67
Végre egy igazi wing commander utód?
  • Ironman2
    Lesz ebből valami?
  • darkling
    Rövid új videó
  • Jockey
    http://www.youtube.com/watch?v=zG6lxk8edrM
    par honapos, de azert latszik kb hogy fog kinezni
  • Thanatos
    ja jó csak valamiért úgy jött le nekem mintha azt modnanád hogy nincs nem isntanceolt űrhajós mmo :) sorry

hát black prophecy-t én régen váltma de amióta kiderültek a részletek 8pl az instanceoltság ahogy mondod) azóta nvm az egész....

igen az hogy ez tényleg szimulátor lesz (márha az lesz), csábító, meglátjuk mi lesz a vége :)
  • Jockey
    EVE-re senki nem is mondta instace-lt.
    Itt gondolok a Black prophecyre pl, ahol valszeg ha pvpzni akarsz bedob egy zonaba, aminek eros korlaltai lesznek es azon belul ropkodhetsz, vagy WHO-ba az sc-k azok is instance-tak, az rvr fiedekre ez mar nem foghato ra..
    elvileg ez nem eve, nem lesz olyan reszletessegu a craft skill egyeb rendszer, annyiban viszont kozos kellene legyen, hogy a fight-k hasonloak lehetnek kiveve hogy itt benne ulsz a jarmuben es jomaga iranyitod, nem csak klikk valahova aztan megy magatol..
    de majd latjuk, remelem lesz penz a befejezesre
  • Thanatos
    definiáld az instance-lt fogalmát, mert szerintem eve se instanceolt :) még ha első ránézésre úgy is tűnik :)
  • Jockey
    csak sose fog megjelenni..
    pedig ez a nem instance-lt ur ez nagyon vonzana..:(((
  • Jockey
    "JGE does not have any real competition. JGE is the only mmo with it's combination of non instanced game play and its' a sci-fi space shooter mmo with no dice rolls, if your gun does 3 points of damage 3 points of damage is taken of the vitctum, and 3 faction rvrvr plus pve stuff akin to raids/missions. It is designed mainly as pvp rvrvr game with big battles of around 700+ players in the same sector and the control scheme is unique.

Soft grouping for missions and missions play out as a movie where as you finish the mission there is no need to turn it in at the station. You simply get an update as to the progression of the story and new objective.

Looting in JGE is by far the best mechanic in JGE. Every person gets there own loot bag and that ensures that everyone gets rewarded for there efforts in raids; and it's about time I don't have to grind for cash just to afford raiding for goodness sake!

Xp is given out to everyone that helps and is rewarded according to their participation. No more power lvling or lazy people getting rewarded or mission target thefts as it were.

It's my kind of game. There is no other game claiming the same things. So basically it has no competition imo."
  • Ironman2
    Mikorra jön ki a játék? És dobozos lesz,vagy ingyenes?
  • Doom 4
    ok
  • Jockey
    tudnod kene, emialbe leirjak mit holl kell regisztralni
  • Doom 4
    Még régen én is regiztem, meg azóta egy másik mail címel is mert a régi tnem angyon ahsználom van benne 1600 olvasatlan levél xD De ha kapnék egy kulcsot azt emailbin küldik és onna tudni fogom mit kell csinálni? mert az oldalon nem naon látok leírást hozzá
  • lammaer
    Melyik év karácsonya? :)
  • Jockey
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/297/feature/4326/Jumpgate-Evolution-E3-2010-HandsOn-Impressions.html

nyami nyami, vegre kis infomorzsa..:-)
  • Pepsi Twist
    vagy karácsonyra nagy durranást akarnak :)
  • XenHai
    Be fagyasztották a projectet ?Nagyon nagy hallgatás van ...
  • Vass Gábor
    Itt egy friss hír.
  • XenHai
    Jumpgate Evolution - már negyedmillióan vagyunk, akik bétára jelentkeztek
  • Jockey
    aucs
  • Me0w
    Most egy hete irtak, hogy a heti 2 tesztnap helyett kethetente lesz 1, az is csak 3 oras. Ebbol le lehet vonni a kovetkezteteseket :( En mar be sem lepek a betaba, annyira elkurtak az egeszet.
  • XenHai
    Akkor jó azt hittem ,hogy már open megy.
  • Jockey
    passz, jelentkezel és vagy behívnak vagy nem:-)
    elvileg még csak zárt béta van, szal nem maradtál le semmiről
  • XenHai
    Nagyon nagy a csend,ennyire nincsen info a gameről?Láttam ki írva az oldalra ,hogy van beta az hogyan mükszik?
  • lammaer
    Hat, bizonyos szinten osztom Miau :) velemenyet, semmi sincs ingyen, a szerverek, fejlesztok, support penzbe kerul, igy nagyobb az eselye egy havidijas jateknal hogy jobb minoseget kapunk, es az is jobb, hogy az emberek kicsit komolyabban veszik a jatekot ha mar fizetnek erte, nem jon boldog boldogtalan baromkodni.
  • Jockey
    nemsok hír van erről mostanság..
    pedig nagyon ígéretes..
  • fallenhun
    Ha megnézed máig az egyik legnépszerűbb game a GW, és igencsak nem szar.
  • Me0w
    Az egyszer fizetos jatekok szarok, minthogy minosegi szolgaltatast, gyors GM-eket, content updatet nem lehet igy varni. Legyen csak 14.99$ mint a tobbi normalis cim, legalabb az aljanep nem jatszik.
  • Jockey
    mi van ezzel a szarral?:)
    remélem ez sem egy füstbe ment terv lesz..:-)
    2009 q2 van irva megjelenésre, de bétáról sincs sok infó még
  • Pepsi Twist
    kezdődhetne már ez mert kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle :)
  • Sanko
    ez mikor akar elindulni hivatalosan?

betából megint kizárnak minden nem usa belit...
  • Doomista
    sehonnan
  • hematit1976
    szasztok
    jelentkeztem a beta-ra én is. nem todjátok a klienst honnan lehet letölteni hozzá ?
  • Torzonborz
    van topikja nézd meg :P pedroshi csinálja a Magyar oldalt hozzá.
  • BEAST #34
    regebben volt mar szo valami hasonlo jatekrol, infinity vagymi, nem tudom azzal mi lett
  • tomonor
    Hogyhogy még Vitéz nincs itt? :D Amugy én azt remélem, hogy egyszer fizetős lesz, vagyis nem havidíjas...
  • DummyBoy
    Hmmm ... érdekes ... Én is szerettem az Elite-et, de azóta kevés hasonlót láttam ... Kiváncsian várom, de azért félek is kicsit :)

Hátha bejön :)
  • Pepsi Twist
    én nem képzeltem sokat ettől a játéktól :)
  • EnZsolt
    Miért van olyan érzésem, hogy ez nem fog sikerülni? :D

Inkább mond azt, hogy ha lesz trial megnézem, ha tetszik megveszem. Soha nem mondanék ilyet, hogyha olyan, amilyet képzelek megveszem. Ilyen esetben nem lenne 1 eredeti játékom sem :)
  • Pepsi Twist
    ha télleg olyan lesz mint aminek képzelem akkor megveszem
  • Jockey
    igen nekem is van egy olyan érzésem..:)
    nemtom, de kezdek rápörögni, majd minnyá lehűtöm magam egy fagyival..:)