1029
  • Madmano
    Sziasztok.Van ugye a wrez verziója a játéknak.Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem,ha nem gond:minden crack-et átnézetek a Vírustotal-oldallal.Nem szeretem a meglepetéseket.Ez sem volt kivétel.A launcher.exe ok.De a mellette lévő razor1911.dll-ben 7-8féle víruskereső is vírust jelzett.Kérdésem:mi a tényleges helyzet?
  • K kutya
    Az nem üzemanyagszint mérö,hanem a gép sérülési szintjét mutatja! Figyeld majd meg egy nagyobb becsapódás után ugrik feljebb!
  • fery02
    Ebbe a játékba mindent ér szinte minden. :)

Amúgy tudja valaki, hogy a km/h óra melletti üzemanyagszint mérő műszer az mit mutat? Mert azt biztos nem, hogy mennyi a benzin, mivel nem tud kifogyni.
    Egyáltalán miért pont FUEL a játék neve? :P
  • pxxl
    azt a felhőkarcolót épp most érte terrortámadás?
  • EK1TEP
    jaja elég low textúrák
  • fery02
    Ez az a nagyon rosszul kinéző hely?
  • fery02
    Nálam olyat szoktak, hogy ütközés után pár másodperc után, hirtelen eltűnnek.
  • csoli31
    Nekem nagyon bejön a grafikája. Viszont már az elején találtam egy helyet ahol igencsak sajnálták az időt, mert valami eszméletlenül rondán néz ki!

remélem nem lesz sokk ilyen hely még, ahol sz****k rá hogy néz ki!
  • RYO21
    ennél van rosszabb: amikor nekimész egy ilyen kamionnak és nem csak tégedet hanem őt is respawnolja. Ilyenkor 5X nekimész ugyannannak a kamionnak.
  • pxxl
    champion-ben kell nyerni versenyeket. a térképen látod, hány csillag kell még...

Mire jók a vista pontok? összeszedtem egy "camp-en" mind az 5-öt, de semmi xtra :S
  • Falcon87
    Hogy a fenébe lehet új campet unlockolni?
  • EK1TEP
    Nálam még ilyen nem volt :)
  • RiCSi1234
    Kb 3 perc játék után elég is volt!! Egy pár bossazntó hiba, fizika még talán elmegy.. És eme remekmű a 3. percben született! :)
  • csoli31
    A Drownington Cove-nál a 6. verseny. Én most csináltam meg nemrég.
  • fery02
    Nem tudom, most nem vagyok a játék közelében, de úgy veszem észre, hogy minél inkább belemélyülünk, annál izgalmasabb versenyek, helyszínek várnak ránk. Pl ez a tornádós verseny ez olyan plusz dolgokkal (amik persze scripteltek, de baromi látványosak) tölti meg a verseny hangulatát, mintha akciófilmben lennénk. Direkt nem írom le ezeket, mert ezt saját kezűleg kell mindenkinek átélni, nem akarom lelőni a poénokat. :)
  • RYO21
    Hol van a tornádós verseny? mert én nem találom.Láttátok már az autópályát? az egyik végétől a másikig kb 150 km.
  • fery02
    Én meg tegnap úgy jártam, hogy egy szélviharos, forgószeles verseny után, az egyik fa úgy maradt viselkedésre, mintha még mindig forgatná a forgószél, mikor már rég nem volt sehol semmilyen tornádó sem. :)
  • EK1TEP
    Volt egy bugom!
    Elkezdtem forgatni a motort elengedtem minden billentyűt és a motor forgott magától!Egérrel nézegettem hogy forog :D
  • Máté94
    Valaki letudná tőlteni a FUEL Trainer a cheathappens.com-ról:D
  • kutyacsont
    felraktam a frapsot elmentem motorozni és lett pár jó kép csak lassú a netem szal egy kicsit késöbb jönnek :D :D
  • Fehercsoki
    Nem tökéletes,jó szar de a fuel tökéletesen megy vele,fuelnél sosem volt baj csak más játékoknál.
  • fery02
    Akkor lehet mégsem tökéletes?
  • Fehercsoki
    Ne szivass van benne vízi jármű is?Mikor lehet megszerezni?Mi a neve?Am nálam 9.6 driver fuel-re tökéletes,bár kék halálom van néha meg ilyenek de nem fuelnél.
  • fery02
    Mondasz valamit igen. :)
    Bár a különösen aszfaltra hegyezett kocsik gyorsabbak tudnak menni aszfalton, ellenben ugyanannyira csúszkálnak, szóval végülis igen, aszfaltra is inkább Offroad. :)

#778: Burstrider
  • fery02
    Több képet már nem szükséges raknom úgy látom. Ezek bámulatosak. :O
  • Hellsing47
    3. kép de rohadt jó lenne ha a "hegyek" nem lennének ott
  • 0Fritz0
    Navigare necesse est...

• buldozer99
    sziasztok!

nem indul a game továbbra sem, ezt írja ki: http://efrud.com/?v=dsaheh.jpg

mi lehet a gond
  • fekete0012
    remélem
  • fekete0012
    sajnos nekem nem volt jo hozzá majd a 9.7 az jo lesz
  • EK1TEP
    hi ati 9.6-os driver nagyon jó hozzá sosem bugozik
  • fekete0012
    hi ati 9.6-os drive nem nagyon jo hozzá álandóan bugozik
  • CamelX
    Ez szerintem a járművük tereptulajdonságaitól is függ. Karrier versenyekben is bedob néha olyanokat amikkel képtelen vagyok Experten nyerni. A maxolt Offroad tulajdonság, ami a kocsik/motorok felénél van, verhetetlen, még aszfalton is ugyanúgy megy, hiába minimális az meg. Ez viszont fordítva nem annyira jelentős, egy aszfaltos kocsi igaz hogy kicsit jobban tapad az úton, de terepen alig mozdul némelyik.
    Többi negatívumot már leírtam, nem hozom elő újra, attól függetlenül még mindig 2-3 órára le tud kötni délutánonként ha rámjön a száguldozhatnék :)
  • fery02
    Meg általában az első 4 versenyző mindig jóval a többieket hátrahagyva halad. :)
  • Belton
    Oké megprobalom koszi.
  • EK1TEP
    Adj meg neki valami USA címet mert magyarországon nincs Live!
  • Belton

[IMG][/IMG]
  • Belton

akkor talan most.
  • Belton
    Csáo mi lehet a gond ? A serialt el fogadta valos live gamer accal akarok be jelentkezni és azt irja az en korzetembol nem lehet be jelentkezni vagyis vmi ijesmit ra klikkelek a networkre es ki dobja ezt a képet , egyböl disconnectel.
    Valakinek volt mar ijen hasonlo ?

• Fehercsoki
    De am nagyon szemetek mert ha az ő kiválasztott útvonalukon mész simán lelöknek az útról...