6647
-
blitzkrieg1 #5207 Semper fiben hihetetlenul jok a tengeralattjarok. Nagyon gyorsan sullyesztik a konvolyokat, oket pedig nem fedezik fel szinte sosem, meg akkor sem, ha kozvetlenul az angol partok korul hajoznak.
Tovabba a V2-es raketa is nagyon jo, Anglia felet szet lehet veluk bombazni, es szinte semmibe se kerulnek. -
blitzkrieg1 #5206 Csaltam kicsit, hogy kapjak atomot, es ki is probaltam Anglian. Hat eleg brutal, de talan tobb belefektetes van, mint haszon.
Angliara 15 atomot dobtam, minden atom utan leesett az Unity 5-10-el, dissent nem lett, a raktarban levo nyersanyagok leestek 0-ra, valamint az tisztek aranya 14%-ra (sajna nem tudom mennyi volt eredetileg, vagy hogy erre csak az hatott-e, amit a fovarosra, Londonra dobtam). Nem volt elfoglava csak 6%-a a varosainak, ugyhogy 15 atom kellett, mire megadta magat. Kovetkeztetes, csak atommal nem lehet nyerni, de viszont egy atom a fovarosra mar tonkreteszi az orszagot (tisztek nelkul a hadsereg nagyon rosszul harcol). Majd kiprobalom, hogy egyetlen atom a fovarosra mennyivel viszi le a tisztek aranyat.
Jah, ami meg rossz, hogy ha leatomozom az orszagot, akkor nem fog temelni majd, amikor befoglalom. -
#5205 erdekes mert parhuzamosan nyomom AOD es HOI3 erdekesek a kulonbsegek -
#5204 OK köszike kiprobalom igy, igen elso korben yugo, esetleg cseh terulet aztan albania majd alulrol romania a cel -
blitzkrieg1 #5203 Amikor kitor a haboru, elhozod Krakkot es nehany lengyel tartomanyt, de vigyazz, hogy kozvetlenul az orosz hatar melletti tartomanyokat ne foglald el, azokat a nemetek vigyek, mert majd ok fogjak vedeni is.
Lengyelek utan, amig a nemetek elvannak nyugaton, te megtamadod a torokoket, Irant, Arab allamokat, betorsz Egyiptomba, Indiaba, Indoneziaba. Innen mar gyerekjatek a haboru. -
blitzkrieg1 #5202 Minden LP-t kemekre kell tenni, amig 10 nem lesz itthon es 10 a jugoknal. Aztan mindent oficerre amig el nem ered a 200%-ot. Diplomaciara minek? Nem kell sokat kereskedni. Nem influenzalok senkit, majd a nemetek ugyis fognak.
Vegulis pancelosokat nem muszaly epiteni a legelejen, epithetsz csak gyalogsagot, veluk is kette lehet vagni Jugoszlaviat.
Jugoszlavia utan kell tamadni Albaniat, ha meg megvan, aztan Bulgariat, majd Romaniat es Gorogorszagot. Csehorszag feldarabolasa elott oket is meg kell tamadni, de nemet szovetsegben. -
#5201 Igen 10 kem itthon 10 yugoban. 5 LP bol 2 research re aztan kemekre es diplomacioara az elso idokben es csak utana az officers.
De igy is eleg lassan megy es nem tudok kello idoben haborut inditani,
Konnyu tank - hat valami matuzsalemet lehet de valami 300 nap az elkeszules, az kabasbol 37 elso fele amig elkeszul...na mindegy majd probalkozom meg -
blitzkrieg1 #5200 Valaki dobott mar le atomot? Milyen hatasai vannak az atombombanak?
Valamint a V2-essel ha bombazom a varosokat, az is csokkenti az unityt? -
blitzkrieg1 #5199 10-10 kemmel novelted a fenyegetest naluk is es nalad is?
Nem emlekszem mar pontosan, hogy 36-ban tamadta-e, de 37-ben mar biytosan harcoltam. -
blitzkrieg1 #5198 Te melyiket jatszod?
En a Semper fit. Ott a magyaroknak 5 kutato pontjuk van. De ha nem is fejleszted a tankokat, mar alapbol is lehet epiteni konnyu tankot. De ha mast nem, akkor a lovashadosztaly is megteszi, az is jo gyors. A lenyeg, hogy gyorsan attorj Eszeknel es vagd kette a jugo hadsereget, mert maskepp nem gyozhetsz. -
#5197 Hat ezt csinaltam de igy se tudtam declare war-t, csak joval kesobb.
Konnyu pancelost? hmm hat ugye lofing Leadership van 2-t raktam a fejlesztesre de konyu tankot 36 ban meg eleg nehez gyartani. -
blitzkrieg1 #5196 Kezdtem egyet most a nemetekkel 44-ben. Normal agresszivitas es normal nehezseg. Eddig egesz jo. A normandiai partraszallast viszonylag konnyen visszavertem. Aztan onnan atdobtam mindent Olaszorszagba es most kezdtem egy nagy tamadast Roma ellen. Olaszorszag egyesul, ha elfoglalom Del-Olaszorszagot is?
Keleten visszavonultam Poroszorszag-Lvov-Karpatok-Dobrudzsa vonalig. Ott megfogtam az oroszt.
Murmanszkot befoglaltam, meg 5 hadosztalyt be is keritettem. A finnek kezdetben szepen tamadtak, majdnem befoglaltak Leningradot, de aztan az oroszok ellentamadast kezdtek es bekeritettek, majd megsemmisitettek a fel hadsereguket. Sietek a segitsegukre, de szerintem elvesznek.
Az angolok ellen tengeralattjaro haborut folytatok, mar a konvojaik 80%-at elveszitettek, brutal jok a tengeralattjarok. Oda viszek 50 tengeralattjarot a La manche csatornahoz, es megsem veszik eszre az angol hajok. 2 het es anglianak nem lesz tobb konvoja, osszeomlik a birodalmuk, az anyaorszagon kivuli hadseregeik mind el fognak pusztulni. Ez majd sokat segit Japannak is, betorhet Indiaba. Szoval szerintem megnyerheto meg innen is a jatek. Nyersanyagokat meg be lehet szerezni a torokoktol, spanyoloktol, svedektol, Svajctol.
Ez tortent 44 augusztus 8-ig. -
blitzkrieg1 #5195 Jah, elobb kell novelni a kemekkel a sajat fenyegetettseged es a jugoket is. -
blitzkrieg1 #5194 36-ban ha jol emlekszem, meg nem lehet tamadni, de nem is lenne jo, mert elbukod. 37 tavaszan viszont mar tamadhatsz, csak epits vagy 3 dandarnyi konnyupancelost, amivel Eszekbol kiindulva gyorsan kettevagod Yugoszlaviat. Aztan elobb a keleti reszet, majd a nyugatit foglalod el. -
Cefre #5193 nekem csak akkor engedte amikor megkaptam a szlovák területeket utánna támadhattam mindenkire -
#5192 Tapasztalt játékosoktól kérdezném, hogy sikerült MO-al nektek 36 ban Jugoszláviát megtámadni?. Nekem sehogy se sikerult Háborút inditanom amig a Németekhez nem csatlakozom. Kémeket is használtam ott és belföldön plusz diplomáciát is de valamiért nem megy.
-
Kotomicuki #5191 Szomorú ezt olvasni! :(
Akkor mirajtunk már csak egy összeszedett és jól megírt 4. rész segíthet majd...
(pl. (rész)tartományonkénti szélsebesség adatok nélkül - sok, teljesen "fölösleges" adat folyamatos számolgatása - , sokkal átláthatóbb hadseregszervezéssel és -vezetéssel, sokkal több hasznos információt hordozó lapokkal (hasznos/haszontalan arányának javítása - az előbbi javára), stb...)
Kitartást a várakozáshoz! :)
Addig próbáld ki pl. a JA2 + 1.13 mod "legújabb" (4452 + 4552) változatát - 1 CD + 150 MB csak! :D -
HeinzGuderian #5190 A f****m kivan! már legkevesebb 12 szer felraktam s javitottam a microsoft visual-t s akkis kidobja a Runtimme error t! majd ha lesz a motherlandhoz akk DiDay-ozok... -
HeinzGuderian #5189 köszi,megpróbálom :D -
Kotomicuki #5188 #5140
Az abban szereplő SF már patchelt és nálam még nem küldött hibaüzenetet.
Amúgy passz, ez a rész nem fogott meg annyira, hogy ezzel "szórakozzak", mármint a hibajavítással. :( -
HeinzGuderian #5187 na szóval:fennt van a HOI3 rá a Semper fi majd a 2.04 f patch( a patch nem exe vel hanem átmásolva)és igy is beleköt a microsoft visual ba (2010 es fennt van)ezekután persze a Diday ba is ,lehet bombázni ötletekkel mit tegyek... -
#5186 Az alapkoncepciot kb sejtem csak a Magyaroknal ennek a gyakorlati alkalmazasara lennek kivancsi -
#5185 Magyarokal FTM et nyomja valaki? ez a Theatre dolog hogy muxik? -
#5184 Hátha valakit érdekel gamersgate-en 60% akcio HOI3 6 eur, SF 6 eur, FTM 6 eur -
HeinzGuderian #5183 mien M. Visual kell? nekem elvileg fennt van a 2010 de igy mondja h runtime error... -
HeinzGuderian #5182 akk ad valaki egy linket honnan töltsem le ezt a valamit? -
Kotomicuki #5181 Elméletileg kellene még a program futtatásához a picipuha oldaláról letölthető Visual C++ környezet is!
Hogy ezt miért nem tudja felrakni magának a program, ha ennyire kell neki, ez örök rejtély marad (gondolom M$ nem ment bele az "üzletbe", arra nem szeretnék gondolni, hogy a HoI3 készítői voltak ennyire felületesek... hogy erre még rá sem kérdez a telepítésnél a program, pl: "Nekem kell és úgy látom, hogy Neked nincs ilyened! Letölthetem és telepíthetem Neked?") - vagy ezen kiterjesztés nélkül miért nem tudták megírni a játékot?! (A SF kiegészítés még nem kéri ezt, csak a FtM telepítése után kaptam hasonló jellegű hibaüzenetet.)
Amúgy pont azokat a részeket bonyolították benne (fölöslegesen), amit - szerintem - nem kellett volna, ezért nálam sok időt nem töltött a HDD-n ez, a jobb sorsra érdemes játék... -
HeinzGuderian #5180 időközben megtaláltam h kell :D de...felrakok mindent,kitörölgetem a mappákat,fájlokat ahogy kéri s mikor inditanám el kidob egy ablakot h
microsoft visual C++Runtime Library!
Runtime error!
Program:-A hoi3 exe-jének a helye-
R6002
-floating point support not loaded
Ez mi?! -
HeinzGuderian #5179 Kösz,láttam h valamiket ki kell törölni a telepitéshez,leirná valaki h pontosan h is zajlik a telepités? -
Simikeke #5178 ez a játé hihetetlen milyen szar! teljesen jó lenne alapjáraton az elv meg a kitalácio fantasztikus játékot lehetne ebből kihozni de a kivitelezés szörnyű le tudom rajzolni a grafikáját de nem is ezzel van a baj hanem azzal hogy tul jo a gépem ahhoz hogy menjen rajta a játék... xD a folyamatos laggolások és játékmegállások az őrületbe kergetnek. remélem lesz belőle 4 is és nem sok köze lesz ehhez.. :S -
#5177 http://didays.derkb.de/downloads/Beta/Semper%20Fi/ -
HeinzGuderian #5176 szevasztok,ujra feltenném a hoi3-at ,de lövésem sincs hova ,,pakoltam,, el az ICe-okat,valaki nem tudna adni egy linket?(semper fi 2.04-ra kellenek) -
Cefre #5175 tud nekem segiteni valaki hogy kell felinstallálni a motherlandot ? -
Simikeke #5174 sziasztok!
miért van az hogy a magyarokkal vagyok és az első 3-4 év lazán problémamentesen lement(mondjuk egyszerre lejátszottam) de most belépek a mentésbe és nagyon durván laggol az egész és 5 percenként lefagy(a feladatkezelö kiirja h nem válaszol) de 1 perc után továbbmegy a játék :S
Ezen kívül miért akad az egész játék max sebességen? -
Cefre #5173 Hello fel tudtátok instalállni a For The Motherland ot ? -
Magyarvagyok #5172 Sziasztok!
Valaki felrakná a HoI3PosEd.
Itt lehet megtalálni:HoI3PosEd
-
SzQk #5171 Helló!
Miért van az, hogy feltelepítem az alapon, elindítom, utána betölt, és amikor vége a töltésnek azt írja, hogy hibát észlelt, ezért leáll. Újraraktam, de ugyan ez. Mit csináljak? -
cartman023 #5170 Helló mindenkinek!
Észrevettem ezt a játékot és nagyon érdekesnek találom.
Tudna valaki segíteni hogy mit kell telepíteni és milyen sorrendben, hogy a legjobb legyen a játék? -
gauntka #5169 Meglett, köszi a helpet:D -
blitzkrieg1 #5168 Nem tudom sajnos.
Mas: az angolokat pupetteltem, de a nyersanyagfelesleguket nem adjak nekem. Nem ugy van, hogy a pupet allam atadja az osszes nyersanyagfelesleget?