Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali!
telepítsd a frissítéseket, akkor nem lesz gond...mintha valamelyik korai verzióban rémlene hogy volt a Vichy-eventtel vmi gubanc
telepítsd a frissítéseket, akkor nem lesz gond...mintha valamelyik korai verzióban rémlene hogy volt a Vichy-eventtel vmi gubanc
Üdv
Amikor én a németekkel voltam voltam és az olaszok elõbb megtámadták a franciákat mint én, miután franciák elestek ugyanúgy megkaptam É-Franciaországot délen pedig létrejött a Vichy állam, szval sztem mással van gond.
Amikor én a németekkel voltam voltam és az olaszok elõbb megtámadták a franciákat mint én, miután franciák elestek ugyanúgy megkaptam É-Franciaországot délen pedig létrejött a Vichy állam, szval sztem mással van gond.
üdv!
Van egy kis gondom. Olaszokkal játszom, eddig minden történelem hûen ment, de mikor a németek a francia határnál voltak, én is elindítottam az offenzívát délen. Elfoglaltam Franciaország déli részeit, a németek meg az északit, egy két terület kivételével. Ekkor a játék kilép. Lehet azért van mert nem tud létrejönni a Vichy állam?
Van egy kis gondom. Olaszokkal játszom, eddig minden történelem hûen ment, de mikor a németek a francia határnál voltak, én is elindítottam az offenzívát délen. Elfoglaltam Franciaország déli részeit, a németek meg az északit, egy két terület kivételével. Ekkor a játék kilép. Lehet azért van mert nem tud létrejönni a Vichy állam?
Nézd meg a 4040 hozzászólást.
Na szerbusztok.
MEGVAN AZ ÚJ VIDEOKÁRTYA úgy hogy fut a játék mint az éhes Zimbabwe-i kisfiú a segély-teherautó után.
Kicsit lemaradtam a fejleményekkel úgyhogy ha lenne valaki olyan jó fej, hogy leírja mit mire kell pecshelni, hogy magyarul játsszak a legújabb kiegészítõvel(ha jól tudom 2.1.4) annak jövök egy sörrel.
Ja és ha valaki tudja hogyan kell átírni a játékban az induló fejlesztéseket azt NAGYON megköszönném.
Na legyetek jók<#lama>#lama><#pias>#pias>
MEGVAN AZ ÚJ VIDEOKÁRTYA úgy hogy fut a játék mint az éhes Zimbabwe-i kisfiú a segély-teherautó után.
Kicsit lemaradtam a fejleményekkel úgyhogy ha lenne valaki olyan jó fej, hogy leírja mit mire kell pecshelni, hogy magyarul játsszak a legújabb kiegészítõvel(ha jól tudom 2.1.4) annak jövök egy sörrel.
Ja és ha valaki tudja hogyan kell átírni a játékban az induló fejlesztéseket azt NAGYON megköszönném.
Na legyetek jók<#lama>#lama><#pias>#pias>
üdv!
Tényleg nem vagyok lusta már vagy fél orája keresgélek de csak annyit találtam hogy van magyarositás de hogy honnan azt sehol😄
Tudna valaki segiteni?<#help>#help>
Tényleg nem vagyok lusta már vagy fél orája keresgélek de csak annyit találtam hogy van magyarositás de hogy honnan azt sehol😄
Tudna valaki segiteni?<#help>#help>
Én nem a németekkel, hanem magyarokkal nyomom, de mivel az én játékomban a spanyolok a tengely része lettek, így gondolom segített.
hali! legyen az officerseid száma 200% és fejlezd ki 2 delay doctrine-t és utána csak 24 órát kell várni a csaták közt.gyakorlatilag mire eléri a tartományt ujra támadhat.
hát elsõsorban nézd meg hogy van e elég szállítóhajód aztán pedig egy inváziónál építs elõre kikötõket, hogy amikor partraszállsz akkor mindehova ahol nincs kikötõ le tudj rakni egyet, és ezek után amit elfoglaltál területek ott is építs még kikötõt mert egy adott kikötõ csak bizonyos mennyiségû ellátmányt tud behajózni. de a supply mapmode-ban sok dolog le van írva ha egy tartomány fölé húzod az egeret ott kiírja hogy mennyit tud naponta behajózni és mennyi kéne és mennyi van jelenleg ott.
és ha kitörlöm ezt a spanyol scriptet utána csatlakozik a tengelyhez spanyolo.?
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
azt nem tudjátok hogy a semper fiben mit kell átírni 8csalni) hogy ne legyen várakozás a csaták után? normál hoi3 nál a technoligies könyvtárban kellet átírni a delay doctrinét 24 óráról 72-re (vagy többre) így egy-egy szint kifejlesztésénél 72 órával csökkentette a várakozást. itt a semper fiben viszont nem tudom mit kell átírni.
meg hiába fejlesztem a delay doctrine-t akkor is 140 órát vár csata után, pedig hosszú útvonalat adok meg a seregnek, nem tartományról tartományra mozgást
meg hiába fejlesztem a delay doctrine-t akkor is 140 órát vár csata után, pedig hosszú útvonalat adok meg a seregnek, nem tartományról tartományra mozgást
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Szia ptamas88!
Nekem is ellátmánnyal lenne, ill. majdnem mindig van gondom. Én most megtámadtam Amerikát a Németekkel. És két kikötõbe is megy konvoj ellátmánnyal, de még se tölti az ellátmányt, de üzamanyag meg fullon van. Szeritned a szálítógép az megoldás lenne, vagy lenne valami más tanácsod. Mert ugye Amerikába az infrastruktura az jó.
Köszi
Nekem is ellátmánnyal lenne, ill. majdnem mindig van gondom. Én most megtámadtam Amerikát a Németekkel. És két kikötõbe is megy konvoj ellátmánnyal, de még se tölti az ellátmányt, de üzamanyag meg fullon van. Szeritned a szálítógép az megoldás lenne, vagy lenne valami más tanácsod. Mert ugye Amerikába az infrastruktura az jó.
Köszi
Sziasztok csak az end dátumot lehet kitolni átírással vagy a kezdési dátumot is mert jó lenne még pár év hadsereg építésre fõleg úgy, hogy Amerika 1940 elején belépet a szövetségesek közé (DiDay's I.C.E. Beta 2.1.5) így baszhatom a Fall Gelbet. Mondhatom nagyon történelemhó Pearl Harbor-ig.
Köszi a gyors választ.Kezdem észrevenni,h ez nem a hoi 2 😄 😄 😄.
nem azzal van a gond hanem azzal h perzsián át oroszország mélyébe nemhiszem h túl sok jól kiépített infrastruktúrális hálózat vezet, így az 1-2 infra szintû tartományokon át -ami a való életben kb azt jelenti h van egy kitaposott ösvény- nem túl sok supply jut a csapataidnak fõleg ha jó sok van ott. egyszerûen nem tudod ellátni õket. kezdj infrastruktúrát építeni vagy teherszállító gépekkel küldj ellátmányt különben egy idõ után éhen halnak az embereid.
Én is Moval tolom.Nem léptem be az Axisba,lezúztam jugót,románokat,bulgárokat,törököket és perzsákat.Amikor németek megkapták Szutól a területeket az urálig,gondoltam még én is belerúgok a vergõdõ hullába.Hadat üzentem a Szunak.
A probléma hasonló.Hiába van maxon a supply,hiába van manpower,egyszerûen alig kapnak utánpótlást a csapataim,pedig tényleg csak ez gátol meg abban h gyõzzek.Mélyen a Szuban rostokolnak a csapataim,mert csak visszafelé tudnak vonulni.Az egységeket már többször áthelyezgettem a hierarchiában,h a HQ kiírás zöldbe legyen,de szart se ér.Gondolom a theatrek lennének a megoldások,de valahogy azt nem értem h üzemelnek.A productionsbe a define theatre darabolja a területeket,de nem tudom megépíteni a hozzávaló egységeket.(csak így mûködne rendesen????)
A probléma hasonló.Hiába van maxon a supply,hiába van manpower,egyszerûen alig kapnak utánpótlást a csapataim,pedig tényleg csak ez gátol meg abban h gyõzzek.Mélyen a Szuban rostokolnak a csapataim,mert csak visszafelé tudnak vonulni.Az egységeket már többször áthelyezgettem a hierarchiában,h a HQ kiírás zöldbe legyen,de szart se ér.Gondolom a theatrek lennének a megoldások,de valahogy azt nem értem h üzemelnek.A productionsbe a define theatre darabolja a területeket,de nem tudom megépíteni a hozzávaló egységeket.(csak így mûködne rendesen????)
Értem, köszi a választ!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
sose játszok magyarországgal, szóval nem tudom mi lehet a gond...így látatlanban azt mondanám hogy rakd fel a legújabb patch-et. esetleg ha semper fi-d van hozz létre új theatre-t hátha akkor újraszámol a gép.
sose lesz az lehetséges mivel ez egy világháborús játék ahol nem kötöttek békét csak úgy mint a középkorban hanem itt a teljes megsemmisítés a cél.
Már rég néztem fel ide, látom, hogy sok patch, javítás kijött már a játékhoz. Engem csak az érdekelne, hogy lehetséges e már úgy békét kötni, hogy elkérek bizonyos területeket, nem pedig az egész országot kell elfoglalnom.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Szerintem igenis húzzad azokat az országokat magad felé! Nálam már elõfordult olyan is, hogy Japán a KOMMUNISTÁKHOZ lépett be!!
Felraktam a "DiDay's I.C.E. Beta 2.1.5 Semper Fi" minden megy nincs probléma. Csak egy kérdésem van Németekkel vagyok és itt ugye az automatikusan megjelennek az eventek, hogy az egyes országokat behívjam az Axisba Olasz, Magyar, Román, Japán stb szóval a kérdésem lényege az, hogy akkor nem pocsékoljak Leadership pontokat diplomáciára és espionage-re.
Magyarországgal senki sem tolja? Csak mert volt egy másik ember is és nem kapott választ. Legalább mondjatok valami szerkesztõ progit.
"© Pingyóka
2010. márc. 29. 20:28 | válasz erre | #3736
Sziasztok,
Talán tud valaki segíteni:
Magyarországgal vagyok és az Anschluss után a supply leesik 0-ra és nem is lehet feltornászni 600 fölé max.slideres supply termeléssel sem , a supplyt Berlinbõl kapjuk Ausztria bekebelezése után, már nem Budapestrõl, de így játszhatatlan lett 1938-tól.Az 1.4 RC11-be is ez volt a probléma, ma kijött a végleges 1.4 és nem változott 😞 Bug lehet vagy így lenerfelték Magyarországot ,hogy ne lehessenek világhódító céljaink?"
"© Pingyóka
2010. márc. 29. 20:28 | válasz erre | #3736
Sziasztok,
Talán tud valaki segíteni:
Magyarországgal vagyok és az Anschluss után a supply leesik 0-ra és nem is lehet feltornászni 600 fölé max.slideres supply termeléssel sem , a supplyt Berlinbõl kapjuk Ausztria bekebelezése után, már nem Budapestrõl, de így játszhatatlan lett 1938-tól.Az 1.4 RC11-be is ez volt a probléma, ma kijött a végleges 1.4 és nem változott 😞 Bug lehet vagy így lenerfelték Magyarországot ,hogy ne lehessenek világhódító céljaink?"
Nem az Ic-m nem bírja. Hanem hiányzik a Budapest supply bázis. Mivel az Axissal vagyok így õ megkapta felette az irányítást. Viszont Berlin nagy ívben tesz az én hadseregemre. Amit mondani akarok az az hogy tudok egy ilyet létrehozni mert elég cink. Bár lehet hogy történelmi okai vannak hiszen az MH (Magyar Honvédség) ekkor már nem hozott önálló döntéseket. Csak ez így nagyon kamillavirágos.
arcadre-ra állítsd az indítóképernyõn az egyik ablakot,úgy nem lesz gondod az utánpótlással,más nem változik,csak az,hogy közvetlenül kapják az utánpótlást.
Sziasztok! Hogy lehet növelni a manpowert?
ALWAYS INSTALL OVER A FRESH COPY OF THE GAME
NEVER OVER AN OLD MODDED INSTALLATION. NEVER.
Make a copy (right clic, copy) of the unmodded HOI3 folder (works for Steam too)
Paste it wherever you want.
Extract the mod over the copy.
Overwrite when prompted.
NEVER OVER AN OLD MODDED INSTALLATION. NEVER.
Make a copy (right clic, copy) of the unmodded HOI3 folder (works for Steam too)
Paste it wherever you want.
Extract the mod over the copy.
Overwrite when prompted.
Sziasztok !
Felraktam az 1.4 es patchet. Magyarországgal indítottam. Csatlakoztam a tengelyhatalamakhoz, majd miután Németország és Ausztria egyesül a hadseregem Berlinbõl kapja (vagy inkább kapná) az utánpótlást. Persze az összes raktáron lévõ üzemanyagom és utánpótlásom eltûnik és nem tudom pótólni. A lényeg hogy újra én lássam el õket mert utánpótlás nélkül nem tudom õket hadra fogni.
Felraktam az 1.4 es patchet. Magyarországgal indítottam. Csatlakoztam a tengelyhatalamakhoz, majd miután Németország és Ausztria egyesül a hadseregem Berlinbõl kapja (vagy inkább kapná) az utánpótlást. Persze az összes raktáron lévõ üzemanyagom és utánpótlásom eltûnik és nem tudom pótólni. A lényeg hogy újra én lássam el õket mert utánpótlás nélkül nem tudom õket hadra fogni.
Értem és a közvetlen ellátmányozásra rájött már valaki?
Innen szedtem le: http://didays.derkb.de/downloads/Beta/
Itt nem igen van instal info <#nemtudom>#nemtudom> és a letöltött zip file ban a readme az csak a changelog-ot tartalmazza..... Szóval azért jó lenne tudni. Mert ezen a forúmon olvastam már olyat nem egy embertõl, hogy egy rossz felrakás annyira összebaszta a rendszert, hogy új instal után az eredeti játék sem indult el....
Itt nem igen van instal info <#nemtudom>#nemtudom> és a letöltött zip file ban a readme az csak a changelog-ot tartalmazza..... Szóval azért jó lenne tudni. Mert ezen a forúmon olvastam már olyat nem egy embertõl, hogy egy rossz felrakás annyira összebaszta a rendszert, hogy új instal után az eredeti játék sem indult el....
Armisael : nem kell felraknod a patch-et külön.
szerintem nem kell törölgetni de ezt leírják azon az oldalon ahonnan letöltötted, általában akkor kell törölni adott mappát amikor már játszottál valamennyi játékot és utána kijön egy új pacth és nem elölrõl telepíted az egész játékot hanem csak a meglevõre telepíted a patch-et.
Rommel01 : A Diday's ICE modban van csak páncélvonat ha jól tudom, ha csak az alapjátékkal vagy a semper fivel játszol simán akkor nincs.
szerintem nem kell törölgetni de ezt leírják azon az oldalon ahonnan letöltötted, általában akkor kell törölni adott mappát amikor már játszottál valamennyi játékot és utána kijön egy új pacth és nem elölrõl telepíted az egész játékot hanem csak a meglevõre telepíted a patch-et.
Rommel01 : A Diday's ICE modban van csak páncélvonat ha jól tudom, ha csak az alapjátékkal vagy a semper fivel játszol simán akkor nincs.
Ja és még annyi, hogy a lekaptam a "DiDay's I.C.E. Beta 2.1.5 Semper Fi" módot ezt kicsomagolom a HI3 mappájába és felülírok mindent amit kér vagy kell még mindig törölgetni egyes mappákat, ha igen melyikeket?
Elõre is köszönöm a választ.
Elõre is köszönöm a választ.
Üdv
Az lenne a kérdésem h. hogyan lehet közvetlenül egy tengerparti tartományba irányítani az ellátmányt a szállítóhajók segítségével, másik pedig h. itt többször szó esett páncélvonatról de én még sohase találkoztam ilyennel, hol találom meg, egyáltalán hogy néz ki, úgy mint egy hadosztály?
Az lenne a kérdésem h. hogyan lehet közvetlenül egy tengerparti tartományba irányítani az ellátmányt a szállítóhajók segítségével, másik pedig h. itt többször szó esett páncélvonatról de én még sohase találkoztam ilyennel, hol találom meg, egyáltalán hogy néz ki, úgy mint egy hadosztály?
Sziasztok. Ha Felrakom a Semper Fi-t akkor elõtte ugye nem kell az alap játékot fel patchelni 1.4-re mert a patcheket a Semper Fi tartalmazza.
Sziasztok!
Én az Usa-val vagyok. És most ott tartok, hogy a Németek megtámadták Anglitát. Ezzel nincs is semmi gond, mert oda küldtem egységeket. És sikerült is aránylag vissza verni a támadásukat. De aztán valhogy nem kaptak az egységeim ellátmányt. Pedig több kikötöt is visszafoglaltam. És úgy én nem tudok konvojt írányitani Angliai kikötöhõz. Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni?
Köszi
Én az Usa-val vagyok. És most ott tartok, hogy a Németek megtámadták Anglitát. Ezzel nincs is semmi gond, mert oda küldtem egységeket. És sikerült is aránylag vissza verni a támadásukat. De aztán valhogy nem kaptak az egységeim ellátmányt. Pedig több kikötöt is visszafoglaltam. És úgy én nem tudok konvojt írányitani Angliai kikötöhõz. Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni?
Köszi
egy lehetõség van...gibraltárnál két oldalról flottát raksz h ne tudjanak odamenni az õ hajói segíteni, majd az ott rekedt hajókat tengeri bombázókkal és kb minden egyébbel szisztematikusan kiírtod. és csak ezután foglalod el gibraltárt szárazföldi erõkkel.
Ha a gyalogos queue-ban nincsen akkor nemtom, hol lehet epiteni.
Please heeelp.... nemetekkel vagyok, lenyomtam a franciakat, es tengereszgyalogosokkal tamadom gibraltart. 2 CV, 2 BC, 3 CA, 2 CL, 2 DD plusz therszallitok. ostrom kozben az angolok kemenyen tamadnak a flottaval, es csata utan az osszes serult hajo megy be gibraltarba. Amikor elfoglalom a kikotot, akkor ott dekkolnak az angol hajok, de mivel a szorosba csak az tud belepni, akie gibraltar, igy mivel nemet, nem tud oda angol hajo lepni. Atvettem az angolokkal az iranyitas, rebase-eltem a hajokat, de meg sem mozdulnak. nem engedi kilepni oket, mivel az mar nemet territorium. Tehat elfoglalom gibraltart, de ott vannak a felig szetloot brit hajok. Nem akarok egy ilyen megoldast, de mashogy nem tom elfoglalni gibraltart, hiszen akarhanyszor ostromlom, o mindig jon, megveregszik , es a serult hajok mennek a kikotobe.
Please heeelp.... nemetekkel vagyok, lenyomtam a franciakat, es tengereszgyalogosokkal tamadom gibraltart. 2 CV, 2 BC, 3 CA, 2 CL, 2 DD plusz therszallitok. ostrom kozben az angolok kemenyen tamadnak a flottaval, es csata utan az osszes serult hajo megy be gibraltarba. Amikor elfoglalom a kikotot, akkor ott dekkolnak az angol hajok, de mivel a szorosba csak az tud belepni, akie gibraltar, igy mivel nemet, nem tud oda angol hajo lepni. Atvettem az angolokkal az iranyitas, rebase-eltem a hajokat, de meg sem mozdulnak. nem engedi kilepni oket, mivel az mar nemet territorium. Tehat elfoglalom gibraltart, de ott vannak a felig szetloot brit hajok. Nem akarok egy ilyen megoldast, de mashogy nem tom elfoglalni gibraltart, hiszen akarhanyszor ostromlom, o mindig jon, megveregszik , es a serult hajok mennek a kikotobe.
Hogyan lehet páncélos vonatot építeni? Csak ruszkiknál lehet, vagy bárkinél? És egyáltalán hol?
Köszönöm!
Értem.
Sokszor volt errõl szó itt a fórumon, de valamit vagy rosszul csinálok, vagy nem értek.
Az európai kis országokkal jóban vagyok. Mégsem tudom õket meghívni a tengelybe...
A kémeimmel a saját pártomat erõsítem az országukban. Mit kell tenni?
Semlegességemet csökkenteni?! Vagy egyszerûen meg kell várni?
Köszönöm!
Szinte már mindent értek...
Értem.
Sokszor volt errõl szó itt a fórumon, de valamit vagy rosszul csinálok, vagy nem értek.
Az európai kis országokkal jóban vagyok. Mégsem tudom õket meghívni a tengelybe...
A kémeimmel a saját pártomat erõsítem az országukban. Mit kell tenni?
Semlegességemet csökkenteni?! Vagy egyszerûen meg kell várni?
Köszönöm!
Szinte már mindent értek...
Szia,
ha nem varsz meg bizonyos tortenelmi bekovetkezeseket, akkor masok be sem fognak kovetkezni. Szerintem a cseh esemenyek nem fognak bekovetkezni, hiszen hdban allsz angliaval. Anglia azert tamadt meg, mert hadat uzentel lengyelorszagnak, megvolt a muncheni dontes, ezaltal a relationship odaig sullyedt, hogy azt mar anglia nem tudta 'toleralni'. A korabbi veriokban siman le lehett nyomni a lenygeleket minden retorzio nelkul, szerencsere ezt javitottak. Az usa-t akkor tudod kesleltetni, ha japcsikkal marad a rossz kapcsolatod, magyarul tamogatod pl. a nacionalista kinat.
ha nem varsz meg bizonyos tortenelmi bekovetkezeseket, akkor masok be sem fognak kovetkezni. Szerintem a cseh esemenyek nem fognak bekovetkezni, hiszen hdban allsz angliaval. Anglia azert tamadt meg, mert hadat uzentel lengyelorszagnak, megvolt a muncheni dontes, ezaltal a relationship odaig sullyedt, hogy azt mar anglia nem tudta 'toleralni'. A korabbi veriokban siman le lehett nyomni a lenygeleket minden retorzio nelkul, szerencsere ezt javitottak. Az usa-t akkor tudod kesleltetni, ha japcsikkal marad a rossz kapcsolatod, magyarul tamogatod pl. a nacionalista kinat.
Köszönöm válaszod!
Elkezdetem egy normál nehézségû kampányt.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
37 végén Anschluss
38 június lengyelország
(38-ban megvolt a müncheni döntés)
Az USA-t befolyásolom, s rengeteg kereskedelemi útvonal nyitva.
De a britek 38 telén hadat üzennek (függetlenül attól, hogy az elsõ bécsi döntést megcsinálom)! Ez ellen lehet tenni?!
Ettõl függetlenül megkapom majd a cseheket?!
Köszönöm!
Elkezdetem egy normál nehézségû kampányt.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
37 végén Anschluss
38 június lengyelország
(38-ban megvolt a müncheni döntés)
Az USA-t befolyásolom, s rengeteg kereskedelemi útvonal nyitva.
De a britek 38 telén hadat üzennek (függetlenül attól, hogy az elsõ bécsi döntést megcsinálom)! Ez ellen lehet tenni?!
Ettõl függetlenül megkapom majd a cseheket?!
Köszönöm!
Az remek, hiányoltam.
Köszi.
Köszi.
Asszem 2.03 a legutolsó.
Nekem jónak tûnik az utánpotlás, tény, hogy repülõknél a rebase után egy darabig 0 a fuel, supply, de ez a valóságban is hasonló lenne áttelepüléskor, szóval ez nem zavar.
Nekem jónak tûnik az utánpotlás, tény, hogy repülõknél a rebase után egy darabig 0 a fuel, supply, de ez a valóságban is hasonló lenne áttelepüléskor, szóval ez nem zavar.
Egy kérdés.. a semper fi hol tart most, melyik a legutolsó verzió szám? köszi
Ja és még valami, kijavították már az utánpótlás hibáit?
Ja és még valami, kijavították már az utánpótlás hibáit?
Pancelvonat, elvileg jo gyors, es ossze tudja kuszalni az ellent a teruletfogalasok miatt. En nem hasznalom, teljesen unrealis.
A csapatoknak van width-juk, szelesseg, most pontosan nem tom, de ha jol emlekszem, akkor ha egy oladlrol van a tamadas, akkor 10 szelesseget enged (minden csapatnak van szelessege), kulonbozo technikakkal ezt tudod csokkenteni, pl. spearhead csokkenti a pancelosok 'szelesseget'.
Amikor megy a csata, akkor a csatareszletekben fent kozepre kiirja a szelesseget.
A csapatoknak van width-juk, szelesseg, most pontosan nem tom, de ha jol emlekszem, akkor ha egy oladlrol van a tamadas, akkor 10 szelesseget enged (minden csapatnak van szelessege), kulonbozo technikakkal ezt tudod csokkenteni, pl. spearhead csokkenti a pancelosok 'szelesseget'.
Amikor megy a csata, akkor a csatareszletekben fent kozepre kiirja a szelesseget.
Sziasztok!
Egy hûlye kérdés:
A páncélvonat mire jó?!
Még egy:
Mitöl fûgg,hogy büntetés nélkül mennyi egységgel tudok, támadni egy területr/egy területröl?
Hol látom ezt kiirva?
köszönöm!
Egy hûlye kérdés:
A páncélvonat mire jó?!
Még egy:
Mitöl fûgg,hogy büntetés nélkül mennyi egységgel tudok, támadni egy területr/egy területröl?
Hol látom ezt kiirva?
köszönöm!
Majd feldobom jutyubra. 😊
Valaki tudja hogy az 1.2 hotfix-ben tobb van-e, mint a sima semper fi r.03b -ben??
hol lehet majd megnézni ?😄
na filmem elsõ 24 perce kész. 😄