6647
-
Garu12 #4807 Sikerült :)
Már jó a sebesség a mod is klappol ..
Viszont újabb probléma merült fel ..
Lengyelországot nem bírom annektálni .. Legalábbis nem látom hol lehet ..
Másik kérdés
Látom ,hogy minden egységemnél amit legyártottam van egy nyíl amivel hozzárendelhetem a HQ-hoz... Ennek van értelme?
Illetve ha van akkor minden hadosztályt 1 hq alá toljak vagy van valami
bevált elosztás ?
-
ptamas88 #4806 egyrészt először rakd fel a patchet és után a modot...
másrészt a 3.0 az már csak semper fi-vel kompatibilis az alapjátékkal nem. a legújabb alap hoi3-mal kompatibilis ICE mod az az 1.4.4.2 beta
itt a link : DiDay's I.C.E. 1.4.4.2 beta version
kezd elölről az egész telepítést azaz teljesen töröld le a játékot és frissen rakd újra. -
Garu12 #4805 Sziasztok !
Eredeti hoi3-al rendelkezem..
KB 38-tól játszhatatlanul belassul.. 4gb ramom van dd3 4 magos proci videókártya sem lehet gond... 1.4-es patch sem oldja meg sőőőt azóta kifagy .. Feldobtam a 3.0 Ice-t rögtön a patch előtt lehet a kifagyás okozója ?
Segítségeteket kérem .. Milyen patch-et töltsek le? Mikor dobjam fel az ICE-t ? Sosem próbáltam ezt a modot de azt olvastam történelem hű így ragaszkodom hozzá.. Ha valaki adna egy linket honnan tölthetem le a modot (hátha hibás az enyém) megköszönném ..
Üdv Garu -
ptamas88 #4804 Q2 2011 re érkezik, tehát ha nem lesz csúszás akkor június végéig. mivel a keleti frontról szól ezért a legvalószínűbb a június 22, amikor a barbarossa hadművelet is indult :D a semper fi-t is így híres dátumhoz kötve adták ki :D -
bertie #4803 Tudja valaki mi van/lesz a For the Motherland kiegészítővel. Youtubon nyomták, ezt fejlesztettek, azt optimalizáltak, aztán meg még a Paradox hivatalos oldaláról is eltűnt -
lackoka25 #4802 Hello Valaki tudja hogy lehet felrakni ezt az uj Módot ??? Dies Irae Götterdämmerung -
mickeydown #4801 szevasztok akar valaki multizni mert én szívesen játszanék... meg vettem a game-et
:) -
Shad01 #4800 Budapest tele van supply-val és üzemanyaggal. Lehet máshol is létrehozni ilyen ellátóközpontot? Jó volna raktárakat létrehozni a front közelében. -
Shad01 #4799 5 eurós DLC: Semper Fi: Dies Irae Götterdämmerung
A németekkel való játékot teszi érdekesebbé a leírása szerint. -
Shad01 #4798 Most látom, a steamen 70%-al leárazva 18 Euro a Hearts of Iron 3 Collection. Én meg másfél hete vettem meg a dobozosat. -
Shad01 #4797 Nekem dobozos verzió van. Ott először fel kell telepíteni a HoI3-mat, majd utána a Semper Fi kiegészítőt. Felraktam még a 2.04d patch-et is.
Letöltöttem még a Diday I.C.E modot. A mod könyvtáras dolog nem működik. Magára a feltelepített játékra kell rámásolni. Ezért én az alap felpeccselt játékról csináltam egy biztonsági másolatot.
-
browing #4796 Heló
Van valakinek valamilyen tapasztalata a HPP móddal kapcsolatban?
Melyik a jobb a HPP vagy az I.C.E ?
És Hpp-nak tud valaki linket küldeni ahonnan lehet szedni?!
Előre is kösz... -
pirospeti #4795 Sziasztok ,
Megvettem Steamen Dlc-kel együtt . Hogyan tudnék a Dlc-kel játszani ?
Segítségetek köszönöm . -
STomiS #4794 Kösz az infót. -
Shad01 #4793 A románok megint megszivattak, hiába hagytam a határon pár egységet védekezni.
Békét kötöttem a jugókkal, aminek az lett az eredménye, hogy a Magyarország által követelt területeket megtarthattam és a románok is kivonultak kelet Mo-ból. Ráadásul a háborús törvények életben maradtak a bónuszokkal együtt.
Tudja valaki meddig tart a fegyverszünet (turce)? -
Semyaza #4792 Gondolom vagy szövetségben vagy védelme alatt áll Jugoszlávia Romániának.
"Egyébként meg úgy tudom, hogy van egy megkötés: amíg Mo. nem lép be axisnak, addig Románia se tud..."-általában ha a magyarokkal játszol legalább fél évvel hamarabb lépsz be az axishoz. Nagyjából 38 közepe felé már elérhető opció.
Szerintem a legjobb lépés Mo-nak minél hamarabb lenyomni a semlegességet mielőtt bármelyik szomszédod belépne valamely frakcióhoz. Mert akkor bukta van. -
Shad01 #4791 Hogy lehet elérni, hogy Románi ne támadjon meg, ha hadat üzenek Jugoszláviának?
Először abban reménykedtem, hogy csak a jugó területek megvédésében/visszafoglalásában fog segíteni, de egy idő után a védtelen magyar területek megtámadásába is belekezdett. -
Amergin #4790 Egyébként meg úgy tudom, hogy van egy megkötés: amíg Mo. nem lép be axisnak, addig Románia se tud... -
Amergin #4789 A bécsi döntés a NÉMETEKNÉL egy döntés. Ezt a döntést vagy meghozza a német AI vagy nem. Többnyire meghozza, de vannak játékok, amikor nem (van beépítve egy kis véletlen faktor). Neked most nem volt szerencséd.
Olyasmi, mint 36-ban az opció, hogy "a nacionalisták segítése Spanyolországban". Ha nem választják a németek, akkor a köztársaságiak győznek, ha választják, akkor a nacionalisták győznek. -
Semyaza #4788 Igen tudom a felvidék lemaradt, de egy kis fortéllyal és szerencsével még megszerezhető, csak egyszerűen hihetetlenül gyorsnak kell lenni. Meg nem érdemes összeveszni miatta Hitlerrel. -
Semyaza #4787 Hát akkor az én készülékemmel lesz a hiba.
Egyébként az én tapasztalatom Magyarországgal az hogy:
1, Mindenképp Jugoszláviát kell elfoglalni, lehetőleg mielőtt belépnénk az Axisba, így nem kell osztozni Olaszországgal.
2, Utána Albánia a nyersolaj miatt. Majd Bulgária, Görögország.
3, Alulról megtámadva Romániát már sokkal könnyebb dolgunk, ugyanis ha a másik oldalról támadunk akkor amikor elérjük a Kárpátokat egy jól beásott légierőt jócskán kihasználó haderővel találjuk szembe magunkat. Ráadásul kiesik a repterek lefedéséből.
4,Itt már érdemes belépni az Axisba, csak sajnos Hitler túl agresszív és nagyon korán támadja meg az oroszokat.( 1942 előtt :P) Pedig ha sikerülne elfoglalni Törökországot akkor délről el tudnánk zárni az oroszokat az olajuktól. Ugyanis már 1941 olyan Motorizált és Gépesített gyalogsággal rendelkezik hogy az valami förtelem. Továbbá nekünk nagyobb "threatünk" (vagyis veszélyességünk)van mint Németországnak.
Kábé ide jutottam el. Utána pedig már annyira belassult a játék hogy egy hónap a játékban 3 óra! -
Shad01 #4786 A diday 3.3.3-hoz jó a Hoi.3.magyar__diday_3.2.0.zip, vagy létezik újabb verzió? -
browing #4785 Szerintem a patchek javították már azt a hibát hogy belassul a game.
Legalábbis nálam olyan probléma már nincs, mint amivel te is küszködsz. -
STomiS #4784 Üdv. Volna egy kis problémám: Magyarországgal játszom 1936-tól és a második bécsi döntésig nem szeretnék háborút indítani majd csak É-Erdély visszacsatolása után szeretnék rámenni a jugókra. Na már most az a gondom hogy amikor 1940-ben járok nem adja be az eventet, eseményt és nem kapom meg ÉErdélyt. A románok meg '40 júliusába belépnek az Axis ba. Ez lehet a gond vagy más? Már mindent próbáltam a kémeimmel csinálni mégse kaptam meg Erdélyt nem adta be az eventet. A diplomácia háromszögben a románok oly messze vannak a németektől hogy elvileg nem csatlakozhatnának az axis-hoz mégis belépnek 40 júliusába.
Mi lehet a gond? Mit kéne csinálnom, hogy normálisan 1940-ben a bécsi döntéskor beadja az eseményt a játék és megkapjam É-Erdélyt. Kérlek segítsetek. Várom a tippeket. HoI3 + Semper-fi + 2.04d patch + DDay mod ICE 3.3.3 + Hungarian improvment mod van fenn. Köszi. -
Shad01 #4783 A mediamarktban kapható a HoI3 Gold (alap+semper fi) 6000-ért. Senki ne legyen olyan hülye, hogy 50 euroért a steamon megveszi. -
McCartman #4782 én is kézzel irányítottam minden egységet , mondjuk akkoriban még eléggé gyerek cipőben járt az AI ezen a téren , az utána következő patchekkel , kieggel sokat csiszoltak a rendszeren ha jól tudom. -
Amergin #4781 Szerintem mindenképp neked kellene kezelni a csapatmozgást, mert a gép nem tud úgy előre gondolkodni, mint te (jó esetben persze)
Bármiféle bekerítő hadműveletben te SOKKAL jobb leszel, mint ahogy a gép meg tudná csinálni helyetted. A kreativitás nem tartozik az AI eszköztárába... -
Semyaza #4780 Szerbusztok !
Immár sokadjára megpróbálkozom ezzel a játékkal. Az orosz verzióval szívtam a legtöbbet de gyakorlásnak nem volt rossz. Amiért viszont én most írok az hogy korábban olvastam olyat hogy a mentésekből ki kell vágni name "" os bejegyzéseket. Ezek gyakorlatilag az elsüllyesztett hajók a játékban. Kezdjem elölről és már az első mentésnél távolítsam el belőle, vagy mindig ki kell gyomlálni. Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
(azért is érdekel mert elég gyenge gépem van 2.4 cerka 1.5 giga ram és nagyon belassult a játék) -
McCartman #4779 de rég játszottam már ezzel a játékkal , még rögtön megjelenése után , semper fi előtt.
lehet újra fel kellene eleveníteni.
a beszámolókat olvasva ötlött fel bennem a kérdés.
ti is a manuális irányítás hívei vagytok vagy rábízzátok az AIra a csapatmozgást? -
Shad01 #4778 Már egy ideje szemezgetek ezzel a játékkal. Visszaolvastam jópár oldalt a fórumon is.
Olyan érzésem van, hogy a HoI3 csak egy béta, a Semper Fi csinál belőle normális játékot, és különféle grafikai pack-ok kellenek hozzá, hogy az egységek rendedsen nézzenek ki. DiDay's ICE mod sem árt hozzá, mert az is sokat javít a játékon.
A steamon megvehető a Hearts of Iron 3 Complete ami 50$. Kicsit pofátlanok, hogy kiegészítőkkel rakják rendbe a játékot, utána ennyit el akarnak kérni érte. Az alapjáték ára rendben lenne, ha tartalmazná a többi kiegészítést, ami tulajdonképpen javítás.
Ti hogy vettétek meg a játékot? -
bertie #4777 Sippie
Talán ha a beállításoknál átállítod a "use counter"-t. Ha minden igaz ezzel csak a térképen látszik az egység ikonja, de ha sokféle van egy helyen, akkor már nem igazán jó. Amúgy nem olyan bonyolult a krikszkraksz sem -
zenorbert #4776 hoppá köszönöm, de igazán.... -
hana1 #4775 HoI3, SemperFi, SemperFi_2.04d ez a sorrend
gondolom nálad kimaradt a közepe -
zenorbert #4774 Sziasztok
Segítség kellene, mert újratelepítettem a hoi 3-at ée a seemper fi 2.04d-akarom feltenno oszt kiírja hogy "Semper fi is mot installed"
próbáltam újraindítással, könyvtárbabehelyezéssel is és nincs változás, win 7 wan fenn -
Fasiszta #4773 Valaki akar multizni? -
#4772 tanulja a rossz nyavaja, tankot, meg gyalogságot akarok ott látni, mint a második részben :P -
geo91 #4771 tanuld meg a nato-s szimbólumrendszert -
#4770 Sziasztok!
Az egységre klikkelve a megjelenő dobozban a C jelűt hogy lehet megváltoztatni? Ez így baromi gáz, és irritáló, hogy konkrétan nem látom milyen egység, csak keresztek, meg stb. Tud valaki ilyesmi pack-ot ami ezt lecseréli?
-
Dunadan11 #4769 Sziasztok
A segitségetekre lenne szükségem.
A hOi3 hoz szereztem 1 editort (HOI3EditorSetup(1.031))
Be is jön minden adat rendesen kivéve a unit fület, emellet bármit szerkesztek semmit nem tudok menteni , mert nem engedi.:(
Pedig megadtam a mappát , behozza az adatbázist is , de hiába apply zom nem ment és nem ir semmit.
A unit fülnél pedig ki akar léptetni.
Ha ismerei valaki ezt az editort(szerintem csak ez van) megköszönném ha leirná mit tudok tenni.
Vagy az sem rossz ha ajánlana valaki másik editort.
A segitséget elöre is köszönöm.:D
-
lackoka25 #4768 Köszi az infót akkor én is hanyagolom egy kicsit!