Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agent087
igen erre vágytam!😊 köszi

amúgy olvasok itt belassulásokról és az idõ elteltével nekem is eléggé döcögõsre veszi pedig nem olyan trágya gép (2gb ram, AMD athlon II x2 245, ati 4200)

shift+rákkattint az egységre. Én így szoktam egy HQ-t (xxx) plusz a hozzá tartozó 5 Div-et egyszerre kijelölni aztán így a 6 egységnek lehet egyszerre parancsot adni.
Agent087
én ezt vágom de a HQ-kat is folyamatosan mozgatni kell és pl azok támadásokban nem vesznek részt meg egy egész határvonalon kéne támadni nem pedig 2-3 régióban

ha egyszerre kijelölöd õket akkor tudod egy helyre küldeni az egész hadsereget, és semleges területre csak hadüzenet után tudsz átmenni.

Agent087
heló megint

én arra kérnék tippeket, hogy ti hogyan írányítjátok az egységeiteket? azért minden egyes regimentet külön külön baszkurálni elég sok ideig tart és gondolom ezért is lett kitatálva a HQ-nál az AI de az még néha úgy önálósítja magát hogy pl: még hollandiának nem üzentem hadat de oda szeretném csoportosítani a katonáim rányomok bár holland városra meg hogy attacking stance de ha az elején el is kezdi oda csoportosítani aztán van hogy átvándorolnak délre vagy valahova teljesen máshova és így össze vissza tekeregnek.
az lenne jó ha mondjuk hadsereg (XXXX) szinten tudnám irányítani és oda mennének ahova én akarom nem pedig össze vissza.
na valami tipp? 😛

europa universalissal volt hasonló gond mármint a verziószámoknál. amikor nem lépsz ki a játékból de új játékot kezdesz akkor valamiért a metûk lépnek egyet az abc-ben...de ha teljesen bezárod a játékot és újra elindítod akkor emgint visszaáll az eredeti verziószám
van olyan mód vagy mit tudom én valamiféle javítás amit érdemes leszedni a játékhoz?
aha
A valóság távolról sem egyezett meg azzal amit az AI csinál fõleg itt. Az eredeti viszonyokhoz képest rendszerint több egységük van az embereknek pl. 1942-ben. Míg a 43as kampány a valószerû egységszámról startol.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

de ha 36-ban kezdem a játékot és 42re lelassul és azt írjátok itt hogy azért mert túl sok az egység és nem bírja a gépem.
de az furcsa hogy a 43-ban kezdem akkor nem lassú hanem közel olyan gyors mint ha 36-ban kezdtem volna...
szóval lehet hogy a legyõzött egységeket is tárolja valahol, de hol??
Sziasztok!

Tud ajánlani nekem a HOE 3 semper fi valami jó modot?

Meg lenne egy problémám is, hosszú játék idõ után sajnos egyszer játszhatatlan lesz az egész, hibaüzenet szokott kijönni, hogy "a program nem megfelelõen müködik ezért leáll", már 2x volt újra rakva de ugyan az a hiba!😞 Nem lehet hogy azért van ez mert elkezdek játszani pl.: Német oldalon, és elmentem egy idõ után, aztán a ugyan azzal a mentéssel elkezdek egy másik országot irányitani, ezt is elmentem és vissza térek megint Német oldalra! Ez bezavarja a játékot talán?
Amúgy WIN7 64bit..

aha
az csak a alapjáték 1.2 javitásig ált fent utobi verziokba szerintem már nem tárolja
Nemtom de mi nálunk mükõdik...

nem biztos hogy ilyen van de én még régebben olvastam valami olyasmit hogy a legyõzött egységeket is raktározza a game valamilyen mentés által, és azokat kitörölni és akkor gyorsabb lesz...
amúgy a gép bírná
Igen, megegyezik: v2.0(NNTI). Bár néhány sikertelen próbálkozás után átvált mindkettõnknek (MNTI)-re... Már minden tûzfalat kinyírtam, de még mindig nem látengem... Sem normál IP-vel, sem hamachin...😞 A LAN nálatok is inaktív?

Ez volt a válasz báttya.

Erõsebb gép, valamint a use counters bekapcsolása jelenthet megoldást. Rengeteg egység van a világban, rengeteg országot kell irányítania, ez az idõ haladtával egyre bonyolultabb meló, amit a procid is megérez.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

mi a fenének lassul be 42 fele a játék...így már játszani sem lehet...😞
nem tud valaki valamilyen megoldást?
valamilyen értelmes választ ha lehetne, nem úgy mint az elõzõ delikvens 😄
Na az új HQ-k kapcsán azt kérdezném igazán, hogy lehet a semper fibe létrehozni új theatra-kat?

"-mi a fenének lassul be 42 fele a játék...így már játszani sem lehet...😞
nem tud valaki valamilyen megoldást?"

Nem lehet, hogy kurva sok az egység és megeszi egy kissé a géped? 😊

Akkor hirtelen szokásos megoldások amik nálam megoldották a bajt. 😄

Milyen az op.rendszeretek?

-mi a fenének lassul be 42 fele a játék...így már játszani sem lehet...😞
nem tud valaki valamilyen megoldást?

- ha egy párt nagyobb szeletett foglal el a kördiagramon mint a többi akkor mi van, van valami hatása a dolgokra?? (demokratikus országoknál gondolom a választásnál, de nem ahol nincsenek választások ott számít ??)
Rolika16
Persze, hogy megegyezik.

Ja meg valaki elmondaná, hogy lehet létrehozni új ilyen HQ-kat mint amilyenek a nyugati meg keleti hadsereges cuccok? Mármint Bitburg HQ Meg West HQ...

Megegyezik a verziószámotok? Mármint a négy zárójeles betûs genyóság?

Rolika16
Haverral nyomnánk a multit, de nem találjuk egymást. Régen ezt simán összehoztuk, de azóta már én is routert használok. Ezeket a portokat engedtük ki: 1630-1639 UDP. De így sem megy...Van-e valami még esetleg, ami elkerülte a figyelmünket ? Hamachival sem megy...

Sziasztok! Multit próbálta már valaki? Ha igen, elmondanátok mi a trükkje? 😊 Köszi!

amúgy milyen módok léteznek a játékhoz amit érdemes leszedni, párat láttam angol oldalakon de túl tömör volt a szöveg így nem értetem...
szóval van olyan amit érdemes letölteni??
1942 eleje németekkel vagyok az IC 410 ezzel szemben az USA IC-je 1050
érdekes...
aszem már nincs sok hátra 😄
<#alien>

Te vagy Hitler álma<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Érdekes..vh fokon játszom 39 kezdettel. Minden hadmûveletet órára pontosan indítom. A franciákat csak augusztusra tudtam legyõzni, az oroszoknál viszont már 41 szept. 30-ra Moszkvában vagyok, Kijev elesett, Harkov is, Leningrádnál meg lassan bezárul a gyûrû. Valahogy a bekerítéseket , ha nagy a terület, nem olyan jól kezeli a gép mint a kis területnél. Késõn fogja fel. Ja, Semper fi, moddal.

játék uninstalásával 😊
a diday hogy tom uninstallalni?
a semper fi vel ossze akadnak és becummantom😞😞
Probald meg letorolni es csak a semper fi felteni,majd utanna az 1.4,hatha az alapjatek jo s csak a patch-el van gond
már megvan...kösz
de most meg az van hogy belépésnél tõlt kb 10 percig utána hibajelentés aztán kilép....😞
A dll.com-rol
honnan??
Nekem is ez volt a problémám. Töltsd le ezt a file-t és másold be a játék könyvtárba, ennyi a megoldás.
felraktam újból a HoF3-at aztán a 1.4-es pachet majd semper fi-t... Índitanám a játékot aztán ezt Írja ki: d3d×9_40.dll nem találhat
de mért nem található? mért nem jó?
amúgy mi a különbség az sima és arcada között ?
Ezért van a pause xD

PetruZ
RTS-ben sosem voltam jó (ez a HoI3 már inkább az), én inkább TBS-hívõ vagyok, ott van idõm. 😊
Egyre jobb az AI, és ezt mind very easy-n... :-D
PetruZ
Tegnapi fura eset:
Japánokkal kezdtem, very easy <#vigyor3> (még csak ismerkedem a játékkal, de legalább bevallom 😊 ), gyorsan fejlesztettem, toltam le a neutrality-t, meg termeltem a theatre egységeket. Shianxi határán álltam felkészülve a '38-as valamilyen hídi incidensre, ez be is következett. Betámadtam egy oldalról, hogy beszorítsam és átkaroljam a frontvonali egységeit, egy provinciát elfoglaltam... aztán megjelent egy HQ, benne 25 (!) mountaineer-rel, meg pár egyéb egységgel, és mindenféle penalty nélkül átrongyolt rajtam. Fel is adtam, értelmetlen volt folytatni.
PetruZ
Jobbklikk. 😊
ja aszem értem....
kattints rá jobb egérgombbal...
Úgy értem, hogy pl. a vezetõk elosztásánál egy idõ után beszürkül és ezzel nem kezelhetõ lesz a az egész. Ez mitõl függ?
a befagy alatt mit értesz?
Lehet hülye kérdés de mitõl függ, hogy befagy az iparom és vezetõ elosztásom kezelhetõsége???????