17438
-
#4380 Nincs ebbe semmi "szopás". Adott egy HD kijelző, rákötöd és ennyi. -
#4379 Ööö... de megy a DVI-HDMI párosítás. -
#4378 De egyébként ez a "PC drágább a konzolnál" dolog sem igaz. Vegyük az én gépemet! A proci a lappal és a ramokkal együtt volt 30, hozzá meg még egy 20k-s VGA, és kész. Ez így 50. Kb. mint egy box. Nem csúcshardver, de még így is elég erős a mai és a közeljövőben megjelenő játékokhoz. Szóval ez is relatív. -
#4377 A pécé HDMI-DVI-n megy.
DVI nincs rajta, hanem 2 db HDMI, de neked ezt tudni kéne... -
#4376 Jééé, ez ugyanolyan szopás így, mint egy sima PC. :D -
#4375 De van, amelyik nagyobb valószínűséggel. Pl. a Samsung vinyók egész hegyeket tesznek ki a szeméttelepeken. Ellenben az én régi Abit GF4 4200-asom a mai napig ugyanolyan jól tolja magát, mint négy éve. :) -
#4374 Ajánlom h olvasd el. -
#4373 Analóg forrásból lehet szebb lenne, de egy számítógép digitális :\ -
#4372 Ja es persze a ha jol emlekszem neked Samsung HDTV-d van , talan nincs rajta DVI csatlakozo ?
Ugyanis a HDMIrol leadott jelet a DVI csatlakozoval ellatott TV-k megjelenittik.
Biztos van neked egyaltalan HDTV-d ? :D -
#4371 Ugye te most viccelsz ? :DDDD
"HDMI kábelt akkor se vennék hogyha lenne nekem HDMIm, mert VGA kábellel a legszebb a kép, amit vettem 4ért."
Na persze az analog jel szebb, mint a digitalis. Ezt azert szerintem probald masnak beetetni. -
#4370 Hm...
Közelítsük meg onnan a kérdést, hogy nem megjelenés pillanatában vesszük a hardvert.
Én úgy érzem, hogy hardver téren is jobban tartja az árát a konzol. Induljunk ki ebből.
Megjelenik a konzol, ára x.
Ugyanazon teljesítményű PC (amin a konzolátiratok és multiplatform játékok tökéletesen futnak) a konzol megjelenése napján x+y árú.
A PC hardver gyorsabban veszti az értékét.
Így lesz egy időpont, amikor egy konzol pontosan ugyanannyiba kerül majd, mint egy ugyanolyan teljesítményű PC. Onnantól a PC hardvere olcsóbb.
Itt egyetlen kérdés az lehetne, hogy ez a metsződés mennyi idő után következik be, én úgy saccolom, hogy a konzol élettartamának kb harmadánál...
Én úgy érzem jól fejlesztettem, idén öltem a gépbe egy újonnan megjelent konzol árát, és azóta egyetlen játékkal sem volt gondom. A Crysis megizzasztotta, de a konzolos cuccok nemigen tudják.
A hat év élettartamot meg szerintem felejtsd el. -
#4369 Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy konzol témában két és fél hardvergyártó van, PC-re meg másfél. Intel kicsit közelebb áll a monopol helyzethez, mint a Microsoft vagy a Sony. -
#4368 Bármilyen technika ( gyártótól függetlenül ) szarrá mehet, nekem is volt jópár ilyen esetem, gondolom neked is... -
#4367 Hagyjuk.. olyan veled vitázni mind zuzuval beszélgetni... -
#4366 kivéve ha szarrá megy... -
#4365 Én nem akarom, aki akarja az megveheti, ha kellene nekem akkor megvenném... de ok vegyük meg akkor sem kell 6 évig egy dekát sem rákölteni ( persze utána se, de ez egy generáció ). -
#4364 de ha használni AKAROD akkor FELESLEGESEN KELL KÖLTENI rá TÖBBET mint normálisan egy featureért kiadnál.
Szóval az "én és a haverok" féle levezetésed megint szart sem ért... De ez csak a szokásos érved, hogy amire neked nincs szükséged az FÖLÖSLEGES és tökéletesen rendben van, hogy EXTRA PÉNZT kérnek érte... ez BAROMSÁG.
Arról nem tehetek, hogy te élvezettel szopattatod magad egy monopóliumra törő nagyvállalattal.. -
#4363 Kormány van ilyen, ami szánalmas a PS3 tükrében, de csak akkor leszek gondba amikor kijön normális nekem megfelelő szim... ami hamaorsan esedékes ( Race Pro ) meg majd a Forza 3. -
#4362 Csak egy kontrollerel van, ha haverokkal játszok akkor mindenki hozza a magájét...
Wifi nem izgat, de látom téged annál inkább, megvan rá a lehetőséged.
HDMI kábelt akkor se vennék hogyha lenne nekem HDMIm, mert VGA kábellel a legszebb a kép, amit vettem 4ért.
Minek kellene nekem fejhallagató, amikor van infrás fülesem, amit bedugok az 5.1be vagy a 2.1be és már szól is a fejemen? de én ugytudom hogy van egy kis átalakító amit rádugsz a kontrollerrel és utána sima fülest tudsz rá rakni, valami filléres cucc...
Ezek nem létszükségek, akinek kell ott van a lehetőség, akinek meg nem annak meg NEM. -
#4361 Második kontroller 6-10,az a wi-fi cucc meg nem tudom mi,így az árát sem tudom.Amúgy a zsinóros kontroller szerintem olcsóbb,és engem pont nem zavar,hogy nem merül le benne sose az elem :-) -
#4360 és a többi csak M$ kompatibilis kiegészítő? -
#4359 "mennyiért vettél hdmi-dvi kábelt? mennyiért vettél fejhallgatót ami csak a M$ sazbvány gányságba megy bele?"
Ez alap felszereltség. -
rumkola #4358 kurva uncsi az önjelölt igehirdetők nevetséges "vitáját" olvasni itt
Ki a faszomat érdekli, hogy a x360-hoz mennyi a játék? PC-seket biztosan nem. -
#4357 Nem tűnt még fel, hogy mindig az számít csak a számokba ami náluk olcsóbb?? Ők cserélgethetik a játékokat a PC-s nem cserélgetheti a pécé alkatrészt (cserélheti be újra a régit)...
Totti: Menniért vettél második kontrollert? mennyiért vettél WI-Fi dongle-t? mennyiért vettél hdmi-dvi kábelt? mennyiért vettél fejhallgatót ami csak a M$ sazbvány gányságba megy bele?
Átlag konzolosról beszélj ne a "én és a haverok" típusú felmérésedről... -
#4356 A számok makacs dolgok....
Tételezzük fel, hogy Te és én ugyanannyi játékkal játszunk. Darabra. A beszerzési forrásunk ugyanolyan. (Amit Te boltban veszel, én is, amit használtan, azt én is, amit Te eladsz, én is.
Tételezzük fel mindezt egy konzol élettartamán keresztül. Innen puszta matek az egész.
Tény, hogy konzolnál drágább a PC-s hardwer. Tény hogy a konzolos játék drágább, mint a PC-s. TÉNY hogy hoszabb távon kiegyenlítik egymást. Feltételezve, hogy mindkét fél ésszel vásárol.
Más. Ha még nem kaptál baráti taslit, csak sajnálni tudlak. Nem pofánváglak-ot mondtam, szándékosan. Nem bántani, megbántani akartalak. Csak kinyitni a szemed. Vedd észre, hogy nem ellenségek, ellenfelek vaggyunk. Más a véleményünk. És úgy veszem észre, Te nem észérveket, hanem kibúvókat, kiskapukat keresel. Ennek szólt a tasli. Próbáld meg, nemcsak a saját (konzolos) szemeden át nézni a világnak ezt a részét.
Peace! -
#4355 Te gyüjtő vagy én nem. Jelenleg 14 olyan játékom van ( Xbox ) amit megtartok, mert játszok velük, ezek főként olyanok amiket haverokkal, vagy neten tudok játszani... nekem aban semmi örömöm nincs hogy egy Single játék ott áll a polcon amit sose fogok elővenni és csak az értéke csökken, vagyis bukok rajta. -
#4354 Ezért bátorkodom azt mondani, hogy összehasonlítási alap kell. Aki konzolbuzi józsi, és Vér pistike. De erre mindig azzal jönnek, hogy Ők a fény az éjszakában, a többiek hülyék.... Ezért őket kell összehasonlítani (mily csoda!) Vér Pistikével...
Ha 200x leírom, hogy figyi, ez így nem kóser, akkor az a válasz, hogy bocs, de ez őket nem érdekli, mert jó a tudat, hogy Ő olcsóbban játszik Steve Blood-nál. Ezzel nem is érdemes vitázni, szóval tényleg; Én vagyok a hülye. -
#4353 Ilyen megnyilvánulást még a legjobb barátaimtól sem tűrök el ( sőt, értelmes emberben ilyen gondolatok meg sem fordulnak, ha ismerős akkor főleg, ha idegen akkor meg FŐLEG ).
Én semmit sem bizonygatok, a számok ott hevernek mindenki előtt... a konzol olcsóbb, erről többet nem lehet beszélni.
Miféle feltételek? megveszek egy gépet premierkor ( mondjuk X 360 2005 ) 120ért ( nemtudom pontosan mennyi volt ), és 6 évig kiszolgál ugy hogy egy dekát nem kell ráköltenem. ( A lájv az MS hülyesége, ami nem kötelező, de bele lehet venni... ) A játékok meg más kategória mint írtam hiszen van aki hónapokig 1-2 gémmel elvan, van aki hetente vásárolja a legújabb játékokat... mintha ez pécén vagy akármi más platformon nem így lenne!?.
A konzolos játékok sokáig megtartják az értéküket, ezen is kár csámcsogni mert ez tény. Az első X360 játékok is 2-3-4 ezer forintért szerezhetőek be, szóval még mindig van áruk, egy fél-1 éves gém pedig igen jó áron mozog, illetve jó árakon el lehet adni minden gond nélkül ( olyan még nem volt velem h valami rajtam maradt volna ).
-
#4352 En is fillerekert tudom cserelgetni a jatekokat, de akkor hol marad az az orom, hogy egy tenyleg jo jatekot barmikor elovegyel, amikor kesobb radjon, hogy jatszanal ismet vele egy jot ?
Szoval ezt a cserelgetest eleg szanalmasnak tartom, hogy emoge akarnak bujni. Arrol nem beszelve, hogy akkor mindig lesz egy jatekja amit kapott a konzoljahoz. :D -
#4351 Az értelmiségi fogyatékosért tényleg bocs. Nem megsérteni, felrázni akartalak. (Ha szemtől szemben állunk, egy taslit kaptál volna.... Legyél bármekkora.)
Értsd már meg, min vitázunk. Azonos játékmennyiség, azonos vásárlási szokások melletti árkülönbségeken. Ennyi.
Te folytonosan azt bizonygatod, hogy olcsóbb a konzol, bizonyos feltételek melett. Ugyanazokat a feltételeket pedig nem vagy hajlandó biztosítani nekünk PC-seknek.
Legjobb duma az, hogy használtan fillérekért lehet eladni a játékokat. Oké. Egy gond van ezzel, akkor ezek szerint fillérekért tudom megvenni. Vagy tévednék? Jöttök azzal, hogy te /ti x összegért veszed, 2 ezerért kijátsod, eladod, én csóró meg 2 ezerért tudom eladni... De akkor ennyiért tudom megvenni is!!!!! BM má tényleg...
Elmondom miről van szó. Létezik az olcsó konzol legendája amit M$ Sony sulykol. És egyesek, akik nem hajlandók gondolkodni (ala értelmiségi fogyatékos) beszopják, és kötik az ebet a karóhoz, hogy igaz. Pedig 27365x bebizonyítottam, hogy marhaság. Akárcsak a veszteségesen árult konzol.... Amit MINDEN ORSZÁGBAN tilt a gazdasági versenyhivatal, ergó szintén városi legenda. -
#4350 Ennyire nem lehettek "azért is belekötök a mocskos állatba..."
Minek irjam oda ÉN hogy költöttem játékra ha veszek mondjuk 10 gémet átlag 10 ezres áron akkor 100... és akkor mivan? helyből tudok mutatni olyan embert aki 5ször ennyit vett meg adott idő alatt, ez már csak attól függ hogy ki mennyit játszik... nekem havonta átlag 1 db új gém ( vagy 2 havonta ) de 1-1 olcsó ( 3-4-5 ) ezer fts gém bármikor becsúszhat.
A stílusod pedig remek... -
#4349 Uhh... Ez viszi a pálmát!
A gép árát nézzük, a játékok ára meg magánügy......
Ha ezt komolyan gondolod, akkor értelmes lehetsz, már bocsi. Nem szokásom személyeskedni, de sajnálom, hogy diplomás vagy / leszel... Egy rétegükre jellemző ez a típusú hozzáállás. Ezt hívom értelmiségi fogyatékosnak.
Ismétlem, bocsi a személyeskedésért, de ez a mondat kicsapta azt a bizonyos biztosítékot.... -
#4348 A gép és a kijelző árát írtam le, majd odaírtam hogy játékra költött pénzt nem fogok írni, mert azt minden platformra ugyan úgy meg kell venni, azt hogy ki mit és mennyit vásárol magánügye... vagyis megtudod nézni azon a bizonyos oldalon.
Csavarhatod még, de felesleges. -
#4347 Ne terelj, ne terelj.
Te csak "allitolag" annyit koltottel, ami nem fedi a valosdagot, majd Dantenak is mas szamokat irtal le. Nem kellene am itt kozmetikazni, hanem a valosagrol beszelni. -
#4346 Ne verdőgj már ennyire látványosan, ha ilyen szépen tudsz idézni akkor olvasd is tovább, ne csak a neked tetsző részeket olvasd...
"Játékokat pécén is kell venni..." -
#4345 Vergődhetsz nyugodtan, de warez játékot nálam nem fogsz találni... ( két játék volt hozzá, ami 5 ezerrel emelte a gép árát, ha külön vettem volna meg őket akkor 4 ezerrel drágábbak lettek volna... )
amúgy...
"Gyűjteményemet, eladó játékaimat megnézheted a www.jatekaim.hu oldalon."
Akkor viszont mar most nem mondtal igazat, mert akkor nem annyit koltottel a X360-ra hanem a jatekok miatt lenyegesen tobbet.
Ha osszeadnad akkor tuti nem 105-nel hanem 501nel jarnal legalabb :D -
#4344 Vergődhetsz nyugodtan, de warez játékot nálam nem fogsz találni... ( két játék volt hozzá, ami 5 ezerrel emelte a gép árát, ha külön vettem volna meg őket akkor 4 ezerrel drágábbak lettek volna... )
amúgy...
"Gyűjteményemet, eladó játékaimat megnézheted a www.jatekaim.hu oldalon."
"Mint a masfel evvel ezelott vettem 26" HD Ready Samsungot 120k-ert hozzaszolasa, amikor ma kerul annyiba es masfel evvel ezelott duplaja volt. :D"
??
-
#4343 Persze akkor meg azt mondta, most hogy szebbnek hasson mast mond.
Mint a masfel evvel ezelott vettem 26" HD Ready Samsungot 120k-ert hozzaszolasa, amikor ma kerul annyiba es masfel evvel ezelott duplaja volt. :D
De ez is jo : "Én két évre rá vettem 360at. 2007 elején ez 92 ezer volt 2 játékkal. Azóta mit is vettem hozzá? egy 5 ezer fts 3 hónapos Live kártyát itthon... és most nemrég 8ért! 12+1est, természtesen külföldi áron... eddig ez 105 ezer..."
Akkor most van ket jatekja ? Vagy warezol ? :D -
#4342 nemrég, amikor gépet cseréltem, egyben kipucoltam egy csomó régi és "eladhatatlan" alkatrészt. és összesen csak a ph-n hirdettetem, mindent eladtam. MINDENT el lehet adni.
még a használt PC játékokat is.
ahogy írtam korábban, átlag csak minden 5. játékom bolti, a többi használt, DE eredeti. csak NE szólna szinte minden hirdetés kibaxxott wow account-ról meg 70.000-ért árult tápos karakterről szánalmas -
#4341 Szerintem most se éri a felét se... :P :D