Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0.25-30 kém naponta
diplomácia 2 pont
7-10 vezetõ (tiszt) naponta
maradék mind kutatás
de ezt mért kell így csinálni vagyis ez hogy oldja meg a problémát?
keresd meg ezt a rejtett mappát :
C:\Program Files\InstallShield Installation Information
ebben több mappa van fura nevekkel, na most ezek egyike a HOI3 adatait tartalmazza...ezt úgy találod emg hogy mindegyik mappát végigjárod és mindegyikben van egy Setup nevû konfigurációs fájl
ezt megnyitod és ott írja a program nevét hogy minek a mappája az amiben éppen vagy
ha megvan a HOI3 mappája akkor azt a teljes mappát töröld ki.
ezzel azt éred el hogy a gépnek úgy tûnik, hogy még nem telepítetted a játékot
lehet hogy ennek ellenére ha bemountolod a cd-t az autoplaynél nem lesz telepítés, de ha megnyitod a cd-t és rákattintasz a setup-ra, akkor elindul a telepítés tökéletesen.
Egyszóval NEM KELL ÚJRATELEPÍTENI AZ EGÉSZ WINDOWST.
a kiszemelt országba elküldött kémekkel meg növeld a fenyegetés nagyságát
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
és az lenne a kérdésem hogy ilyenkor ahol a windows felett telepítve ( C meghajtó) és újjá telepítem akkor a c meghajtón lévõ adatok + más programok elvesznek vagy nem?
Alap játék + 1.3 patch + válaztot mod
>DiDay's Unique Units Mod 1.3.0
Telepités: ezt csak simán a játék fõ könyvtárába kell másolni és mindent felülirni!
Változás az alap játékhoz képest: változás
>DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project
Tartalmaza az elöbi modot és térkép javitást.
Változás:
-Város nevek és városok elhelyezkedése javitva
-Párfoly vonal vezetése javitva és azok melleti városok miat Pl:Stálingrád
-tartományok nyers anyag termelése optimalizálva (Relativ kinek mi az optimális)
-Nagyob városok városi területé alakitva
-uj város képek hozzá adva
(Hibák lehetnek mert nem végleges)
Telepités:
1) Töröld a "provinces" mapában lévö almapákat (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\history\provinces)
- asia
- balkan
- belgium
- china
- east europe
- germany
- holland
- japan
- Mongolia
- scandinavia
- siberia
- soviet
- united kingdom
2) Töröld a "prov_pictures" mapát (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\gfx\interface\prov_pictures)
3) Töröld a "cache" mapát amit a "map" mapában találsz
4) Töröld a flagfiles.txt és a flagfiles.tga fájlokat a (C:\Program Files\Paradox Interactive\Hearts of Iron III\gfx\flags mapában
5) Most már csak a modban szereplõ mapákat csak átt kell másolni a játék fõ könyvtárába és felülirni a meg lévöket.
Van ennek valahol valami dokumentációja/fóruma? Csak szeretném tudni, mik a játékmenetet érintõ változások...fõleg a diplomácia terén.
readme-ben le van írva (angolul)
húzd újra az egész játékot nulláról, akkor jó lesz!
nemtudja vki?
ezzel mit kell csinalni mert en nemertem hogy mit kell csinalni ha nem csak atmasolni?
Nekem akkor jott ez elo amikor felraktam hozza az egyik kiegeszitot.
nem tudjátok hogy mért van az hogy eddig rendesen elindult a játék (kitöltötte az egész monitort) de most nem .
nem tölti ki a monitort azaz pl. látszik a tálca...
Magyaritás
DIDAY'S UNIQUE UNITS 1.3.0 FINALE
Térkép javitásal egyût lévõ MOD!
DiDay's Unique Units Mod 1.3.0 + Map Patch Project
(Telepitás ellöt olvasátok mindekép el hogy kell. Mert nem elég csak felülirni)
és akkor még a modhoz egy gyors javitásis van már
DiDay's Unique Units Mod patch 1.3.0.1
mert csökken ilyenkor a nemzeti egység
és ha egy szint alá csökken akkor megadják magukat?
úgyis ha csak egy vp várost foglaltam el
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
En az alap Hoi3 jatszom,most ertem a nemetekkel a lengyel hadjarathoz es meglepodesemre a szovetseghez csatlakozott Svajc es Dania megtamadott mikozben a franciak meg se mozdulnak???-Roluk megfeledkeztem a diplomaciaban de nem is gondoltam volna hogy ilyen kis orszag reven az Ai ilyet fog lepni-Most kezdhetem elorol megint a jatekot<#violent>#violent><#violent>#violent>
I bough every game Paradox has developed since EU1... Some of them I didn't play much, they just weren't my cup of tea, I saw them just as support of a company that developed games the others didn't...
With HoI3... after all this time after release, it is different... I feel basically cheated in many different levels... I bought HoI3 on the trail of HoI2/1; HoI3 carries the name of HoI with it and that meant something...
Now, guys, if this was EU3 36-48 I would be shut-up long time ago, yes, likely I would have bought it just for that 1 or 2 games... Please, have at least the decency of changing the country names. For instances, just name it elfland, why Switzerland?!
As suggested, just name the game what it is, Orcs vs. Elves with a little bit of Gnomes on the side (I let you guys guess who are the, the Orcs, the Elves and the Gnomes ).
ami: dunapentele 1949- ig
sztálinváros 1949-1961-ig
dunaújváros 1961-tõl
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
a ledobásához bombázó, vagy rakéta kell, viszont nincs semmi látvány effekt, csak kiírja, hogy atomtámadás történt
termelésnél is azt látom hogy 0.40 atombombát gyárt de azt amit gyárt az hol van vagy hol lesz majd
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Most kezdtem el vele játszani. A magyarokat néztem meg elõször, és nem értem, hogy:
Esztergomnál, Tatabányánál, Levicenél és Vel'ky Krtisnél nem jön fel közeli zoomnál ha rákattintok a "terület info", csak annyi, mintha ott vmi féle csehszlovák hadsereg lenne, aztán ha kizoomolok akkor rá lehet kattintani a területre és megmutatja. Ez a sok tartományra bontás miatt van így, vagy csak nálam valami egyedi eset?
ha ki tömörited a magyaritást van egy olyan mapa hogy magyaritás azon belül "localisation"
az ebben lévõ fájlokat kell át másolni a játék fõ könyvtárában lévõ "localisation" mapába és akkor már meg fogja kérdezni hogy felülirja-e
Mivel valoságban úgy volt eredetileg hogy az angolok meg szálták islandot majd átadták az elenörzést USA-nak.
Német tengerészgyalosok masíroznak a Trafalgar téren, Anglia egét Stukák, és Messerschmidt-ek sötétítik el, a Vezér aludni tér...
A történelmi játékok egyik nagy elõnye, hogy tudod mi fog történni ha úgy cselekszel, ahogyan azt a történelembõl már megismerhettük. Ugyanakkor egy jó játék éppen azzal a lehetõséggel kecsegtet, hogy nem kell történelemhûen játszani. A történelmi vezetõk által elkövetett hibák kiküszöbölhetõek. A játékoson múlik hogy él e a helyzettel. Ugyan ki akarna egy játékkal játszani ha tudja elõre, hogy a világos nyer, a sötét veszít, és még a pontos idejét is tudja?
Szerintem...
Se üzenet, hogy "elfoglalták a területedet" se semmi, pontosabban csak az ott állomásozó tengeralattjáróflottám jelezte hogy nem kap ellátmányt, mindennek a tetejében az ott állomásozó helyõrségem idegen területen ragadt, hajóval nem tudtam elhozni, mert ugye kikötni nem engedett, de a helyõrség nem szenvedett ellátmányhiányt....
Eztet énnemértem...