17438
-
#4860 Arra próbáltam utalni, hogy azt butaság mondani, Te mit csinálnál... Egyszerűen, nem vagy abban a helyzetben, hogy TUDD mi volna a helyes döntés, maximum elképzelésed lehet róla, a rendelkezésedre álló információk alapján. És a teljes kép (szükségszerűen) nem áll rendelkezésedre. Ha a rendelkezésedre állna, Te lennél döntéshelyzetben. És valószínű, ugyanúgy döntenél, mint azok, akik most döntenek. Egy Stalkerról, egy witcherről, egy crysisról....
Vagy egy Biosockról, AitD-ről, bármiről.... -
Zóanagyvarázsló #4859 Honnan az adat? Tényleg érdekel, örülnék, ha ez lennr az igaz, de akkor a CD Projekt miért beszél ennél kisebb számokról? -
Zóanagyvarázsló #4858 Érdekes ilyet állítani az általában pozitív rajongói visszajelzések, kritikák és díjak dacára. Egyébként volt demó is, de csak közel 3 hónbappal a megjelenés után. -
#4857 huhhh az PCn nagyon jonak szamit, foleg hogy nem eppen casual!
(bar ugye konzol fronton ez epphogy jo lenne :D) -
#4856 Szerintem, ha kiadnak demo-t is, csak töredéke veszi meg. Ritka igénytelen egy játék volt ugyanis:( -
Zóanagyvarázsló #4855 Itt pedig több, mint 800 ezret írnak (worldwide, tehát Atari biztos benen van, ahogy logikusan benne is kell lennie). -
Zóanagyvarázsló #4854 Két különböző közleményt láttam az utóbbi időben (szinte gyszerre), az egyikben 600 ezret, a másikban 900 ezret írtak. Persze lehet, hogy az egyikben nincsenek benne az Atari-féle eladások vagy éppen digital download. Vagy csak elírták :) -
Zóanagyvarázsló #4853 Nem, a te forrásod volt a hibás, mert az kalkulált úgy. Ami egy VGSale wikis cikk (ez ám a hivatalos, érdekes módon a megjelölt források is pontosabbak voltak, mint maga az az iromány). Ettől még az NPD soha nem állított olyat, amit te a szájukba próbálsz adni, hiszen bevallottan retail eladásokat mérnek fel, ahogy arról is linkeltem a hírt, hogy a mobilpiaccal is csak idén kezdtek el foglalkozni. -
Cat 02 #4852 Amerikai fat kidek nem vették sajna. -
#4851 Kozel ket milliot -
#4850 Age of Conan, az is gányul fest de fokkal jöbb mint az átlag, de így belegondolva hülye kérdés volt hiszen a pécé gémek alá mindig sokkal ersősebb vas kell mint amugy, szóval kár erről beszélni. -
#4849 mennyit adtak el a Witcherbol?
(bullshit! btw most inditok egy vallalkozast a valo eletben, mert most jutottam el odaig, hogy legyen ra KERETEM! mar regota akartam, csakhat penzhez ugye penz köll, errol ennyit...) -
#4848 Mit nem adtam valaszt ?
Belinkeltem az adatokat, csak el kell olvasni az USAban 800k eladast regisztraltak EU-ban 600k-t es Ausztralia valamit a tobbi regioban szinten 600k.
Mit nem lehet ezen erteni ? Te voltal aki a megalapozott valaszt arra probaltad terelni, hogy az mar 10szer atforditott nem eredeti cikkbol ideztel, mikozben az eredetiben az van leirva, hogy ennyi volt az osszes eladas , nem pedig az, hogy a dobozos eladas.
Ebbe kotottel bele, hogy valoszinusitem, hogy csak a dobozost szamoltak.
Pedig nem. Hiszen a cikkben az all, hogy az eladott jatekobol befolyo bevetel ennyi es ennyi volt. -
Cat 02 #4847 Van az az új cucc, Age of Conan talán :D De pl Silkroadból egy mai pc-n 3-4 simán elfut :D -
#4846 lineage2, bár annak nemkell erős pc... mert ugyanúgy szaggatni fog :) mert nem oda való motorra épül (unreal2) -
#4845 Nemtudom mert nem figyelem... ösztönösen jön, de nem pöcögtetek az tuti. Odairányítom majd ha közelebb ért akkor a karral lassítok és célra tartok... vagy ugy mint egérrel, megfogom és telibe. -
#4844 Akiket láttam, mind pöckölgették célzásnál, mikor kipróbáltam, én is....
Tényleg, ez idővel elmúlik? Te, hogyan célzol? -
#4843 Vagyis inkább ugy kérdezem hogy milyen olyan MMO létezik most ami a WOW árnyékában is kiemelkedőnek mondható és megköveteli az erős gémer pécét? -
#4842 Mihez?
-
Zóanagyvarázsló #4841 Jol latszodik hogy NDP meg 2 milliard eladast sem regisztral (elferditve a tenyeket)
Ez az, amit egyfolytában ismételgettél is korábban, de amikor kérdőre vontalak, egyszer sem tudtál rá megalapozott választ adni. Tehát ha ezt tényként kijelented többszöörs cáfolat után is, akkor ki ferdít? -
Micsu #4840 van amelyikhez kell elhiheted :P -
#4839 Witcher, mint ellenpélda, megfelel? Online nincs benne, rengeteg nyelvre szinkronnal jött, ONLY PC-cím, és akkorát buktak rajta, hogy ingyen felujítják a mára megkopott grafikát, hozzátesznek 1-2 pályát, stb... Biztos, mert nem éri meg nekik...
Recept egyszerű. Igényes, jó játék, és viszik, mint a cukrot....
Lammer!
Nem vagy befektető, és nem is leszel. Lehet azért, mert hibás az elgondolásod? Hisz, ha jó lenne, már rég csinálnád, volna miből.... Hiszen, valószinű, nem ez az egyetlen ötleted....
(Mi volna ha... Egyikünknek nincs annyi információ a birtokában, hogy megfelelő döntést LEGYEN KÉPES! hozni....) -
#4838 Az online gémimghez meg nem kell sli, meg core 2, meg csoda vga... WOwhoz meg pláne nem:) -
#4837 Mint irtam, ugy generalja, hogy 10 jatekbol 1et vesznek meg, ami azt jelenti ugyebar ha a digitalis eladas mas formajat fogjak eroltetni haromszor nagyobb bevetelt general mint a 10+ konzol egyuttveve.
Jol latszodik hogy NDP meg 2 milliard eladast sem regisztral (elferditve a tenyeket)
Mikozben a digitalis eladasokbol is tobbet adtak el a neten keresztul a jatekokbol, mint amit leirtak.
Az online gaming iparhoz tartozik a digitalis - online eladasi modszerek is, amik nem a dobozos eladasba tartoznak igy jon ki a 70%, szal kar sirnod a fenenagy rideg jovo miatt. -
sirpalee #4836 Miért is lenne a mac jobb munkára? Ezt most magyarázd el szépen... -
#4835 pöckölgeted?:) -
#4834 höhöhöh ofp, arma, il2 ezeket sorolom. Új mapok, járművek stb-k érkeznek szinte minden patchnél, a bugjavításokon kívül. pl il2 fb 1.00-n volt talán 40 gép összesen 6 map. most 4.08-on 70 repülhető és 200 ai tehát összesen 270 és 20 map pölö a köv patchben -
#4833 "Az online game ipar egyre jobban feltoroben van a PC jatekok kozott, manapsag mar kozel 70%-at produkalja a beveteleknek."
aztadúrva! a maradék 30%-ra kell manapság PC-n "nem online" játékot csinálni?
kemény ügy és nem hiszem hogy a múltban nem ment jobban (sokkal jobban) a nem MMO gyárosok szekere...
ez lenne a jövő? elég rideg
"Tehat doglodik a PC-s ipar amikor igy generalja a jatekok tobb mint 25%-at."
hát igen...aki ma single player játékot kezd fejleszteni szerintem öngyilkosságot (vagy legalábbis közel se olyan bevételt) követ el ha nem nyomja ki konzolra is (vagy ahogy az esetek többségében ez látszik: csak arra) -
#4832 "ott a MAC, ezerszer jobb."
sorry en mar Amiga/PC-n szocializalodtam... nekem ez igy is boven jo! (NEM vagyok grafikus, nem vagyok DTPs, szal :D)
"Azért fejlesztik, mert megéri"
hu"ha! ha nem mondod... :D persze "meg" nekik megeri... EA... belefer ;)
en mondjuk mint egy kezdo befekteto biztos olyan platformot valasztanek ami tuti kasza... ezesetben most ugynezki handheld fronton: DS "asztali" fronton meg Wii :D (OMG! Wii :D) -
#4831 Na EZ szakszerűség. Köszönjük, Jakuza. ;) -
#4830 1.
2007 es valoszinuleg 2008-ban legnagyobb bevetelet produkalo jateka a piacon PC-s jatek a'la Wow.
2.
10.7 milliard dollar eves bevetelt produkalt a PC-s jatekipar 39 milliardbol, amibe beletartoznak a mobil,handheld es az egyesitett tobb mint 10db konzolok osszesitese (PS2-tolWii-ig) valamint mas bevetelek is. Tehat doglodik a PC-s ipar amikor igy generalja a jatekok tobb mint 25%-at.
3. Konzolgyartok tomkelege probalja meg mindig lenyulni a sikeres jatekokat PC-rol.
4. Az online game ipar egyre jobban feltoroben van a PC jatekok kozott, manapsag mar kozel 70%-at produkalja a beveteleknek.
-
#4829 Na látod, ez az. Ha dolgozni akarsz, ott a MAC, ezerszer jobb.
Nem vagy szakértő? Tényleg? Na ne, ha nem mondod, ki sem derül. :) Azért fejlesztik, mert megéri. Pénz. Amíg megéri, fejlesztik is majd. Ez már csak így megy. -
#4828 Nekem is az volt a problémám császárral, hogy általánosított. Közölte, hogy "az jobb és kész". Ez nem így megy. Szubjektívak vagyunk, az ember már csak ilyen. -
#4827 "meg úgy a legtöbb itteni PC-ellenestől!"
ki mondta, hogy PC ellenes vagyok? HEKAS! PC kivalo munkatars!44 :D
"Miért fejlesztenek még mindig PC-re is a cégek? Pl. az EA"
nalatod ez egy nagyon jo kerdes! nem vagyok elemzo szakerto, de azt meg a vak is latja(statisztika) hogy peldaul az EA sportjatekoknal oriasi kulonbsegek vannak eladasi fronton konzol es PC szekcio kozott... btw a SIMS nagyon megy, tuti megeri nekik :D -
#4826 Volt itt téma, hogy melyik a jobb, és hogy a futás fordulás mennyivel élethűbb gamepadon. És a játék lényege, a CÉLZÁS? Odahúzom, igazitok, lövök. Konzolon odahúzod, pöckölgeted, lősz. Még maga a mozdulat kivitelezése is közelebb áll a valósághoz, egérrel. Ennek ellenére, nem kétlem, hogy élvezetes azzal. NEKED. Nekem, nagyon nem jön be.... És bár előbb utóbb megszoknám, tudom, visszasírnám az egeret. Mert, hát különbözünk, ami neked megfelel, és jónak tartod, én nem biztos..... -
#4825 Igen. Nem is bántam. A Box miatt sok fejlesztés érte a motort. Igaz, a DX10 PC-n a 0-val volt egyenlő, de sebaj, majd a 2. rész. :) -
#4824 Azt én nagyon jól tudom hogy lesz, csak arra írtam Jakuzénak főleg hogy 360 és Pécé exluzívnak indult és volt is az sokáig. -
#4823 Rám nehezen mondhatják, lévén én írok itt a leghelyesebben. :) -
#4822 Hát mert nem értem az alapját... de ezen ne vesszünk össze. Neked jobb úgy, nekem meg nem. Ennyi. :) -
#4821 Varjsal, most jon az hogy te kocsog nem is tudsz helyesen irni.
Ez az en allaspontom :D