17438
-
#15305 Pedig az kurvára nem single, de sebaj. :D Amúgy kurva jó, tapasztalat, csak roooondaaaaa! -
#15303 Mondtam azokutan hogy 7 kete csinaltam es 4szer mas okbol kifolyolag lehazudtoltak, szeretnem oket latni szemtol szemben, ezert nem fotozom le ujra oket, mert akkor mondjuk amugy is a szar t610-es minoseg miatt kitalalnak hogy azert kamu ez megint.
Igy megadtam nekik a lehetoseget, hogy eljojjenek es megcsinaljak maguk a fenykepeket, de mint emlitettem, a tenykedesuk utani kovetkezmenyt is vallalniuk kell. -
#15301 Egyébként ha nem tűnt fel, akkor KETTŐ lehetőséget vázoltam fel:
1. Nem adok érte pénzt
2. MEGVESZEM megjelenéskor
Kb évente 2-3 játékot megveszek. Azokat, amiket ÉN találok arra érdemesnek. Nem pedig MINDENT amit kipróbálok.
2010ben ez így nézett ki:
BFBC2 - megbántam, szar.
DoW2:CR - benne van 600+ órám már multi, single és coop
Civ5 - egyelőre szar, bugos, hulladék, de ez később még jó lesz, egy civ kifutása 5-6 év, bár valszeg a kiegeket is venni kell majd hozzá, elég buzi egy üzletpolitikájuk lett így az ötödik részre ezekkel a picsányi szarfos DLCkkel.
Az egyetlen szingli játék, amin erősen gondolkozom, hogy megveszem, az a Mount&Blade Warband. -
#15300 Itt most már az a lényeg, hogy egy ember mennyire hajlandó megalázni saját magát és úgy látszik a határok még messze vannak :D -
#15299 ide küldd privátban, azt mondtad átküldöd, email cím sem kell hozzá, csak egy kattintás az SG-én, az mondtad átküldöd nem küldted egy hazudozó senki vagy -
#15298 A kis pots gyerek nem is akar felhivni. Es ezek beszelnek itt kamuzasrol lo. Mikor csak a nagybetuk a valaszukban a nagy es semmi egyeb.
Amikor meg tenni kell valamit, akkor a nagy tereles megy. -
#15297 Én csak azt nem értem hogy ezt a szart miért nem priviben rendezik le ez a topic nem erröl szól ez már nem flém hanem csak undoritó mocskolodás, kár hogy a HG engedi én már rég töröltem volna a picsába mindegyik félt. -
#15296 Ugyan Jakuza... úgy tudom, felnőtt ember vagy. Nem egyszerűbb tényleg csinálni pár új képet? Komolyan. Csak párat, más szögekből esetleg a fórum előtt a játékkal, ahogy mi csináltuk alant.
Szépen kérlek, nem követelőzöm, nem vagyok bunkó, csak tényleg érdekel. Ha igazad van, akkor mi kérünk elnézést tőled! Ilyen egyszerű. Csak pár fotó. -
#15295 Mar elkuldtem kis pots gyerek, hanyszor kell meg elkuldenem neked te kis buzigyerek ? -
#15294 Ugyan már... Igenis támogatom vele őket, még ha sokszor kevéssé is. Ha viszont egyáltalán nem érne semmit a játék ára, nem lennének fejlesztők sem. Logika... -
#15293 7 kepet fotoztam. Most mar nekik kell fotozni nalam, de akkor ha idejonnek el is torom a kezuket-labukat, miutan a halott anyammal viccelodtek. -
#15292 VÁRJÁL DanielT-ét kérlelte hogy menjen el fotózni, hozzá, én elmegyek bazmeg, de már negyed órája nem küldi a privát üzenetet amiről itt pofázott hogy átküldi a telefonszámát meg a pontos lakcímét bazzeg -
#15291 Kotsog akarod a cimet vagy sem ? Csak az emailed kell elkuldeni hozza, semmilyen mas oldalon nem adom meg.
Amugy meg te idiota gyerek regen az msn cim megegyezett az emailed cimevel. -
#15290 LOL, itt lassan vér fog folyni! :D
És mindezt csak azért, mert Jakuza nem fotóz... ?
Ugyan már, nem értem, mire a nagy felhajtás. Már rég biztossá vált, hogy kamuzott, különben lenne kép. Kár a gőzért. -
#15289 Tudod az van, hogy kettőnk közül egyikünk sem támogatja valójában a fejlesztőket, de én legalább nem hiszem azt, hogy igen. -
#15288 na jah, ilyet már nem jáccunk :D -
#15287 Még mindig nem jött meg a telefonszámod a pontos lakcímeddel, a privát üzeneteim üresek. -
#15286 jah hát valakinek bejön van akinek nem :D terep2-zés a legjobb :D mékó ftw -
#15285 Ez mondjuk igaz. :D Akkor a kartyaszamod az ellenorzokoddal. Ott max csak azt latod a mobilodon, ha mar vasaroltak, ugy nem kell visszakuldeni semmit a banknak. :D -
#15283 de nem tök mind1? a bolt már megvette a rendelt példányszámot, amivel támogatta a céget, te csak a boltnak fizetsz, vagy a nyakán marad a játék, amit inkább elad olcsóbban, mint hogy rárohadjon a készlet. -
#15282 Jó, neked érdekes, nekem meg már az első végigjátszást is úgy kellett erőltetnem, hogy lássam a végét.
Mass Effecttet meg asszem én basztam el, hogy a főküldetés második bolygója után elkezdtem csinálni a mellékküldiket, és kb egy hét folyamatos Terep2-zés után beleuntam az egészbe. Kritikán aluli az a része a játéknak. Most ott a mentésem, ahol kész van az összes mellékküldi, de nem bírom magam rávenni, hogy befejezzem. -
#15281 MIÉRT NEM ADOD MEG PRIVÁTBAN A SZÁMOD ÉS A LAKCÍMED??????
TE IS TUDOD JÓL HOGY AZ MSN CÍM NEM EMAIL CÍM.
ADD MEG AZ ELÉRHETŐSÉGEID NE JÁTSZADOZZ TOVÁBB -
#15280 Jaj, hagyd már ezt a keserű dumát! Azzal, hogy nem veszed meg, még annyira sem támogatod őket. Ez csak egyszerűen a warezolós szellem bizonyítása akar lenni. A szomorú az, hogy még magad is elhiszed. -
#15279 akkor add meg a normal emailed, es odakuldom te pojaca. -
#15278 sokat érsz vele, ha nem tudod bizonyítani, hogy én vagyok az :D pláne h sms-ben jön az aktiváló kód minden egyes online belépés, utalás stb után :D -
#15277 Faszkupak varom a hivasod, de meg mindig nem csong a telo. -
#15276 az nem él email címként, ide küldd privátban, azt mondtad átküldöd privátban , most küldd hohy lássam -
#15275 Es hol van a jelszo ? :DDDD
Csak ugy er valamit. -
#15274 DanielT, ha neked megvan az az iwiw-es profil, linkeld már be, mert ez a pojáca nem küldi át privátban, csak siess, nehogy leszedja az iwiw-ről is a telefonszámát és a pontos lakcímét -
#15273 Mar elkudtem kotsog gyerek az MSNedre. -
#15272 én megadom a bankszámlaszámomat :D lehet utalni nyugodtan. kis összegeket is lefogadok
11773487-00228093-00000000 -
#15271 szóval nem akarod megadni a telefonszámod és a lakcímed, a privát még mindig nem jött meg -
#15270 Persze a bankszamlamat is kiteszem ide az oldalra majd neked belepesi koddal.
Neked van 140es iqd gyokergyerek es nem tudsz visszaolvasni ? :D
Ez olyan mint a LCDnek latom a CRT-t ? :D
Amugy a Szombathely szo se tunt fel neked, balfaszkam, mikozben itt csicseregtel ?
Vazz szerintem valoban egy anusz klon vagy ezzel az ertelmi szinvonallal. -
#15269 még mindig nem jött meg a privát üzenet a telefonszámoddal és a címeddel, mit szarakodsz ennyit? -
#15268 linkeld azt az iwiw-es profilt ahol ott a számod és a címed, vagy küldd azt a privátot de még mindig csak kitérsz ahelyett hogy megadnád a kurva elérhetőségeid!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#15267 "Akkor jossz amikor csak akarsz, viszont lehet hogy vissza mar nem akkor mesz."
fúdekemény -
#15266 Te ilyen hulyegyerek vagy , hogy nem tudod elolvasni hogy melyik varosban lakom ?
Leirtak meg ezen az oldalon. amire meg valaszoltal is. Te neked aztan lehet 140-es IQd. :D
Amugy meg privatban megkapod, de mivel az iwiw eleres is linkelve volt, tessek elolvasni, van ott telefonszam is, hasznald a kis agyacskad.
Akkor jossz amikor csak akarsz, viszont lehet hogy vissza mar nem akkor mesz. :DDD -
#15265 Ezt a bannert ki kéne baszni -
#15264 címed és a telefonszámod nem látom!!!! -
#15263 Fizetem az utadat hulyegyerek, es hozz minnel tobb havert is magaddal.
Fenykepezot ne felejts el hozni, hogy a kepeket lekozold.