Játékok felújitása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Sajna a korábbi verziókat elég nehéz lenne így feltuningolni, a "gané" motor miatt
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Summa Summarum - Csak igazán nagy fanatikusoknak és moddereknek ajánlott a gfxtunning. :-)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Van ilyenem is
Mondjuk ez a széptõl nagyon messze van, dehát na.. ilyen is létezik <#idiota>#idiota>
Az oldal még megvan, de már nem üzemel.
Nem frissítem, és a forum adatbázis is teljesen megdöglött. Anno akkor álltam le a dologgal mikor a tárhelyet amin tartottam a cuccokat, visszakérték (mellesleg ingyé kaptam szal 1 qrva szavam sem lehet 😄)
Letöltési linkek huhh 😊 Azoknak az oldalaknak ahonnan ezek származnak, kb 95%-a már rég megszûnt.
De 1-2nek elmondom a nevét, hátha a google jó barát 😊
- A quake1 módosításért a Tenebrae engine felelõs, plusz egy majd 4gb-s textúrapack (na ezt nem tudom honnan lehet beszerezni. Mikor anno letöltöttem, már másnap törölték is a tárhelyrõl)
- A quake2-t a @Berserker motorral alakítottam át, plusz a netrõl szinte darabonként összekapart textúrákkal.
Doom2/Doom1: jDoom motor + szintén több gigányi textúra pack, amit megint csak passzolom hogy honnan.
- Duke nukem 3D: eduke3D motor + High resolution pack + hozzáraktam a Doom3 bloom modot.
- Resident evil 4: Na ez a legkomplexebb. Csaknem 100 féle mod és textúra módosítás van rajt, amit nagyrészt a játékba integráltam. (szétkaptam az eredeti fileokat, és lecseréltem az újakkal, aztán újra összerak) Az ehhez való cuccokat 99%-ban innen szereztem.
legjobb😊ezt szívesen látnám, nem is kéne jobb grafika. 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
De mintha hiányozna valami a kommentedbõl... egy halomnyi link. Ha valaki véletlen fel akarná rakni ezeket a módosító progikat, mit/hol/merre/mennyiért? :-)
Megvan még a saját oldalad, ahol ezekkel foglalkoztál?
Quake 1
Quake 2
Doom2
Duke Nukem 3D
Resident Evil 4
Ezek elég modernek az eredetihez képest ?<#idiota>#idiota>
Aki esetleg nem ismerné ezeket a gameket, annak itt van pár kép linkszerûen az eredeti állapotról:
Quake1
Quake2
Doom2
Duke Nukem 3D
Resident Evil 4
Voxelstein 3d
az Elitnek meg egy csomó játéknak van felújított váltpzata, a többség ráadásul free
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
:3
Amúgy Donkey kong country 1-2-3 (snes) is játszanám egy jobb graffal (persze maradna 2dben😄)
Illetve nem ártana már egy új rayman... ami nem raving rabbids...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Carmageddon
Severance: Blade of Darkness
Street Rod
Push Over
Warcraft 2 <#gonosz1>#gonosz1>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
elite 2 - frontier
azóta sem készült ilyesfajta összetettségû játék, talán az EVE online, de az mmorpg.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
hamisitgat is,de hagyjuk....nem ér annyit.
ON!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
jó kis kastélyos börtönös mint az elsõ rész 😄
a returt to castle az nem olyan
:3
REAL MADRID