6647
  • Armisael
    Sziasztok a z I.C.E. GFX-et tényleg feltölthetné/megoszthatná valaki. Mert én csak ilyet találtam "DiDay's I.C.E. 3.1.0.5 Beta -gfx" de ez az előző verzióé nem a 3.2.0-é
  • straub12
    mit kell csinálni ha nem kapnak ellátmányt az egységeim ? japánnal vok 1937ben és nem mozdulnak a katonák kínában :S
  • mezesmacko22
    Az eventek meg vannak de nem tortenelem hu,hiszen az alapjatekban meg atadta az egysegeket,emelte az IC ES TALAN MEG A MANPOWERt is,de ahogy jottek a kulonbozo mod-ok ezek valahogy eltuntek.Az egyik didays mod-ban ez megvolt de nekem nem tetszett az a kezelofelulet,meghogy mindenfele egyseget lehet gyartani mikor meg az adott idopontban nem is lehetett volna.
  • Amergin
    Egyébként nekem a sima Samper Fi is megcsinálta az Anschluss-t, meg csehszlovákia felosztását, bár lehet, hogy csak esetleges a dolog és nem mindíg jön össze, mert pl. a spanyol polgárháborúban nálam a köztársaságiak nyertek és beléptek allied-nek...
  • mezesmacko22
    Illetve ha tudja valaki,akkor mind a kettot:
    Extract I.C.E. GFX
    - Extract I.C.E. 3.2.0 main
    Illetve valaki tudja hogy ebben mar javitva van az anschluss illetve csehszlovakia felosztasa
  • lackoka25
    vagy akinek megvan elküldhetné e-mail ba vagy valahogy
  • lackoka25
    ezt az I.C.E GFX csomagot honnét lehet letölteni mert minden megadott link hibás vagy nem lehet megnyitni.
  • browing
    Ja, ott is ugyan úgy van.
    A világos barna tégla lapon mért nincs szöveg?
  • Babylon56
    aki a diday 3.2.0 mod-l játszik náluk is nagyobb a parti-tengeralatjáró hatotáva mint a hagyományosé?

• mezesmacko22
    Csatlakozom az elozohoz,Koszonom a magyarositast,ja es meg egy keres valaki tudna nekem segiteni az anshlussban,hogy lehetne a nemeteke az osztrak egysegek,elore is koszonom,es mindenkinek B.U.E.K
  • hup
    Köszi szépen Babylon nekem nagyon sokat segítettél a magyarosítással!
  • Babylon56
    Tessék
    Magyarosítva az egész alapját és a diday 3.2.0 modig
    HoI 3 magyarositás a diday 3.2.0

Eddigi feltöltésekhez híven még mindig koránt sem tökéletes de hát jobb híján ez van (tőlem ennyi telik)
  • sakkay
    Ezt keressed..-I.C.E. GFX http://didays.derkb.de/downloads/Beta/Semp...Beta%20-gfx.rar

I.C.E. 3.2.0 main files http://didays.derkb.de/downloads/Beta/Semp....0%20Finale.rar

INSTALLATION INSTRUCTIONS :

- DON'T INSTALL OVER ANOTHER VERSION OF I.C.E. USE A NEW VANILLA INSTALL INSTEAD
    - Be sure Hearts Of Iron III - Semper Fi is under 2.04b version
    - Make a copy of the vanilla unmodded and NEVER modded game
    - Delete the \gfx\interface\prov_pictures folder
    - Delete the \history\provinces folder
    - BE SURE YOU HAVE DELETE THE TWO MENTIONNED FOLDERS
    - Extract I.C.E. GFX over your HOI3 copy, overwrite when asked
    - Extract I.C.E. 3.2.0 main files over your HOI3 copy, overwrite when asked
    - Delete the \map\cache folder
    - BE SURE YOU HAVE DELETE THE MAP CACHE FOLDER
    -> You can play
  • sakkay
    Ja , és nem kell betojni a ciril betűktől, ami minket érdekel angolul van, 2 órája raktam fel.
  • sakkay
    Na az oldal közepe fele
  • mezesmacko22
    Valaki feltudna tenni a magyarositast ujra mert nem birom letolteni.koszi elore is
  • Amergin
    Ne is törődj vele, nálam is ezt csinálja. A 3.1.0.5 béta azért még elindul: játssz azzal, amíg a "final" verziót meg nem csinálják normálisan, vagy a sima samper fi se rossz
  • lackoka25
    mondjuk mindent ugy csináltam ahogy le van irva mégis azt irja ki hoi 3 exe hibát észlel ezért leál :(
  • lackoka25
    és ezt honnét töltöm le?
  • sakkay
    Extract I.C.E. GFX over your HOI3 copy, overwrite when asked
    Ezt ne feledd felrakni
  • mezesmacko22
    Valaki tudja hogy megoldhato e illteve hogyan hogy a DDays modbol kivenni az anschluss esemenyet es beileszteni a 2.03ba????(Eleg ha az eventekben atirjuk??)
  • browing
    megcsináltam azt amit leírtál de a hiba ugyan úgy fent áll: különböző egységek képei melletti barna téglalapból (ami röviden összegzi az egység tulajdonságait) eltűnt a szöveg [#4538. hozzászólás]
    az amit leírtál és ez között nincs különbség: HoI3 + 1.4 patch, Semper Fi + 2.04b beta + DiDay's I.C.E. 3.2.0 Finale.rar
  • lackoka25
    mert ugyanezt megcsináltam csak nem törölgettem a mappákat és azt irta ki hogy leáll a program megprobálom hogy törlöm az álltalad irt mappákat
  • lackoka25
    kössz báttya!
  • ptamas88
    Hoi 3 (1.4 patch nem kell) + semper fi + 2.04b (előtte nem kell más patch, és szigorúan csak ez jó ) + \gfx\interface\prov_pictures és a \history\provinces mappák törlése + DiDay's ICE mod 3.2.0 verzió felrakása + \map\cache mappa törlése. Ezzel kész is. ezt egyébként a paradox forumról másoltam be csak lefordítottam ami ott van.
    a checksum-nak PXVU-nak kell lennie.
    Hajrá!
  • mezesmacko22
    Valaki tudja hogy az alapjatekban(2.03b) az Anschluss soran a nemetek megkapjak az osztrak egyseget vagy csak engem tuntet ki ez a r....,mar 10. jere kezdem ujra,raadasul hogy gyorsabb legyen a jatek a seb. 3-ra allitottam,igy meg nem jon letre Nacionalista Spanyolorszag.Remelem 2.04 ben javitjak az anschluss-t???
  • lackoka25
    Akkor most már valaki fölrakhtna egy olyan telepitési sorrendet hogy játszható is legyen a játék:)
  • Amergin
    Tartok tőle, hogy az a "final" verzió még sem annyira final...
    Egyébként rájöttem, hogy a magyarokkal játszva akkor jön elő az utánpótlásom lenyúlása, amikor magától átvált a HQ Budapesti utánpótlásról Berlinire. Meg se kérdezi csak átvált. Többnyire azt is akkor, mikor visszatöltök egy mentett állást, de egyébként pedig teljesen esetlegesen. Azután, mikor ennek ellenére ezúttal nem fejeztem be a játékot, hanem "minden mindegy és leszarom" alapon megtámadtam egy másik országot, akkor meg visszaváltott Budapestre és rendbejött az utánpótlásom (az ellopott cuccokat "természetesen" nem kaptam vissza, újra meg kellett építeni az egészet...)
    Senkinél nem fordult ilyen elő, aki nem németekkel játszik?
    Hol tudom beállítani, hogy mi legyen az utánpótlásom központja? Vagy ez automatikus? Mert az tzumi
    Eredeti játék + samper fi van fent.
  • Magyarvagyok
    Igen nálam is pont ez a hiba van.
  • browing
    Nálam vagy másnál is jelenkezet az hiba, hogy a különböző egységek képei melletti barna téglalapból (ami röviden összegzi az egység tulajdonságait) eltűnt a szöveg??
    Ezeket használom:
    HoI3 + 1.4 patch, Semper Fi + 2.04b beta + DiDay's I.C.E. 3.2.0 Finale.rar + p12
  • Magyarvagyok
    A klasszikus módon a legjobb legyőzni a franciákat, Hollandia, Luxemburg meg Belgium keresztül. Hogyha mégis a nehezebb utat választod és át probálsz törni a bunkereken akkor épitsél engineer vagy még jobb assault engineer de az én saját kedvencem a air engineer.
  • McDouglas
    Most hogy végre leküztem a teknikai problémákat, msot előjötek a játékmenettel kapcsolatos problémák:) Segítség kéne, hogy miként lehet Franciaországot a leggyorsabban lerohanni. Illetve a leghatásosabb német stratégiára lennék kíváncsi 36 és 41 között. Mit érdemes építeni, mennyit stb....
  • Magyarvagyok
    Nem sajnos olyan fog maradni, még ICE nélkül elégé jól fut de ICE nagyon lelassítja. De szerintem meg éri mert nagyon jó mod. :)
  • McDouglas
    Köszinöm a segítséget. Így már minden jól működik, kéve azt, hogy iszonyatosan lassú, szaggat a játék. Van-e erre valami megoldás?
  • Amergin
    Mindent a megadott módon csináltam, mégis ezt kaptam az arcomba, így maradnom kell a 3.1.0.5-nél
  • Magyarvagyok
  • Magyarvagyok
    ez azért van haver mert a 2.04b beta patch kell hozzá hogy működjön, 4529 levélben le szedheted(én feltöltésem).

SEMPER FI VERSION

COMPATIBLE 2.04B ONLY

DOWNLOAD LINK :
    THANKS TO DERKB WHO PROVIDES THE SERVER
    I.C.E. GFX
    I.C.E. 3.2.0 main files

DOWNLOAD PATCH :
    No patch yet

INSTALLATION INSTRUCTIONS :
    - DON'T INSTALL OVER ANOTHER VERSION OF I.C.E. USE A NEW VANILLA INSTALL INSTEAD
    - Be sure Hearts Of Iron III - Semper Fi is under 2.04b version
    - Make a copy of the vanilla unmodded and NEVER modded game
    - Delete the \gfx\interface\prov_pictures folder
    - Delete the \history\provinces folder
    - BE SURE YOU HAVE DELETE THE TWO MENTIONNED FOLDERS
    - Extract I.C.E. GFX over your HOI3 copy, overwrite when asked
    - Extract I.C.E. 3.2.0 main files over your HOI3 copy, overwrite when asked
    - Delete the \map\cache folder
    - BE SURE YOU HAVE DELETE THE MAP CACHE FOLDER
    -> You can play
    My checksum: PXVU (don't panic if you don't have the same but please report)
  • McDouglas
    Sziasztok!

Újra elővettem a játékot. Felraktam a legújabb peccset, a 2.03c-t majd felraktam a DiDay's I.C.E. 3.2.0-t. Elindul a játék, megy minden frankón, de szétvannak csúszva a panelek. Továbbá a kutatásoknál, vannak olyan fülek, hogy U-Boat, meg Jet, amik inaktívak. Arra rálehet kattintani, és csak nálam bugos, vagy ez így van kitalálva? Illetve a Doktrinás gomboktól balra oda vank írva: germany, Axis, stb.... Én ott csak feliratot látok. Az a gyanúm, hogy ott gombnak is kéne lenni. Nameg rengeteg egységnél nincs kép, míg ha jól emléxem a mod régebbi verzióinál voltak.

A kérdésem az, hogy mindenkénél így van, vagy csak én csináltam vlaamit rosszul?
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Magyarvagyok
    Itt van a legújabb bata patch a Paradox Interactivetöl, Hearts of Iron 3 Semper Fi 2.04b beta patch.

This is a hotfix beta for the official patch 2.04 for you to enjoy over the christmas holidays. It was mainly to fix the issue with the metaserver for multiplayer, but there are some other fixes/tweaks in there as well.

It will patch straight from the semper fi release version or from the previous 2.04 beta release (eg it includes everything you need). The checksum shown at start screen should be OAFW.

Its just me and artfox left here still in the office and we are heading off to holidays in a bit, so expect less forum posting until after new years.

Merry Christmas Everyone!

INSTALLATION:
    1) Unpack the patch into your game directory

2.04 to 2.04b changes only:
    - Fixed a problem stopping game from connecting to metaserver
    - Ai influence cancel commands only sent if actually allowed to
    - Ai more careful about joining alliances
    - Fixes for the Changkugfeng and Soviet industry events so they don't repeat.
    - Added missing oob from the "destroyers for bases" event.
    - Localization text for the Soviet Industry event.
    - A tweak to the Danish surrender event so that Denmark has to be in the Allies for it to fire
    - Trades will no longer auto-cancel for some nations in alliances
    letöltés
  • browing
    Én annektáltam a Ausztriát Semper fi módban is de én nem vettem ilyenféle gondot.
    érdekes....:D