17438
  • DanielT
    Na figyelj, te hazug senki!

Látom még mindig reménykedsz, hogy ebből a szituációból valahogy sikerül kimásznod, de rossz hírem van. Túl primitív vagy hozzá és ami nagyobb hiba, mást is annak nézel.

Szóval most vázolom az eddigi helyzetet, hogy szembesülj vele, mennyire átlátszó és gyenge az a kapálódzás amit művelsz.

Alap szituáció: Igazolásul, hogy mennyire nem warezolnak a pécések, te meg pláne nem, beraktál gyorsan egy képet, amikor kértünk a gyűjteményedről. Akkoriban nem kellett túl sokat kérni, mert felugrottál a netre kerestél egyet ami hihetőnek tűnt és beraktad.

Alap hiba: Olyan amatőr vagy, hogy egy amerikai ember szobáját raktad be, tele olyan brutális ritkaságokkal, hogy az egyből szemet szúrt bárkinek, aki már látott eredeti játékot. Több doboz ugyanabból a játékból (többnyire 3D Realms cuccok), Duke figurák, amerikai könyvek, kajásdobozok, stb. Nyilván olyan ideges voltál amikor bizonyítani akartál, hogy ezek a dolgok nem tűntek fel.

Persze azonnal kiszúrtuk a dolgot és kérdezősködtünk. Na itt lendültél támadásba ami valós fegyverek híján csak újabb és újabb hazugságokba sodort. Egy dolgot kértünk: Az egyik, a polcon lévő ritkaságról egy közelebbi képet. Mivel kamu az egész, ilyet nyilvánvalóan nem tudtál adni.

Ekkor jött a mentő ötleted, amihez kapóra jött, hogy van Kanadai rokonod: Hopp! Tőle vannak a cuccok! Persze, a kaják, könyvek, meg játékonként mindenből 3-5 dobozzal küldözget neked haza...

Mivel a történetedben ez az egyetlen igazság, elkezdtél ebbe kapaszkodni, hogy szavahihetőséged igazold. Jött az iwiw profil, meg a többi szarság, amire SENKI nem kíváncsi, SENKI nem kételkedett benne, hogy van neked kint rokonod. Gondoltad, hogy majd ezzel kijössz a szarból, ami egyébként a te oldaladon álló, hasonlóan primitív embereket is felbátorított, hogy védjenek.

De mi nem kértünk iwiw profilt, se személyi igazolvány képet. Csak egy másik képet a híres gyűjteményről, mondjuk más szögből. Mivel ilyet a HAZUGSÁGOD miatt nem tudsz mutatni, jött a többi felesleges szemét.

Következő lépésként elkezdtél mindenki mást is hazugozni, hogy az esetleges betérők csak annyit lássanak, hogy mindkét oldal hazugozza egymást és elkerüld a megaláztatást.

Most jött egy újabb kép, egy darab rühes Lord of The Rings akármilyen kanadai, stb kiadásról, ami simán jöhetett a rokontól. De KI NEM SZARJA LE?! Egy darab nulla, semmi, filléres szutyok. Nem az a brutális fal, a hatalmas kamuval, amivel az egész fiaskód indult.

A lényeg mindössze annyi, hogy rakhatsz te be képet az egész családfádról, vagy még 30 db Lordofdöringsz fotót, csak egy hazug senki maradsz, mert az eredeti állításod nem tudod megvédeni.

Hogy egy példával éljek, ha én most berakok egy fotót egy google-ról vett képet a "Ferrarimról" utána pedig egy képet a jogsimról és a Ladámról, még nem fogom igazolni, hogy van egy Ferrarim.

Egyszerű vagy mint a bot.
  • dronkZero
    Offline játék egészen pontosan 0Ft-ot ér.
  • DellPeter
    HG, kérlek rúgjad ki innen ezt a Jakuza meg "Jakuza meleg lakótársa" nick-jét is, már tényleg mindenki okádik tőle és az agymenésétől, ez elég nyomós indok szerintem a bannolásra.
  • DellPeter
    Egyébként sem akarom elhinni, hogy valaki 40 év felett ezen a szinten van.

1. Vagy előrehaladott agyi betegséged van, amit nem kezeltek időben már évtizedekkel ezelőtt.
    2. A korod is hazudtad, és valami kis pöcs vagy.

Az első pontot tartom valószínűbbnek, a CRT monitorod alapján, de akkor ez a szánalmasabb verzió !!! Bazzzzmeg, hogy lehetsz ennyi idősen ilyen hülye??? Nagyon durva milyen majomszerű képződmények járják kint az utcákat, félek már kimenni is baszki.
  • UUUU
    Sohasem voltam Jakuza álrege jóember, ellenben van egy olyan érzésem, hogy a tied az.

Hogy tudd én Jakuzával egy házban lakom és az internetjét az én routeremen keresztül kapja. Én veled ellentétben tudom, hogy amiről beszélt az igaz., Mivel nem egy játékát kértem már el és játszottam velük. Azt is tudom, hogy Kanadában él a bátyja, amit ti hazugsának kiáltottátok ki, nem véletlenül röhögtelek ki titeket, amikor hazugnak neveztétek, amikor elment a szülinapját ünnepelni és ti egyből kitaláltátok, hogy azért nem válaszol mert a saját születésnapjának a történetét is kitalálta, hogy ne kelljen válaszolnia nektek. Annyira nevetségesek voltatok, hogy nem is lehetett mást tenni, mint kinevetni titeket, föleg azok után, hogy a személyi se volt nektek elég bizonyíték.

Nem véletlenül irt ide más is Szombathelyről szintén, hogy ő is látta a játékokat, mikor belinkelte a játékokat. Úgy tünik nekem, hogy ti valami Dredd birónak képzelitek magatokat, miközben csak más jóindulatán múlik, hogy mit oszt meg veletek, vagy nektek.

Amúgy pedig az én méréseim szerint a te IQ-d 1*bigZero. Most pedig lehet pár konzolos senkinek lehazugozni mindenkit ismét, hogy mindenki aki látta és tud róla az hazudott.

Ha pedig már a trolloknál tartunk, szerintem sürgősen néz bele a tükörbe, mert a személyleirás erősen hajaz rád, előtünsz a semmiből mocskolodni és bizonygatod , hogy neked több mint 140 az IQd.
    PErsze az ilyenek szoktak rendelkezni egy törpe selyemmajom lángeszével.
  • DellPeter
    Az enyém 140-es a mérések szerint, szóval inkább ülj le kisfiam, mert a felső 3 százalékhoz tartozom.

Egyébként is húzz már el az SG-ről az álregeddel együtt Jakuzza!!!
  • UUUU
    80IQ a hozzászólása alapján? Na akkor neked 1 sincsen. A magadat égetésről nem is beszélve.
    Eszembe is jutott egy mondás rólad. "Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem leli"
  • Jakuza001
    Nem ertem a rofogesed kicsi anusz klon.
  • Totti5
    Ez igaz.
  • High end PC #15213
    Én a CoD2-ről érzem ugyanezt.
  • Desiderata #15212
    COD 1, évekig játszottam vele napi szinten multiban, azóta se tudták überelni
  • Totti5
    Jól kevered a lapokat, én voltam a hülye hogy a te hszdre amit nekem böffentettél arra írtam és folytattam a témát. Bocsáss meg... ignore, többet nem fogok neked írni, mert felesleges.
  • DellPeter
  • lolSL
    jakuza jócsaj nebaszogasdt
  • DellPeter
    Jakuza te űber szánalom, mit égeted még itt magad? Nem akarsz elhúzni? Már senki sem fog adnia szavadra, mert hazug ember vagy, ez mindenki számára nyilvánvaló, minden anyádkínját fényképeztél te, csak azt nem amit kértek, csak azt nem amit kellett volna,a gyűjteményt, mert te is tudod hogy nem létezik nálad, mert egy szavahihetetlen SENKI VAGY.

Mit égeted még itt magad? Még évekig itt akarsz égni? Mekkora szánalom vagy te bazzeg!!!!! Már senki nem fog neked hinni, még akkor sem, ha gyorsan megpróbálod a többit beállítani hazugnak hogy lemossad magadról azt a két kiló szart amit magadra kentél!!!!

Úgyhogy húzzál el az SG-ről, mert már a kutyát nem fogja érdekelni amit ide okádsz te büdös troll ganyé, mindenki csak okádik a gyogyós fejedtől, IQ kb 80-as lehet nálad.
  • Jakuza001
    Hagyjad, a hazug kis hulyegyereknek mondhatsz te barmit.
  • kifli
    ME-hez hasonló egyedi játék: Portal
  • Ry0K3N
    neked nem mondtam vedd meg a wicsert egy szóval sem, sem olyat hogy a 99% -a szar, te el vagy tévedve
    Elmondom még egyszer hátha most felfogod, hogy illik egy olyan játékot megvenni amiben warezba beletoltunk 40 órát legalább akciósan olcsóért. És olyat mondtam hogy a legtöbb új játék lehúzás és egykaptafára készül. Felfogva? Mert többször nem mondom el.
  • Totti5
    A nem veszem meg a Wicsert, és a játékok 99% szar hszről van szó még mindig, vagy nálad nem?:)

--------------------------------------------------------

Mondasz hasonló egyedi játékot mint az ME? szerintem nincs... 10 ezeret én sem adtam volna ki érte, de fele annyiért már lelkifuldolás nélkül, de ha nem vették meg volna sokan, drágán, akkor most nem várhatnánk 2. részt belőle, ami remélhetőleg többszörös játékidővel fog bírni.

• Ry0K3N
    "4 órás fosokkal én ugyan nem játszok, max a Mirrors Edge volt az a fos ami addig tartott, de hogy az szar lenne az erősen kétséges és hogy nem érne egy fillért sem az is." nem is volt az rossz de erősen buget kategória játékidő alapján, csak az a baj hogy annyiért az ember kap jobbat

"Én teljesen elhiszem hogy a warezmatyik unják a 15. bé kategóriás játékot, mert mindent le kell tőteni és ki kell tolni elven működnek, én is unnám! " ez most hogy jön ide? képben vagy egyáltán? szerintem menny aludni, rádfér egy kis pihenés

"de nekem módóm sincs letölteni a szarokat, ergó nem is játszok szarokkal, amivel pedig játszok azok nagy része tartalmas, igényes és szórakoztató alkotások." vagyis te kevés játékkal játszol a fentebbi alapján mert nincs módod a többit kipróbálni mert ugye a warezosok mindent kipróbálnak a szavaid alapján. Így te magad vagy a megtestesült antiwarez lovag akivel így meg lehet etetni mindent mert nem tájékozott és nem veszi észre hogy évről évre lenyomják ugyanazt a torkán

" Az meg nem igaz hogy valaki ne tudjon havi 2 játékkal elenni ami hosszú szórakozást ad..." és ki mondta hogy nem igaz? :D van akinek 2 évente elég egy wow kieg hogy ellegyen
  • Ry0K3N
    "Nem hogy mindenféle szart letölteni" itt ki mondott ilyesmit aranybogár hogy letölteni kéne?
  • Armagedown
    Melyik játék tetszett neked akkor igazán ?
  • Totti5
    4 órás fosokkal én ugyan nem játszok, max a Mirrors Edge volt az a fos ami addig tartott, de hogy az szar lenne az erősen kétséges és hogy nem érne egy fillért sem az is.

Én teljesen elhiszem hogy a warezmatyik unják a 15. bé kategóriás játékot, mert mindent le kell tőteni és ki kell tolni elven működnek, én is unnám! , de nekem módóm sincs letölteni a szarokat, ergó nem is játszok szarokkal, amivel pedig játszok azok nagy része tartalmas, igényes és szórakoztató alkotások. Az meg nem igaz hogy valaki ne tudjon havi 2 játékkal elenni ami hosszú szórakozást ad... ha nem egy akkor kiégett nongémer, keressen més hobbit.
  • shaddam
    Furcsa.Én annak is örülök ha van elég időm játszani azzal amit megveszek.Nem hogy mindenféle szart letölteni hogy fogja a port a vinyón.Gondolom tirexi is azzal mentegeti magát ami írtál.
  • Jakuza001
    Na elmentem alukalni, addig is uzenem a marhaknak a dobozon az ISBN szam 0-7845-3542-6 szerepel
    Amig alszok nyomozhatnak, esetleg felhivhatjak a kzeikonyvben szereplo kanadai szamot, ami a 900-451-4873 -s technical support.
    Jah ne feledjek el azert hogy a tarifa az 2004ben volt 1.99 canadian dollar, tehat konnyen lehet, hogy ez mar valtozott. :D
  • Ry0K3N
    Talán önbecsületből hogyha legalább beletolt annyi órát akkor urambocsá megtisztelje vele a készítőket hogy kiadtak egy jó játékot?
    "Ha csak azt venné meg mindenki amit 3szor kitol, akkor már rég bedőlt volna az egész ipar és max a fütyinkel játszanánk..." vagyis ezzel a beböfögéseddel azt akarod mondani hogy mindenki vegye a 4 óra alatt kitolható fosokat amiből évente kijön ugyanaz és lehúzzák a pénzt s sok hülye vadparasztról? hát vedd egész nyugodtan hajrá
  • Totti5
    Nem az volt a gond. Olyan képet tett be ahol rakat ősrégi klasszikus volt amiért az ember ölni tudna manapság, ráaádsul egy nagydobozos Unreal 1 vagy Duke 4-5 példányba is ott volt a többiről nem is beszélve... valamilyen játékbolt raktárra hasonlított mint sem egy magyar ember magánygyújteménye,
  • Jakuza001
    Mert csirabimbok meglatnnak 30 angolnyelvu jatekot, akkor hogy bizonygassak a konzolos felsobbrenduseguket, egybol kamu.
    Pedig nem letezik konzolos felsobbrenduseg. Foleg nem naluk par kis butyuta potsnel. :"D
  • Totti5
    Minek venné? elég volt belőle az a 40 óra, töbször úgy sem játszik majd vele...

Ha csak azt venné meg mindenki amit 3szor kitol, akkor már rég bedőlt volna az egész ipar és max a fütyinkel játszanánk...
  • shaddam
    De ezt nem vágom.Attól hogy nem magyar a játék alapesetben senki se mondaná hogy kamus.Én is postoltam már ide-oda angliából rendelt ps3 játékokat és sose fogták rám hogy kamu...
  • Ry0K3N
    1500-at nem ért meg a witcher hogy megvegye az ember legalább akciósan?
  • Desiderata #15191
    erről a warez nem-warez dologról
    kinek mi a hobbija, valaki gyűjti a játékokat, valaki nem
    több játék volt amit warezban próbáltam ki és később megvettem
    de vannak olyanok amiket nem, Witcher például nagyon tetszett, de soha többé nem fogom újra végigjátszani mert nincs időm se kedvem hozzá
    akkor meg minek vegyem meg? porfogónak?
    megjelenéskor meg olyan drágák a játékok, hogy offline játékért hülye aki pénzt ad, szvsz
    persze most ráálltak a multiplayerre a cégek, nincs tört szerver, stb. SSUUXXXX ezért muszáj vásárolni
    de mégis mit vegyen az ember? a játékok 99%-a SZAR csupa nagybetűvel
    annyit se érnek hogy warezban végigtolja valaki, csak időt cseszik el
    őszintén utóbbi években 1-2 játék volt a gépemen 2 napnál tovább
    szóval legyen PC vagy Konzol, én már úgy vagyok vele hogy egy anoním, casual vagy indie játékkal jobban elvagyok mint a futtatott ultrareklámozott mézesmázos parasztvakításokkal
    röviden ez a véleményem [kiábrándult a sokfos gagyi játékból]
  • Jakuza001
    Nem en elek ott, hanem a batyam es Calgaryban, ezert kezdtek a kis gyikok lehazugozni, mert a linkelt kepeimen nem magyar jatekok voltak. PErsze ekkor meg nem tudtak errol, miutan ezt megemlitettem, akkor azzal kezdtek lehazudozni, hogy a batyam tortenetet is kitalaltam, hogy fedjem a sztorit, hogy a kepen szereplo jatekok, angol nyelvuek.
    DE azt is buktak. KErtek erre meg kepet belinkeltem, az se volt eleg, majd szemelyit stb.
    A vegen meguntam, mert ilyen kis gyik hazudozos majmoknak mit kell mar bizonygatni. Ezt a kepet se miattuk linkeltem, csak hogy a tobbiek lassak, hogy en bizony tudom milyen az eredeti kanadaban vasarolt jatek.
    Ez volt ha jol emlekszem a 6. kep. Szal szopoagon vannak a sracok ismet.
  • Jakuza001
    Menj csak gyik hazuggyerek ma is beegtel, mehetsz csicsikalni.
    Majd a ISBN szamrol is kaphatsz fotot, hogy rajojj ez biza nem magyar, mint a regi kepen szereplo tobbi jatek se volt az, nem veletlenul.
  • DanielT
    Na, égessétek tovább a hazug senkit, én most aluszkálok!
  • Jakuza001
    Te parasztgyerek a sajat anyaddal viccelodj ne masnak a halott anyjaval te igen paraszt.
  • Jakuza001
    Oke akkor egy CRT az mar mas kerdes, hogy a fujitsu scaleoview t17-2 sose volt CRT.
    De azert folytassatok a nemletezo valosagotok tovabbi gyartasat. :D

Amugy amit a webkameraval kitudtam hozni.

• DellPeter
    ez lcd?
    ez egy akkora crt , mint a ház, látszik, ahogy szűkül be a tartomány felfelé :DDDDD
  • DanielT
    Már nem meri berakni sajnos :((( Gondolom nem találja a képkereső, mi pedig nem mentettük le :(
  • shaddam
    Hol az a régi fail kép?Kimaradt az éltemből :(