1029
  • EK1TEP
    Akkor valami gagyi AI :)
    Kiszámított egy jó útvonalat és mindig azon megy ha meg odébb lököd akkor muszáj neki újat keresnie!
  • Fehercsoki
    Hát jó de ha jól meglökdösöm akkor már nemarra megy.
  • EK1TEP
    script
  • Fehercsoki
    Am az AIra énis felfigyeltem,hogy akárhányszor kezdek újra egy versenyt ugyanaz a versenyző ugyanazon az úton megy,ugyanannak az akadájnak meg neki stb.
  • Lacee86
    Akkor próbálj tenni ellene, ha ennyire kiszámítható. :)
  • RYO21
    K.ANNYÁT a játéknak! Hihetetlen hogy hogy csal! Mindig ugyanott ér utól és ezért mindig a 2.ik leszek! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • RYO21
    A demót próbálta már valaki? Szerintem hülyeség, hogy a játék megjelenése után adják ki a demot.
  • oregon1987
    Hopp kicsi lett!
  • oregon1987
    Holdfényes éjszaka! :P
  • 0Fritz0
    Betörve, most már tényleg szelíd motoros.

• kutyacsont
    A kép lemaradt ! tessék !
  • kutyacsont
    Nevét meg tudod adni ? na még egy kép... kicsit felfedeztem a világot és hát nem volt kedvem járművet váltani.....most cserélhetem ki az egész motort mert valami őrült kő elém ugrott :D egyébként meg lol ert az előző képemen a verseny hevében észre se vettem azt a kereket cask amikor megnéztem paintba :D
  • fery02
    Ha ez elérhetővé válik nálad, akkor ezt használd és nem lesznek ilyen gondjaid. Tapasztalatom szerint 90 %-os emelkedő nem igen akadály neki.
    Amúgy azt nem könnyű elmesélni, hogy ki hol jár, nincsenek igazán nevezetes helyek a játékban, de én pl egyre többet látok havat. :P
  • EK1TEP
    Túl magas neki
  • kutyacsont
    Egyenlőre csak egy kép mert nincs lenn a fraps a print screen meg lassú...

am azt a versenyt nem bírom végig vinni experten amikor a 4-5 pályarészen kell egy hegyről szerpentinen lemmeni egy quaddal... mert mindig le esek xD
    Egyébként én eddig csak zúztam nem nagyon néztem a tájat :D :D az egyetlen ilyen hely a vulkán volt Fery tudja miről beszélek tudod arról a magas szikláról ami a szigethez vezet ! na arról mentem le motorral vagyis inkább ugrattam :D :D nálam olyan 95-96 %-os a game
  • EK1TEP
    Na írjunk valamit arról is ki hol jár?!
    Valami érdekes tájegység vagy valami észrevétel?Merre érdemes elmenni stb.?
  • fery02
    Örülök, hogy sokan egyetértetek. :)
    Ezek ellenére kiváló kikapcsolódás számomra. Igen, némelyik járművel nevetségesen fel lehet mászni szinte bárhova. :P... ez is negatívum :DD
    Sebességérzettel nekem nincs különösebb bajom. Legalább jobban el lehet gyönyörködni a tájban. 160-al bezúzva a susnyásba ígyis sokszor elég izgalmas tud lenni a helyzet sokszor. :P
  • csoli31
    Az én szememben az a legnagyobb negatívum, hogy nincsen sebesség érzet a játékban. A többi nem zavar. Olyan az érzésem 180 km/ó-nál mintha csak 60-al mennék. De ennek ellenére nálam 90%-ot kap a játék.
  • EK1TEP
    Szép elemzés!
    Kb nekem is ezek az észrevételeim.
    Én azzal szórakoztam hogy buggy-val felmentem a 90fokos emelkedőn :D alig kellet erőlködni hozzá!
    Sztem fizika úgy ahogy el megy.Lehet repeszteni össze vissza nem nehéz az irányítás ez teszi élvezetesebbé a játékot.
  • kutyacsont
    azon a vulkánon már énis voltam ! Egyébként amit leírtál mind igaz bár engem csak az zavar hogy "szinte" egyik pillanatba még vakít a napfény utána meg már nem látok olyan sötét van... hmm ma már nem akakrtam játszani de muszály lesz... nah hali mentem gamelni ! :D
  • fery02
    Egyre jobban tetszik a játék, csak van pár + zavaró tényező:
    - A nap ugyanott nyugszik le, ahol a hold felkel, továbbá szerintem túl gyorsan változnak a napszakok. :P
    - Nem lehet gombnyomással elrejteni a HUD-ot, ami ebben a játékban nagyon hangulatfokozó elem lenne pedig.
    - Az árnyékok mennyisége és részletessége előtt különösképp kalapot emelek, erősen Far Cry 2-es szintűek (csak a füveknek nincs árnyékuk, ami nem is baj talán :)). Viszont az zavaró, hogy az árnyékok az autó körül egy bizonyos távolságon belül rajzolódnak csak ki, és elég szembetűnő a "határvonal".
    - A játék elég halvány keretek között nevezhető csak offroad-nak, ami okán sajnos sokszor élvezetesebb az úton autókázni, mint letérve az útról. Ez az idiótán pattogó fizika miatt is van, főleg hegyen lefele száguldva tud nevetségessé válni. Ugyanitt tartva az ütközések teljesen élettelenek, szimplán csak lepattanunk a környezet "akadályiról". Bár az tetszik, hogy átszaggathatjuk a szalagkorlátokat (ugyanez mondjuk motoron ülve a játékban furcsán hatott. :)
    - A civil teherautók, kamionosok őrültek. Kilinccsel előre veszik sokszor a kanyarokat. :DD
    - Sok esetben hasznos lenne, ha a bal alsó sarokban lévő mini térkép kijelezni a terep-magasság viszonyokat is.
    - Az AI átlagos gondolkodású teljesen (bár ezt nem illik felróni a játék esetében). Ha nincs semmi útlevágási lehetőségünk verseny közben, akkor van esélyük, viszont legtöbbször van lehetőségünk és én igyekszem minden checkpoint-ot árkon-bokron át elérni (úgy izgalmasabb :)) és ez hatalmas előny a többiekkel szemben, kik legtöbbször az útvonalat követik.
    - Mint ahogy írták már korábban, unalmassá tud válni a játékmenet. Én pl úgy játszom, hogy egy szűz Camp zónában először megnyerem a Carrier versenyeket, majd levadászom az ezek után feloldódott, úton lévő teherautókat a zónában, amik feloldanak a térképen minden elérhető tennivalót. Majd ezeket a tennivalókat is elvégzem, aztán egy új zónába érkezve kezdődik ugyanez elölről.
    - A legzavaróbb pedig a konzolszagú menükezelés. Pl egérrel nem lehet a térképen cselekedni, emellett mi az, hogy a fő opciók közül csak a T-vel, Z-vel, közelíteni, távolítani a térképen meg csak a U-val meg az I-vel lehet.
    - Sajnos összefüggő, átláthatatlan erdőkkel nem találkozhatunk, az erdősebb részeken a fák mindenhol ugyanolyan sűrűséggel helyezkednek el egymástól, mindig kiválóan lehet közöttük cikázni. Olyan nincs, hogy erősebb kanyarvételt kell alkalmazni, hogy elférjünk.

Viszont sok apróság van, amik javítanak az összképen.
    A játék nagyszerűen szemlélteti, amit tényleg akar, a globális felmelegedés sulytotta tájat. Pl van sok magasabb hegység, miknek a tetejét hó borítja, látni sok erdőtüzet, szárazságot. Voltam már egy szigeten lévő kialudt vulkánban is. :)
    Az is elég hiteles, hogy sok a kiapadt meder, amik helyén pedig jelzi a GPS, hogy víz lenne.
  • arty
    na, ez azért meglepett :O

de mit érsz egy cdkulcsal mondjuk a fuel-hez? hogy inditod el a játékot, ha csak egy cdkulcsod van? elvárják, h leszedd torrentről???
  • Falcon87
    Bocsánatot kérek a modoromért, vannak ilyen ,,ötperceim"
  • fery02

• Belton
    2 Éve veszem a kulcsokat ill a jatekokat onnan engem meg nem basztak at :)
  • arty
    ez tuti átbaszós oldal - googlemailes cim, ne röhögtess ...
  • grebber
    CDprojekt Holnap jelenik meg elvileg!
  • Belton
    Ha regelsz accot akkor le jon belole 2 euro :)
    legalabis nekem 10.7 Eurot vett le paypal al fizettem.
  • Fehercsoki
    Hmm hol láttad?Néztem 576ban meg cd galaxisba és nemvolt még fuel=/
  • grebber
    Itt van 12,07 Euró 3340FT

Nálunk meg 8990FT :( Na ez a nemsemmi.
    Bár sokszor úgy van hogy ami nálunk volt 1990FT az kint 6-7 ezer ft szal van ilyen.
  • Belton
    Te amugy mirol beszelsz :D kinek kell szar tort o.O en nem tort verziot kerestem , ha el olvasnad figyelmeseben azt kerdeztem honnan lehet le szedni a full verziot..
    Am meg ha valami problemad van akk pm be irhatod sztem a tobbieket nem erdekli a hudenagyforumozovagyokleoltomacsavot
  • Belton
    10 Euro az onlinekeystore on en ott vettem meg.
  • fery02
    Mennyi az az annyi? Mert én pár napja néztem és még nem láttam CD Galaxis honlapon.
  • Falcon87
    ,,Kliens = installer okoskám"
    Ne mondd már :D ne nézz hülyének...
    Mellesleg igen, ez a játék megér annyit, hogy megvedd.
  • Falcon87
    És te a hivatalos honlapjáról akarsz warez klienst szerezni, okoskám?:D:D
  • Belton
    Nah enyit szerettem volna meg tudni koszi :)
  • Fehercsoki
    Bemész a boltba és megveszed ha nem crackelt változat kell.
  • Belton
    Kliens = installer okoskám..
    Am meg azert kerdeztem h honnan lehet le szedni mert nekem nem ijen szar tort marhasag kell ha mar jacok vmivel akkor az ne crackelt marhasag legyen.
  • Falcon87
    Mi van? Milyen kliens?:D:D El vagy te tévedve
    Az a ,,razoros szarság" az egyetlen tört verzió a játékhoz, okoskám D:
  • Belton
    Dede
    el kezdte szedni de ez vmi razoros szarsag