6647
-
HeinzGuderian #5167 Két kérdésem van!
I.Van e Diday a For the Motherland hoz?
II.Van e Magyaritás a For the motherlandhoz? -
blitzkrieg1 #5166 Ezt nem kertem toluk, csak ok kuldtek egszeruen. -
blitzkrieg1 #5165 Igen, nekem mar kuldtek az olaszok, magyarok, romanok.
Sot lattam, hogy az angolok is kuldtek Etiopianak, miutan az angolokat baballamma tettem. -
bad00 #5164 Hm, ezt már kérdeztem, bocsi.. -
bad00 #5163 Valakinek sikerült már rávennie a szövetségeseit, hogy expedíciós erőket küldjenek? -
browing #5162 Ha jól emlékszem: beállítások, countires. -
gauntka #5161 Sziasztok!
Hol tudom beállítani,hogy ne csak négyzetek látszódjanak hanem konkrét egységek? -
bertie #5160 Én próbáltam volna, de nem adták meg magukat. Elvesztették Afrikát, Indiát, és a Brit-szigeteket, de mivel nem sikerült elfoglalnom Gibraltárt, nem voltak hajlandók megadni magukat (Gibraltár, meg néhány VP elég volt nekik, hogy ne adják fel, ami elég röhejesnek tűnik). -
blitzkrieg1 #5159 Azt probaltatok mar, hogy Angliat nem foglaljatok be, hanem baballamot csinaltok belole?
Igy megmarad a flottaja, amit hasznal majd az USA ellen. -
blitzkrieg1 #5158 En kaptam mar eleg sokat az olaszoktol. Nalam tartos ideig harcoltak olasz zaszlo alatt Irakban, meg az Arab felszigeten, aztan atadta az iranyitast is. -
bad00 #5157 Sziasztok? Ti szoktatok kapni expedíciós erőket a szövetségeseitektől? Mert nekem igaz, hogy jönnek a frontra harcolni, de az irányítást nem adják át. -
hpelte #5156 én is főleg a supplies gondok miatt hagytam abba, de az utolsó lökést a spanyolok adták meg. A németekkel voltam, indultam az oroszok ellen, a nacionalista spanyolok szövetségeseim voltak és akkor a spanyolok az összes egységüket hozták az oroszok ellen, és otthagyták egész Spanyolországot egyetlen egység nélkül (csak a Theater Hq maradt Madridban). Itt dobtam el az agyamat. -
bertie #5155 Köszönöm!
Tudom, hogy ICE 3.3.3-mal működik, csak gondoltam a supply probléma megoldása miatt érdemes feltenni, de úgy látszik mégsem .
Pedig az elég gáz mikor a németeknél kiírja, hogy a supply 2 nap múlva kifogy, miközben 99999-en vagyok, és a legrosszabb, hogy tényleg! -
project640 #5154 Nekem van egy verzióm, ami kb. 260 mega .. magát kicsomagolva feltesz kb. 1,2 gigát FTM-el együtt. Erre teszem fel az ICEgfx-et + ICE333-at. És mükszik, az ICE334 viszont tönreteszi.
FTM alatt elkezdtem az afrika corps scenariot. Valaki játszot már scenáriót. Elég uncsinak tűnik :-( ... alapvetően a cspatok irányításán túl, semmit nem tudok csinélni, a teljes felső menüsor inaktív. -
hpelte #5153 hagyd ki az ice334-et, akkor elvileg működik -
bertie #5152 Öööö... Menetközben lett egy tippem. Felraktam a FTM kiegészítőt is (máshová természetesen) és ahhoz kell a Visual C++ 2010. Lehet, hogy az újabb verzió megléte miatt van filmszakadás? -
bertie #5151 Sziasztok!
Nyári szünet után megpróbáltam feltelepíteni az ICE 3.3.4-t, de a játék elindításánál állandóan összeomlott. Pedig úgy csináltam mindent ahogy az alábbiakban írtátok (asszem hana1) HoI3+SF+204F+ICEgfx+ICE333+ICE334, közte a törlésekkel. Valakinek van valami ötlete, mi lehet a baj? -
project640 #5150 Egyetértek Hana1 válaszával. Semmilyen számítógépes szimuláció nem tudja visszaadni a valóságot. Folyamatosan próbálkoznak vele, de lehetetlen. Ha valaki -bocsánat- 'eszetlenül' játszik, akkor a program fogyatékosságából származó 'bugokat' játsza ki, de SEMMI köze ennek a valósághoz. Szerintem elég korlátolt játék az, ami Magyarországgal elfoglalja Törökországot. Szerintem.
Ja, ha meg valakinek nem izgi a németekkel lenni, az nyomja very hardon a 43-as februári scenáriót. Én nyomom, és garantálom, hogy örülsz, ha a dnyepernél találsz egy kis kapaszkodót.
És nem 36-al kezedeni egy teljesen irreális mutatványt. -
hpelte #5149 milyen viszonyok mellett harcoltál?ha erőd vagy vmi más van útba (folyó, hegy) az keresztbe tehet -
Shad01 #5148 Melyik országgal játszol? -
landor00 #5147 Nem előztek le kutatásban sem. -
landor00 #5146 Tavasz volt azt hiszem és sivatagban harcoltam, a repülőgépeket akkor értem mér lőtték szét őket de azt még nem hogy mért ugrál össze vissza az a kis jelző és egyszer csak kiírja h megfutamodtak a katonáim és még az is hogy az ellenségnél senki nem halt meg. Azt nemtom....:( -
Shad01 #5145 Több oka is lehet:
Időjárás, tél miatt jelentős bónuszt kapnak a védők. Az egységednél elfogyott a supply. Ha túl sok brigád vagy repülő harcol egy helyen, akkor a "stacking penalty" miatt jelentősen csökken a hatékonyságuk.
Például 10 bombázónál 100% a büntetés!!!
Az is lehet, hogy a kutatásban jelentősen lelőztek, azért vagy hátrányban. Gond lehet a parncsnoki lánccal is.
De az is lehet, hogy valamiért bugos a verziód, amivel játszol. -
landor00 #5144 Sziasztok, elég nem is tudom érdekes a játék nekem mert sokszor vannak olyan érthetetlenségek hogy van pl. 8000 katonám amit ráküldök 4000-re ha jól tudom mind a 2 ejtőernyős volt és sikerül nagy nehezen megnyerni a csatát légitámogatással de azt is csak úgy hogy 2-szer több katonám hal meg mind az ellenségnek, semmi land fortress vagy hegy nem volt pedig. Vagy van olyan is hogy ráküldök egy városra iszonyat sok tactical bombázót, aszt hiszem az olyan 15 hadosztály volt. A városba volt kb 20 gyalogos hadosztály, talán 1-2 másik is, de nem telik el egy óra a játékban, pontosabban semennyi idő és a gépeim szltlőve 0%-on vounlnak vissza haza vagy nem is mennek vissza. De van olyan is hogy ismét csak több katonával megtámadok valakit. van az a támadásjelző ami 100-ig megy. Egyszer 99-et mutat, egszer pedig -50 eket és össsze vissza ugrál és egszer csak kiírja hogy megfutamodtak a katonáim, és nem volt az ellenségnek légitámogatása. Tehát ezek a problémák vannak. Aki tud legyen szíves válaszolni hogy iért annak ezek, ha tudja, mert engem teljsen ki akaszt a játék néha. -
hpelte #5143 én kicsit beleuntam a hoi3 "furcsaságaiba" és elővettem most a 2-t iron cross-al eléggé pofás, igaz grafikailag fapadosabb mint a 3 -
blitzkrieg1 #5142 Eleg siman ment. Kozep-Angliaba egy ejtoernyos hadosztaly ledobtam a kikotobe, aztan rogton partra tudtam tenni 5 hadosztalyt a szallitohajokkal. Persze a flottam orkodott, ha arra jonne egy hajo. Valamint a taktikai bombazok hajok utan kutattak es akkor inditottam az invaziot, amikor epp nem volt ott az angol flotta. Miutan partra szalltam, kicsit nehezebb lett, mert a partraszallas kore vonta a flottajat, es probalt blokadolni. -
blitzkrieg1 #5141 Sikerult very hardon is elfoglalni Franciaorszagot 39 szeptemberere.
Oktoberben pedig mar partra is szalltam Angliaban. Eleg siman ment. -
browing #5140 Bár Én ezt személy szerint elítélem ( álszentség a köbön) de azért rajtad segíteni fogok! ;)
http://thepiratebay.org/torrent/6504332/hearts_of_iron_3___semper_fi___for_the_motherland___lt__lt_Crunox_gt__gt_ -
tttttom #5139 Sziasztok tudnátok nekem segíteni? A motherlandhez kéne torrent, de nem találok normálisat. -
blitzkrieg1 #5138 Nem bug. Az elejen szinte mindenki IC-t gyart es csak akkor ter at a hadsereggzartasra, amikor mar kozel a haboru.
Igy jott ki az, hogy 39 szeptemberere a franciaknak mar nagyobb volt az IC-juk mint nekem. Es meg a sereguk is. Britteknek 300 alap IC van, USA-nak mar 680, szovjeteknek 450. Es ez csak alap, szorzok nelkul.
A szovjeteknek 39-ben 1200 ezreduk van, nekem 350...
Ugyhogy jobbnak lattam ujrakezdeni a jatekot es mostmar jobban meggondolom mit hogyan fejlesztek. A diplomaciara is jobban kell figyeljek. Gondoltam eleg lesz 40-tol behivni az olaszokat es a tobbit, de ha nem hivom be oket idoben, a franciak elleni haboru elhuzodik, sok vesztesseggel jar es semmi eselyem nem lesz a szovjetek ellen. Most mar 36-tol befolyasolom a magyarokat, olaszokat, romanokat es bulgarokat, amikor pedig megjelennek a nacionalista spanyolok, oket is.
Es szerintem very hardon a flottarol is le kell mondani, mert ha beraksz 2-3 hordozot vagy csatahajot, nem lesz eleg hadosztalyod.
Angliat a meglevo hadiflottaval is le lehet verni, csak egy ejtoernyos hadosztaly kell hozza, amit az egyik vedtelen kikotobe ledobsz, madj azon keresztul partrarakod a szallitohalyokkal a sereget. -
hpelte #5137 azért annyi ic-re nyersanyag is kell, + ha nem gyártasz egységeket akkor azoknak nő a gyártási ideje és az ic igénye is úgyhogy visszaüthet. Amúgy ez nem lehet vmi bug? anno a hoi2-ben volt olyan hogy a britek csak konvojokat gyártottak -
blitzkrieg1 #5136 Az USA lesz meg nagyon brutal. 39-ben januarjaban beleptem hozza, 600 alap IC-je van, de meg mindig csak azt epiti, 1,7 ic es 125 napba kerul egy IC nala, szoval mire megkezdodik a haboru, neki lesz vagy 800-900 IC-je. -
blitzkrieg1 #5135 Persze very hardon elvezetesebb, de most eloszor jatszottam HOI 3-al, nem akartam egybol nehez fokozattal kezdeni.
A franciak kemenyen vedekeznek, azon a fronton ahol a valosagban a nemetek attortek, szerintem lehetetlen attorni. En a a belga tengerprt felol tortem at, es ugy mentem le delebbre Parizs fele.
Nehez, mert a franciaknak mar 380 ezreduk van 39 nyarara, mig nekem 350. -
sakkay #5134 Ha újra kezdem, szinte mindig máshogy , és máshogy győzőm le a franciákat az összes kampányomban. -
sakkay #5133 Ugye ugye megmondtam. Így szerintem sokkal élvezetesebb a játék, mint alacsony szinten. Ja, egy jó tanács-bár én politikai szinten ragaszkodok általában a tört. hűséghez, vh. fokozaton ne tedd ugyanezt a "taktikai" részben. Tehát van egy-két dolog amiben kifejezetten nem szabad utánozni a németeket pl. francia hadjárat, ugyanis totál máshogy reagálnak a szövetségesek. -
blitzkrieg1 #5132 Annyira nem is konnyu very hardon. A lengyelek semmit nem vedekeztek, de a franciak es angolok visszavertek, ujra kellett kezdjem. :)
A francia ipar joval nagyobb mint a nemet. Hadosztalyuk szinten tobb van, ami melle meg jon az angol es belga hadsereg is.
Nem tudtam egyszeruen attorni ott, ahol a valosagban a nemetek. Asszem most Belgium eszaki reszerol torok a franciaknak, es vegigmegyek a tengerpraton, ugy kanyarodok majd le Parizsnak. -
lackoka25 #5131 Meg figyelni kell mivel hol támadsz tankok sikság plusz stukák elég hatásosak light gyalogosok erdők sürű erdők mert amugy elég sok büntetést kapsz. meg nekem vannak külön rohamcsapataim ami létszámban nem nagy de tartalmaz sturmpionirt meg opciós egységeket és ezzekkel támadoma városokat ilyesmi. meg a vezetők is sokat segitenek. -
kopaszeger #5130 Nekem magyarositva van valamennyire ha jobbról a 3. fülre gondolsz azt hiszem az akkor van egy pár rész fejlesztve a felső két sor az a páncélosokra vonatkozik. Ebből a részből "armored" 2. sor közepe nincs csak fejlesztve "schwerpunkt 1918" remélem jól írtam.Többi legalább 1938-as szinten van illetve van olyan is ami 1940-es. -
hpelte #5129 land doktrinak közül miket fejlesztettél? -
kopaszeger #5128 Köszi a gyors válaszokat de ezeket már tudtam én is az első rész óta játszom a játékkal hiába a nagy túlerő bekerítés fejlettebb technika több irányból támadás.Elméletileg átkéne mennem rajtuk mint kés a vajon de nem sajna. Esetleg arra gondolok hogy vmi fontosat nem fejlesztettem ki?