17438
  • bardocz
    Hidd el,elég sokan élvezik ^^
  • bardocz
    Az,hogy nem tudsz rajta játszani,egy dolog,kontrolleres fps után leültem a géphez,és nevetségesnek éreztem bf2-t,ahogy egy tized másodperc alatt megfordul az ember,szánalmas.
  • rumkola
    Bocs, de nem fogok nézelődni semmit. Játszatok konzolon FPS-t és élvezzétek.

Én FPS-t PC-n játszom és lehetőleg multiban.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem is kötöttem bele az egeredbe, másra reagáltam. Tény, hogy létezik 20k-s (vagy akár drágább) egér is, biztos nagyon jó lehet, nem izgat.
  • Skyline
    Figyelj rts konzolon nocomment csakegér,de fps....
    Darkness..Condemned 2...Black...Killzone..Lehetne sorolni,grafikára egyik sem Crysis...De minden másban olyat nyujtanak amit pc nemigazán:D
    Nagybetűs hangulat,és tartalmas játékmenet.
  • gazgoblin
    hiába vigyorogsz :DD

lehet sírni meg nézelődni:D

vaz csak COD4-ből csak xboxra elfogyott 6,5millió darab (biztos azért mert szarazefpéesakonzolon)
  • rumkola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gazgoblin
    igyvan tök felesleges lenne bizonygatnod annak az ellenkezőjét amit milliók élveznek
  • rumkola
    Na csak megtalált megint valaki.
    :))))

• rumkola
    Oké, ne kezdjük megint légyszi, hogy hűdejó az RTS és az FPS konzolon...

:)
  • Skyline
    Fps pc felejtsd el,max online ha war vagy komolyabb multi megy,singleplayer fps-ek nocomment pc-n...Tipikus grafikára hegyezett tartalmatlan középszarok.:)
  • [Jakuza]
    :DDDD

LOGITECH Cordless Desktop Delux 660 Egerrel 4k :D
    Eleg szar minoseg mert Logitech es meg bonus hogy radios ??? :D
    Szal hiaba csurik csavarjak, mindenaron azt szeretnek ha 200ezer forintos egeret szamolhatnanak be, hogy igazuk legyen. :D
    Mar elkonyveltem a LOGITECH diNovo Edge billentyuzetet 40 ezerert,meg egy mesfel millios projectort, hogy igazuk legyen :D
  • gazgoblin
    mmorpg-n kivül van elég mindenből mindenre
    (kivéve PC-n úgy álltalában mmorpg-n kivül bármi)
  • Skyline
    Kis barátom neked elég komoly probléma van agytevékenységileg:D
    1. Nem kötelező 100k fölötti tv-ket venni konzolhoz,monitorra ugyanúgy rácsaphatod,nekem is azon fut a pc is és mindkét konzol.
    2. 20k-s játék?:D:D:D:D:D A legújabbak is 12-13k-ért beszerezhetők,egyes helyeken 9k-ért is vesztegetik magyarországon..
    3. 50k-s xbox,80k-s ps3? Igen a gond csak az hogy ebben az árkategóriában pc-n még messze nem kapsz olyan grafikát,ez kb egy jobb irodai számítógép ára:D
    4. Szerintem az idei év pc-s játékkínálata mellett valahogy inkább nem dicsőíteném agyig a pc-s játékokat,mert finoman fogalmazva is: az exkluzívok viccek,a multiplatformok nagyrésze egy bugos optimalizálatlan szar egy két kivétellel,csodálatos kilátások tényleg:)
    5. Valószínüleg azért újítottam be idén a szgép mellé a boxot és a ps3at+ az sli konfigból eladtam az egyik 8800gt oc-met mert olyan hüdejól szórakoztam pc-n:D
    HJaigen mégvalami. Tudod a grafika nem minden,a pc lenyomja grafikára a konzolt nem vitás...De mindettől függetlenül a játékok tartalma/minősége/hangulata gyakorlatilag 1-2 minimális kivétellel egy teherhajónyi rakás szar.:)
  • gazgoblin
    3 dolgon ne sporolj PC-nél
    -amiben ülsz egész nap kockulva
    -amit bámulsz egésznap
    -amit görcsösen fogsz egésznap

verdikt:
    kanapé
    nagytévé
    kontroller

ja nemjó...
  • bardocz
    4 magos proci tudom,hogy még felesleges.
  • rumkola
    az attl függ, hogy mivel szeret játszani
    RTS vagy FPS ill. MMORPG nyilván PC

autós-bunyós-jrpg konzol
  • [Jakuza]
    Ugyanmar, te is nagyon jol tudod, hogy csak a kapaszkodokat keresed, lehetne aranyozott AlienWare gepet is osszetenni, csak felesleges, semmivel nem lesz jobb a konfig ha csilivili hazba teszi az ember.
    Az a konfig manapsag mindent elvisz, sot ha nagyon akartam volna AMDs konfigbol kozel 20k-val olcsobban kijott volna ugy, hogy minden mai jatek belertve a Crysis is doccenes nelkul elfut es a Crysisen kivul minden akar 16AF/8AA mellett 1680x1050es felbontasban.
    Szoval nem kell a kapalozas mert mind hiaba.
    Ja mondhattal volna 4 magos procit is AMDben ennyibe kerul es Intelben sem tobb mint 3-4k a kulonbseg, csak felesleges.
  • gazgoblin
    "nyilván egy MGS fan nem fog pécén játszani, ahogyan egy starcraftos progémer sem fog konzolon."

inkább ugy nézd hogy aki szeret játékokkal játszani az mit választ?

• bardocz
    Egér nekem csak a kényelem miatt kell.
  • Zóanagyvarázsló
    Mondhatod, de az értelmes vitától pont a HDTV muszáj mivolta miatt kanyarodtunk el, és egyesek ezt nagyon is komolyan gondolják. Egérre, billentyűzetre én sem költök, mert nem kell abból nekem semmi extra. Persze ha komolyan multiznék, akkor nyilván nem ártana, de így bőven jó.
  • arty
    kivételek mindig akadnak ... nyilván egy MGS fan nem fog pécén játszani, ahogyan egy starcraftos progémer sem fog konzolon.

de itt az sg.hu-n irkálo, átlagos pécégamer, aki kétévente benyomja a 100ezret a gépbe (mert nem ért hozzá és átvágják) a konzollal járna jobban ... végülis nem az a topik neve, h "te pécén szeretsz játszani?" ;)
  • bardocz
    De akkor ne csúcskonfigról beszéljünk kéremszépen.Jó,közelcsúcs.Ahhoz hozzátartoznak ezek a dolgok is.
  • Chocho
    A csúcsgépet úgy értelmezte Jakuza, hogy az a masina, amin az összes mai - és holnapi :) - játék tökéletesen élvezhető. Ésszel kell vásárolni.
  • Chocho
    Nem érted a lényeget. Ez főleg cinizmus. :) Azért írtam, mert mások lentebb épp azt fejtegetik, hogy a PC játékhoz elengedhetetlen a 10k-s egér és billentyűzet. Ennyi erővel én is mondhatom ezt a HDTV-ről.
  • Zóanagyvarázsló
    Tehát mert valakik szerint kényelemsebb TV-n játszani (ami érthető), hozzá kell adni a konzol árárhoz a hozzá nem szükséges (csak élményfokozó) kijelzőt. Ezzel az erővel a lehetne számolni a PC-hez vízhűtássel, 20 ezres egérrel és egyebekkel (például szintén HDTV-vel), mert ezek is segítenek itt-ott komofortosabbá tenni a szórakozást.

Mondjuk annyiból jogos, hogy konzolhoz inkább dukál a HDTV, illetve sokan a gyakorlatban valóban egymáshoz vásárolják őket (nálam is így kerülhet majd egyszer képbe, egyelőre e BD drága, az adás pedig csak csúnyább lenne rajta), de sokan meg nem.
  • bardocz
    Jó,de akkor mennyire is van közel egy csúcsgéphez az adott konfig?CSÚCSGÉPHEZ,tudom,hogy az már bőven elég akármilyen játékhoz,de ha már CSÚCSGÉPRŐL beszélünk,akkor legyen az.Vagy legalább a közelében legyen.
  • Chocho
    Nekem nem rohad le a kezem ettől sem. Orvos látott már? :)
  • arty
    upsz, 200 fölött lettünk, maradhat?

• Chocho
    Igen, mint aképp a konzol és a PC közti harc is anyagi kérdés. Nekem a PC jobban megérte. Neked a konzol jött be. Mi értelme így a vitának? Semmi.
  • Chocho
    Nem kell. Minek? Azt mondtad, hogy nincs köze a teljesítményhez. Én ezt megcáfoltam. Nem mondtam, hogy kell egy játékosnak. Használd a józan paraszti eszed - már ha van. :)
  • bardocz
    Jah,persze én is jól elvoltam a genius egeremmel.Amíg meg nem fogtam egy normálisat,amin nem rohad le a kezem.
  • [Jakuza]
    Oh sry de mi bajod van a vinyoval te szerencsetlen ? Csak nem az hogy a Seagate mivel osszeolvadt a Maxtorral igy nevezik ? 50 forint kulonbseggel vehetsz 4 masik fajtat ha nem tetszik.
    A taprol meg annyit, hogy vehetsz igen Chieftechet is megkaphatod mar 10k korul.
  • arty
    mért, szted ugyan olyan jo egy forgoszéken begörnyedni a 17" elég asztali szpikerekkel, mint a fotelből menni a 42" kijelzőn, miközben körülvesz az 5.1 ?

de ez szimplán anyagi kérdés! ha megteheted és van rá igényed megveszed a PC/konzol mellé.

KÖRÍTÉS.
  • Chocho
    Nem csak onnan, mindenünnen. :) Amúgy az, ha nem olvassák a hsz.-eid, nem annak a jelen, hogy a kutyát sem érdeklik? :D
  • bardocz
    Akkor rakj ahhoz a konfighoz egy 300 gigás minőségi 10000 RPM-es vinyót.
  • Chocho
    Nekem egy újonnan 4000 Ft-os Microsoft egerem van, ami négy éves. A bill.-em noname. Érdekes, remekül játszom bármivel. :)
  • bardocz
    Az is 576-ból.Te is olvasd már el mit írok.
  • Chocho
    A vinyónak nagyon is sok. Egy 10 000 RPM-es jóval gyorsabban tölt, mint egy 7200-as. Ezért is olyan drága.
  • Chocho
    Így van. :D