Játékok felújitása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Igen, igen!Sikerült megnyitni az egymilliomodik nosztalgia topikot, amely-akárcsak a többi-hiába próbálja más kontextusban boncolgatni a témát, a lényege úgy is az mint a többi 999.999 topiknak: mi a kedvenc régi játékod?
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
én a Test Drive 3 (The passion) felújításának örülnék

itt volt a témáról szó egyébként

SZilaJMaGGoT
Max Payne valóban kurva jó... ^^

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Hátt igen... Nemtom mennyire moddolható ez az új, talán sok munka és idõbefektetéssel ellehetne készíteni hozzá ami esetleg felidézné a régi részek világát, racoon city-t és az umbrella corporation-t...😄

SZilaJMaGGoT
Én starcraft-oznék, azt láttam is valakik elkezdtek csinálni valami starcraft modot warcraft 3 alá, szal az tök jólenne... 😄

Maxtreme
értem én mit mondasz, csak megjegyeztem e tényt 😊

Sajna a korábbi verziókat elég nehéz lenne így feltuningolni, a "gané" motor miatt

SZilaJMaGGoT
Jó most, nem azért mondtam, hanem hogy szívesebben látnék egy korszerûsített epizódot a régi részei közül, mert nekem a 4ik rész világa annyira nemjönbe...

SZilaJMaGGoT
Egyáltalán nemgagyik a játékaik, és egyáltalán nemnevezhetõ NFS utánzatnak, ha nemcsak az autók renderképeit nézegeted hanem odafigyelsz a részletekre is, akkor simán levágható... Ha 1nsane 2-t akarsz, és invictust, akkor meg egyértelmûen CRC2005..

Maxtreme
Tény hogy nem régi, de ha az alap verzió grafikai világát nézzük, akkor a 2000-es szintet is nehezen éri el xD

SZilaJMaGGoT
RE 4 nem olyan régi játék, ez inkább csak high res fanoknak ajánlandó "felújítás", én szívesebben látnék egy régebbi epizódot felújítva... 😄

Maxtreme
Hát van amit könnyen össze lehet dobni, de van amelyik csak akkor ajánlott ha sok a szabadideje az embernek (no én erre használtam ki a melóhelyet xD A resi4 nagy részét ott raktam össze 😄)

Depridol
azt most mit tolsz?

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

kulabácsi
atya ég mennyit toltam ezzel régen 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BBird
A játéktársadalom nevében Köszönjük az infót! :-)
Summa Summarum - Csak igazán nagy fanatikusoknak és moddereknek ajánlott a gfxtunning. :-)
Az a Duke nukem újítás nekem is meg volt... nagyon jó dolog az fix😊 De a többi gamma is nagyon jól meg lett csinálva😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kemszi2
stronghol crusader,breakneck nice2,Lotus3 és méeg nagyon sok mással persze
Maxtreme
Csak érdekességképp, ha már szóba került a wolf

Van ilyenem is

Mondjuk ez a széptõl nagyon messze van, dehát na.. ilyen is létezik <#idiota>

Maxtreme
Örülök hogy nem okoztam csalódást xD

Az oldal még megvan, de már nem üzemel.
Nem frissítem, és a forum adatbázis is teljesen megdöglött. Anno akkor álltam le a dologgal mikor a tárhelyet amin tartottam a cuccokat, visszakérték (mellesleg ingyé kaptam szal 1 qrva szavam sem lehet 😄)

Letöltési linkek huhh 😊 Azoknak az oldalaknak ahonnan ezek származnak, kb 95%-a már rég megszûnt.

De 1-2nek elmondom a nevét, hátha a google jó barát 😊
- A quake1 módosításért a Tenebrae engine felelõs, plusz egy majd 4gb-s textúrapack (na ezt nem tudom honnan lehet beszerezni. Mikor anno letöltöttem, már másnap törölték is a tárhelyrõl)
- A quake2-t a @Berserker motorral alakítottam át, plusz a netrõl szinte darabonként összekapart textúrákkal.
Doom2/Doom1: jDoom motor + szintén több gigányi textúra pack, amit megint csak passzolom hogy honnan.
- Duke nukem 3D: eduke3D motor + High resolution pack + hozzáraktam a Doom3 bloom modot.
- Resident evil 4: Na ez a legkomplexebb. Csaknem 100 féle mod és textúra módosítás van rajt, amit nagyrészt a játékba integráltam. (szétkaptam az eredeti fileokat, és lecseréltem az újakkal, aztán újra összerak) Az ehhez való cuccokat 99%-ban innen szereztem.

street rod 2!

legjobb😊ezt szívesen látnám, nem is kéne jobb grafika. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

BBird
Már vártam jöttöd. :-)
De mintha hiányozna valami a kommentedbõl... egy halomnyi link. Ha valaki véletlen fel akarná rakni ezeket a módosító progikat, mit/hol/merre/mennyiért? :-)
Megvan még a saját oldalad, ahol ezekkel foglalkoztál?
ja 😊

Maxtreme
Na nézzünk körül a gépemen 😊))

Quake 1

Quake 2

Doom2

Duke Nukem 3D

Resident Evil 4

Ezek elég modernek az eredetihez képest ?<#idiota>

Aki esetleg nem ismerné ezeket a gameket, annak itt van pár kép linkszerûen az eredeti állapotról:

Quake1
Quake2
Doom2
Duke Nukem 3D
Resident Evil 4

de modern graf-ra gondoltam 😄D

Montanosz
de hát van remake, játszatok azzal)))

Voxelstein 3d

az Elitnek meg egy csomó játéknak van felújított váltpzata, a többség ráadásul free

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

DJ RX7
Settlers II -----> The Settlers II - 10th Anniversary

Ez egy jó példa a topikra vonatkozva.

:3

DJ RX7
Hangulata az volt. 4-5 éves koromban toltam, még most is emlékezek vissza a kreatúrák hangjaira/képeire. Egyetlen camping-ot sem toltam végig mindig custom game-vel nyomtam, bár ez nálam a mai napokig is így történik.

Jajaja Insane... az a játék mai grafikával aratna de nagyon😮
Amúgy Donkey kong country 1-2-3 (snes) is játszanám egy jobb graffal (persze maradna 2dben😄)
Illetve nem ártana már egy új rayman... ami nem raving rabbids...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jano
... hangulatban.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Mert semmi köze az elsõ 2 részhez.

DJ RX7
Az Invictus igazán csinálhatna egy 1NSANE 2-t, ehelyett pedig gagyi NFS utánzatok készít.

DJ RX7
Warcraft 3 mé' nem jó?

Jano
1nsane
Carmageddon
Severance: Blade of Darkness
Street Rod
Push Over
Warcraft 2 <#gonosz1>

N o N a m e
mario
DJ RX7
nfs undergound 2

Lacee
no meg a quake 1-et vagy dyna blastert is megnézném 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
elite
elite 2 - frontier

azóta sem készült ilyesfajta összetettségû játék, talán az EVE online, de az mmorpg.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

poppe
grafika mellé egy AI tuning is kéne, az összes régi játékban nagyon primitív AI volt...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

theone91
Pong...

...Habár ott a 360-as Table Tennis 😄

Prince23
Én kiadnék egy izmos patchet (grafikai ujitás patch, sm3.0 legalább) a Medal Of Honor-hoz.

ideje lenne már 😊
hamisitgat is,de hagyjuk....nem ér annyit.
ON!

Alexease
Ezt az "embert" meg nem bannoltak az internetrol?!?!
saxicola
Én a Gothic elsõ részét látnám szívesen új köntösben.

www.gportal.hu/bioshock

toysoldier
Én a Die By The Sword-ot illetve a Motorhead-et játszanám újra mostani graffal.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Én anno a Roller Coster Tyconnal voltam így a 2ik része ment csak a gépemen. Szívesen látnám felújítva a még a Mortal Kombat 4-et is.
tudom hogy lesz új,de az már nem olyan lesz 😄
jó kis kastélyos börtönös mint az elsõ rész 😄
a returt to castle az nem olyan

DJ RX7
lesz. info.

Star Wars: The Phantom Menace

REAL MADRID

Wolfenstein 3d is jó lenne.

bardocz
Én 2-vel azért játszottam többet,mert azt vitte a gépem,az egyet meg nem😄DD
LeWyTy
Helyes<#eljen><#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?