17438
  • gazgoblin
    Amúgy PSP-re még a Disgae-át próbáld ki, jóféle TBS, jó humorral megdobott sztori
  • gazgoblin
    "Aztat nemistudom, hogy én most PCs vagyok vagy konzolos e"

legyél az ami én: játékos! :D
  • gazgoblin
    tudod: TW szar

civ-hez most nincs humorom

amúgy poxnorázom ha éppen TBS adagra van szükségem :D
  • CS@
    Kicsit belepofázódok ma is, látom volt szó mindenről RTS, TBS, játékcímek, agyatlan gondolkodást nem igénylő konzolos játékok, diplomát igénylő PCsek, 10éves játékok összehasonlítása mai cuccokkal, stb.
    A sok kategória és játékcím közé szeretnék megemlíteni egyet énis:
    Valkyria Chronicles (Mivel PS3am nincs csak egy PSPm így a második részre gondolok)
    Nem akarom sehova besorolni műfajilag, ezt tegye az, aki akarja és ért is hozzá annyira, hogy normálisan megtudja határozni. Szerintem ez nem egy agyatlan játék, de nem is egy bonyolult valami. Kinézetre a PSP képességeihez mérten nem csúnya egy PCs Crysishez képest viszont értelemszerűen okádék. Összességében ennél szórakoztatóbb „stratégiai elemeket valamilyen formában tartalmazó” játék platformtól függetlenül sem jut az eszembe, de majd gondolkodok rajta.
    Aztat nemistudom, hogy én most PCs vagyok vagy konzolos e ... a PSP hosszútávon rohadt kényelmetlen (TVm nincs) így a játékkal töltött több mint 170órából itthon gyakran rádugtam a PSPt a PC USBjére+LineInjére és PCs gamepaddal ágyból fekve játszottam egy régi 21es CRTn(pedig ez így ebben a formában mai szemmel nem egy hatalmas vizuális élmény).
  • Ry0K3N
    Azért ez nem igaz, még hardon is bőven van idő körülnézni molyolgatni és még a hibákat is megbocsátja ha egy egy egségkombinációs támadás nem jön össze, brutal már nem. Turned base? Mit szólsz a civhez vagy total war? :D
  • gazgoblin
    jaja

egy kampány legyen nehéz, de hagyjon időt a molyolásra, tervezgetésre, több lehetőségre, megoldásra

sok mission inkább csak kapkodós lett...rohanj ide, rohanj oda, nincs elég pénz/idő arra hogy hibázz vagy más taktikát csinálj mint amit kiszabtak a pályára

mintha egy csőlövöldét játszanék :D

kiöregedtem? vegyek elő valami turn based cumót? :D
  • Ry0K3N
    sajnos ez a helyzet, ami nagyon elbaszott lett az a nehézségi szint beállítása. Hardnak kellett volna lennie a normalnak vagy valahol a kettő között mert normalon is nagyon könnyű volt sokaknak a játék talán a legutolsó pályát leszámítva. Normalon egyszerűen az ember nem érzi hogy valaki lenne ellene a kampány folyamán, annyira könnyen megy át mindenen hogy hamar monotonitásba fullad.
  • gazgoblin
    inkább attól félek hogy ha nem hardon nyomom akkor meg diadalmenet lesz és nem kell semmi stratégia, csak kitolok egy tucat marínt és kész
  • Ry0K3N
    Elég 5 percet beletolni hogy gyorsabban mozognak a unitok, és az egész játékmenet gyorsabb. Minden. Főleg brutalon észrevehető ez egyből.
  • gazgoblin
    "Ha tényleg játszottál volna eleget akkor észrevehetted volna hogy a nehézségi szint szerint változik a játék sebessége is. "

szóval ha beletolok még 10 órát hardon akkor tudnom kéne hogy easy-n lassabb a game?

és hogy lassabb? lassabban mozognak a unitok, lassabban épülnek az épületek?
    lassabban fogy a "food" és kevesebb depo-t kell felhúznom?

skirmish, multi addig nem érdekel amíg nem tolom le a kampányt és ott nincs is pause elvárásom

• Ry0K3N
    Ha tényleg játszottál volna eleget akkor észrevehetted volna hogy a nehézségi szint szerint változik a játék sebessége is. Skrimishben meg álíltható, multiban meg ott van a liga besorolás amivel ugyanolyan szintű ellenfeleket kapsz.
  • gazgoblin
    nagyon jó hogy semmi saját ötleted sincsen:
    azt mondom troll vagy, gyorsan előveszed a troll jelzőt
    magyarázok neked mint egy kisgyereknek, gyorsan lemész kétéves színvonalra
    látom hogy szeretnéd az utolsó szót, gyorsan megpróbálod visszafordítani

ez valami kényszeres deflektációs hajlam lehet, nemtom

az egyetlen eredeti ötlet amit tőled láttam az az első hsz amit hozzám intéztél...igaz hogy gyermeteg "höhö te vagy a védőügyvédje" kategória volt de legalább próbálkoztál

• Totti5
    Te nem hülye vagy hanem zseni:DDDDD ezt már nehezen bírja az ember józanul ép ésszel. Hajrá
  • Jakuza001
    Te nagyon el vagy tevedve, ha azt hiszed magadrol, te vagy itt a konzolosok keresztes lovagja.

A stilusod semmivel nem tenyerbemaszobb mint a mienk, ugyan te meg a "faszt" is belekevered a mondandodba neha, a hulye es egyeb kifejezesek szinten.
    TE akarhogy is kepzeled magadrol, hogy mas vagy, semmivel nem kulonbozol stilusban tolunk, igaz te sajnalatos modon ezt meg szellemess3ggel vagy csipkelodessel se tudod egyensulyozni.

Raadasul egy azaz egy rossz mondatot nem tudsz elismerni, amire tolunk mar nem egy pelda volt.

Probalkozol itt valami sulytalan demagogiaval, de sajnos el kell nmondjam ez max neked ez utoljara a naiv kiscsoportos kislanyoknal johetett be. Itt ugy zuzzuk szet az osszes probalkozasodat, hogy meg erokifejtest se igenyel, mert sajat magadnak is ket egymas koveto mondatotban is ellent mondasz.

A hulyek egy ido utan felidegesittik az embereket.Ez az amiert felidegesited az embert es hozol ki ilyen szavakat pl dronkZerobol is.
    Szazszor kell az ilyeneknek elismetelni mindent, mert az agyi funkcioikkal keptelenek felismerni dolgokat.
    Te magad is ezt teszed. Jah es miert beszelsz utolso szo jogarol nalam ? En csak valaszolok a hulyesegeidre, te akarod kisajatitani az utolso szo jogat, mintha azt hinned ilyen demagog szoveggel elerhetsz valamit. :DDDD
  • Chris Redfield
    Nem téveszme, mert a te hibádból büntetett meg és privátban ezt le is írta.
    De mind1.
    A téveszme benned él, hogy mindenkit hülyének hiszel és magadat okosabbnak bölcsebbnek. Többekközt.
    Egy paranoiás mondja nekem hogy én vagyok paranoiás vagyok, szerinted az érdekel majd engem?

Fejezd már be bazdmeg.
  • gazgoblin
    nagy hülyeség lehetett ha ilyen gyorsan felbaszott agyilag

elvégre még soha nem láttunk olyat hogy egy pc game nem volt rendesen optimalizálva, vagy hogy valamelyik hardvergyártó megvette kilóra egy csapatot csak hogy a konkurens cég videókártyáin ne fusson olyan jól a game
  • gazgoblin
    "hiszen ugyanezt csinalod."
    "dronkZero es en legalabb elismerjuk, hogy ilyen a stiilusunk"

eléggé el vagy tévedve, ha te az én stílusomban a magadét látod

hagymázas/előitéletes tévképzelgéseidnek ma én voltam a célpontja? ha ettől jobban alszol folytasd nyugodtan, én jól szórakozom a vergődéseden

csak az a baj hogy annyira könnyű átlátni/széttaposni a maszatolásodat hogy félek hamar megunom

szóval használd ki azt a kevés időt...jöhetnek az illogikus-hülyeség csalijaid továbbra is, hátha ráharapok!

csak most próbáld okosabban csinálni, hátha később unok rá a trollkodásodra
  • dronkZero
    Igen, neked például az a gondosan kidolgozott téveszméd, hogy én a moderátorok nagy haverja vagyok...
  • dronkZero
    Az érvek ott vannak. Te nem azzal foglalkozol.

Egyébként nem ezzel kezdtem, csak egy idő után a hülyeséged kicsapta a biztosítékot.
  • Jakuza001
    Ne3m kell az a tovabbi ketszinuseg, hiszen ugyanezt csinalod.
    Raadasul meg szarhazi modra meg martirt is akarsz csinalni magadbol, hogy te nem vagy olyan.
    dronkZero es en legalabb elismerjuk, hogy ilyen a stiilusunk, mert veletek mas hangnemet nem lehet megutni ertelmes ember modjara, mert ahhoz alkalmatlanok vagytok.
  • gazgoblin
    gáz ha már el se olvasom mert a témát már szarrányújtottad? leírtam amit akartam, ha nem értetted meg semmi gond, nem várom el

de te se próbáld rámerőszakolni a maszatolásodat

még posztolj erre valamit csak hogy tiéd legyen az utolsó szó (ahogy látom ez kurvafontos neked) és vedd úgy hogy neked volt igazad

aztán jöhet valami más téma végre?

• Jakuza001
    Ezzel probalkozhatsz, hogy te ill ti mit tartotok kamunak es mit nem, mikor az osszes bizonyitasi probalkozasotok beegett kezdve attol, hogy hol el a batyam honnan szarmazok ugyebar meg szemelyivel is igazolva volt, szoval jol beegtetek akkor is, csak a tomeges "nem ismerem el, hogy mar megint beegtem es nem volt igazam" konzolos majmok tudathasadasa volt az egesz.

DE sebaj te ezt csinalod kb 3 eve miota ismerunk, hogy az osszes ervedet pozdorjava zuztak itt mar ezerszer es csak probalkozol a hulyesegeddel tovabbra is, mikozben ha a feherrol kiderul hogy nem fekete mint ahogy te gondolod, tovabb erolteted, hogy te bizony feketenek latod meg mindig a feheret.

Erre szoktak mondani, hogy a hulyekre hagyd ra, ezt tesszuk veled is.
  • Chris Redfield
    Paranoia. :)

"A paranoid zavar vezető tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozott téveszmék ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belső logika érvényesül, és amelyek igazság tartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz."

én is hibás voltam mert válaszoltam.
  • gazgoblin
    "Pont annyira vagyok sehonnai kis nethuszár, mint te. Ha nem tűnt fel, te is ugyanitt vagy."

és azzal kezdem a beszélgetést veled hogy le seggfejeztelek? úgy kellett volna?

"Már többször mondtam, hogy a mondanivalóval foglakozzatok, ne a stílussal. "

Köszönöm, de én elhatárolódom a kommunikációs nézetedtől és ha kell többször elmondom "hogy ne azzal foglalkozz hogy faszparaszt legyél, hanem a mondanivalóddal ami a témába vág"

Lehet hogy akkor el is olvassák mások, és nem skippelik, hogy: "na mégegy fröcsögő nethuszár"

• Chris Redfield
    Valamint hiába a nagy szavak bárki visszalapozhat!
    Most is TE kezded mint régen, a vége újból az lenne (csak lenne ha leállnék veled és megmondanám nyersen a véleményemet, független attól hogy kapásból leseggfejeztél, attól független hogy nem szóltam hozzád), hogy a modi haverodnak kinyalnád a seggét csak azért hogy nekem adjon bann-t.
    Ezekután lehet poénkodni, erőlködni, magyarázkodni. Csak kérdés ki hiszi majd el.
    Max a pajtásaid.

Trollkodás indul!->
  • Totti5
    S mikor állsz neki kifejteni hogy mit jelent a hazugság, kamu, félrevezetés, ferdítés, átvágás veled és a gyüjteményeddel kapcsolatban, ha már ennyire ráálltál erre az értelmetlen dologra?:)
  • High end PC #14876
    Tyű, reggel óta elfajultak ám a dolgok
  • Jakuza001
    Tanitsd a tinot, hatha okor lesz belole. :DD
  • Jakuza001
    Nehez is neked felfogni ezeket az alapfogalmakat.
    De megint beszelhetsz felre, de sebaj megint beegtel, hogy ezekkel se vagy tisztaban, hogy mi a felteteles mod.

Javaslom olvasd el megint, hogy muvelodj kicsit es tisztaban legyel egy kijelento mod es egy felteteles mod kulonbsegevel.

Szoval leirom megegyszer kijelenti valaki, hogy nem erdekel, az meg veletlenul se felteteles modban teszi.

Tessek:

"A feltételes mód az igemódok egyike, amely azt fejezi ki, hogy egy adott cselekvés, történés megvalósulása, illetve valaminek a létezése, állapota valamilyen feltételtől függ.
    A feltételes mód szemantikai és alaktani kapcsolata

Szemantikailag megkülönböztetünk lehetséges és lehetetlen, valamint jelen/jövő idejű és múlt idejű feltételes módot, a múlt idejű lehetséges kivételével, így elvileg három alaptípus adódik (gyakorlatilag nem mindig így működnek, ahogy az a magyar példákon is látszik).

* Jelen/jövő idejű lehetséges: Ha eljössz, örülni fogok, illetve Ha eljönnél, örülnék
    o Ha a mellékmondat szerinti feltétel a jelenben (vagy a jövőben) fennáll, a főmondatban jelzett esemény be fog következni, vagyis bekövetkezésének megvan a valószínűsége.
    * Jelen/jövő idejű lehetetlen: Ha eljönnél, örülnék (abban az értelemben, hogy tudom, hogy nem fogsz eljönni).
    o A főmondatban leírt esemény akkor következne be, ha a mellékmondatban szereplő körülmény fennállna. Ebben az esetben a feltételhez kötött esemény már nem fog bekövetkezni.
    * Múlt idejű lehetetlen: Ha eljöttél volna, örültem volna.
    o Ha a mellékondatban jelzett körülmény fennállt volna, a főmondat cselekménye csak ez esetben valósult volna meg, vagyis a bekövetkezése ki van zárva.

A feltételes mondatok mellékmondatait általában a „ha” szócskával vezetik be, vagyis a mellékmondat tartalma fogja meghatározni azt a körülményt, vagyis feltételt, amitől a főmondatban kifejezett esemény megvalósulása függ.

A jelen/jövő idejű feltételes mondatok mellékmondataiban alaktanilag általában a kijelentő mód jelen vagy jövő ideje, a főmondatban a kijelentő mód jövő ideje áll. Az indoeurópai nyelvekben a jelen és múlt idejű feltételes mondatok mellékmondataiban általában a kötőmód múltja, illetve régmúltja, a főmondataiban pedig a feltételes mód jelen vagy múlt ideje áll.
    Lásd még

* Kijelentő mód
    * Felszólító mód
    * Kötőmód
    * Igemód
    "
  • dronkZero
    Pont annyira vagyok sehonnai kis nethuszár, mint te. Ha nem tűnt fel, te is ugyanitt vagy.

Egyébként nem kell hozzám szólnod, ha véleményem van, akkor azt közlöm, ha épp olyan kedvem van. A gépigényhez való hozzáállásod legnagyobb jóindulattal is ostobaság.

Már többször mondtam, hogy a mondanivalóval foglakozzatok, ne a stílussal. Többek közt trollszűrés, és jól működik: látod, te is hamar kiírtad magad a lényegi beszélgetésből a felszínességeddel. Ha tudnál érveket hozni ellenem, akkor ezen nem akadnál fenn.
    Valójában meg is köszönheted nekem, hogy ilyen egyszerű menekülőutat biztosítok neked egy számodra bukó vitából.
  • Chris Redfield
    Még mindig egy bohóc vagy és a poénokból se fogytál ki.
    Mély nyom a szád szélén keletkezett max a pöcsöm végett. Csak egyszerűen rád lehet ismerni, mert ugyanolyan maradtál mint régen, régen is egy F..Z voltál most is messziről észrevenni.
    Még mindig együtt élsz a modival? Vagy már szakítottatok?
  • gazgoblin
    "Leirom keteves ertelmi szintedhez a helyes megkozelitest "

szerintem ezt a maszatolást még egy két évesnek se tudnád beadagolni...sebaj, megpróbáltad!
  • Jakuza001
    "És az lett belőle számodra a tanulság, hogy nem beszélsz velem, nem az, hogy ne legyél hülye..?"

Hehehe, ez talalt. :D
  • Jakuza001
    Egeszsegedre hogy megcsinalod azokat a noket is akik nem erdekelnek, mert hanyingert kapsz toluk. :D

Meg mindig ugy latszik elegtelen osztalyzatot kell neked magyarbol kiosztani.

Leirom keteves ertelmi szintedhez a helyes megkozelitest a ket kulonbozo mondatfajtahoz.

1. Nem erdekel a Total War. Kijelento mondat, amiben a szemely kifejezi, hogy nem erdekli a meghatarozott alany

2 Nem erdekel a Total War, de ha lenne PC-m lehet kiprobalnam.

Kijelento mondat, felteteles mod., amiben a szemely kifejezi, hogy egy adott egy adott cselekves megvalosulasa, illetve valaminek a letezese, allapota valamilyen felteteltol fugg.
    Javaslom neked is iratkozz vissza az altalanos iskolaba, hogy tisztaban legyel egy mondat jelentesevel. :D
  • dronkZero
    Wehehe, tényleg, te régen is ugyanilyen okos voltál! Már el is felejtettem, hogy volt dolgunk. De látom, benned mély nyomokat hagyott... :P

És az lett belőle számodra a tanulság, hogy nem beszélsz velem, nem az, hogy ne legyél hülye..?
  • gazgoblin
    de ha áll a faszom (vagy a pécé az asztalon) akkor mindenkit megbaszok (kipróbálom a gamékat rajta)

ééértedmááápityuka?
  • Jakuza001
    "Ha valaki egy komoly pc-t tart otthon tutira Total War-t játszik vele"

En erre csak ennyit mondok "Ha valaki egy komoly pc-t tart otthon tutira Total War-t is játszhat vele"

Jah es meg valami. Ha nehezedre esik felfogni ekezetek nelkul, egy magyar mondat jelenteset ..... VEGYEL KONZOLT!!! :DDDDD
  • Jakuza001
    Na latod akkor vegre rajottel mi a ket iras kozotti kulonbseg.

Az egyik az "erdekel" ezzel jatszanek, a ,mmasik pedig a "nem erdekel" ezzel pedig nem jatszanek mert retegjatek. :"D
  • Chris Redfield
    "Fikazodnak mikozben tobb idot toltenek el a Pcjuk elott mint a fosdobozuk elott."

Kétszínű. Ezzel megint villogtattál.

Ha valaki egy komoly pc-t tart otthon tutira Total War-t játszik vele és ennyi, te isten....a nem hallottál még olyanról hogy egy PC-n dolgozik valaki, vagy szerkeszt, konvertál.

Ez van látod... mindenből kimagyarázol olyan dolgokat amit senki le sem írt. Ki mondta neked hogy azon ő játszik is?
    Valamint ha játszik hogy akkor a nagy pc exclusive RTS-ekkel?
    Komolyan te ennyire élvezed ezt hogy itt minden EGYES hsz-ból generálsz egy vitát és még AZON vagy MEGLEPŐDVE hogy létezik konzol vs pc (valójában nem létezik, csak emberekben él!).
    Hát természetessen te mag a hozzád hasonlók generálják ba+.

Elmondom neked bármelyik kicsit konzolos témával kapcsolatban eleresztek egy kritikát ott érdekesmód soha nem kapom meg ezt a stílust.
    Ezért hiszem hogy az emberekkel van gond.

És vegyél már egy KIBASZOTT magyar billentyűt a kurva életbe már.
  • gazgoblin
    végre egy hullámhosszon vunk! látom segített a képlet többszöri levezetése és rögzűlt a tényállás