212
Melyek azok a játékok amelyeket szivesen látnál a mostani korszerü grafikával,de a régi pályákkal és történettel.
-
#172 Bocsi a reklámért, de akit érdekel, most nyitottam új topik-ot a Doom-al kapcsolatban. -
#171 Azért annyira nem rohan szvsz -
#170 mennyivel megy -10 fps? -
#169 Óhajod parancs
Crysis texture mod by rygel
-
#168 Még egy link
REMAKE -
#167 javás Dungeon Master, de nem egy csili-vili
Dungeon Master java -
#166 xD a második kép egész pontosan egy Ab battlegroundos kép :D (nemkoczka) -
#165 Star wars racer bazz az de jó volt... ^^ -
Nuki #164 Istenem! Imádlak! :D
Én ilyenről nem is tudtam.
#139: Az IG 1-et felújíthatnák, igen :)
-
#163 de az wowos kép -
Miskolc88 #162 -
#161 Kb ennyi lenne a kívánságlistám :)
-Doom 1.2
-Mario összes
-Need For Speed Porsche
-Star Wars Rouge Squadron 3D
-Carmageddon
-Mafia
-Call of Duty 1
-Star Wars Racer
-Mat Hoffmans Pro Bmx
-Gta Vice City
-Tribes 2
és a legfontosabb:
-Pokoli szomszédok 3 (akár az 1-es grafikával is tökéletes lenne...)
-
#160 nem tom mert fate rajongótol kaptam és linkje semmit "mondó" :
http://href.hu/x/6o7s -
#159 a 2. kép egész véletlen nem WoW? O.o -
#158 Dungeon Master remake
-
#157 Barbarian-t is felújították, és nem is rosz!
-
Szeszmester #156 Retro remakes.
A Rock n' Bolt egész jóra sikerült. -
#155 "elvileg lesz max payne 3"
AZ de fasza lenne... ^^ -
Nandusz #154 Én emlékszem rá, bár nem vittem végig.
Ezeket is felújíthatnák:
Deathrap Dungeon,
Dreams to Reality
American Mcgee's Alice -
#153 Jah azt úgy képzelném el, ahogy GTA1-be tudod, választhattál várost, vagy egyszerre bejárhatnád az egészet és csinálhatnád mindenhol a küldetéseket... :D -
Vlala #152 Egy másik topic most juttatta eszembe egyik régi kedvencemet: Az Outcastet. Emlékszik még rá valaki? -
#151 több irány is van))))
Last Ninja 4 !!!
- ennek nyithatnánk is új topikot, mert megérdemli, bár nem tom pc-re is ki jön-é -
Last Ninja 4
megaztán
remake
-
Nandusz #150 Last ninja remaket hol lehet megtalálni? -
#149 Én ezeket látnám szívesen:
Nox
Clive Barker's Undying -
#148 last ninja-nak is van remake)))
ja meg Neverwinter alá Eye of Beholder mod, újra lehet játszani a kedvest jó grafikával (Ő volt számomra a nagy Ő)
amigásoknak jó hír hogy valaki elkezdte a Fate nevű rpg-t is modern grafikára átírni, de nem tom hogy haladnak vele
Fate - Gates of Dawn 3D
- hét város, 12 többszintű labirintus, erdők, mezők, óceán 100 szigettel, hegyek, hajózható folyók több mint 10 000 ezer helyszínnel.
- 600 különféle ellenfél. 32 karakterosztály, 11 faj, 200 féle varázslat.
- Akár 4 csapat 28 emberrel.
- Eső zuhogás, hóvihar, hallani az ellenfél közeledő lépéseit, a kígyók surrogását, a természet különféle zörejeit, stb…
- Számos lehetőség minden szituációban. ( kiadható parancsok például: csók, fecsegés, hízelgés, tréfálkozás, éneklés, alamizsna osztás, stb…)
Lehetőségek a kalandozás során:
Ha nincs egy karakteren elég ruha megfagyhat.
Ha sok békés járókelőt fektetünk ki az ellenfeleink barátkozni fognak velünk és a végén a csapatba is felvehetjük őket.
Kirabolhatjuk a törp pénzszállítókat akik a bankokba viszik a pénzt hajnalonként.
Vicceket mesélhetünk!, stb..
Aki nem bírja ki a PC-s verzió megjelenését Letöltés Amiga és Atari ST gépekre. http://www.planetemu.net/
-
#147 Ezt a smiley-t vegyétek úgy, hogy ott sincs, mert nem kell. :P -
#146 "a nagyobbfelbontás csak jobban előhozza a geometria hiányosságát amit egy rosszabb textura mellett jobban kitölt az ember fantáziája" - Ez a mondat de tetszett. :O
Mindíg is ilyet éreztem az ilyen felújításokban (én is leginkább a Wolf 3D esetében), de ez a megfogalmazás!...
Az tényleg igaz amúgy, hogy az igényes felújításokhoz a legjobb módszer, ha játékfejlesztők csinálják. Pl. Tomb Raider 1-nek milyen király remake változata készült már.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval szerinted amúgy zárható a topik :P -
#145 3D-s modellek akart lenni :)
#141:
A wolfos projekt, tényleg nagyon gáz, ebben egyet értünk :)
Viszont a többiben nem igazán. Sokszor az ilyen amatőr modderek sokkal igényesebb munkát adnak ki a kezeik közül, mint jó pár programozó/grafikus/fejlesztőcsapat.
A meg hogy elveszíti a hangulatát.. nos szerintem nem.
Valaki írta hogy pl a Resi4-el az a baj hogy világos. Ez a HDR mod miatt lehet, de ezt nem muszáj használni, kikapcsolható :) -
#144 HExenhez van olyan moci min a doom2-höz ha kell valakinek. (valahova ki is van nekem írva 1be, feltöltöm ha kell mert asszem nem nagy :) )
+D-s modellek, highres textúrák etc. -
#143 egy tc esetében ez nemsokat jelent, lásd darkmod (thief mod doom3 alá)
Hexen- Edge of Chaos D3 mod
Darkmod Thief jellegű D3 mod -
Nandusz #142 Oké, csak az redundáns számomra ez esetben, hogy a hexen és a doom egész más világban és atmoszférában játszódik. -
#141 Hát nemistudom , már a többiek leirták. egyszerűen más..
Azért a jobb játékoknál a grafikus csapatot össszefogja valami konkrét elképzelés / vezetőgrafikus igy aztán egy egybefüggő érzése lesz az egész dolognak amit ha ilyen ujratexturázásokkal megbontunk amiknek a 90% ilyen konkrét elképzelés nélkül születik csak az a lényeg hogy nagylegyen a textura meg látványos a különbség ott egyszerűen az amatőr csilivilihajhász érzés jelenik meg bármiféle hangulat helyett. Nem ilyenre találták ki ezeket a motorokat se, a nagyobbfelbontás csak jobban előhozza a geometria hiányosságát amit egy rosszabb textura mellett jobban kitölt az ember fantáziája. a wolf kék labirintusfalait hiperrészletes kék téglafalként megcsinálni? mi a töknek mikor felette meg szürkeség van..ettől most hihetőbb lesz vagy kulabb? másrészt nembirják felfogni a kedves szépitők hogy nemkéne mindenre szinte hófehér specularmapot huzni.(amitől fénylik minden mintha poliroznák) -
#140 hexen részről azthiszem van egy doom3 mod ami azt készül feleleveniteni -
Nandusz #139 Nos....
- Exploding Fist II (C=64)---> ez egy scrollozós karatézós kaland, nagyon odabaszott anno.
- Last Ninja (C=64)---> sztem ezt mindenki ismeri
- Imperium Galactica I (PC....ezt egy aniversary editionban tudnám elképzelni, hasonlóan a settlers II-höz)
- Hexen (PC)
- Super Cobra (MAME)
- Scramble (MAME)
-
#138 Bionic Commando Rearmed.
Topicja is van.... -
#137 Nem is mondtam én hogy retro 1 szóval sem :) -
#136 Igen, aztán mikor megszűnt a tárhelyem, resi4-es fórummá akartam alakítani, csak időközben megsérült az adatbázis sajnos :)
Oszt végülis hagytam a fenébe az egészet. -
#135 Még jó hogy az alapbna még sötét sme volt :)
Kimaradtak a napszakváltozások sajna. Ebben viszont van, nem is akármilyen :) -
#134 régi játékok közül az Oni-t játszanám úrja next gen grafon meg war3at, bár annak elég jó -
#133 Nekem tetszik a felső, bár túl világos, de a Resident Evil 4 egy olyan játék, ami a sötét, nyomasztó látványvilága nélkül nem az, ami.