17438
  • Jakuza001
    Uristen PEldazik a gyerek. Akkor en is irok egy peldat,

- figyu a hugom jarna veled
    - nem erdekel
    - es miert nem ? o szerelmes beled
    - bocsi de nem akarlak megbantani de nem az en esetem
    -oksi remelem azert nem vagysz majd ra 6 honap mulva amikor kanos leszel :DDD
  • gazgoblin
    "van neki egy megfelelo PC-je is am, csak hogy tudjon a fikazott jatekokkal jatszadozni."

te szerencsétlen...gépigény szempotjábol vicc a TW, nem gameplay alapján

" Ez az amit ezektol a ketszinu idiotaknal sose ertettem."

nem kétszín vanik hanem két téma: a valós (gépigény), meg az általad meglázálmodott (szaratwúgyahogyvan)
  • Jakuza001
    Graf buzik ? :D

Azert hasonlitottam ossze ugye a konzolos jatekokat, hogy mennyire el vannak maradva agyi kihivas teren a PCs jatekokhoz kepest.
    Persze Totti megakarta magyarazni milyen komplex ebbol kifolyolag a Street Fighter meg a Guitar Heroes, de ketlem hogy sikeres lett volna a magyarazkodasa.

Mintha bgabor irt volna valamit errol, mikor pont te fikaztad le a TW-t es a strategiakat.

"Jaja, csak RTS van PCn. Meg szimulátor, meg még egy csomó kiválló játékstílus ami konzolon egyszerűen nincsen, mert a felhasználói réteg primitív hozzá."
  • gazgoblin
    -Figyi van egy jó film! Toy story!
    -játékok háborúznak? bocs de ez engem "nem izgat, nem érdekel"
    -és miért nem
    -mert hülyeségnek hangzik
    -szóval nem tudod milyen?
    -nem
    -itt van két jegy megnézzük, hátha
    -oksa miért ne, belekóstolhatunk

remélem ez az életszagú példa segyt, ha nem akkor kérlek olvasd el mégegyszer (+plusz a többi hsz-emet a témában)

várom értelmes reakciódat (de mivel megint csak félremagyarázkodós kapálózás fog jönni, amire válaszul meg kéne ismételnem amit már leírtam, ezért csak szimplán olvasd el harmadszor is ezt a hsz-t)

köszönöm hogy megspóroltuk egymás idejét!

• Totti5
    Te még olyanról nem hallottal hogy valamiről amiről nem tud valaki, de egyszer belekóstol akkor lehet megkedveli? pl így voltam a Bayonettával, pedig mág a műfajt sem szeretem és semmi érzékem sincs hozzá és a játékot is kerültem, mert nem érdekelt, de adodott egy lehetőség nekikezdtem és beszippantott, kár lett volna kihagyni, bár ezek után is távol tartom magamat a műfajtól.

Az sem lehet elképzelhetetlen hogy ha lenne gémerpécém ( ami kizárt jelenleg ) és lenne TWm, akkor lehet megtetszene és le sem tudnám tenni, de ez mind feltételes dolog. Egy a biztos hogy jelenleg nem érdekel, és nem is ismerem.

Te valóban kijelentesz valamit vagyis kamuzol pl a nem valós gyűjteményeddel és ahhoz ragaszkodsz az örökkévalóságig, pedig arról tudja mindenki hogy hazugság ergő hiteltelen vagy még mindig.

Nem az én kijelentesem a kínos ( amit amúgy nehéz félremagyarázni ), de én képes vagyok belátni ha tévedek valamiben, és te?
  • Chris Redfield
    Ti meg tírex módjára grafbuzik vagytok egy igazi JÁTÉKOS-t meg sem közelítetek!!!
    Legalábbis te ha csak a kis élsimítás meg a többi számít.

Mondok 1-et. Régi Super Mario (legelső classic). Nincs 16x élsimítás mégis állítom többet nyomtam vele meg jobban elszórakoztatott mint te amikor játszol az Unigine Heaven-el.
    Remélem azt vágod hogy hálisten kevés ilyen felhasználó van pc-n mint te/ti, azért írom hogy felhasználó, mert a JÁTÉKOSOK nem ilyen felfogásúak, egyik platformon sem!!!

Érted nem? Jó játék=/=brutál graf!
    Az a 3 jel a NEMegyenlő akar lenni. Érted???
    Still Life 2 nekem kurvára bejött, itt valaki lehúzta. Kérlek holnap kezdjétek el baszogatni mert akkor ő is biztos pc ellenes.
  • Jakuza001
    Varj van neki egy megfelelo PC-je is am, csak hogy tudjon a fikazott jatekokkal jatszadozni. Ez az amit ezektol a ketszinu idiotaknal sose ertettem. Fikazodnak mikozben tobb idot toltenek el a Pcjuk elott mint a fosdobozuk elott.
    Most szerintem emiatt a ketszinuseg miatt a mersekelt kifejezest siman vissza is vonhatod. :D
  • Jakuza001
    Ertelmezed mas gondolatat ez igen , te aztan tudsz valamit.

Menj el es kepezd magad mit jelent a "nem erdekel" kifejezes. :D

Nem felteteles mod igy aztan a "ha" szocskat el is felejtheted, majd ha egy mondatban szerepel az elozo kijelentessel.

Szoval kar erolkodnod, a magyarazkodassal mert nevetsegesen gyamoltalan ez a vedekezo mechanizmus.
  • gazgoblin
    "Lebutíthatod szar konzolfos grafikára, és akkor nem lesz túl nagy gépigénye."

Hálisten van megfelelő pécém de azért köszi az aggódást!

Megnyugtat az is hogy egy sehonnani kis senki nethuszár csak mérsékelten tart seggfejnek miközben egy kurva rossz szavam se volt hozzá

A többi szájtépésedre meg innentől kezdve azthiszem felesleges is reagálni...ha nálad így indul egy normális beszélgetés akkor remélem találsz hozzád hasonló tajparasztokat akikkel szót értesz
  • gazgoblin
    nem tudom mióta trollkodás az, hogy értelmezem azt a szöveget ami te félremagyarázol, de rendben, biztos itt igy néz ki a trollkodás.
    elvégre ez a topik a sok habzószájú idióta olvaszttégelye és az olyasmi mint a pl a logika használata már-már deviáns/troll viselkedés

jogi pályára nem készülök mert ott pont hogy leszoktatna arról hogy fennakadjak a hülyeségeken

"Birom am amikor a falkaosztontol vezerelve probal valaki mast vedelemezni"

azbazmeg...totti meg én világi imborák vagyunk és egy falkába tartozunk! bárki megmondhassa! (NOT)

"hogy miert is ?
    Idezem Totti baratunkat egy masik hozzaszolasbol :"

szóval a "magyarázatom", de nevezzük nevén: a logikus következtetésem, azért a nullával egyenértékű mert tottit 1,5 éve nem érdekelte az empire total war, de ha ESETLEG lenne pécéje akkor belekóstolna a TW-be is akár?

jóhát figyi nincs gond, most gondold azt hogy a fröcsögésed diadalmaskodott a józan ész felett és rugózzál rajta tovább...majd igyexek értelmet találni benne, félek nem fog menni

• Jakuza001
    dronk iulyen trolloknak ezt magyarazhatod, hiszen naluk ilyen nincs mar eleve egy butitott grafikan jatszanak es nincs ilyen lehetoseguk, hogy meg egy kis elsimitas ide, meg egy kis extra aniso oda etc.

Nekik nem kell a lehetoseg tobb, eleg nekik a szarra motion blurolt hanyadek kinezet. :D
  • Chris Redfield
    Ebben is igaza van mert te vagy a leghü..ébb, a büntit is a g..iséged miatt kaptam, a nevemet szádra ne vedd te kö...ög.

Lehet beszólni de ne rám hivatkozz. előre szóltam!
    Max idézhetsz, de nem köpködni kisfiam.
  • dronkZero
    "Igazi, tipikus seggfej vagy."

...illetve Chris Redfield az. Gazgoblin, bocs, te csak mérsékelten vagy seggfej az elbaszott összeesküvés-elmélteddel, tényeket figyelmen kívül hagyással... :P
  • Chris Redfield
    De fogd már fel hogy nem magyarázkodik senki, te lovagolsz ezen és az én gondolataimat akarod átformálni, és megmagyarázni nekem hogy azt én nem arra gondoltam, hát ba+ ha valaki troll az te vagy.

Mint írtam nem várom el hogy megértsd a többiek értik ez a fontos, te meg az itteni baromkodás helyett legalább játszanál a játékokkal pc-n.

Szerintem, ahogy én gondolom te se nyomtad még soha egyik részét se sőtt max 3dmark-oztál a gépeddel meg vártál hogy itt tudj trollkodni.
    Vegyél majd új gépet hogy dx11-ben win8-on tudj sg-zni meg trollkodni. Mert tudod ahoz kell nagyon magas IQ meg az a trendi most.

Hajrá, majd küldök a számládra adományt.
    Abban meg totál igaza van hogy rétegjáték, ha te akkora nagy IQ-fighter lennél, látnád hogy a kijelentés a szó értelme nem bántó.
    A rétegjáték sokszor kevés játékos réteget lefedő, sokszor HC játékot takar.
    Nem ledegradálást. Valamint a játék jó, mert a Viva Pinata-val is boldogan játszik egy kisgyerek, annak az az istenjáték, de egyszerűen nem egy meghatárózó játék, foghatod ezt mindenre, aok a kezdő játékos, aki állítólag nem képes elbánni 10 ikonnak a képernyőn, vagy sokakat butának tartasz arra hogy játszon egy keleti háborús játékkal.

De 1 szó mint 100 a legtöbb embert nem hatja meg ennyi. El kell fogadnod hogy a játék nem szar, csak többen mint én is SZARUNK rá. És nem az RTS-ekre, hanem konkrétan erre szarok, mert nem élvezem ha játszok vele, kurvára nem hat meg hogy háborús téma, vagy valós eseményeket dolgoz fel vagy ha isten a főszereplő benne.
    Ez egy játék nem egy best seller könyv BA+.

A rétegjáték csak szerinted sértő kijelentés, de jobb most megtudnod mint hülyén meghalni, nem?
  • dronkZero
    Lebutíthatod szar konzolfos grafikára, és akkor nem lesz túl nagy gépigénye. De most komolyan, ki a faszom mondta azt neked, hogy minden játékot mindig max grafikán KÖTELEZŐ játszani? A grafikai beállítás egy LEHETŐSÉG. Ha akarod, és bírja a pénztárcád, akkor kihasználod. Ennyi.

A PC exkluzív játékok bizony kihasználják a hardvert, többek közt ezért exkluzívak, viszont a grafika skálázható, ha nem engedheted meg magadnak azt a hardvert, amit a program ki TUDNA használni.
    Ez is egy olyan dolog, amit kibaszottul nem vagytok képesek felfogni, pedig azért nem kell hozzá doktori cím.

De nagy mennyiségű pénzt mernék feltenni arra, hogy te rinyálnál a leghangosabban akkor is, ha semmit nem változtatnának a grafikán, akkor jönne az, hogy "három éves szarfos enginnel akarják ránk sózni ezt a szart". Neked mindegy, csak rinyálhass. Igazi, tipikus seggfej vagy.
  • Jakuza001
    Igen en magyarazkodok kicsi troll ? Akkor te miert valaszolsz mas felvetesere ?
    Ertem en biztos jogi palyara keszulsz, hat igen tt hazudozhatsz is eleget, mint itt.

Birom am amikor a falkaosztontol vezerelve probal valaki mast vedelemezni egy troll, sry akarom mondani goblin, es meg azt is megmagyarazza hogy mas mire gondolt. :D

Biztos ez a latnokok sajatos skillje, amivel te is rendelkezel.

Csak az a gond ezzel, hgoy a magyarazataid egy nagy nullaval egyenertekuek, mint pl Totti eseteben, hogy miert is ?
    Idezem Totti baratunkat egy masik hozzaszolasbol :

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=12392

CoJ 2 - különsebben nem érdekel, de talán majd egyszer
    WDoV 2 - passz, mi ez?
    Blood Bowl - warhammer nem érdekel
    FEAR 2 - nem érdekel
    ARMA 2 - nem érdekel
    X-Man Wolverin - ismerősnél néztem ahogy játszik vele, megmutatta a bossokat meg 1-2 remek jelenetet, de mivel az xmen nem mozgat meg nem érdekel
    Prototyp - max egy demót néznék meg
    Mirrors Edge - megvolt jó volt
    Empire Total War - nem érdekel ...

stb

• gazgoblin
    szerintem csak te magyarázkodsz...ezzel nincsen baj, de te félre AKAROD magyarázni

pl. engem se izgat a nascar, de ha kapok rá két jegyet elmegyek rá, "belekóstolok"

te gondolom így vagy a bukakke partival, nem izgat fel hogy ráverjék 30-an az arcodra, de "belekósolnál" :D

"Amugy meg Totti szerint egy retegjatek semmi tobb. :"D
    Leirta ezt is magyarazd meg ismet pls."

téved. ennyi. De sajna ez se vicces, csak egy szimpla tévképzet. Vannak RTS buzgárok, akiknek tökmindegy, hogy janicsárok, friccek, rómaiak, japánok, vagy esetleg nyulak és disznók aprítják egymást, amíg lehet benne bázis/országot molyolni meg egységeket terelgetni.

Szóval stand-up comedyre tényleg ne menjél, mert nem sok tehetséged van hozzá ahogy látom!

Inkább maradj itt velünk! Hiányozna a hazudozóspécéswarezhuszárbohóc a topikból!

• Totti5
    Túlbonyolítod, persze ez a szakmád itt. Mikor teszel be valós képet a játékaidról, ha már itt tartunk?:)

Mivel csak feltétles módban volt szó arról hogy mit probálnék ki, miért nem lehetne a világ legjobb pécés játéka az? mi az hogy "csak"? írta valaki is hogy kizárólag, csak is azt és semmi mást, vagy csak fel lett sorolva 3 random, s miért ne lehetne, miért ne nézhettem meg videókat róla ami minimálisan felkeltette az érdeklődésemet.

Csavard még, bár inkább tolnád a konzolfikát az érdelmesebb volt mint ez a Total elmebaj amit megint csinálsz a semmire.
  • Jakuza001
    Bocsi de ebbol mar nem magyarazod ki magad eloszor leirtad nem jatszanal vele. Sot amikor a jo jatekok kategoriajaban felhoztam azt se tudtad mirol beszelek, mert meg a cimmel se voltal tisztaban. Lehet visszaolvasni csak a keresobe kell beleirni Total War.

Aztan mit adj isten mikor felvilagositottak rola lefikaztad, hogy retegjatek, majd tovabbi fel ev elteltevel, mar azt irod hogy csak ezeket a jatekokat probalnad ki.

Erdekes azert ez a palfordulas. Eloszor tudomast se akarsz rola venni, idezem "nem erdekel" aztan masodszor mikor a topkategorias PCs jatekok koze soroljak idezlek teged megint ledegradalod "retegjatekka", majd legvegul mit adj isten Totti megviilagosodik es belesorolja a 3 jatek koze amit kiprobalna a PC-n. :DDDDD
    Hat ez mulatsagos nagyon. Honnan ez az isteni szikra ? :D
    Rajottel hogy beegtel, mikor fikazni probaltad az egyik legjobb PCs jatekot ?
  • Totti5
    Ha pécém lenne, ha azon gémingelnék, ha nem lenne konzolom, akkor nyilván a pécés kínálat lenne és biztos megnéznék mindent, amúgy egy TW maitt semmi körülmények közt nem kezdenék el játszani pécén, mert nem izgat a dolog.

Most azon lovagolsz hogy nem terítünk vörös szőnyeget azoknak a magasröptű játékoknak amivel te játszol, mert más nem biztos hogy ezekre recskáz? ne légy már emiatt kiakadva.
  • Jakuza001
    Biztos vicces szamodra a magyarazkodasod.

Foleg ha valakit nem izgat a TW, akkor minek akarja kiprobalni ?
    Ezt az ellentmondast akarod te megmagyarazni ? Nagyon vicces vagy. Biztos Te is azt nyilatkozod mondjuk funek fanak, hogy nem erdekel a labdarugas, de minden merkozest a helyszinen tekinted meg. :D
    Szanalmas a magyarazkodasotok, amikor a sajat szavaitokat akarjatok kiforgatni ertelem nelkul, hogy ugy lassak igazatok van.

Amugy meg Totti szerint egy retegjatek semmi tobb. :"D
    Leirta ezt is magyarazd meg ismet pls.
  • gazgoblin
    Szóval valakit "nem izgat" a TW mert nem tudja milyen, de ha lenne rá pécéje akkor "belekóstolna"

Biztos vicces, de azért stand up comedy-re ne vidd el a sztorit, mert nem hiszem hogy ezt rajtad kívűl érteni fogja valaki
  • Jakuza001
    Totti te jobb ha nem szolsz ebbe bele te mar lejarattad pont magad a TW temaban.
    Azt se tudod hogyan beszelj felre, de visszaidezem neked, hadd rohogjenek megint rajtad.

"Total War engem sem izgat, mert nem érdekel... nemtudom milyen"

kicsit kesobb

"Exek mindenkit érdekelnek, ha pécém lenne akkor Crysist játszanám, meg Witchert, belekostolnák a Total Warba stb"

TE tudod mirol beszel ugy altalaban ?

Olyan vagy mint a Redfield troll.

"Személyszerint a Total War-okra magasról szarok. Ismerem de szarok rá!"

Tetszett is valakinek a valasza ra"

"Tetszett ez a mütyűr stratégia szöveg is, nyilvánvaló hogy életedben nem játszottál még Total Warral
    "Mütyűr" stratégia, Medieval 2 Total War:" :DDDDD
  • gazgoblin
    "annyira szar játékokkal nyomulnak ezen a fronton hogy elhányom magam."

első sor elfelejtetted elolvasni:
    "ez az egyik tipikus példa miért nem ölök pc-be. vannak ambiciók, csinálnak brutál gépigényes játékokat, próbálnak kitörni."

hát erőfitogtatás terén tényleg gáz a TW (főleg a gépigényét nézve)

sup commanderben is hegyekben voltak az egységek mégis elbírta a 3 éves pécém..nem látom mihez kell az i5 meg dx11 meg kutyafasza a TW esetében

vagy fakezű banda hegesztette vagy felnyaltak valami nagy lét hogy ne fusson régebbi szarokon, nemtom...te hogy látod?
  • Totti5
    Semmiségen lovagolni, mert azt lehet érvek nélkül, meg amúgy is csak ehhez passzol a felsőbrendű duma:)
  • gazgoblin
    *sóhaj*...te most trollkodni próbálsz vagy beszélgetni?

• Jakuza001
    Jo duma csak rossz hallgatni. Amugy is te mar csak tudod mas mire gondolt. :D Vagy te vagy a vedo ugyvedje ? Vagy te vagy az altja ? :DDDDDD

Majd mindjart jon o is hogy a kutyagumira gondolt amikor egy linkre valaszolt amiben konkrertan a TW szerepelt a strategiak fikazasaval. :D

Idezem "annyira szar játékokkal nyomulnak ezen a fronton hogy elhányom magam."

Tudjuk toled ha megkerdezik mennyi az ido IQ hijan azt valaszolod, hogy annyira ehes vagy mar ket oraja nem ettel.

• gazgoblin
    nem kell emlékezni...elég visszaolvasni:
    ez volt a reakciója a TW-re

Te azt olvasod ki a hsz-ből, hogy szerinte a TW szar, én meg azt látom, hogy Ő a gépigényre reagált, és a mondandójának a lényege az volt, hogy aki egy ilyen erőfitogtatós RTS miatt gépet fejleszt az hülye

písz
  • Jakuza001
    Ezt birom am, mar azt se tudod mire valaszoltal, de azert meg ket hozzaszolassal elobb meg mentegetoztel emiatt.
    Tudod te am mirol beszelsz, amikor leszaroztad a TW es hasonlo strategiai jatekokat, mikor belinkeltek a TW - Shogun 2-t a #14620-s hozzaszolasban es ez mar nem ez volt az elso eset.

Persze te azt se tudod mirol beszelsz igy aztan nem emlekezhetsz erre, valamint arra se amit valaszoltak ra, hogy azert nagy batorsag a TW-t leszarozni, mert kb fenyevekre van a konzolos strategiaktol es nem igen akad parja PCs fronton se.
  • dronkZero
    Én az SC1-gyel is pontosan ugyanígy voltam...
  • Sir Quno Jedi
    Lev9 után törlés, uninstalll, elfelejt, nálam így történt. Semmi szórakoztató nincs abban a játékban, hiába a sok körítés, az sem segít már rajta.

Anno jó volt az SC, imádtam, de ma már kevés. Pont mint az FF1-2, ami konkrétan játszhatatlan mára, mert 1xűen már annyira ultraprimitív az a stílus, ami akkoriban odabaszott, hogy az ember lefonja a lábát tőle és veri a fejét a falba.
  • Micsu
    jó ez minden ilyen jellegű játéknál így van
  • gazgoblin
    el is felejtették ezt az alapvető funkciót az SC2-re hogy basznák meg!

nyomom a kampányt és soxor olyan érzésem van mintha egy guitar hero szerű ritmusjátékot tolnék: 4,s jöhet az scv; 1,1 séta az egységekkel; 5,a marine; 1,1 séta; 4,s scv; affene kell egy depo; 4,4 scv kiválaszt depó épít+shift klikk vissza a mineralhoz; hopp közben jön az ellen; 1,1 egységek micrózása: mozgás,h; mozgás, h; GOTO10

nemfolytatom...ha a pályák/missziók nem lennének változatosak/szórakoztatóak, ha nem érdekelne a sztori, ha nem lenne jó a világ, akkor már rég kibasztam volna a lemezt az ablakon
  • Chris Redfield
    "Te beszelsz eszrol, mikor meg azt sem tudod, kinek a jateklinkjere irod, hogy szar. Az a baj, hogy meg a totti nevezetu tettestarsad is par hozzaszolassal kesobb le tudta reagalni, hogy leszarozod a TW-t es a strategiai jatekokat."

Szerintem ezt még te magad sem érted. Milyen játéklink?
    Nem érted még most 4x-re sem.
    Majd szólj ha elmúlt ez az összeesküvéselmélet fogalmad. Ha pc felhasználói szemmel megjegyzek valamit ami szerintem a vásárlók lehúzására irányul hadd ne legyek már szekta tagja, ha van is egyeltalán.

És így a végére ha te legalább egy kicsit ismernél tudnád hogy a konzol fronton is le szoktam írni a nemtetszéseimet. De ugye nem tartozom neked elszámolással.

Hangossan gondolkodva azt meg végképpen nem értettem, hogy miképpen kerül képbe a konzol??? Én végig a technológiákról beszéltem meg a lehúzásról.
    Egy szóval sem vetettem össze a konzollal a PC-t hogy az jobb, ezt azok képzelték oda akik válaszoltak. Ezt nevezik előítéletnek.

Az én részemről ez a téma véget ért. Több időt erre nem pocsékolok.
    nah cső
  • Ry0K3N
    Ez igaz, mi is haverokkal albiban generaloztunk aztán addíg volt fun amíg az egyik tag el nem lesett egy terrorista rush kezdést amivel tropára vágta a másik fél kedvét az egész multitól. De ellensúlyozni ezt könnyen lehet erre való a hadicap, megvan warcraftban CnC3 ban meg még egypár rts-ben biztosan. CnC 3 ban kellett egypár meccs mire pontosan beállítja az ember hány % ra kell letölni de utána tök jó meccseket lehet nyomni.
  • dronkZero
    Ja, meg még ehhez annyi, hogy az ilyen összeállt társaságok igen rövid időn belül széthullanak. Fix és kevés ellenfél ellen hamar kialakulnak az erőviszonyok, és unalomba fullad a dolog, ha mindig az egyik fél nyer. Huzamosabb ideig multizni csak random emberek ellen lehet szvsz, ott viszont meg már bejátszik a versenybeállítás felé terelés.
  • dronkZero
    Hm, hát nemtom, én azt tapasztaltam, hogy az emberek leginkább az általánosan elfogadott versenybeállítások (CB, ESL, stb.) szoktak még funmeccseket is tolni. Főleg gyakorlás jelleggel "éles" meccsre, még akkor is, ha esetleg ténylegesen soha nem indulnak versenyen, ladderen.
    Egész egyszerűen azért, mert az a megszokott, a versenyzők azzal játszanak, és így szép lassan beleverik a hobbijátékosokba is.

Aztán lehet, hogy ez nem általános, de én ezt tapasztalom sok éve, több játékstílusban is, nem csak stratégiában. Hozzátéve azt is, hogy csak véges számú játékot ismerek.
  • Ry0K3N
    Ranking meccseket nem játszanak kényelmes játékstílushoz szokottak, ők csak multizni akarnak egy jót.
  • Sir Quno Jedi
    ŐŐŐő, ranking meccsekben mióta lehet gémszpídet állítani kedvünkre???
  • Ry0K3N
    Akkor játssz olyannal amiben van, az 1998 as starcraftba ez benne van sőt még a tiberian sunba is. lassan 13 éves alapvető funkció.