67
Végre egy igazi wing commander utód?
  • Torzonborz
    szóval PotBS scifi köntösben s talán jobban megcsinálva ;)
  • Jockey
    Pár jellemző a játékról röviden mire várhatunk:

Action Combat Gameplay
    AI driven living universe
    Massive numbers of ships, weapons, engines, shields, etc. to acquire.
    MMO style Leveling and Advancement
    Multiple methods of advancement
    Generated Mission System
    Mining
    Trading
    Production (Crafting)
    Medals and Titles
    Huge area of space to explore
    PvP and PvE
    Jumpgate Evolution is a new MMO and more than just a sequel to the first Jumpgate Game.
  • Jockey
    köszi a tippet, lehet kerítek rá sort valamikor, de nem fogm eröltetni nagyon sztem
    MMO-n kívül nem nagyon köt már le semmi, most jön WHO, amíg ez meg nem jelenik addig elleszek vele:-)
  • Jockey
    no ha utánanéztek, ennek a neve MMOFPS..szal szimulátor lesz:-)
  • Pepsi Twist
    az más... az kaka :D olyasmi kéne mint a GTA csak normális online részével... meg kicsit kidolgozottabb dolgokkal
  • Pepsi Twist
    jah... gondolom lehet venni saját hajót meg ilyenk... ha már olyan lesz mint a wow csak a karakterek helyet hajók vannak és a föld helyett űr már jó lesz...

(először mikor megláttam hogy "MMO" azt hittem valami fos wow utánzat de nem)
  • EnZsolt
    Second Life? amiben, éled az életedet, csak virtuálisan? :) Jónak ígérkezik ez a játék (utálom a gamma kifejezést :D), reméljük lesz is belőle valami. Már a SW: Galaxies-ban is szerettem, hogy a haverral együtt csináltunk egy űrhajós küldetést, és úgy lőttük szét őket, vagy csak simán együtt dokkoltunk be egy állomásra :)
  • MarkBlade
    Nézd meg az x3-at.. az is jó bár nem multi.
  • Jockey
    hehe jah
    bár elég nagynak ígérik az univerzumot, szal nem bizti, könnyen meg lehet majd találni valakit, ha lelécel
    elvileg ilyen jumpgate-en keresztűl lehet megtenni gyorsna nagy távolságokat, de ezek ugyebár fix helyen vannak az unvierzumba, szal tuti sokat kell repkedni nyílt terepen is, ahol npc-k kalózok tömege várható..
  • Pepsi Twist
    amúgy jelenkeztem bétára
  • Pepsi Twist
    jaja vagy éppen 2en megyünk és 1 köcsög kirabolja a haverunkat és akkor puff leöljük :)
  • Jockey
    hehe jah
    pl látom magam előtt, hogy mondjum megyünk 3an egy csapatba és egy szegény kereskedőre 3szög alakba szépen rárepülünk..
    remélem lesz ilyen cargó rablás is benne meg minden, hogy ha már valakit bezúztunk, akkor a rakományért cserébe mondjuk életben maradhat, az is feelinges lenne:-)
  • Pepsi Twist
    ebben az lesz a fasza hogy mondom havernak hogy "hé gyeremá löjjük má szét ott azt a románpaladintrollt" és akkor repülünk egymás mellet aztán elkezdjük abálni :D régóta vágyom már 1 ilyen játékra :)

(mondjuk ilyen real life simulátor is jó lenne onlineal... pl bandába verődünk és megverünk 1-2 embert vagy bankot rabolunk vagy éppenséggel csak simán éljük az "ottani" életünket és eszünk iszunk beszélgetünk kocsikázunk bla bla bla...)
  • Jockey
    wing commander óta (of corse elite volt az első és meghatározó ürcsifim..)csak a freelancer közelített a régi élményekhez, én ebben látok most megmentőt..:-)
  • Jockey
    eve nem mérvadó ebből aszemszögből mai napig egy szerver van és mindeki által köztudott, hogy ez a legrosszabb része az eve-k. Ha itt egyes rendszerek/alrendszerek alá raknak normális vasat nem lesz gond sztem, vagy instance-zzák nemtom, de eve-l kiindulva sztem van annyi gógyijuk nem basszák el ezzel a gammát.
    Amúgy van enneka játéknak egy ma is élő elődje a sima jumpgate vagy milyen néven fut, szal kell lenni tapasztalatuknak...
  • Torzonborz
    jó lehet ha nem lesz lag :D ami ahogy hallom pl eve-nél elég jellemző. de ugye majd kiderül.
  • Pepsi Twist
    hmm +fav!

wing commanderrel mennyit toltam
  • Jockey
    privater/elite ezekre a játékokra hajaz a gamma. Gyakorlatilag én azt mondom egy túrbózott elite, ahol kereskedhetsz hajót építhetsz, de eve online-l ellentétben it nem pont clikk a mozgás, hanem te irányítod joy-l merre haladsz, te állítod milyen fegyverrel lősz, ha sima pulsarral akkor pl fontos, hogy a célkeresztedben legyen az enemy, vagy mikor használsz utánégetőt..
    sztem feelinges lehet majd:-)
  • Jockey
    így van, szimulátor jellegű..
    Azaz bent üllsz a gépbe és joy-l pörögsz forogsz és harcolsz+e mellé 3 játszható faj, így gyakorlatilag a 3 faj csatározásai mozgatják az univerzumot. telerakva űrállomásokkal amik ha jól vettem ki szintén elfoglaéhatóak. Mondom, kb Freelancer-re kell gondolni (ha szereed az ilyen jellegű játékokat biztos találkoztál vele), csapatos harcokkal stb, ahol az ügyességed nagyban befolyásolja majd a sikerességed...:-)
  • Doomista
    énis jelentkeztem a bétára,mostmár a sorsunk isten kezében van ! vagy a kiadok kezébe.
  • Torzonborz
    ha privateer szerű mmo lenne akkor annak örülnék. imádtam annó azt a játékot.
  • Montanosz
    arra gondolsz hogy szimulátor?
    "hajóba beűlős joystick need "
    mert ezt nem értem
  • Jockey
    hát kiváncsi leszek rá mindenesetre..
    volt valamim teaser is anapokba, ha valami komoly űrvadász jellegű figh-k lesznek +a nem pvp rész is emészthetőnek tűnik én tuti ki fogom próbálni. pl nála m freelancer is etalon volt...:-)
  • Torzonborz
    annó én is jelentkeztem bétára . majd meglássuk milyen lesz.
  • Jockey
    nem igazán értelek..:-p
  • joe14
    :(
  • Jockey
    Sziasztok!

Feliratkoztam a bétára, ahogy olvasgattam, itt főképp a pvp lesz alényeg, és a játék maga a wing commander alapján hajóba beűlős joystick need mmo, szal nemkeverni eve online-l, itt repkedni kell..:)