/fóruma? Csak szeretném tudni, mik a játékmenetet érintõ változások...fõleg a diplomácia terén.
akkor valaki leirhatná mit kell kitörölni és mit kel bemásolni és hová!
nemtok angolul sajna
törölgetni kell pár könyvtárat másolás elõtt
readme-ben le van írva (angolul)
ugyanez történt velem is
húzd újra az egész játékot nulláról, akkor jó lesz!
baby letoltottem a te nemreg kitett linkjeidet es aztan 1.3 ig patcheltem es mikor elinditenek egy orszaggal a jatekot egybol kimegy es hibat eszlelt ezet leall es ezert nemtudok semmit csinalni
nemtudja vki?
babylon
ezzel mit kell csinalni mert en nemertem hogy mit kell csinalni ha nem csak atmasolni?
En is igy jartam raadasul amikor leakartam torolni nem engedte-nekem windows csere oldotta meg.
Nekem akkor jott ez elo amikor felraktam hozza az egyik kiegeszitot.
heló.
nem tudjátok hogy mért van az hogy eddig rendesen elindult a játék (kitöltötte az egész monitort) de most nem .
nem tölti ki a monitort azaz pl. látszik a tálca...
azt nem tudom
Szia lenne egy kerdesem a DD nem lehet valahogy kikapcsolni a technologiaban az uj fejleszteseket(szovetseges,tengelyhatalmak...)?
hogyan lehet csökkenteni a semlegességet? mert 55% és nem megy le bármit csinálok plz help?
Magyaritást frissitetem a végleges DIDAY'S UNIQUE UNITS 1.3.0 FINALE MOD-hoz.

Magyaritás

DIDAY'S UNIQUE UNITS 1.3.0 FINALE

Térkép javitásal egyût lévõ MOD!
DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project
(Telepitás ellöt olvasátok mindekép el hogy kell. Mert nem elég csak felülirni)

és akkor még a modhoz egy gyors javitásis van már
DiDay's Unique Units Mod patch 1.3.0.1
igen ha eleget dobtál le akkor elég egy vp birtoklása és úgyis megadják magukat

most dobtam le 2 atombombát és azt szeretném megtudni hogy annyi atombombát letudok dobni hogy megadják magukat
mert csökken ilyenkor a nemzeti egység
és ha egy szint alá csökken akkor megadják magukat?
úgyis ha csak egy vp várost foglaltam el
szerintem az alapjátékkal nem érdemes, inkább rakd fel a patchet és vmelyik modot, így már élvezhetõ és jobb lett!

MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...

Sziasztok
En az alap Hoi3 jatszom,most ertem a nemetekkel a lengyel hadjarathoz es meglepodesemre a szovetseghez csatlakozott Svajc es Dania megtamadott mikozben a franciak meg se mozdulnak???-Roluk megfeledkeztem a diplomaciaban de nem is gondoltam volna hogy ilyen kis orszag reven az Ai ilyet fog lepni-Most kezdhetem elorol megint a jatekot<#violent><#violent>
Körülbelül ez jól jellemzi a játékot jelenlegi állapotában :

I bough every game Paradox has developed since EU1... Some of them I didn't play much, they just weren't my cup of tea, I saw them just as support of a company that developed games the others didn't...

With HoI3... after all this time after release, it is different... I feel basically cheated in many different levels... I bought HoI3 on the trail of HoI2/1; HoI3 carries the name of HoI with it and that meant something...

Now, guys, if this was EU3 36-48 I would be shut-up long time ago, yes, likely I would have bought it just for that 1 or 2 games... Please, have at least the decency of changing the country names. For instances, just name it elfland, why Switzerland?!

As suggested, just name the game what it is, Orcs vs. Elves with a little bit of Gnomes on the side (I let you guys guess who are the, the Orcs, the Elves and the Gnomes ).

Mellesleg magyarország térképen dunaújváros is van 😊
ami: dunapentele 1949- ig
sztálinváros 1949-1961-ig
dunaújváros 1961-tõl
a játék beállításoknál kapcsold ki vmelyik pipát, sztem meg fogod majd találni

MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...

pontosan már nem emlékszem, de úgy tudom, hogy ott fogja kiírni azt is, aztán megy tovább, mint 1,4...1,8....
a ledobásához bombázó, vagy rakéta kell, viszont nincs semmi látvány effekt, csak kiírja, hogy atomtámadás történt

nekem miért csak úgymond "kártyalapok vannak,nem pedig ilyen tankok meg katonák?
Atombombát amúgy, hogy tudok csinálni mert atomreaktorom van és már a titkos fejlesztéseknél már kifejlesztettem az atombombát de tényleges atombombám nincs.
termelésnél is azt látom hogy 0.40 atombombát gyárt de azt amit gyárt az hol van vagy hol lesz majd

Amúgy rohadtul elbaszták a térképet. Mármint eredetileg még az olyan fontos helyek, mint Stalingrad is valahol messzi a Volga partjától helyezkedik el. De ha csak Magyarországot nézzük is: Esztergom meg Budapest is rohadtul el van csúszva kelet felé...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem máshol is elöfordulnakilyen hasonlo hibák találom szerüen de kis idõ mulva meg javul vagy a játék ujrainditásával.
Sziasztok!

Most kezdtem el vele játszani. A magyarokat néztem meg elõször, és nem értem, hogy:

Esztergomnál, Tatabányánál, Levicenél és Vel'ky Krtisnél nem jön fel közeli zoomnál ha rákattintok a "terület info", csak annyi, mintha ott vmi féle csehszlovák hadsereg lenne, aztán ha kizoomolok akkor rá lehet kattintani a területre és megmutatja. Ez a sok tartományra bontás miatt van így, vagy csak nálam valami egyedi eset?
kösz szépen isten vagy😄
Gondolom azért mert mapástol másolod át az almapákba!

ha ki tömörited a magyaritást van egy olyan mapa hogy magyaritás azon belül "localisation"
az ebben lévõ fájlokat kell át másolni a játék fõ könyvtárában lévõ "localisation" mapába és akkor már meg fogja kérdezni hogy felülirja-e
sziasztok valaki el tudná nekem mondani hogy hogyan kell bemásolni a magyaritást a játékba mert bemásoltam már mindenhogy a fõ mappába de nem sikerült rá sem kérdezett hogy felülírom e és igy elég nehéz játszani ezt a játékot plz valaki segitsen😊 (a magyaritás le van töltve)
Amugy a DiDay's Unique Units mod végleges változata ami nem Béta hétfön adja ki és akkor majd frisitem hozzá a magyaritást is és ide ujra be fogom linkelni.
Azért lehet az islandot csak igy meg oldani mert más modon nem lehetet. Persze az eventbe csinálhatak volna olyat ha van német helyõrség izlandon akkor nem lesz amerikáé island.
Mivel valoságban úgy volt eredetileg hogy az angolok meg szálták islandot majd átadták az elenörzést USA-nak.
Amúgy hova tûnik Perzsia?
Hírek 1940. február:
Német tengerészgyalosok masíroznak a Trafalgar téren, Anglia egét Stukák, és Messerschmidt-ek sötétítik el, a Vezér aludni tér...
Még most is van bõven bug

Más...
A történelmi játékok egyik nagy elõnye, hogy tudod mi fog történni ha úgy cselekszel, ahogyan azt a történelembõl már megismerhettük. Ugyanakkor egy jó játék éppen azzal a lehetõséggel kecsegtet, hogy nem kell történelemhûen játszani. A történelmi vezetõk által elkövetett hibák kiküszöbölhetõek. A játékoson múlik hogy él e a helyzettel. Ugyan ki akarna egy játékkal játszani ha tudja elõre, hogy a világos nyer, a sötét veszít, és még a pontos idejét is tudja?
Szerintem...
Nekem megvolt minden event, + sikeresen elfoglaltam dániát 1936 végére, így enyém lett izland is. A lengyel hadjárat után nyugat felé fordultam sorban Holland és Belgium elesett Párizs is megvan de még nem volt Vichy event, de egyszercsak Izland átkerült az USA-hoz 1940.01.01.-én!
Se üzenet, hogy "elfoglalták a területedet" se semmi, pontosabban csak az ott állomásozó tengeralattjáróflottám jelezte hogy nem kap ellátmányt, mindennek a tetejében az ott állomásozó helyõrségem idegen területen ragadt, hajóval nem tudtam elhozni, mert ugye kikötni nem engedett, de a helyõrség nem szenvedett ellátmányhiányt....
Eztet énnemértem...
Segítsen már valaki. Csak Erdélyt akarom kiharapni Romániából, a többin forduljanak fel.<#szomoru1>
nálam eddig mindig bejött az Ansluss, kb. 37 februárjában.
anschluss és a molotov-ribentrop paktum sem a másik ország ajánlota fel németországnek. Ezért ha németekel vagy tened kell értük hogy létre jöjenek maguktol nem fognak emg történi.