A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://goo.gl/gd6Zi5
A bannerból egyedül a red orchestra az amire büszke lennék.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Gaming is believing.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De te asszem még ha elmutogatnám a beugróban akkor se értenéd meg.
Személyszerint a Total War-okra magasról szarok. Ismerem de szarok rá!
De játszok sok stratégával ahogy régebben is a 2d-s korszakban.
Viszont a szöveg nem arról szólt hogy pont a Total War egy szar háborús stratégiai játék, hanem az hogy az ilyenekkel promóznak teljesítményt, adnak el alkatrészeket, stb.
Én azért írtam hogy lófaszt nem izgat hogy ha stratégával játszok hogy dx9-be esik esõ vagy dx11-ben. Soha nem volt fontos.
Hanem ha ezt a hülye dx meg minden szart erõltetnek legalább valami olyan játékot készítsenek, amiben látványossabb a teljesítmény amit kapsz ha fejlesztesz.
Vagy hasra kellene esni a Shogun 2 grafjától? Mert nem 2 pixel egy ló hanem 4?
Ennyi, nem konkrétan a Shogun 2 ellen ment a hsz-om vagy a stratégiai játékok ellen. Hanem hogy ezt használják fel erre a célra, meg sem erõltetik magukat hogy valami mást csináljanak. Ez a szar Ipar nem tetszik nekem, de ráérek vergõdni ha majd jön a win 8 és majd az nélkül nem fognak menni a játékok.
Valamint annyira tényleg nem vagyok nagy agy hogy olyan okos legyek mint te hogy az egéren lévõ 3 gombbal elirányitsak egy játékot aminél kis ikonokra kell nyomkodni, igazad van ehhez buta vagyok.
Meg nem izgat ez a stílus de valszeg ezért is én vagyok a hibás mert engem csak 2.világháborús vagy sci-fi stratéga érdekel.
vagy ott vannak olyan játékok, tömegével mint a Portal is, azzal is játszottam az se annyira nehéz mint a shogun játékok igazad van.
büszke vagyok rád hogy el tudsz bánni a játékban az egereddel a sok-sok ikonnal.
RESPECT <#eljen>#eljen>
játékok többsége megy spanyolul, franciául, olaszul, németül is, szóval nem gond ha nem tudsz angolul 😄
Amúgy a warez hamarabb elássa a honosítási esélyeidet mint az, hogy honnan veszed a gamét
és különben is, igen: akinek a külföldi játékok a hobbija az tanuljon meg valami idegen nyelvet (amúgy se árt, nem lesz kevesebb tõle)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
És Pécén se ugye....de miért csinálna valaki ilyen hülyeséget?
"És rengeteg cím vagy az egyikre, vagy a másikra jön ki."
Játék miatt veszel gépet vagy ez pécén máshogy megy?
"Nem minden. De ti hajlamosak vagytok a konzolt úgy kezelni, mintha egyetlen gépet értenénk alatta"
Nekem nincs ilyen hajlamom, szerintem egy PS3+PC lefedi szépen a megjelenõ játékok 99%-át, de egy xbox+ps messze nem. (a wii meg nem létezik számomra)
Aki szereti a konzolokra jellemzõ gamékat és/vagy szimplán kevés neki a PC-s felhozata (vagy fordítva), szerintem azt nem zavarja hány gép van neki otthon, hanem csak azt hogy milyen játékok vannak/lesznek rá.
Ha mondjuk holnap jönne a hír, hogy több PS3 game nem jelenik meg akkor már adnám is el a gépet (pécé esetében meg nem költenék rá többet, mert internetezni még jó az, habár arra már inkább egy notebook)
"20-25 eredeti játékom az elmúlt tizenöt év legkiemelkedõbbjei címei közül"
Össze-vissza beszélsz, most akkor ingyen játszol, vagy évente veszel x játékot?
Mert a két állítás egymásnak ellentmond. De majd ha lefényképezed azt a 25 címet, és belinkeled a képet, majd akkor elhiszem.
PS2, 360, jatekaim.hu
EU-n belül nem mindegy hogy hol veszem aprogramokat? Kiadónak/játékkészítõnek nem mindegy hol veszem? Majd magyar szoftvert, magyar boltba veszek megigérem, oks?
Lehet, hogy ezt idomították beléd, de ettõl még a warez nem lesz rossz, sõt, teljesen természetes egy csóró oszágban.
Mert PC-re minden kijön?
Nem minden. De ti hajlamosak vagytok a konzolt úgy kezelni, mintha egyetlen gépet értenénk alatta és nem négy-öt különbözõt. A PC-s játék minden PC-n elindul. A konzolos játék csak egy konzolon, a másik három konzolfajtán nem.
"Így van, te meg primitív vagy a konzolos játékokhoz."
Attól tartok hogy nem érted a primitív szó jelentését, talán olvass utána.
bgabor, azt hiszed boxon nincs warez? unokaöcsém szarrá warezolja magát rá.
de egy valamire való ember megveszi tesztességesen a kedvenc címeit, miért, téged lopni tanítottak? aki meg pécé fanatikus, mint te, és konzolutáló, annál gázabb nincs, a mindemellett pusztítja a pécét.
érted, én is pécén tolom, és nem nézem jó szemmel a konzolok térnyerését az utóbbi évtizedben, de baszki, legalább azt a pár játékot megvettem pécére, ami érdekel, te mivel támogattad a játékfejlesztést?
PS2, 360, jatekaim.hu
<#wilting>#wilting>
Magam PC játékosnak valló létemre hadd fejezzem ki teljes undorom, hogy részben Te is hozzájárulsz a kedvenc "platformom" visszábbszorulásához.
Összehasonlítasz két oldalt úgy hogy az egyiknél irreális valótlan árakat mondasz versus az ingyenjáték? <#lama>#lama>
"2005 elõtt is boxon toltam, nem vettem sosem gamer pécét, akkora szopásba azért nem megyek bele, 2005-ben a Bf viszont elfutott egy átlagos pécén is 1280x1024-ben,akkor még élsimítás se volt a játékban...
de neked jó elavulást a már 3 éves pécédhez, ha minden igaz még vagy 2 év van a következõ genig, addigra már 5 éves lesz a pécéd és nagyokat szopsz vele, ha meg 2 évvel a váltás után akarsz venni újat ahogy hangoztatod, akkor 7 éves pécével mekkora szopásaid lesznek már addigra, lúúzer"
De azért akkora szopásba szó nélkül belemész, hogy 15E-ért veszed a játékokat konzolra. Négy-öt játék árából már vehetnél egy új konzolt, tíz játék árából egy PC-t. Mi mindeközben PC-n a gondtalan warez miatt ingyen játszunk.
Amúgy te neked talán nem kell majd idén vadiúj konzolt venned ha kijön a PS4? És vajon mi lesz ha majd kijön az xbox360 utóda?
Esetleg neked nem kell kétfajta(vagy mégtöbb) konzolt párhuzamosan fenntartanod, ha az összes nagy konzolos címmel akarsz játszani?
Remekül visszhangozod a konzolos gyártók által gondosan belédültetett marketingszövegeket, aztán durván égsz amikor kiderül hogy egyik sem felel meg a valóságnak. Jól idomított fogyasztó vagy, gratulálok neked.
Mert PC-re minden kijön?
pl. angol árak: arkham city, PC 30font, box,ps3 40...ez nem 50%
"nincsenek demók,
vannak
"problémás a warez."
a warez rossz!
Számos olyan fergeteges játék született az utóbbi években, ami nincs és sose lessz konzolra.
Tetszett ez a mütyûr stratégia szöveg is, nyilvánvaló hogy életedben nem játszottál még Total Warral
"Mütyûr" stratégia, Medieval 2 Total War:
"Csak" éppen a világtörténelem legnagyobb csatáit lehet életrekelteni a Total War sorozatban.
A lehúzás pedig szerintem a konzolnál sokkal jobban érvényesül, a játékok alapból 50%-al drágábbak rá, nincsenek demók, problémás a warez. Szal szar az egész. MEgaztán konzolból is vehetsz újat, másikat három évente. Meg ha az egyiket megveszed(PS3), lemaradsz egy csomó mindenrõl ami csak a másikra(box) jön ki, és fordítva.
"amúgy tudtam hogy sok kockának nem fog tetszeni, és vérszemet kap, dehát fáj az igazság."
Bocsi, de egy újabb konzolbuzi megalapozatlan véleményétõl nem fogunk a falnak menni. Túlértékeled a jelentõségedet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pixxel grafikus, ha ráér, megpróbálom megkérni, hogy valami igazán odavágos PC-és témájú topikot varázsoljon design-al, fejlécekkel, bannerral, mindennel együtt.
De ha addig valaki tud készíteni egy tetszetõsebb bannert a mostaninál, és a többieknek is jobban tetszik, beteszem.