Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De most megvettem a flatout UC-t és nem kéri a kódot, ÉRDEKES!
Lebukni meg hogyan? Ha LIVE-od van akkor külföldi vagy és nem mutat sehova se, akkor már 2xeres bukás van ha bukás van, ez meg így már sztem lehetetlen!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nagyjából ebben a sorrendben.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Már csak az érdekelne, hogy valahol vissza lehet-e vonni ezt a CD kulcsot, ha netán megvennénk eredetibe, akkor az ahhoz adott CD kulcsot írjuk inkább be. Csak mert lehet, ha lebukunk, akkor szívás van. 😊
Akkor tehát azt mondod, ha megadom a FUEL-ben a Gears of War-om LIVE kódját, akkor felenged majd a LIVE online a FUEL-ben? Lehet értetlenkedõsnek hangzik, de nem akarom elhinni 😄
Estére lent is lesz valszeg
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FUEL és GTA IV egyaránt egyszerre tudjuk nyomni, és 1KÓDDAL 2-en játszunk.
Feri: azok az achievementek amik pontokként kérdeztem a GTA IV-ben? Mert nekem már az elsõ versenyen adott kettõt!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Csak mert nekem semmi sem, ami lehet azért is van, mert a nem eredeti CD kulcs miatt Offline tudok csak játszani. Viszont egyelõre még a másolt Flatout UC-ben is Offline vagyok csak, de annak ellenére ott unlockolódnak.
Am elég érdekes a játék. Azt gondoltam, hogy ebben sem fogok átélni 1nsane szintû fizikát, de amit átéltem, az leginkább a Just Cause-ra emlékeztet. Ahogy maga játék is picit. Ott is hatalmas, részletes területet kapunk (bár a környezet eléggé eltérõ), szép grafikával, amit ugyanúgy meg lehet unni, mint itt. 😊
Igazi árkád játék ez a javából, de a kellemesebbik fajtából. Még azt is lehet megveszem a LIVE miatt.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
A LIVE-mal van vmi gond: Azt írj aki hogy nemjó rágióból használom, pedig amikor regeltem Egyesült Királyságot adtam meg, végülis abba nem kötöt bele csak abba hogy jelenleg nem támogatott régióban használom, de akkor hol lehetne átváltanom a régiót????
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az lenne a kerdesem hogy menet kozben bead nyilakat a mapra kulonfele szinueket! nah most azok mik akarnak lenni? erdemes elmenni oda? csak mert elindultam az egyik fele de nagyon lassan haladok hiaba huzatom annak a franya motornak :S (rohadz nagy teruletete lehet bejarni). szal pls valaki irja le hoyg azok a nyilak mik mert ha semmi erdekes akkor feleslegesen nem megyek el oda. (illetve a helikopter leszallo az jo valamire?). amugy nem rosz a game, de neha idegesito dolgok vannak mint pl amikor csak csuszik a motor vagy a kocsi es kanyarodni nem akar, az ellenfelek meg lazan veszik a kanyarokat kisodrodas nelkul.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ha valaki tud segíteni azt megköszönném <#dumcsi>#dumcsi>
Sikerült<#wink>#wink>