17438
-
#4660 hát, én azvagyok eléggé, az biztos :) (nem mertem irni h kicsit, mert az ide is postolo péesesek belémkötnek) -
#4659 Igen, tanultam erről pszichológián. Szegény. :)))) -
#4658 te is tudod,hogy VGchartz NPD adatokból indul ki ami csak a retail értékesítést foglalja magában. -
#4657 mit jelent az a szó, hogy arrogáns? -
#4656 Azért a "brutális eladások" kicsit erős. Igen, 3 milliónál jár, de tavaly márciusban jelent meg, s mikor a Clear Sky-t elkezdték tartott csak egymilliónál. Nem rossz, de nem brutális. Az a Halo 3 volt. -
#4655 Nem mindenki meleg, mint Te, de nem baj, nem "dobáltam a b*zit". :) -
#4654 szakadok! -
#4653 Szavam nincs így mindennel egyetértek :) -
Zóanagyvarázsló #4652 Biztos? Mintha még nálunk is lett volna a Nyugatinál egy óriási Master Chief figura. Ráadásul egy olyan játékról beszélünk, melyet szinte az adott platformon kötelező volt megvásárolni.
Fact1: A STALKER brutális eladásokat produkált.
Fact2: Egész jó kritikákat kapott, pláne ahhoz képest, hogy nem félkészen jelent meg.
Ezek miatt komoly cím. Minden más szubjektív, az pedig, hogy nulla hájppal mit produkált volna nem mutatható ki egzakt módon. Megfelelő marketing nélkül viszont olyan kiváló játékok is el tudtak bukni, mint a Psychonauts és a BG&E.
Persze a félkészség miatt joggal lehet rájuk fújni (gusztustalan dolog, elismerem), de ez még kevésbé érdekel, ha a játék jó, akkor később veszem meg felpatchelve. A Fallout 2 és az X-COM is csontbugos alapból, ettől függetlenül merésznek kell lenni a lehúzásukhoz. -
#4651 miért minden konzolos akkora Xbot mint totti?:) -
#4650 mesélj, minden pécés (hiszen a nevükben irtál, nem?) ilyen arrogáns paraszt ? -
#4649 Morro? Kotor? (utobbi fix h xbox1 game)
Félreértettél, én arra céloztam h az xbox360 a megjelenésekor (2005 november) überelte a legtöbb pécét a hardver képességeit tekintve. Tehát ha az akkori multiplatform játékokkal akartál pécén is játszani, bizony erős gépre volt szükséged... na az került ott negyedmillába. Az erős pc. (nem a csucs!)
Ok, de ha nem inged ne vedd magadra :) Ettől még az átlag látod a százhuszezreshádétévékelléshuszezereggyjáték szintjén marad :(
Platformválasztásnál nyilván nem csak az ár dönt, de ha valaki CSAK az árat nézi, mert casual/átlag gamer, nincsenek musthave cimei egyik oldalon sem, csak játszanak: konzol olcsobb. (ezt probáltam levezetni a 2005ös összehasonlitással) -
#4648 Haggyadmáá :D régen megmagyarázta, azért vagyok xbox fan, mert a nickemben van egy x :DD tudod ez olyan mint az üldözési mánia, mindenhol ellenséget lát. -
#4647 akkor most nem látok grafikonokat?:((((((((((
úgy kell majd álomra hajtanom a fejem, hogy fulloptimalizált az összes PC-s játék:( -
#4646 Na mentem enni, további kellemest. :) -
#4645 Neki nem kell gép, anélkül is igz fanboy, csak hogy szidhassa a ps brandet. :) -
#4644 Jaj, bocsi hogy leszóltam a barátodat. :) -
#4643 inkább nem cáfolok, rakhatod a grafikonokat:) -
#4642 Cáfolj.
Utána berakok pár grafikont, ahol a videokártyákat játékokkal (NEM videovágással) tesztelgetik, ilyen aranyos csíkokkal, hogy melyik kareszon hány fps-et produkál milyen beállítások mellett. :)))))))))))))))) -
Skyline #4641 Naaaaa azért Halo3,Cod4 körüli hype sosemvolt olyan mint a stalkeré...A stalker volt az egyik legjobban várt név éveken át pc-n...
De tökmind1 nem óhajtok belemenni megint egy stalker vitába...
Mindenesetre EZT ne nevezzük minőségnek köszi mindenki.
-
#4640 Egy darab boxja nincs. :D PC user. Ismerem mint a tenyeremet. Ebben tényleg hihetsz nekem. :) -
#4639 Milyen "konzolos programozó"? Olyan nincs. Programozó van és pont. Ez az összeesküvés elméleted meg kb. egyenértékű azzal, hogy Elvis még él. Menj, keresd meg, addig is el leszel foglalva. :) -
#4638 :))))))))))))))))))))
Miután sanyix a leg véresszájúbb xboxfan és ps ellenes user, valamint többször elvérzett a vitában ellenem, még szép hogy ezt mondja. :))))))))))) -
#4637 jaj de buta vagy:( -
#4636 Ésszel nem raksz te össze gépet. Ha van pénzed nem akad a game fullon, ha nincs akad. Mert ez a pécés játékpiac - a hardvereladásokat húzzák fel, ez a dolguk a fejlesztőknek. Néha pár konzolos programozó csinál egy CoD4-et vagy Grid-et nektek, de nem ez a tendencia. -
#4635 Ez attól függ, hogy írják meg a játékot. Az ArmA-ban nincs ilyen. No comment... -
#4634 Hallottam már rólad amúgy Sanyix kollégától. Ő azt mondta, hogy előítéletekkel küzdő konzolmániás vagy, aki még mindig nem képes felfogni, hogy a háborúnak semmi létjogosultsága. Azt hittem, viccel. Sajnos igaza volt. -
#4633 Neked az jobb, ha tizedmásodperc alatt pörögsz a 8 kilós aknavetővel... És csak futni tudsz mert be van kapcsolva a toggle run. -
#4632 Ez a másik marhaság. Én speciel nem nézek diavetítést. Ésszel rakom össze a gépem, ennyi. Na ez a szubjektivitás! -
#4631 Dehogy cáfoltatok ti... :))))))))))) -
Zóanagyvarázsló #4630 Sokan el vannak ájulva a STALKER-től, biztos nem mindenki a hájpe miatt. 3 milliós eladást pedig PC-n nem lehet csak reklámmal produkálni. Persze kell az is, de mintha a Halo 3 vagy a CoD 4 körül is akadt akkora őrjítő hájp, ami hatással lehetett az eladásokra. -
#4629 Persze, hiszen pécések.
Kár, hogy az ő véleményük 25x szubjektívabb. Konfig függő a grafika, full detailban nézegethetik mondjuk a diavetítést... -
#4628 hatőize...
vegyes... nalam ilyen ciklusokban mozog a style:
- 1-2 ora Koreai liga bamulas
- 2-3 ora notebookon jatszas(vegyes old games sc,War3 custom stb)
- oize most sz@r a ps2 de addig 4-5 game vót :D -
#4627 Mi? Az, hogy úgy mozgok, mint egy droid? Na ne... Ez egy marhaság. Semmivel sem életszerűbb. Olvass vissza a topicban, már milliószor megcáfoltuk ezt - sikerrel. :) -
#4626 Engem, mint játékost és mint kritikust, ez nem kell, hogy érdekeljen. Mint programozó, természetesen tisztában vagyok a PS3 értékeivel. Ám ha a játékról beszélünk, ez nem mentség. Emellett én nem is a grafikáról beszéltem, hanem a játékmenetről. Nem volt benne sok eredetiség, sőt, szinte semmi. Ezért is volt kritikai bukta. Anno a Gears of War nagyon ott volt a Boxon az elején, s az sem amiatt, mert a technika annyira bejátszott volna. Csupán jól bántak a designnal és a hangulattal, valamint a játékmenet újdonságai is beleadtak a kövér 9-esekbe. -
#4625 a PC-sek leszarják a szubjektív véleményedet. -
#4624 Neeem, a ffb csak egy dolog a kontrollerrel, a feeling a nagyságrendekkel jobb mozgási lehetőségekből adódik, életszerŰBB jóval. -
#4623 Ez minden más játékra is igaz. Ha nem reklámozol, a kutya sem próbálja ki, hisz nem hall felőle. Ez nem érv. -
#4622 Resistance nagyon is jó volt ahoz képest, hogy nyitócímként csak halványan sejthették a PS3 programozását. -
Zóanagyvarázsló #4621 Na ja, a felsoroltak közül alig valamelyik mozgat meg engem is (STALKER és a Darkness érdekelne jobban, illetve budget kategóriában azért eldemózgatnék a Crysisszal). Lassan az egész műfaj hidegen hagy.