1029
  • fery02
    A kliens a mi esetünkben nem maga a játék? Mert akkor torrent.
  • EK1TEP
    Na leírok pár dolgot:

Konfig:

¤ Asus M2N4-SLI
    ¤ AMD Athlon64 x2 4800+ @2500MHz
    ¤ 4x1GB DDR2 800MHz
    ¤ 200GB HDD
    ¤ ATi Radeon HD4850 512MB

¤ Windows 7 RC Build 7100 64Bit
    ¤ Catalyst Controll Cencter 9.6
    ¤ Mindenből legfrissebb meghajtó van fent!

Ezen a gépen fut 1440x900-ban normális FPS-el (nem mértem) nem akadozik, nem laggol! Próbáltam 4x és 8x AA mellett is, megjelenésileg nem sokat változik de mintha 4x-en gyorsabb lenne!
    Akik írogatják hogy jaj windows 7 miatt nem megy meg sz*r a 9.6 stb. azokat meg tudom nyugtatni hogy teljesen rendben fut a játék!Nincs semmi textúra hiba meg pálya hiányosság!
    Aki ilyet tapasztal hasonló hardverekkel, meghajtó programokkal azoknál valami nem stimmel!

Ezzel nem akartam senkit megsérteni csak próbálok segíteni!
  • Belton
    A cliens kellene hogy fel tudjam telepiteni :D
    Mert a hivatalos honlapjan nem lehet le szedni :/
  • EK1TEP
    hmm?
  • Belton
    Csáo maga a clienst honnan tudom le szedni ? mert serialt veszek hoza de a cliens kellene meg.
  • Lacee86
    Win7-tel ilyenek benne vannak a pakliban.
  • csoli31
    Megszereztem én is ezt a játékot, és valami eszméletlenül bejön. Alig bírom abbahagyni. A szabad kóborlás itt jobb mint a T.D.U-ban (igaz ott viszont a cruise-ok jók, mikor egyszerre akár 8-an kóborlunk).

• buldozer99
    sziasztok!

miért nem indul el a game?:S

win7-et használok...
  • fery02
    Akkor értem már, hogy miért nem javít nálam sokat. :)
  • arty
    az engine nem támogat "normális" Anti-Aliasingot
  • kutyacsont
    arra tudja valaki a válazt hogy hogy tudok gammát álítani ? mert éjszka nagyon sötét van a fényszóró meg szinte semmit nem ér....
  • balint1111
    Vagy gyenge a gépetek vagy nem tudok mást ha minden drivert cserélgettél.
    Én atis vok és nálam nincs gond. De miért recés minden mintha nem lenne szürő bekapcsolva? Pedig be van kapcsolva a beállításoknál.
  • Tockos
    Nekem is zugyanaz a problémám mint a 727-es hozzászólásban tehát a grafikaúgy néz ki nekem is a játék mint a képen tehát verserny kozben nem olvassa be a poligónokat csak mintha víz vagy semmiség lenne elottem.Már cseréltem driverokat is a grafot lehúztam low-ra de az se segített.Geforce kártyám van de az ati-soknál is ez a probléma.Erre ha volna meoldás nagyon orulnék mertígy rendesen ki se tudom próbálni a játékot.
  • kutyacsont
    Azóta rájöttem !
  • kutyacsont
    nekem pont most sikerült autópályán száguldotam drfiteltem az autó hátulja felment egy kis sziklára és át fordultam.. igaz nem a levegőbe hanem a földön...
  • fery02
    De nekem utólag már ne modolgassák a játékot. Fejlesztés közben kellett volna gondolkodni, nem utólag. Ha pedig mégis javítanak a fizikán (hogy legalább fel lehessen borulni), akkor másba is bele kellene túrni, mert pl pár jelenlegi versenyt nem igazán tudok elképzelni javított fizika mellett. :)
    Am valamilyen szinten gyerekjátéknak érzem ezt az egészet. Valószínűleg direkt van benne ilyen fizika is, mert pl manuálisan nem válthatunk benne sebességet, még azt se jelzi ki, milyen sebességben vagyunk. Emellett a kocsik törés szempontjából is max annyit tudnak, hogy itt-ott meghorpadnak, meg elferdül a lökhárító...ellenben a Dirt-el, meg a GRID-del. :P

#718: A TDU terepe nem kívánja meg, hogy "de jó lenne most egy ízeset borulni". :) Annál a játéknál szinte senki sem gondol borulásra, ellenben ennél a játéknál (am a TDU-ban fel lehet borulni, párszor összejött már).
  • Lacee86
    Nem az a lényeg, h hány éves a gép, hanem h milyen. Össze lehet hasonlítani, milyen lesz pl. egy Dual core+8600 GT meg egy Quad9000+GTX295 3 év múlva.
  • Máté94
    Mindegyik szinten meg kell csinálni:)
  • The Protector
    Több dolog lehet.LAssú a proci,kevés a ram.SZar a winfos.Töredezett a merevlemez.Vmi program sok memóriát használ és nem kap elég memóriát vagy lefoglalja a procit.
  • kutyacsont
    JA egyébként nekem is nyomott egy kékhalált de azóta semmi !
  • kutyacsont
    Ezt nem hiszem el ! 3 éves a gépem (egy informatikus haver szerelte fel) és maxon egy akadás nékül megy... ! és aki szídja ezt a játékot az vagy hülye vagy irigy :P :D És Wesker meg riccsa nélkül most még nem játszanék szal köszi mégegyszer ! am tényleg jó nagy a terep ! olyan gondom van hogy hogy tudok új kihívásokat találni ? mert amit már megtalálta azt mind végig vittem rookien (mármint nem a boxoló )
  • arty
    aki szidja őket, annak azok is rosszak általában :)
  • 16gaborm
    Ezek a képelmosódások,meg hogy nem tudja betölteni egymás után az útszakaszokat aztán csak átlátszó valamibe megyke kicsit várok és akkor tudja csak betölteni,ez miért lehet?

• Lacee86
    Milyen 5 rész?? Sztem az UG2, MW meg Carbon nem voltak rosszak. Utolsó 2 lett kissé gyengébb, de most attól még nem kell nekiesni. Végül is ne felejtsük el, h milyen névről beszélünk.
  • arty
    talán a legutolso 5 rész lehet az oka? :D
  • arty
    a flatout sem szimulátor, mégis világverő fizikát kapott ;)
  • Lacee86
    Azért már NFS-en is javítottak újabban vmennyit sztem. Nem rád vonatkozik, meg nem is ide tartozik, de sokan mint ha divatból kezdenék utálni a NFS-t; nem tudom, h miért.
  • CamelX
    1nsane fizika átültetve kész gyönyör lenne :) mondjuk a magyar srácok akkor tényleg igencsak elkötelezetten dolgoztak rajt, ma már túl marketing szagú minden
  • DJ Skyline
    szerintem teljesen jó a fizikája a játéknak. nem az a Need for Speedes sínautózás, 600-zal beveszünk minden kanyart, de nem is túlzottan szimulátoros. én rosszabbra számítottam, de ez a fizika ehhez a játékhoz teljesen patent, jobb ide nem kell szerintem.
  • Lacee86
    Hát Dirt-ben azért jóval komolyabb fizika van alapból is.
  • ChuckyHUN
    1. VAlószíű, hogy valaki bele fog buherálni a fizikába, és ettől jólesz nekünk. (Lásd DIRT, szimulátort csináltak belőle a fanok)

2. A krúzolűásokról meg annyit, hogy szerintem iszonyú hangulatos lenne csak úgy menni, motorozgatni mondjuk, esetleg hillcimbolni egyet, versenyezni, hogy ki tud többet 1kzni, valamikor csak kéne multizni egyet :D
  • SötétBarom
    Na menjél szépen és próbálj meg felborulni a TDU-ban is :)
  • Lacee86
    Ja értem mit mondasz. Ebben igazad van látod.
  • fery02
    Én LIVE-ra, mikor megpróbáltam online feljelentkezni, akkor kérte a CD kulcsot. Nos én ott megadtam neki a Gamestaros Gears of War-om kódját és tudok multizni is. Pár ranked matchet lenyomtam már.
  • Zeller01
    help! nem enged multizni, mert nem megfelelő a cd kulcs.
    hol tudom változtatni? mert telepítéskor nem kérte!
  • fery02
    Nem-e? Azzal egyetértek, hogy árkád, de akkor se csináljon olyat, hogy nem tudom felborítani a kocsit akármilyen körülmények között, mikor pl a 2000-es 1nsane-ben sokszor sík terepen is simán fel lehet borulni egy megfontolatlan kanyarmozdulat után.
    Főleg ne úgy, hogy ott van előttem a sok ezer négyzetméternyi terület, ami kidolgozása csak úgy kívánná az ilyen szintű őrjöngést. Erre rámegyek nagy sebességgel a kocsi felével egy bukkanóra, ami normál esetben pár tengely körül fordulást eredményezne a levegőben, itt meg megindul bár a kocsi a tengelye körül a levegőben, de közben hirtelen meg is áll a forgásban, még mielőtt esetleg oldalára fordulna a kocsi a levegőben és ugyanebben a helyzetben érkezek is talajt.
    Az 1nsane sem egy szimulátor, ha ugyanaz a fizika játszana itt is, egy szavam se lenne. Népszerűbb is lenne a játék.
  • Lacee86
    Sztem pont nem a fizika a lényeg ebben a játékba. Egyszerűen ez nem egy szimulátor.
  • fery02
    Viszont én mikor játszok ezzel Free ride-ba, akkor olykor nosztalgikus élményeim vannak. Visszarepülök időben, mikor még kiskoromban kirándulgattunk a családdal. :)... Csak itt nagy monszta dögökkel róhatjuk a terepet zúzós zenére.
    Egyszerűen annyira zseniálisan van lemodellezve az egész környezet, hogy mintha ott lennénk tényleg. Főleg a napszakváltozások nagyon hangulatosak, mikor megy le a nap, beborul az egész táj sárgába, meg még sorolhatnám, varázslatos. Csak kár, hogy a lényeg, a fizika több, mint 10 évvel el van maradva. :/
    Ezért sem hiszem, hogy pl népszerűbb lesz krúzolás szempontjából a játék a TDU-nál, pedig hatalmas lehetőségek lennének benne.
    Élsimítással meg még szórakozok, még csak 2x-esen néztem, majd felrakom magasabbra is, bár nekem elég a 2x-es is.
  • TaRka0107
    Hát nem egészen olyan vagyok! 2 játék van meg eredetiben: Call of Duty 2, Gears of War(gamestaros)! Régen többet játszottam de már annyira nem köt le! Persze a jó játékokkal elvagyok meg ami bejön! Call of Duty-zni szoktam néha néha! Régen azzal is sokat játszottam! Például, a Wanted-et végigvittem mert az tetszett! Most meg Street Fighterezek meg Fuel!:D Csak túlzásba nem viszem!
  • SötétBarom
    Sztem a GRID aprócska, viszonylag apró pályáit kár összehasonlítani ezzel..