A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ilyenem nekem is volt rencerváltás környíkin <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

[Jakuza]
Tenyleg csak azt nem tudom, akkor miert sirtal amikor mar multkor is lakat kerult ra. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

wedge31
Hogy ide járjanak ? ne csináld ,már igy is állandoan jönnek hittériteni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
Amúgy a bannert l kéne cserélni olyanra,amin egy orosz kvarcjátéknak mutatnak be.
[Jakuza]
Ja es trollok miert nem mentek oda vissza ? 😄DD
Ugyis ott lopjatok a napot, es arrol fecsegtek egymasrol, hogy te gyoker X360as vagy mert nekem PS3mam vmb, vagy az a rohadt Wii leelozte a kedvenc konzolomat, rohadj meg Feri 😄
Szal menjetek egymast oda olni vagy ragasszatok valami kis feliratot a konzolotok DVD vagy Blue-Ray olvasoljahoz a cimket, hogy megtudjatok jegyezni, hol kell betenni a stuffot 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bardocz
<#nevetes1>
schrank
neked akkor volt utoljára befojásod amikor behugyoztál ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Istencsászár
tedd azt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
De akkor latba veszem a befolyasom es zaratom a PC-s jatekok lealdozott topikot is. 😄

Zs0lt1
zárható! 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Istencsászár
és a topik elkérkezett a fénypontjáhaz, melyik vga a gyorsabb? igen uraim, ez a pécé hanyatlásának egyik oka <#bdead>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Akkor mennyi neked joember a 20.280Ft ? 😄
PALIT 9600GSO Sonic 768MB DDR3 PCIE brutto: 20.280 Ft (ipon.hu)
Latod ekkora langesz vagy hogy meg a valosagnak sem hiszel, csak a sajat marhasagodat hajtogatod.
JA es itt a kep arrol milyen franko mert te a 9800GTrol beszeltel . 😄
Ami semmivel nem gyorsabb mint a 8800GT, es a 786as 9600GSO nem lassabb.
Na de osszdd az eszt arrol amihez nem ertesz.

Itt latszik milyen idiotak vannak a foldon, akik meg a valosagnak sem hisznek, hogy csak a sajat igazukat tudjak bizonygatni.
20.280 ft, nem 9xxx sorozat, nem a zold a kek, vagy a feher a fekete (persze csak neked), hanem a teny hogy mennyiert lehet kapni olyan VGA-t amivel manapsag barmilyen jatekkal lehet jatszani.

De buta vagy.😞
Azért utálod a konzolt,mert jön rá sok jó játék?

És csak az mond olyat,hogy agyilag nem megerõltetõk a konzol játékok,akiknek nincs konzolja. Vagy hülye...

DarkSector
Jah de melyik vót elõbb.
Amúgy azért írtam, mert honnan tudja az elõbbi tag, hogy ki mit lopott el, hogy miért, és hogy ki.
Ellopták a játékot?HOGYAN?<#vigyor3>
Konzolos játékokat nem lopott PC-re senki?
És vajon télleg a Halo-nak köszönhetjük ezt a helyzetet?
Ami mos van?

azért mondom, hogy nem kell vádaskodni, mert nem ilyen egyszerû.<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Kinél volt szó 9600-asról.
Én egy szóval sem említettem.

Arról volt szó, hogy 20eért is lehet kapni olyan vga-kat, amivel frankón mennek a mai játékok.
És ugye erre válaszoltam, MONDTAM, hogy azért nem ennyire igaz, mert azért az olyan vga-k mint amik ehhez a teljesítményhez kellenek, nem 20e-be kerülnek.
OLCSÓK de nem 20e-be, és nem a 9600-as széria.
Na még kérdés?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Casillas
tojás, dinoszaurusz is szaporodott azzal <#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

DarkSector
Mi volt elõbb a tyúk vagy a tojás?

[Jakuza]
Aham te arra gondoltal, csak hogy megtudd magyarazni, foleg mig vegig a 9600rol volt szo.
Esetleg nem azt akarod kitalalni, hogy a 9800GTX ? Hiszen az a legjobb kartya abbol a sorozatbol csak az sem 40k.
Szoval hulyek a mnasik oldalon vannak, de nyugodtan keszulj politikusnak, a magyarazkodas az megy.
Raadasul 9800GT az a 8800GT uj valtozata es semmivel nem gyorsabb mint a 768as GSO.
Na erre kispajtas mit szolsz ? Nem jutsz szohoz mi ?😄DDDD

Baromira egyetértek ezzel a konzol dologgal,meg a képpel is. 😄
Nagyon elegem van abból,hogy sok jó pc-s játékot lenyúlnak és csak konzolra jelenik meg. Alá Halo ,ami eredetileg PC-re jött volna,aztán mire kijött pcre nem erég ,hogy volt benne dögileg bug ,még coop módot is kivették belõle. Asszem még lehetne sorolni párat.
A legnagyobb szemétségnek azt érzem,hogy emiatt a több platformúság miatt,minden PC-s játék egyre igénytelenebb. Oké hogy konzol piacon nem elvárás az agy használata,de PC esetében ez nem volt jellemzõ. S sajna elég kevés a jó játék PC-re.Nagyon bekurvult a PC piaca a konzolnak.
DarkSector
Valamit nem értek.
Vagy felétek vannak elmaradva, vagy nem látod, hogy mit írok, és hogy mire válaszoltál.

A 9600GT az milyen kártya? 9xxx-es?
IGEN

A 9600GT az a 9xxx-es jobb darabjai közé tartozik?
Háát NEEEMMM!
max 1-2 üzletbe felétek...ezek szerint.Én a minimum 9800GT-re céloztam, ami azért még súrolja a határt.

VAGYIS KONKRÉTAN 9800GT (aktív hûttéssel), 9800GTX ÉS 9800GX2 meg ami a két szélsõ között van teljesítményben.<#vigyor3>

[Jakuza]
"9xxx-es széria jobb darabjai még mindig 30-40e."
Latod mar nem is azt mondtad amit en, mindossze meg azzzal sem vagy tisztaban mi mennyibe kerul.
Biztos PCshopban tolod 55%-80% felarral 😄
Elmondom 40ert mar akkor veszek egyedi huteses HD4850ert ami ezeknel a kartyaknal lenyegesen gyorsabb.Na de hogy egy 9600 40k oreg az eleg eros csusztatas, ha csak nem valami aranybol keszitett valtozatott kerestel? 😄

DarkSector
Ez a helyes nem kell különbséget tenni, vagy valaki ezt szereti, vagy azt, csak az a baj, hogy sokan ellenfélnek tekintik egymást.

DarkSector
Jah ezt nem a varázsgömbömben láttam, meg szakértõ sem vaok.
A "SZEMÉLYES VÉLEMÉNY" kifejezés erre is utal.<#vigyor3>

Gaben17
wow milyen topik😄D am. nemértem miértvan ez a pc vs konzol harc😄D mindenki azon játszik és arra költ amire akar. a topik címe az hogy konzol...de eddig csak az xboxokat szídja mindenki :'D én se pc-s se konzolos nem vagyok,mind2õn játszom. van ami nincs boxra,azzal pc-n játszom és ugyanígy fordítva is. deh látom itt pár emberbõl az irigység beszél<#idiota>kövezhettek😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

De okos szakértõ itt valaki, és még a jövõbe is lát.

DarkSector
Ha már ennyire felhúztad ezen magad, akkor mond meg már, hogy miben tér el az amit én mondtam, ettõl amit te begépeltél??????????????

DarkSector
Jah és annyi érdekes, hogy havok az nem egy hardware-es technológia, hanem szoftveres.
AGEIA meg egy kézzel fogható hardware, ami azért nem mindegy.

[Jakuza]
Ne dumalj mar felre oreg.
A 9600GSO is 9600 es nem 40k a 9600GT amirol beszelsz, szoval jo lenne ha beismerned a marhasagot amirol beszelsz.
Csak hogy tudd a 768MB-s GSO gyorsabb mint a 9600GT sot nemelyik 8800GT 512esnel is.
PALIT 9600GSO Sonic 768MB DDR3 PCIE brutto: 20.280 Ft (ipon.hu)
LEADTEK WinFast PX9600GT 512MB PCIE brutto: 24.113Ft (ipon.hu)

Kulfold:
BFG GeForce 9600 GT OC 512MB PCI-E w/ Dual DVI, HDTV-Out $99.95 (kanadai dollar) ill. 15357.61Ft atszamolva (www.memoryexpress.com)

DarkSector
Igen már meg is tették a lépést a Havok-al, de annak még nincs gyakorlati bizonyítéka, példája hogy mire jó, mit tud, vagy télleg használható-e.
Csak eddigi tényekbõl lehet leszürni ezt a következtetést.

DarkSector
Nemtuom mennyi lehet a különbség, árban illetve teljesítményben, meg ez függ tesztgéptõl illetve felbontástól is!!!!!

Én azt tudom, hogy nekem mi kell. Én XTX 9800GTX XT-re spórolok mostan.
Egy ilyen vg kb 45e, ami elég faxa nekem és nem is melegszik annyira mint ati 4xxx-es széria.

Anubys
"azért mert a konzolos jön a PC tápigba szítani a többieket... hogy így meg úgy meg amúgy..."

Bazzeg, ekkora hülyeséget régen olvastam... Hány konzolos megy fikázni pc-s fórumba, és hány agyhalott jön fikázni a "konzolosok fórumába"? elárulom, valahol 1:17236-hoz az arány...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

RAZOR27
Sli-vel is ígyvolt, erre megjelent a Crossfire is, úgyis kitalálnak valami hasonlót Ati komáék.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Álitólag a pong-ot is fel akarja újitani az x360-OMFG XD

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

bardocz
Annyit se😄
bardocz
Én ha új gépet veszek tuti valami atis lenne,ha maradna a mostani helyzet.Nincs kedvem kétszer annyit fizetni ugyan azért a szintért.Amúgy pont az ati kártyákhoz a driver a job,pl már 3870 veri a 88gt-t a driver miatt,míg amikor kiadták egy szinten volt vele,de inkább alatta.
DarkSector
Na azért a 9xxx-es jobb darabjai nem a -96xx-es széria.
Az télleg 20e lehet, mert annyit is tud.

DarkSector
Vannak olcsó kártyák, amik ATI-ban sokat tudnak tény, az új széria.
Bár ez már más téma.
De azok sem 20e ft-ért kaphatóak. 4850-es 30e.

SZEMÉLYES VÉLEMÉNY:
De én tutkóra nem váltok, és nem váltanék mert Nvidia-nak nagyobb a támogatottsága, jobbak a driverei, és már kezd bejönni az NV-PhysX, amit én is tegnap teszteltem, és nagyon durva jövõje lehet a kártyáknak, ha ezt beépítik. Mert egyenlõre ez a mostani drivert kiegészítõ szoftver, még csak allulról nyaldossa a témát, de ezt késõbb kifényezve nagy elõnyt jelenthet majd az NVidia-nak, és tekintve a játékokban való támogatottságát ez elegendõ hogy fölényt szerezzen magának. Persze ez még minimum fél-1 év.<#crazya>

LaszloLedzenyi
1300 körül zárták és 5 órát élt asszem a tápik

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

[Jakuza]
Latjatok ez a bajotok, meg azzal sem vagytok tisztaban, mennyibe kerul egy VGA. 30-40 kozott mar 4850at lehet venni.
Egy 9600gso 19k neves gyartotol egy 9600GT pedig 23k.
Ja es nem gondolom hogy pl egy Leadtek vagy Gainward a rosszabb darabok koze tartozna.
Raadasul magyarorszagon felul vannak arazva kint pl ezek a kartyak kozel 15-20%-al olcsobbak.

bardocz
Több ezer a hajnalcatot dugnámos topikban.Pár óra alatt öszejött enyi hsz,sõt,ennél több😄
Jagumo
mirõl szól ez a topik?? 😄XD

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Eddig ma 350 hozászólás volt ebben a témábam,mi a rekord az sg-n?

DarkSector
Ha a blúréj, meg hasonló technikák kövületnek számítanak akkor igen.
Ismered a blúréjt?

bardocz
Ma csaka hülyék vesznek nvidiát😊 ATI árakat nézd,azok a rendes kártyák,ami atiba 40ezer,az nvidiában 70.
DarkSector
Azért olcsóak a vga-k, de túlzásokba ne essünk.
9xxx-es széria jobb darabjai még mindig 30-40e.

Jah és a natív 1080p-re gondolsz nem?
Meg azért nem minden a felbontás, ezt érdemes tudni.
Egy játék nem azért lesz élethûbb társainál, mert 1m-val több pixelt jelenít meg másodpercenként.

bardocz
Ati középkategóriának szánta,akkor valószínû van valamije,ami annál sokkal többet tud.
[Jakuza]
Jah hogy az egy dolog, hogy mit tud a videokartya nem az befolyasolja a besorolasat nalad, ertem. 😄
Ulj elore.

bardocz
Az egy dolog hogy mit tud a kártya(bár 9600gt akkor is középkategória volt),azt kell nézni minek szánta a gyártó.Az,hogy most milyen szánalmas alakításai vannak az nv-nek,az egy dolog,nem ahhoz kell hasonlítani.
[Jakuza]
Nem lehet ? Van olyan ismerosom, aki elvezhetoen jatszik 1024x768ban original klienssel Eve Onlinet a kozel 4 eves gepevel.
Viszont nem emlekszem olyanra, hogy 4evvel ezelotti PS2-jevel barki jatszott volna ebben a felbontasban, mivel annal a max felbontas a 800x600 volt 😄

LaszloLedzenyi
mijaz a konzol? valami kövület?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"