17438
-
#15262 bazmeg én lemegyek, add meg a számod, most felhívlak, és vagy ma délután lemegyek!!!!!!
most úgy sincs munkám, meg van új kocsim, amit szívesen járatok, Budapesttől hány km-re laksz??????
IDE ADD MEG A SZÁMOD, MEG ADD A CÍMED HOGY LEMEHESSEK, VISZEM A KAMERÁM, MEG 1-2 HAVEROM, CSAK ADD MEG A CÍMED, ÉS HA HAZUDTÁL MEGPOFOZUNK, MAJD HAZAJÖVÖK ÉS LEÍROM AZ SG-RE MÉG MA ESTE MEKKORA KAMU EMBER VAGY!!!!!
komolyan mondom, add meg a címed, megyünk kamerástól, az is lehet, ha 100 km-en belül vagy 3 órán belül ott tudok lenni, ha dél fele elindulok.
add meg a számod és felhívlak egyeztetni is, csak add meg. -
#15261 Nem ertem meg mindig a rofogesed IQ nelkuli ember, aki egy LCD-t nem tud egy CRT-tol megkulonboztetni. -
#15260 nem? Dragon Age? legalább 4-5 végigjátszás, mire kb mindent kipróbálsz, minden sztorit megismersz, és mind érdekes. legalább is nekem az volt. Mass Effect is szintén kb 4 végigjátszás. -
#15259 Tekintve, hogy a 30 óra még mindig nem 300, nálam meg kb az lenne a kritérium, így sztem nem éri meg.
Hozzátéve, hogy még egyetlen egy Bioware cuccot sem játszottam végig kétszer.
Witcher-őrületet elfogadom, de nem nagyon értem, én majdnem megőrültem a balfasz irányításától TPS módban, Diablo nézetben meg nem voltam hajlandó, úgyhogy uninstalldel. -
#15258 Aham, igy mar nem akarsz bizonyitani kis gyoker.
Adott a lehetoseg, gyozz a vitaban a szavaiddal elve.
-
#15257 jakuza te nagyon nagyon nagyon hülye ember vagy, hát tényleg nem veszed észre bazmeg hogy senki nem áll melletted a fórumról és mindenki okádik tőled??????? bazmeg te tényleg nem veszed észre? mi a büdös faszt keresel még itt???????????? -
#15256 -
#15255 Persze, majd leutazok suttyófalvára egy magadfajta büdös bunkóhoz fényképezni. Esetleg pénzt nem akarsz kérni érte? Vagy még valami nagyobb baromságot? -
#15254 Én se maradok ki a jóból
Jelenlegi ps3 felhozatal(meg egy csomó amit eladtam/cseréltem de hát azt kamuzhatom)
Szarfossteam -
#15253 már hogy lenne a COD1 CS klón? :DDD látom nem vagy tájékozott a témában -
#15252 Inkabb logolj be a masik accountoddal.
Ha jol emlekszem felajanlottam a fenykepezes lehetoseget. Nem erdekel meg mindig ? Hiszen neked kell bizonyitani. -
#15251 Az a legundoritobb warez a vilagon, mert ott ugyanugy lehuzzak a keszitoket, ellenben, nem probanak szanjak es igy kesobb nem veszi meg az illeto, aki mar beleunt, hanem max megtartja, de ez altalaban nem jellemzo, mert ujra elcserelik.
Semmi erteke nincs igy egy jateknak. -
#15250 HPC! Vedd már ki ezt a bannert, borzalmas! -
#15249 Az sp játéktól függ, egy Witcher vagy a Bioware játékok és ugy áltálában minden amit +30 óra végigjátszani és magas az újra jászthatósági faktora az szerintem megéri premierbe megvenni. -
#15248 Akkor már jöhet is az összes kép linkelve amit emlegetsz, te hazug senki, mert az eredeti hozzászólások mellett sajnos már nincsenek ott.
Győzz a vitában! Tedd be a képeket amiket emlegetsz és tiéd a dicsőség!
Vagy ne tedd be őket és csinálj magadból még nagyobb hülyét, én kiválóan szórakozok :D -
#15247 Ket accrol jo nyomulni kertitorpe ? Amugy a tied nem latom, menj az oviba ezzel a tobbiek megcsinaltak te nem vagy kemeny dumaval. -
#15246 Pont mint a konzolosok használtjáték-biznisze. Ja, nem, az egy fokkal súlyosabb, mert ott pénzmozgás is van. -
#15245 Nem, nyilván az az épeszű, hogy 1500-2000 forintért úgy "támogatod a fejlesztőket", hogy abból a fejlesztők valójában egyetlen fillért nem látnak. Az tényleg nagyon okos hozzáállás, valóban.
Ha tényleg a fejlesztőket akarod támogatni, akkor megveszed megjelenéskor. Mivel annyit egy singleplayer játék nem ér, olcsóbban meg már felesleges megvenni, így az eggyel lejjebbi lépcsőfok a 0Ft. -
#15244 Itt a többiek már linkeltek képet a gyűjteményükről, de neked még mindig csak a szád jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAZUG KUTYA!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15243 Jo a sztori csak kar, hogy kamu az egesz, mint te magad kis gyoker gyerek.
2 kepet linkeltem be egy kozelit es egy tavolit, megkaptad kesobb meg kaptal, amit szinten nem ismertel be. Visszalehet olvasni a sztorit.
Aztan elkezdtel lehazudozni azzal, hogy van olyan jatek a polcon amibol 5 db van, igaz meg szamolni se tudsz, mert az a 5 az 3 volt, de te mindent tudsz.
Mint ahogy azt is tudtad, hogy nem mehetek el szulinapozni szeptember 19.-en, mert biztos hazudok, hogy akkor van a szuletesnapon es az nem lehet fontosabb, mint hogy egy faszkalapnak mint te bizonygassak itt a forumon. Szo szerint te valami jos vagy, aki raadasul meg parancsokat is osztogat. Biztos te a konzolosok ormestere aki minden bakanak a himvesszejet a szajaba veszi szalutalas kozben.
Aztan megint hazudtam a kanadai batyjammal kapcsolatban, szo szerint akkor is olyan okos voltal es a hasonlo teziseket gyartottad, mint most. Micsoda blama.
Aztan mikor azt is bebizonyitottam ismet kepet kertel, amit ismet megkaptal, ami megint nem tetszett neked, mert azzal ismet beegtel.
Aztan hivtad a haverjaid a nem tudom hanyadik kep utan, hogy erosites kell, mert az osszes allitolagos hazugsag megbukott. Pontosan negyszer lettem mas esemeny alapjan hazugnak nevezve es mind a negynel jol beegtel.
Most mar ott tartunk, hogy 2 es fel ev utan ismet kepeket akarsz. Rolad tudok is kuldeni amint eppen egy kancigannyal enyelegsz. Az nem lesz jo ?
-
#15242 tipikus csicska warezos tolvaj cigány hozzáállás
ha onlineban nem lenne cdkey ellenőrzés akkor az is 0t érne neked. -
#15241 Á, látom a te gyűjteményed is az ISO könyvtárban lakik. -
High end PC #15240 LOL :D -
#15239 Épeszű hozzáállás az, hogy amiben nincs multi, az semmit sem ér? Wazz, ezzel felléphetnél a cirkuszban. :D -
#15238 így a tuti :D
-
High end PC #15237 Átalakítás alatt van a szoba -
#15236 Ja, pont mint a tiéd. De jövök ellenpontnak, hogy legyen itt épeszű hozzáállás is, ne csak konzumidióta. -
#15235 ilyen bfasz elrendezést rég láttam már :D -
High end PC #15234 Ja, a Motor City Online meg a Most Wanted Black Edition az USA-ból vannak az amazon.com-ról, mert itthon nem lehetett kapni. -
High end PC #15233 Legalább a monitordísz kinekktre panaszkodnál -
#15232 Gyönyörű, grat! -
#15231 Nekem ilyen bajom nem volt, csak az agyatlan ugribugritól kilett a faszom záros határidőn belül. -
#15230 Jajj könyörgöm, miért kellett megint ezt a gépet meglátnom? :FD:FDSFDSFDS -
High end PC #15229 Csatlakozom a megmozduláshoz.
PC-ém a monitoron háttérben a fórummal, PC, PS3, Xbox360, Wii, DS, PSP címeimmel előtérben, legalábbis azok, amik a szobában vannak.
-
#15228 CoD1-et a második pályán hagytam abba, a multija meg szar CSklón. -
#15227 Az ilyen hsz.-ek és vélemények is annyit érnek: egy nagy nullát. -
#15226 a Mirrors Edge-t? én 3x álltam neki, de mindig max a traning pálya végéig jutottam, mert komolyan szédülni kezdtem tőle. sztem ritka fos lett az a játék. -
#15225 és mit érsz el vele? 2 perc után újra itt van egy másik alreggel :/ sg powa -
#15224 Az egy fillért nem ér, és akárhogy is négy óra, én kb kettő után uninstalldelt toltam rá. -
#15223 Az isten szerelmére, csinálj már egy fotót, oszt ha szar, hát szar, nem baj, de legalább véget ér a shitstorm. Sőt, DT, TE is csinálj képet! S hogy könnyebb legyen, kezdem én. Íme:
A minőségért elnézést kérek, de a voda845-ömnél ez a maximum. Ez természetesen nem a teljes gyűjtemény, csupán ami kifért a gép feletti polcra + nem steames. A konzolos játékoknak másik polcot tartok fent, de most sok nincs itt (egyik barátom vett Xboxot, adtam neki párat kölcsönbe).