Fuel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem hiszem el ! 3 éves a gépem (egy informatikus haver szerelte fel) és maxon egy akadás nékül megy... ! és aki szídja ezt a játékot az vagy hülye vagy irigy 😛 😄 És Wesker meg riccsa nélkül most még nem játszanék szal köszi mégegyszer ! am tényleg jó nagy a terep ! olyan gondom van hogy hogy tudok új kihívásokat találni ? mert amit már megtalálta azt mind végig vittem rookien (mármint nem a boxoló <#banplz>)

arty
aki szidja õket, annak azok is rosszak általában 😊

Forza.

16gaborm
Ezek a képelmosódások,meg hogy nem tudja betölteni egymás után az útszakaszokat aztán csak átlátszó valamibe megyke kicsit várok és akkor tudja csak betölteni,ez miért lehet?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Lacee86
Milyen 5 rész?? Sztem az UG2, MW meg Carbon nem voltak rosszak. Utolsó 2 lett kissé gyengébb, de most attól még nem kell nekiesni. Végül is ne felejtsük el, h milyen névrõl beszélünk.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

arty
talán a legutolso 5 rész lehet az oka? 😄

Forza.

arty
a flatout sem szimulátor, mégis világverõ fizikát kapott 😉

Forza.

Lacee86
Azért már NFS-en is javítottak újabban vmennyit sztem. Nem rád vonatkozik, meg nem is ide tartozik, de sokan mint ha divatból kezdenék utálni a NFS-t; nem tudom, h miért.

1nsane fizika átültetve kész gyönyör lenne 😊 mondjuk a magyar srácok akkor tényleg igencsak elkötelezetten dolgoztak rajt, ma már túl marketing szagú minden

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

DJ Skyline
szerintem teljesen jó a fizikája a játéknak. nem az a Need for Speedes sínautózás, 600-zal beveszünk minden kanyart, de nem is túlzottan szimulátoros. én rosszabbra számítottam, de ez a fizika ehhez a játékhoz teljesen patent, jobb ide nem kell szerintem.

Lacee86
Hát Dirt-ben azért jóval komolyabb fizika van alapból is.

ChuckyHUN
1. VAlószíû, hogy valaki bele fog buherálni a fizikába, és ettõl jólesz nekünk. (Lásd DIRT, szimulátort csináltak belõle a fanok)

2. A krúzolûásokról meg annyit, hogy szerintem iszonyú hangulatos lenne csak úgy menni, motorozgatni mondjuk, esetleg hillcimbolni egyet, versenyezni, hogy ki tud többet 1kzni, valamikor csak kéne multizni egyet 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SötétBarom
Na menjél szépen és próbálj meg felborulni a TDU-ban is 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lacee86
Ja értem mit mondasz. Ebben igazad van látod.

fery02
Én LIVE-ra, mikor megpróbáltam online feljelentkezni, akkor kérte a CD kulcsot. Nos én ott megadtam neki a Gamestaros Gears of War-om kódját és tudok multizni is. Pár ranked matchet lenyomtam már.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Zeller01
help! nem enged multizni, mert nem megfelelõ a cd kulcs.
hol tudom változtatni? mert telepítéskor nem kérte!

. : Z E L L E R : .

fery02
Nem-e? Azzal egyetértek, hogy árkád, de akkor se csináljon olyat, hogy nem tudom felborítani a kocsit akármilyen körülmények között, mikor pl a 2000-es 1nsane-ben sokszor sík terepen is simán fel lehet borulni egy megfontolatlan kanyarmozdulat után.
Fõleg ne úgy, hogy ott van elõttem a sok ezer négyzetméternyi terület, ami kidolgozása csak úgy kívánná az ilyen szintû õrjöngést. Erre rámegyek nagy sebességgel a kocsi felével egy bukkanóra, ami normál esetben pár tengely körül fordulást eredményezne a levegõben, itt meg megindul bár a kocsi a tengelye körül a levegõben, de közben hirtelen meg is áll a forgásban, még mielõtt esetleg oldalára fordulna a kocsi a levegõben és ugyanebben a helyzetben érkezek is talajt.
Az 1nsane sem egy szimulátor, ha ugyanaz a fizika játszana itt is, egy szavam se lenne. Népszerûbb is lenne a játék.

Lacee86
Sztem pont nem a fizika a lényeg ebben a játékba. Egyszerûen ez nem egy szimulátor.

fery02
Viszont én mikor játszok ezzel Free ride-ba, akkor olykor nosztalgikus élményeim vannak. Visszarepülök idõben, mikor még kiskoromban kirándulgattunk a családdal. 😊... Csak itt nagy monszta dögökkel róhatjuk a terepet zúzós zenére. <#hehe>
Egyszerûen annyira zseniálisan van lemodellezve az egész környezet, hogy mintha ott lennénk tényleg. Fõleg a napszakváltozások nagyon hangulatosak, mikor megy le a nap, beborul az egész táj sárgába, meg még sorolhatnám, varázslatos. Csak kár, hogy a lényeg, a fizika több, mint 10 évvel el van maradva. :/
Ezért sem hiszem, hogy pl népszerûbb lesz krúzolás szempontjából a játék a TDU-nál, pedig hatalmas lehetõségek lennének benne.
Élsimítással meg még szórakozok, még csak 2x-esen néztem, majd felrakom magasabbra is, bár nekem elég a 2x-es is.

TaRka0107
Hát nem egészen olyan vagyok! 2 játék van meg eredetiben: Call of Duty 2, Gears of War(gamestaros)! Régen többet játszottam de már annyira nem köt le! Persze a jó játékokkal elvagyok meg ami bejön! Call of Duty-zni szoktam néha néha! Régen azzal is sokat játszottam! Például, a Wanted-et végigvittem mert az tetszett! Most meg Street Fighterezek meg Fuel!😄 Csak túlzásba nem viszem!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

SötétBarom
Sztem a GRID aprócska, viszonylag apró pályáit kár összehasonlítani ezzel..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Falcon87
Mondjuk a GRID szebb, de ez se csúnya 😊 csak egy kis antianalising is ráfért volna

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Lacee86
Hát azért nem egészen: 1: film sokkal rövidebb; 2: filmnézés egy passzív dolog, csak ülsz és lesel :-); játék közben meg aktívnak kell lenned. De amúgy tényleg nagyon fura, pláne, h meg is vette õket. Jó sok fölös pénze lehetett...

Shep
Olyan vagy mint haverom, életében 2 v 3 játékot játszott végig Dzsedáj Nájt meg vagy NFS, de egy csomó mindent megvett és 1-2 órától többet nem játszott velük, nála minden játék csak ilyen fellángolás semmit nem fejez be, számomra ez érthetetlen, olyan mintha minden filmet az elsõ 20 perc után otthagynám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ez a játék nekem úgy elkékhalálozik, hogy még, azt hiszem errõl ennyit, pedig a tornádós pályát megnéztem volna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balint1111
Mi az a jó gép?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Lacee86
Hát az vmi driver hiba, vagy nemtom mi, ha kockásodik. Nálam alacsony grafon megy, mégsincs ilyen.

Helló!Jó gépem van hozzá de siralom a graf maxon is pl.:a keréken a fogak rajzolva vannak a füst árnyalatonként kockásodik stb. hogy állítsam jobbra szebbre max mellett még egyszer Jó gépem van hozzá

ChuckyHUN
Multi?
ChuckyHUN
vegyetek fel

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

wesker24
Nincs mit ! Máskor is ! Én sopronit kérek ! <#nyes>
Most mindenkinek aki segített tartozok egy sörrel ! Köszönöm szépen !

wesker24
persze amit kimásolsz belöle azt alapból meglehet nyitni DT-vel !
Elvileg amit kimásolo belõle azt megtudom nyitni DT-vel ugye ? srry de kezdõ vok <#zavart1>

Elvileg már egyesíti is õket !

fúúú köszönöm 😄 a vérnyomásom az egekben volt csak mert ilyennel még nem találkoztam....

TCbe 001 be belelépsz és ott lesz a dvd kép
wesker24
Igen ez ilyen ezzel semmi gond sincsen ! ez egyszerûen csak Total Commanderrel van feldarabolva ! ha van TC-d akkor akkor kiválasztod a 001-et és rámész arra hogy fájlegyesités ! Vagy ha betudsz lépni a 001-es fájlba akkor annak kimásolod a tartalmát egy másik könyvtárba ennyi !
Itt a kép :

Sziasztok nagy gondom van :S Remélem tudtok segíteni mert minyár elbõgöm magam :S
Letöltöttem a clon dvd-s változatot És amikor kicsomagoltam a rar-okat akkor ezt kaptam :

Ennek ilyennek kell lennie? ha igen akkor hogy kell beüzemelni ?
kérlek segítsetek mert nagyon szar a netem és 20-30 k-el jött le ...
itt a link ahonan leszedtem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.blitzwarez.net/games/225489-fuel-clonedvd-platin.html

NAgyon kérlek titeket !<#rinya><#rinya>

copass
1650-ben gyönyörûen megy, amikor több kb 5-6 verda látható egyszerre és a környezet is részletes akkor leesik néha 15 fps-re de átlagba 50-60 körül megy.
ámulok bámulok néha a részleteken, naplemente,vihar miegymás.
kicsit insane utánérzésem van, de attól még jó cucc!😊

Lacee86
Mondjuk mióta gyors netem van és nagy vinyóm lett, én is sokmindent leszedek. :-) De hát annak felével sem játszom hosszabb ideig.

SötétBarom
Ez inkább azokra jellemzõ, akik mindent leszednek egybõl a megjelenés napján. 😄

Lacee86
Nem vagy kocka. :-) De ez nem szégyen, sõt...

TaRka0107
Én szinte minden játékkal így vagyok.....megunom egy félóra után!Kevés játék van amivel sokat el tudok játszani.😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ChuckyHUN
nagyon kevés az FPS, és hiába vettem lejjebb, így sem olyan jó. Tehát nincs olyan hûdenagy változás 😞

balint1111
Akad?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Qlimax: nekem is serceg a hang! Azt csináltam hogy futtatásnál beírtam dxdiag és a hang fülnél levettem a hangok hardveres gyorsítási szintjét nincs gyorsításra és most már kevésbé serceg!

ChuckyHUN
nemtudom miért lehet, de nálam 4800+ 8600 gt 2giga rammal annyira nem fut szépen 😞
(800*600 lwoon sem😞((()

fery02
Írtad, hogy megvetted a Flatout UC-t és nem kérte a kódot. Elõtte akkor a másolt Flatout-odnak is megadtad LIVE-on egy másik eredeti játékod kódját?

fery02

Autós játékok Crysisa tûrhetõ gépigyénnyel, szerintem. 😊

Lacee86
Sztem arra jó, h idõnként 1-1 órát eljátszogass vele, de úgy h leülj, aztán told egyhuzamban órákig, ahhoz unalmassá válik egy idõ után.