17438
-
#4620 Na, ezt már kitárgyaltuk oldalakkal ezelőtt. Semmivel sem nagyobb "feeling" egy kontroller. Buli persze a force-feedback, de az már van egérben is. Kár ezen vitatkozni. -
#4619 ja topik cimere roviden reagalva: reszben VAN
bovebben: reszben VAN->
-retegjatekok aminek az eladasi mutatoi total LOLok(mar egy peces top game is loal egy konzoloshoz kepest->eladasi mutatok)
-drogMMO
-szájbersport
ennyi... azon kivul meg sivarsag, halalszele stbstb... ;) -
Skyline #4618 De mint írtam: a stalker a hatalmas előhype és előreklámok nélkül egy bukás lenne,mindenki várta mint a messiást na ahhozképest...:)
Resistance-t meg mint mondtam nem is emlegettem,egy tök átlagfps..:)
-
#4617 jjjo, akkor az sc progémer lehet konzolos :))) (csak akkor ő nem progémer hanem elsősorban konzolos, aki SCzik is :P )
amugy arányaiban mennyit játszol a két platformon? (naugye! :D - bármelyiket is irod) -
#4616 Egeres FPS = ki klikkel célba gyorsabban. Nulla feeling. -
#4615 A Resistance nagy hype volt, kár, hogy a játék ehhez nem nőtt föl. De ez nem konzolexkluzív jelenség. A Crysis sem volt akkora szám, mint a körülötte csapott hisztéria sejtette. -
Zóanagyvarázsló #4614 És persze kisebb hírveréssel befut azért még egy pár játék, nyilván nem egetrengető eladásokkal, de messze nem szemétnek nevezhetőek (p&c kalandok, TBS-ek - tehát rétegjátékok). -
#4613 A baj az Dzson, hogy nagyon általánosítottál. S de, az biz Jakuzával szemben személyeskedés volt, aminek egy kulturált vitában helye nincs. A PC is csak egy játékplatform a sok közül, ilyen súlyosan szegregatív nézőpont pedig épp ezért helytelen. -
Skyline #4612 Egyébként tényleg jókis cucc ez a Klírszkáj :DDDDDDDDDD -
#4611 Lófaszt nem tudott egy ilyen gép egy Xboxhoz képest? Sajnálom, hogy csak a Morrot tudom felhozni, de Xboxon csak ezzel a KOTORal és az NHLnemtommenyivel játszottam olyanokból, ami volt az akkori PCmen is. Egyefene betudom az NHL távolról sem tökéletes és már-már zavaró megakadását a másolt lemeznek, ráfogom a KOTORra az állandó fagyogatást szintén erre. De ha a lent említett gépen egy eredeti Xboxos Morro mellé tettem volna az én PCsemet, háááát beza feltűnő lett volna az ótvar tejföl, amit háttérnek használt a boksz és még a PCsnél is rondább textúrák is. Fent említett 3 játék egyike sem volt szebb, sőt határozottan rusnyább, mint nálam egy a lentinél ocskább gépen, pedig gondolom a másik 2nél sem befolyásolta a kinézetet a warez verzió.
Mit linkeljek tovább? Mit kéne bizonyítanom? Ár kapcsán az általad beszúrt linkre hivatkoztam, ha az neked marhaság és nem elég bizonyíték, akkor mi a fenének másoltad belőle ide azt a listát?
„pontosan ugy vélekedtem a konzolokról, konzolos játékokról, mint Te és a többiek itt és most” Itt fontosnak tartom azért megjegyezni, hogy én sehogy sem vélekedtem a konzolos játékokról, akármennyit olvasol vissza tőlem, nem fogsz egy deka konzol játék fikázást sem olvasni. Ennek pofonegyszerű oka van: én mint PC és PS2 es tulaj bátran kimerem jelenteni, hogy IGEN, NAGYON szeretnék egy új konzolon GTzni és szívesen játszanék rajta FinalFantasy –t is. Az hogy miért nem teszem pofonegyszerű, jelenleg nem fér bele egy új konzol a költségvetésbe +probléma lenne a megjelenítés is, no meg természetesen az értékrend. Azok az összegek, amik itt egy X360kapcsán elhangoznak konkrétan 60k körüli összegek, abból én kb 3évig fenntartom a PCt úgy, hogy nekem megfeleljen, arra amire kell. -
Zóanagyvarázsló #4610 Jó, de én exkluzív FPS-ekről írtam, de pedig az én hozzászólásomra reagáltál. Idén tényleg kevés komoly exkluzív jelenik meg PC-re, de a jövő év elég ütős lehet (SC2 - remélhetőleg jön, de ez találgatás; DoW2; Empire Total War; Disciples 3), és így szinte csak az év első felében várható - és általam erősen várandó - (el)ismertebb stratégiákat említettem.
Egyébként tényleg, a Darkness még érdekel is (bár én olvastam mésékeltebb véleményeket is róla). A Resistance viszont kritikailag bukás, a STALKER messze jobban szerepelt nála, csak eladásai miatt megemlítendő. (Viszont a STALKER is közel jár a 3 millióhoz.) -
#4609 hoho! ne ferditsunk kollega!
"ahogyan egy starcraftos progémer sem fog konzolon."
ad1: nem tudtam, hogy a konzol jelentese csak KURRENS konzolt jelenti... oooo" jo akkor nincs konzolom... a ps2 meg a gécé az nemistudom... jaigen azok valamik
ad2: minek kell egy escéhez GÉMERPÉCÉ? egy vacak notebookon vagy egy 10 eves gepen is siman elfut...
ad3: egy honapja meg volt kb 4 kilos(nem tomegre celzok) gepem... ... mertcsak vartam-vartam a jo jatekokat... dehat nem jottek... vigan elvoltam hdrediben csutkamaxon (+csutka szuro) biocsokkal meg minden... aztan rajottem, hogy tok luzerseg es eladtam ... ennyi... csak a piiizt viszi ;) (most van egy normalis core2es eros notebookom+mx518+razer egerpad nagygeptű amin nativban jol fut a kingszbánti demo fullon oszt ennyi nekem eleg )
-
#4608 No itt megfogtál. Annak idején, mikor a Stalker-t teszteltem, én is bajban voltam a bugok miatt. Kár érte. Viszont az új patch-csekkel érdemes játszani vele, mert nagyon meghálálja a bizalmat. :) -
#4607 Nem írtam, hogy chocho egy szüleivel nyomorgó szerencsétlen.
Ha te magadra vetted, akkor valszeg az vagy, de ettől még nem személyeskedtem.
A 720-as projektor kb. annyi volt, mint egy 42"-es tv. Ha tisztában lennél az árakkal... -
#4606 Olvasd el figyelmesen amit te írtál, majd amit én. Try again. -
#4605 az a baj, h igy a vásárlokat a platformon teljesen elidegenitik a hasonlo stilusu játékoktol :( igy is megmérgezte már az agyakat a konzol <> rts :) (még az enyémet is :)) ) -
#4604 "hogy a világ legjobban jövedelmező játéka is PC-s."
EGY darab játék, ami FIZETŐS.
Mennyit költenek a wowosok a wowra az alapjáték megvételével együtt? -
Skyline #4603 Egy szóval nemírtam hogy Spore fps. Én azt írtam hogy idén ez a két nagy exkluzív neve kb pc-nek a többi...:D
Resistance-t nem is emlegetem.
Killzone 2 még nincs kint de az 1-ből kiindulva üt.
Darkness-t próbáld ki ha konzolközelbe kerülsz,baromihangulatos,és komoly kis 5letek vannak benne:)
Olyan multifps-t ami jön pc-re direkt nem emlegetek. -
#4602 van gamerpécéd?
van currentgen konzolod?
senkiföldjéről könnyü beszolni bármelyik oldalnak!!! :D -
#4601 Nem, mi ott jól beszélgetünk konzolos témakörben, mert a pécések 8 év alatt nem tudák bizonyítani, hogy nem hanyatlik exponenciálisan a pécés játék. Néha betéved egy, leírja, hogy pécén lehet videót vágni és konzolon 25ezer egy játék meg kell hozzá 600ezres lcd tv, majd szembetalálja magát a saját érvelésével és lelép. -
Zóanagyvarázsló #4600 Olvastam róla, részben rá is céloztam az előző mondatomban. -
Skyline #4599 Stalker: alapjáték --> optimalizálatlan bugos szar,közepes MI/bugos ellenfélujratermelődés. Kb 5-6 patch után volt gyomrom végigvinne,igaz akkor élveztem mert a helyszín hangulata frankó,van 1-2 jól eltalált rész is egyébként mindettől eltekintve egy tökátlag játék,ami a hatalmas hype és előreklámozgatás,előnyárcsogattatás nélkül gyakorlatilag egy bukás lett volna.
A Klír szkáj kijött ugyanilyen gyönyörű bugos optimalizálatlan állapotban jött ki:D
Nem trollkodás,tény,a stalker jójáték,jó középkategóriás a rengeteg bug,optimalizálatlanság miatt.:)
De nyugodtan cáfolhatod,csak elötte valahogy tüntesd el a netről a 6db patch-et,és azt a rengeteg fórumot ami az anyázásból a szaggatási problémákról és a bugokról szól:D
-
Zóanagyvarázsló #4598 Spore, mint FPS? :)
Egyébként a Crysisra és a STALKER-re gondoltam. Boxon van helyettük Halo 3, PS3-on pedig Resistance (kritikailag bukás, de sok ment el belőle, mint nyitócím befutott) és majd lesz Killzone 2, mindkettőre pedig Condemned 2. Biztos van más is, de nekem hirtelen csak multiplatform címek jutnak ezeken kívül az eszembe. -
#4597 "ahogyan egy starcraftos progémer sem fog konzolon."
BULLSH0T!!444
ELLENERV ---> [magara mutat] -
#4596 a világ egyik legszarabb pc->konzol portja lett a supreme commander :) -
#4595 "Szerinted mennyien játszanak FPS-t konzolon és mennyien PC-n, ha már így dobálózni akarsz a SOK-al?"
gazgoblin belinkelte az eladási adatokat, nem lesz nehéz kideriteni :)
mindenesetre a 6.5 millio cod4 vásárlo nem arrol tanuskodik, h elszeparált kis underground közösség nyomná konzolon az fps-eket ... -
Skyline #4594 És? Most ebből mit szűrtél le észkombájn?:)
-
#4593 A Stalker egy jó játék. Semmi érved nincs, csak trollkodsz. Köszönjük, Emese! -
rumkola #4592 pont ezért kérdeztem
:) -
Skyline #4591 Ennyire hadiszamár hogylehetsz? Szerinted világszerte mi van több otthon az asztalon? Pc vagy nextgen konzol?:)
-
#4590 Nekem elég a pár millió eladott Halo,meg amiket lentebb is írtak már.De ha neked 1 millió ember nem sok,az a te bajod. -
#4589 élvezik? sztem minden konzoltulaj FPS/RTS vásárlo arcát a kezeibe temetve zokog, miota játszani probált ...
konzolon ezeket nem lehet, meg lett beszélve
(RTS tényleg határeset, de mivel ezek általában kevésbé szerencsés pc portok, nehéz itéletet mondani - meglátjuk majd az elsősorban konzolokra fejlesztett Halowars és Endwar után) -
Skyline #4588 Pc-nek idei komoly exkluzív a Spore és az újfent optimalizálatan és már elsőpatchmegisjelent Stalker Klírszkáj. PONT
-
rumkola #4587 Akkor játszd azon, ennyi.
:) -
#4586 Mármint milyen görcsölés,mond már meg.Én még sosem éreztem fps közben.Sőt,én élvezetesebbnek tartom konzolon fps-t,mint gépen. -
rumkola #4585 Szerinted mennyien játszanak FPS-t konzolon és mennyien PC-n, ha már így dobálózni akarsz a SOK-al?
Szerintem olyan 1000x-es lehet a különbség a PC javára, vagy mégtöbb.... -
rumkola #4584 Szerinted mennyien játszanak FPS-t konzolon és mennyien PC-n, ha már így dobálózni akarsz a SOK-al?
Szerintem olyan 1000x-es lehet a különbség, vagy mégtöbb.... -
Skyline #4583 Én nemakarok amúgy beleszólni ebbe a nagy háborúba de szerintem a rádiós egérrel ne verjük a mellkasunkat mert a világ egyik legfosadékabb találmánya ha játékról van szó és főleg ha multiról:D
-
Zóanagyvarázsló #4582 A komolyabb RTS-eknek (a hagyományos Dune 2-féle vonulatott nézve, mert PC-n vannak más jelelgű RTS-ek is) ha a fele jön konzolra, és többet lehúztak már rivjúkban is az irányításuk miatt. Az utóbbi években engem érdeklőek közül pedig mindössze a Supreme Commander. Késve, és még az érdekel közülük a legkevésbé. RTS téren még kell várni egy darabig az előzésre.
FPS-ek egyaránt szép számmal akadnak a három platformon, sok a multiplatform, és mindegyik gépnek megvannak a saját komoly exkluzívjaik is. -
rumkola #4581 dejavu
szerintem meg a kontrolleres görcsölés a nevetséges