Jumpgate Evolution-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
par honapos, de azert latszik kb hogy fog kinezni
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
hát black prophecy-t én régen váltma de amióta kiderültek a részletek 8pl az instanceoltság ahogy mondod) azóta nvm az egész....
igen az hogy ez tényleg szimulátor lesz (márha az lesz), csábító, meglátjuk mi lesz a vége 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Itt gondolok a Black prophecyre pl, ahol valszeg ha pvpzni akarsz bedob egy zonaba, aminek eros korlaltai lesznek es azon belul ropkodhetsz, vagy WHO-ba az sc-k azok is instance-tak, az rvr fiedekre ez mar nem foghato ra..
elvileg ez nem eve, nem lesz olyan reszletessegu a craft skill egyeb rendszer, annyiban viszont kozos kellene legyen, hogy a fight-k hasonloak lehetnek kiveve hogy itt benne ulsz a jarmuben es jomaga iranyitod, nem csak klikk valahova aztan megy magatol..
de majd latjuk, remelem lesz penz a befejezesre
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pedig ez a nem instance-lt ur ez nagyon vonzana..😞((
Soft grouping for missions and missions play out as a movie where as you finish the mission there is no need to turn it in at the station. You simply get an update as to the progression of the story and new objective.
Looting in JGE is by far the best mechanic in JGE. Every person gets there own loot bag and that ensures that everyone gets rewarded for there efforts in raids; and it's about time I don't have to grind for cash just to afford raiding for goodness sake!
Xp is given out to everyone that helps and is rewarded according to their participation. No more power lvling or lazy people getting rewarded or mission target thefts as it were.
It's my kind of game. There is no other game claiming the same things. So basically it has no competition imo."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
nyami nyami, vegre kis infomorzsa..:-)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Together we'll fly someday...
elvileg még csak zárt béta van, szal nem maradtál le semmirõl
pedig nagyon ígéretes..
Together we'll fly someday...
remélem ez sem egy füstbe ment terv lesz..:-)
2009 q2 van irva megjelenésre, de bétáról sincs sok infó még
betából megint kizárnak minden nem usa belit...
a mohának mindig a déli oldala fás
jelentkeztem a beta-ra én is. nem todjátok a klienst honnan lehet letölteni hozzá ?
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Hátha bejön 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Inkább mond azt, hogy ha lesz trial megnézem, ha tetszik megveszem. Soha nem mondanék ilyet, hogyha olyan, amilyet képzelek megveszem. Ilyen esetben nem lenne 1 eredeti játékom sem 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
nemtom, de kezdek rápörögni, majd minnyá lehûtöm magam egy fagyival..😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Action Combat Gameplay
AI driven living universe
Massive numbers of ships, weapons, engines, shields, etc. to acquire.
MMO style Leveling and Advancement
Multiple methods of advancement
Generated Mission System
Mining
Trading
Production (Crafting)
Medals and Titles
Huge area of space to explore
PvP and PvE
Jumpgate Evolution is a new MMO and more than just a sequel to the first Jumpgate Game.
MMO-n kívül nem nagyon köt már le semmi, most jön WHO, amíg ez meg nem jelenik addig elleszek vele:-)
(elõször mikor megláttam hogy "MMO" azt hittem valami fos wow utánzat de nem)
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
bár elég nagynak ígérik az univerzumot, szal nem bizti, könnyen meg lehet majd találni valakit, ha lelécel
elvileg ilyen jumpgate-en keresztûl lehet megtenni gyorsna nagy távolságokat, de ezek ugyebár fix helyen vannak az unvierzumba, szal tuti sokat kell repkedni nyílt terepen is, ahol npc-k kalózok tömege várható..