212
Melyek azok a játékok amelyeket szivesen látnál a mostani korszerü grafikával,de a régi pályákkal és történettel.
  • fery02
    Bocsi a reklámért, de akit érdekel, most nyitottam új topik-ot a Doom-al kapcsolatban.
  • Maxtreme
    Azért annyira nem rohan szvsz
  • Bence94
    mennyivel megy -10 fps?
  • Maxtreme
    Óhajod parancs

Crysis texture mod by rygel

• Montanosz
    Még egy link

REMAKE
  • Montanosz
    javás Dungeon Master, de nem egy csili-vili
    Dungeon Master java
  • RAZOR27
    xD a második kép egész pontosan egy Ab battlegroundos kép :D (nemkoczka)
  • SZilaJMaGGoT
    Star wars racer bazz az de jó volt... ^^
  • Nuki
    Istenem! Imádlak! :D
    Én ilyenről nem is tudtam.

#139: Az IG 1-et felújíthatnák, igen :)

• szucsy89
    de az wowos kép
  • Miskolc88
  • Kockazone
    Kb ennyi lenne a kívánságlistám :)

-Doom 1.2
    -Mario összes
    -Need For Speed Porsche
    -Star Wars Rouge Squadron 3D
    -Carmageddon
    -Mafia
    -Call of Duty 1
    -Star Wars Racer
    -Mat Hoffmans Pro Bmx
    -Gta Vice City
    -Tribes 2

és a legfontosabb:
    -Pokoli szomszédok 3 (akár az 1-es grafikával is tökéletes lenne...)

• Montanosz
    nem tom mert fate rajongótol kaptam és linkje semmit "mondó" :
    http://href.hu/x/6o7s
  • armageddon666
    a 2. kép egész véletlen nem WoW? O.o
  • Montanosz
    Dungeon Master remake

• Montanosz
    Barbarian-t is felújították, és nem is rosz!

• Szeszmester
    Retro remakes.

A Rock n' Bolt egész jóra sikerült.
  • SZilaJMaGGoT
    "elvileg lesz max payne 3"

AZ de fasza lenne... ^^
  • Nandusz
    Én emlékszem rá, bár nem vittem végig.
    Ezeket is felújíthatnák:
    Deathrap Dungeon,
    Dreams to Reality
    American Mcgee's Alice
  • SZilaJMaGGoT
    Jah azt úgy képzelném el, ahogy GTA1-be tudod, választhattál várost, vagy egyszerre bejárhatnád az egészet és csinálhatnád mindenhol a küldetéseket... :D
  • Vlala #152
    Egy másik topic most juttatta eszembe egyik régi kedvencemet: Az Outcastet. Emlékszik még rá valaki?
  • Montanosz
    több irány is van))))

Last Ninja 4 !!!
    - ennek nyithatnánk is új topikot, mert megérdemli, bár nem tom pc-re is ki jön-é -

Last Ninja 4

megaztán

remake

• Nandusz
    Last ninja remaket hol lehet megtalálni?
  • Esrohnoil
    Én ezeket látnám szívesen:
    Nox
    Clive Barker's Undying
  • Montanosz
    last ninja-nak is van remake)))

ja meg Neverwinter alá Eye of Beholder mod, újra lehet játszani a kedvest jó grafikával (Ő volt számomra a nagy Ő)

amigásoknak jó hír hogy valaki elkezdte a Fate nevű rpg-t is modern grafikára átírni, de nem tom hogy haladnak vele

Fate - Gates of Dawn 3D
    - hét város, 12 többszintű labirintus, erdők, mezők, óceán 100 szigettel, hegyek, hajózható folyók több mint 10 000 ezer helyszínnel.
    - 600 különféle ellenfél. 32 karakterosztály, 11 faj, 200 féle varázslat.
    - Akár 4 csapat 28 emberrel.
    - Eső zuhogás, hóvihar, hallani az ellenfél közeledő lépéseit, a kígyók surrogását, a természet különféle zörejeit, stb…
    - Számos lehetőség minden szituációban. ( kiadható parancsok például: csók, fecsegés, hízelgés, tréfálkozás, éneklés, alamizsna osztás, stb…)

Lehetőségek a kalandozás során:
    Ha nincs egy karakteren elég ruha megfagyhat.
    Ha sok békés járókelőt fektetünk ki az ellenfeleink barátkozni fognak velünk és a végén a csapatba is felvehetjük őket.
    Kirabolhatjuk a törp pénzszállítókat akik a bankokba viszik a pénzt hajnalonként.
    Vicceket mesélhetünk!, stb..

Aki nem bírja ki a PC-s verzió megjelenését Letöltés Amiga és Atari ST gépekre. http://www.planetemu.net/
  • fery02
    Ezt a smiley-t vegyétek úgy, hogy ott sincs, mert nem kell. :P
  • fery02
    "a nagyobbfelbontás csak jobban előhozza a geometria hiányosságát amit egy rosszabb textura mellett jobban kitölt az ember fantáziája" - Ez a mondat de tetszett. :O
    Mindíg is ilyet éreztem az ilyen felújításokban (én is leginkább a Wolf 3D esetében), de ez a megfogalmazás!...
    Az tényleg igaz amúgy, hogy az igényes felújításokhoz a legjobb módszer, ha játékfejlesztők csinálják. Pl. Tomb Raider 1-nek milyen király remake változata készült már.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval szerinted amúgy zárható a topik :P
  • Maxtreme
    3D-s modellek akart lenni :)

#141:
    A wolfos projekt, tényleg nagyon gáz, ebben egyet értünk :)
    Viszont a többiben nem igazán. Sokszor az ilyen amatőr modderek sokkal igényesebb munkát adnak ki a kezeik közül, mint jó pár programozó/grafikus/fejlesztőcsapat.
    A meg hogy elveszíti a hangulatát.. nos szerintem nem.

Valaki írta hogy pl a Resi4-el az a baj hogy világos. Ez a HDR mod miatt lehet, de ezt nem muszáj használni, kikapcsolható :)
  • Maxtreme
    HExenhez van olyan moci min a doom2-höz ha kell valakinek. (valahova ki is van nekem írva 1be, feltöltöm ha kell mert asszem nem nagy :) )
    +D-s modellek, highres textúrák etc.
  • _Atti_
    egy tc esetében ez nemsokat jelent, lásd darkmod (thief mod doom3 alá)

Hexen- Edge of Chaos D3 mod

Darkmod Thief jellegű D3 mod
  • Nandusz
    Oké, csak az redundáns számomra ez esetben, hogy a hexen és a doom egész más világban és atmoszférában játszódik.
  • _Atti_
    Hát nemistudom , már a többiek leirták. egyszerűen más..
    Azért a jobb játékoknál a grafikus csapatot össszefogja valami konkrét elképzelés / vezetőgrafikus igy aztán egy egybefüggő érzése lesz az egész dolognak amit ha ilyen ujratexturázásokkal megbontunk amiknek a 90% ilyen konkrét elképzelés nélkül születik csak az a lényeg hogy nagylegyen a textura meg látványos a különbség ott egyszerűen az amatőr csilivilihajhász érzés jelenik meg bármiféle hangulat helyett. Nem ilyenre találták ki ezeket a motorokat se, a nagyobbfelbontás csak jobban előhozza a geometria hiányosságát amit egy rosszabb textura mellett jobban kitölt az ember fantáziája. a wolf kék labirintusfalait hiperrészletes kék téglafalként megcsinálni? mi a töknek mikor felette meg szürkeség van..ettől most hihetőbb lesz vagy kulabb? másrészt nembirják felfogni a kedves szépitők hogy nemkéne mindenre szinte hófehér specularmapot huzni.(amitől fénylik minden mintha poliroznák)
  • _Atti_
    hexen részről azthiszem van egy doom3 mod ami azt készül feleleveniteni
  • Nandusz
    Nos....
    - Exploding Fist II (C=64)---> ez egy scrollozós karatézós kaland, nagyon odabaszott anno.
    - Last Ninja (C=64)---> sztem ezt mindenki ismeri
    - Imperium Galactica I (PC....ezt egy aniversary editionban tudnám elképzelni, hasonlóan a settlers II-höz)
    - Hexen (PC)
    - Super Cobra (MAME)
    - Scramble (MAME)

• DarkSector
    Bionic Commando Rearmed.
    Topicja is van....
  • Maxtreme
    Nem is mondtam én hogy retro 1 szóval sem :)
  • Maxtreme
    Igen, aztán mikor megszűnt a tárhelyem, resi4-es fórummá akartam alakítani, csak időközben megsérült az adatbázis sajnos :)
    Oszt végülis hagytam a fenébe az egészet.
  • Maxtreme
    Még jó hogy az alapbna még sötét sme volt :)
    Kimaradtak a napszakváltozások sajna. Ebben viszont van, nem is akármilyen :)
  • szucsy89
    régi játékok közül az Oni-t játszanám úrja next gen grafon meg war3at, bár annak elég jó
  • KILLER2
    Nekem tetszik a felső, bár túl világos, de a Resident Evil 4 egy olyan játék, ami a sötét, nyomasztó látványvilága nélkül nem az, ami.