212
Melyek azok a játékok amelyeket szivesen látnál a mostani korszerü grafikával,de a régi pályákkal és történettel.
  • fery02
    Amúgy na, fasza a Doom is, csak a felújított fegyverek teljesen elütnek a játék hangulatától. Én például azt a shotgunt, meg azt a minigunt jobban el tudnám képzelni egy Serious Sam-be például.
    A Resi 4-ről meg mostanában annyi mindent látok/hallok, hogy mindjárt letöltöm és kipróbálom, még annak ellenére is, hogy nem fps (semmi előző resivel se játszottam am). :(
    A felső kép csak annyival rosszabb szvsz, hogy túl világos (picit sötétebb, és fasza) az alsó meg túl sivár, bár játék közbe nekem fel se tűnne az a grafika se, hogy mennyivel szebb tudna lenni. Az úgy olyan Silent hill-es számomra, az a sivár, sötét képi világ, ami amúgy félelmetes is tud ám lenni. Szóval én úgy vagyok vele, hogy bár a felső kép szebb, én simán beérem az alsó változattal HORROR JÁTÉK esetén. Minden másik esetben inkább a felső kép képi világa. :)

Ez az oldal meg jól sejtem, hogy az a régi oldal volna, ahonnan rendesen össze voltak gyűjtve a cuccok az említett játékokhoz, csak később megszűntek, és most csak a Resi 4-el foglalkozik? (legalábbis másról nem találtam dolgokat, bár nem is mélyültem bele nagyon)
  • Istencsászár
    Ez nem retro hanem grafikai ápdét vagyis valami atomvillanás effekt meg élesebb texturák... egyátalán nem szép mert köze sincs ez eredeti látványvilágához ( amugy Resi 4 gémkjúbon volt rulez anno :), koppant az állam amikor megláttam ).
  • Maxtreme
    Jó hát a doom alá kvék 2 moci került, úgy tessék nézni :-)

Másrészről bírom az ilyen kommenteket hogy mennyivel szebb a régi, meg hogy ez már így nem adja vissza azt a hangulatot...
    Elmondaná az illető hogy miért nem? Ott van pl a resi4, aminek alapból 1 kalap szar a látványvilága.

Miért is rosszabb ez?

Mint az alap?

• mama2
    Max Payne 1,2 felújítottan. Nyami....
    De elvileg lesz Max Payne 3!
  • fery02
    Írta is, hogy innen-onnan szedte össze szinte darabonként a textúrákat. Ez esetben ne is várjál mást, bár szerintem nagyon is faszák...kivéve a Doom.
  • fery02
    magyaritasok.hu-n letöltheted egészbe teljesen magyarítva.
  • Ry0K3N
    Ha a hangulatot meg tudják ugyanolyanra csinálni akkor nem lehet belőle gond, és van egypár történet ami örök. (FF7)
  • Istencsászár
    remékeknek nemsok értelme van, hiszen nembiztos hogy hoznák azt a hangulatot amit anno adtak, nomeg ugyan az a történet? unalmas... remék helyett uj rész, új történettel:)
  • reaper4
    innen hogyan tudok letölteni? regisztrálás kell hozzá? van itt pár volt kedvenc
  • [Jakuza]
    http://www.retroremakes.com/forum2/showcase/grid.php?pr=c
  • _Atti_
    ezek szerintem annyira gagyik, szerintem csak rosszabban néznek igy ki mint eredetiben ott legalább olyan egységes összkép van ezek meg mint valam rossz béták.
  • PrisonMan
    Azt a 3 GTA-t én is szívesen megnézném olyan graffal
    Meg egy felujított Mantunt is de kemény lenne
  • SLICK
    Aliens vs. Predator 1-2
    Project IGI 1
    NFS 3 Hot Pursuit, NFS 5 Porsche Unleashed
    Heroes of Might and Magic 3
    Age of Empires 2
    Oni
    Diablo 2
    Fallout Tactics

Hirtelen ennyi
  • DJ Skyline
    NFS 1-5 nálam is
    Top Gun: Fire at will
    GTA 3-VC-SA. megnézmém egy GTA IV grafikával, endzsinnel' őket :)

van még pár de most ezek jutottak eszembe
  • Muki100
    google
  • DJ RX7
    Duke Nukem-et honnan tudnám letölteni?
  • tommyg
    max payne 1
  • szonik2
  • SZilaJMaGGoT
    Matchbox-ot... XD
  • kulabácsi
    semmit :D
  • Dynamic
    Igen, igen!Sikerült megnyitni az egymilliomodik nosztalgia topikot, amely-akárcsak a többi-hiába próbálja más kontextusban boncolgatni a témát, a lényege úgy is az mint a többi 999.999 topiknak: mi a kedvenc régi játékod?
  • blackgamer
    én a Test Drive 3 (The passion) felújításának örülnék

itt volt a témáról szó egyébként
  • SZilaJMaGGoT
    Max Payne valóban kurva jó... ^^
  • SZilaJMaGGoT
    Hátt igen... Nemtom mennyire moddolható ez az új, talán sok munka és időbefektetéssel ellehetne készíteni hozzá ami esetleg felidézné a régi részek világát, racoon city-t és az umbrella corporation-t...:D
  • SZilaJMaGGoT
    Én starcraft-oznék, azt láttam is valakik elkezdtek csinálni valami starcraft modot warcraft 3 alá, szal az tök jólenne... :D
  • Maxtreme
    értem én mit mondasz, csak megjegyeztem e tényt :)

Sajna a korábbi verziókat elég nehéz lenne így feltuningolni, a "gané" motor miatt
  • SZilaJMaGGoT
    Jó most, nem azért mondtam, hanem hogy szívesebben látnék egy korszerűsített epizódot a régi részei közül, mert nekem a 4ik rész világa annyira nemjönbe...
  • SZilaJMaGGoT
    Egyáltalán nemgagyik a játékaik, és egyáltalán nemnevezhető NFS utánzatnak, ha nemcsak az autók renderképeit nézegeted hanem odafigyelsz a részletekre is, akkor simán levágható... Ha 1nsane 2-t akarsz, és invictust, akkor meg egyértelműen CRC2005..
  • Maxtreme
    Tény hogy nem régi, de ha az alap verzió grafikai világát nézzük, akkor a 2000-es szintet is nehezen éri el xD
  • SZilaJMaGGoT
    RE 4 nem olyan régi játék, ez inkább csak high res fanoknak ajánlandó "felújítás", én szívesebben látnék egy régebbi epizódot felújítva... :D
  • Maxtreme
    Hát van amit könnyen össze lehet dobni, de van amelyik csak akkor ajánlott ha sok a szabadideje az embernek (no én erre használtam ki a melóhelyet xD A resi4 nagy részét ott raktam össze :D)
  • Depridol
    azt most mit tolsz?
  • kulabácsi
    atya ég mennyit toltam ezzel régen :D
  • BBird
    A játéktársadalom nevében Köszönjük az infót! :-)
    Summa Summarum - Csak igazán nagy fanatikusoknak és moddereknek ajánlott a gfxtunning. :-)
  • xxxpaulxxx
    Az a Duke nukem újítás nekem is meg volt... nagyon jó dolog az fix:) De a többi gamma is nagyon jól meg lett csinálva:)
  • kemszi2
    stronghol crusader,breakneck nice2,Lotus3 és méeg nagyon sok mással persze
  • Maxtreme
    Csak érdekességképp, ha már szóba került a wolf

Van ilyenem is

Mondjuk ez a széptől nagyon messze van, dehát na.. ilyen is létezik
  • Maxtreme
    Örülök hogy nem okoztam csalódást xD

Az oldal még megvan, de már nem üzemel.
    Nem frissítem, és a forum adatbázis is teljesen megdöglött. Anno akkor álltam le a dologgal mikor a tárhelyet amin tartottam a cuccokat, visszakérték (mellesleg ingyé kaptam szal 1 qrva szavam sem lehet :D)

Letöltési linkek huhh :) Azoknak az oldalaknak ahonnan ezek származnak, kb 95%-a már rég megszűnt.

De 1-2nek elmondom a nevét, hátha a google jó barát :)
    - A quake1 módosításért a Tenebrae engine felelős, plusz egy majd 4gb-s textúrapack (na ezt nem tudom honnan lehet beszerezni. Mikor anno letöltöttem, már másnap törölték is a tárhelyről)
    - A quake2-t a @Berserker motorral alakítottam át, plusz a netről szinte darabonként összekapart textúrákkal.
    Doom2/Doom1: jDoom motor + szintén több gigányi textúra pack, amit megint csak passzolom hogy honnan.
    - Duke nukem 3D: eduke3D motor + High resolution pack + hozzáraktam a Doom3 bloom modot.
    - Resident evil 4: Na ez a legkomplexebb. Csaknem 100 féle mod és textúra módosítás van rajt, amit nagyrészt a játékba integráltam. (szétkaptam az eredeti fileokat, és lecseréltem az újakkal, aztán újra összerak) Az ehhez való cuccokat 99%-ban innen szereztem.
  • Bala10
    street rod 2!

legjobb:)ezt szívesen látnám, nem is kéne jobb grafika. :D

• BBird
    Már vártam jöttöd. :-)
    De mintha hiányozna valami a kommentedből... egy halomnyi link. Ha valaki véletlen fel akarná rakni ezeket a módosító progikat, mit/hol/merre/mennyiért? :-)
    Megvan még a saját oldalad, ahol ezekkel foglalkoztál?