Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is szerettem volna ezt meg csinálni, de a semlegesség miatt nem engedi. Hogy tudtad le vinni ilyen gyorsan?
Köszi
Lenne egy olyan gondom. Angolokkal vagyok, már eljutottam odáig, hogy benyomultam Japánokhoz. A partra több kikötöt is építettem. Amihez mennek konvojok is. infrastukturát is fejlesztettem. De így is meg marad a probléma, hogy több egységnél is 5 hónap útán sem lesz ellátmány. De üzemanyag az fullon van. Mi lenne a megoldás vagy az ötlet.
Köszi elõre is.
épp azért akartam beléptetni õket, hogy onnan foglaljam el izibe, a lengyel invázió alatt gibraltárt. a hoi2-ben ez mûködött.
így semmi értelme bartyiznom velük, csak a sok értékes leadership pontot basztam el rájuk:-(((
am. ez hol van ez a script?
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
van egy script, ami leírja, hogy alapból mit tegyenek, és abban benne van, hogy amíg Gibraltár angol terület, addig sosem lépnek be (tartanak az angoloktól)
Hogy kõ ezt a csotrongányt futtatni ablakba.<#idiota>#idiota> Meló mellett is szeretnék játszani és nem akarom, hogy a fõnök megbasszon...[#lama<#gun>#gun>
Nem termel sem többet sem kevesebbet
Felkészülök a háborúra, van 20000 ellátmányom. ki X elem az egységeimnél az utánpótlást( magyarokkal vagyok nincs túl sok egységem, de azért kicsit több van mint ami a magyar verzióban csináltak az urak) Tehát elinditanám a frontot de az ellátmányom eltünik... Még ha végsõ elkeseredetségemben kódolok akkor sem tudom 200 felett tartani ami eltünik 1 nap alatt. pedig csak -20-at ír ki.
Ez valami bug??? Vagy én nem vágok valamit?
elképzelhetõ, hogy azért nem lépnek be mert nagy a semlegességük (68 %)? ha igen, azt mivel lehetne csökkenteni?
ha nem az akkor meg nincs ötletem hogy miért nem lépnek be.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
és a spayolokat meg egyszerüen nem tudom beléptetni az axisba, akárhogy kereskedem velük...
kereskedem vele keményen, meg a kémeknél az én pártom támogatását piáltam ki mégse akar csatlakozni.
a semper fi-ben megkapod az osztrák seregeket.
a neutralitit meg csökkentheted kémekkel,vagy hadsereged mozgósításával,vagy hadüzenettel.
hadat üzentem az íreknek, és azonnal partra szálltam a katonákkal, õk villámgyorsan elfoglalták a két fontos várost--->megadták magukat az írek...
utána észak ír országba irányítottam hogy megállítsam a szigetre át jövõ briteket... utána egyszerre partra szálltam skót területeken és egyben anglia legdélibb pontján tankokkal... utána már egyszerû volt...
csak mentem elõre míg a 3 front össze nem ért, és kész...
az ellen mit lehet tenni, ha játék közben hirtelen elsötétül a monitor, utána visszajön a kép, újraindul a zene, de a figyelmeztetõ hangok -ha pl befejezõdik egy fejlesztés- mrg nincsenek?
Egy tipp: Vichy France-ot ha leigázod majd, akkor bábállamot csinálj belõle (puppet)
A Semper fivel még nem sokat játszottam, lehet, hogy abban már javították
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
pl kiváncsiságmó csináltam 10 gyalogos hadosztály.megnéztem egy sima gyalogosnak 54 volt akkor a szervezettsége de mikor kész lett a 10 gyalog akkor leesett 45 re hát ez gebasz.Lassan megy fölfelé de ugye neked még több egységet kel gyártani hogy elég legyen és nem birják magukat utolérni.Van valami ötletetek vagy másnál ez jol müködik?
a hoi 2-ben van egy olyan lehetõség ha átírok egy bejegyzést az egyik fájlban akkor a kampányokat korábban lehet elkezdeni. pl a 36-os kampányt 35-tõl (vagy korábban)
ez a lehetõség megvan a hoi3-ban is? nekem nem sikerült megtalálnom, hogy melyik bejegyzést kell átírni. esetleg valaki megtalálta?
most hogy kijott a semper fi ujra elovettem a jatekot es felpakoltam a 2.03-as patchel egyutt. viszont par kor jatek utan (a nemetekkel), eszrevettem hogy hiaba allitom a cunsomer goods csuszkat a penztermeles 3,52 valtozatlanul plussz a kereskedelembol befolyt penz... ezert hosszutavon valoszinuleg jatszhatatlan a jatek. valaki talalkozott ezzel a problemaval vagy buggal? esetleg van megoldas?
win 7 32 bit
kopaszeger:technológiával lehet csökkenteni(operational_level_organisation)
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
Lenne ekét kérdésem.
-Ezt a hülye idõlimitet hogy támadás után várnom kell ezt nem vették ki az játékból a mod-al illetve a patchekkel? H valahogy kilehet venni vki írja már meg hogy hogyan kell.Mert felrobbanok hogy páncélos hadosztályaim támadás után egyhelyben állnak 55 órát.
-Másik kérdésem pedig az lenne hogy a flottával hogy tudok kihajózni a kikötõböl.Elméletileg tom hogy kell, de hiába indítanám útba a flottát nem tok csak a "MÉGSE" gombra kattintani. Elméletileg az a hiba ,hogy kicsi a hajóknak a megtehetõ távolsága.De ez hülyeség mert a kikötõbõl sem tok kihajózni, a kikötõ elötti részre.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
hosszú idõ után elõszedtem a hoi3-t, mikor legutóbb játszottam vele még vistám volt és az 1.3 patch volt fenn és tökéletesen futott
azóta win 7 van és 1.4 patch és elég sûrûn kilép, meg különféle hüyleségeket csinál, elmegy a hang, nincs idõjárás térkép stb. ilyesmik. korábban ez nem volta sevent nem bírja a jték agy az 1.4 patch nem sikerült?