Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
2. A krúzolûásokról meg annyit, hogy szerintem iszonyú hangulatos lenne csak úgy menni, motorozgatni mondjuk, esetleg hillcimbolni egyet, versenyezni, hogy ki tud többet 1kzni, valamikor csak kéne multizni egyet 😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
hol tudom változtatni? mert telepítéskor nem kérte!
. : Z E L L E R : .
Fõleg ne úgy, hogy ott van elõttem a sok ezer négyzetméternyi terület, ami kidolgozása csak úgy kívánná az ilyen szintû õrjöngést. Erre rámegyek nagy sebességgel a kocsi felével egy bukkanóra, ami normál esetben pár tengely körül fordulást eredményezne a levegõben, itt meg megindul bár a kocsi a tengelye körül a levegõben, de közben hirtelen meg is áll a forgásban, még mielõtt esetleg oldalára fordulna a kocsi a levegõben és ugyanebben a helyzetben érkezek is talajt.
Az 1nsane sem egy szimulátor, ha ugyanaz a fizika játszana itt is, egy szavam se lenne. Népszerûbb is lenne a játék.
Egyszerûen annyira zseniálisan van lemodellezve az egész környezet, hogy mintha ott lennénk tényleg. Fõleg a napszakváltozások nagyon hangulatosak, mikor megy le a nap, beborul az egész táj sárgába, meg még sorolhatnám, varázslatos. Csak kár, hogy a lényeg, a fizika több, mint 10 évvel el van maradva. :/
Ezért sem hiszem, hogy pl népszerûbb lesz krúzolás szempontjából a játék a TDU-nál, pedig hatalmas lehetõségek lennének benne.
Élsimítással meg még szórakozok, még csak 2x-esen néztem, majd felrakom magasabbra is, bár nekem elég a 2x-es is.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
ChuckyHUN
vegyetek fel
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Letöltöttem a clon dvd-s változatot És amikor kicsomagoltam a rar-okat akkor ezt kaptam :
Ennek ilyennek kell lennie? ha igen akkor hogy kell beüzemelni ?
kérlek segítsetek mert nagyon szar a netem és 20-30 k-el jött le ...
itt a link ahonan leszedtem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NAgyon kérlek titeket !<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
ámulok bámulok néha a részleteken, naplemente,vihar miegymás.
kicsit insane utánérzésem van, de attól még jó cucc!😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
(800*600 lwoon sem😞((()
Autós játékok Crysisa tûrhetõ gépigyénnyel, szerintem. 😊