A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a warez mindíg sántít csak attól függ kinek teszed fel a kérdést hogy "te miért warezolsz?"

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Dzson
Egér + billentyû = 15" monitor elõtt görnyedezés asztalnál + kurva kényelmetlen kemény asztalon rángatod a kezed idegbajosan.

Kontroller = fotelból, ágyból a 42" TV vagy projektor 2 méteres képe elõtt.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Peetboy
Most miért kellett átnevezni megint a Topik címét másra? Ennek mi értelme?
Kész gagyi az egész, ha minden nap más a címe. <#wow3><#idiota><#levele>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

a pc-s játékoknak egyértelmûen nincs jövõje

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

bertino
😄DDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dzson
Ez aztán a valósághû dolog! Én is láttam ilyent régi filmeken, az oroszok mindig célba találtak a nácik meg nem + az oroszoknak nem kellett reloadolni sem. Bisztosan lézeres egeret használtak viszokaja kijbordocskival.

Pécés FPS = célba klikkelés, mintha excelt kezelnél = shit.

Kontrollerrel legalább van némi valóságérzete a dolognak, ki lehet használni a természetes mozgásokat (nem csak rohansz amerre nyomod a bill. gombot, hanem van lassulás és gyorsulás).

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

NEOreg3
csatlakoztatható, az más kérdés mennyi játék támogatja...

meg különben is akkor elvész a konzolfíling, hogyha nem a pihepuha kanapédon hátradõlve kontrollerrel a kezedben lövöldözöl

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[Jakuza]
Van es a jatekok 5%-a ha kihasznalja.
Ez a jatekkeszitok oriasi hibaja, egyszeruen nem erdekli oket hogy portoljanak a jatekba mas iranyitoeszkozt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
ezt ITT fejtsd ki (vagy olvass vissza es rajossz arra hogy miert santit a dolog

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

PS 3 ra szerelhetõ bill is meg egér is nem?

"szerintem a pixelpontos celozgatosdi/pályabetanulosdi/ugrálva fejlovést osztogatás már MUNKA" valóban hiszen van aki ebbõl él meg

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gazgoblin
mondjuk ahol az irrealitas a lenyeg ott a konzol is tamogatja az egeret (UT3)

[Jakuza]
Biztos nem mert nem tudod iranyitani ugy mint a billentyuzeten es egeren egyszerre, ebben biztos vagyok
Egyszerre 8-12 billentyut tudsz lenyomni az egerevel egyutt mikozben haladsz. Ezt egy controllerrel nem tudod megtenni balkezeddel tamasztod es iranyitod a minijoyyal vagy gombsorral ugyanez a helyzet a jobb kezzel szinten a 6-8 fo gombot elered de joreszt tamasztod a kezeddel a kontrollert.
Ezert mondtam, hogy probalj bunnyzni pl Quake3ban ami abbol all, hogy jobbra ballra ingatod a tested 45fokos szogben, mikozben ugralsz fegyvereket valtasz es losz.
Egyszeruen ezt a mozdulatsort nem lehet megcsinalni egy kontrollerrel.
Mint ahogy azt sem hogy ugy szaladsz korbe az ellenfeled korul, hogy a celkeresztet rajtatartod folyamatosan es az egergorgovel a billentyukkel egergombokkal lohetsz fegyvert valthatsz ugralhatsz zoomolhatsz es meg csomo dolgot csinalhatsz egyidoben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Warezra valaki rá van kényszerülve van aki meg meg le sem szarja hogy megvegye eredetiben holott képes lenne rá.

gazgoblin
hiddel hogy rajtam kivul kurvasok átlagos jatekos van (átlagos nalam azt jelenti hogy nem tartja eletceljanak a jatekot es nem kezd el gyakorolni mint egy nolife geek sak azert hogy legyen esely multiban)

van aki csak jatszani akar...szerintem a pixelpontos celozgatosdi/pályabetanulosdi/ugrálva fejlovést osztogatás már MUNKA

Nézd meg hogy a videókari rendesen van e benne a foglalatba vagy a monitorkábel nem tört e meg.

Van egy 3500k genius () vagyis eddíg volt mer elérte a végzete) egerem amit vagy 5 éve vettem az egérpadom meg a gimis énekfüzetem és ha begyûröm használat közben csak kitépem a felsõ lapot <#vigyor>
A 30k-s egér csak az elvetemül Gosuknak való akik ebbõl élnek hogy játszanak és kapják érte a havi fizut.

NEOreg3
kinek mi a szórakoztatóbb...

szvsz felesleges kontroller vs egér vita, mindeki azzal játszik, amivel akar és jól esik neki, de a tény az, hogy egérrel sokkal hatékonyabban megtanulhatsz célozni rövidebb idõ latt, mint azt kontrolleren tennéd. (tudom, hogy irrelális pörgés meg így szar játszani NEKED, de attól még tény)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

gazgoblin
ez teny..csak sajnos a tobbseg biztos az en szorakozasi elmenyemet valasztja....a nagyon keves vérHC gamer meg nem fogja eltartani a pc-s piacot (fõleg ha warezolgat is)

Ugyan ps 3 ommal élõben még nem volt alkalmam játszani de gyanítom tudsz pl kontroller sebességén állítani így lehet egy profi kontrolleres eltudja érni ezt a sebességet😊

[Jakuza]
VGA memoriahiba vagy melegedes, de en az elsore tippelek.

gazgoblin
igen? elkezded loni es o megpördül a masodperc tort resze alatt es fejbelõ? biztos van ilen de ez inkabb mazli max...viszont az teny hogy ilyen irreális meglepetés kurva ritkan eri az embert (ergo szorakoztatobb a jatek)

NEOreg3
ez már a 4. dimenzió😊

[Jakuza]
Ja ezt mondom en is, halal szegyen amikor gaunlettel szetverik oket amikor az ossze fegyvert tudjak hasznalni.
Egyszeruen ez van ennyivel jobban lehet iranyitani az FPSeket, kenyelmesebb jobban lehet reagalni mindenre es ami a legkevesbe elhanyagolhato, precizebb. Raillel zoom nelkul hihetetlen tavolsagbol ellehet talalni mindent reflexbol,mozgas kozben amit egy kontrollerrel 100.-ra sem.

gazgoblin
ez a pc jövõje vagy OFF topik?

Neked egyenlõbb feltétel nekem meg kihívás. Mindegyikünknek más a szórakoztatóbb.

Istencsászár
500 lóerõs versenyautó is kiállhat egy 400 lóerõs ellen, a végeredmény szerintem kivehetõ... persze lehetnek olyan esetek amikor a 400as nyer

"Nem is azt írtam hogy lenne e esélye, de ezt nemtudom, csak anyit írtam hogy kontrolleren is vannak hc prõk ugyan ugy mint egeren, amugy a két tábort felesleges egybeereszteni, lévén hogy konzolon mindenki max grafon tolja egyenlõ esélyekkel, pécén pedig butítás, cfg hakk stb... nem kell ugye sorolni hogy az a menõ manõ prõ akinek nemtudom milyen csoda eger van meg egérpada, meg hány száz ++++ fpsell suhan a játéka és hogyan állította butította hogy mindent tisztán lásson..."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

így szétesik a kép, mi lehet a gond? At elõzõ videókártyámmal is csinált ilyesmit!

kép1
kép2
kép3

NEOreg3
ha a konzolos szerveren fentvan 2-3 prokontrolleres, akkor ugyanúgy szarráaláznak, mint azt az egeresek tennék PC-n, bár konzolon jóval kevesebb van belõlük az biztos.

gazgoblin
hat szamomra akkor csak annyi derult ki hogy:
-van nehany idiota aki bemaszik PC szerverre kontrollerrel miközben tuti egy gombnyomassal ki tudna kapcsolni azt hogy ne is lasson ilyen szervert.
-kontroller vs kontroller is ugyanolyan SZORAKOZTATO mint a pixelpontos fejlovosdi geekeskedés es ezredmásodperek alatt megpördülõsdi egérrel

sõt talán még szorakoztatobb is mint az hogy bemegyek egy szerverre ahol van a 24 jatekosbol 2-3 pro aki mindenkit elkezd alázni...köszi én játszani akarok minnel egyenlobb feltetelekkel (semmi proegér, max érzékenység stb faszkodás...arra ott van a PC)

Istencsászár
Kik és milyen játékról is van szó?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

De lesz e olyan precíz? Kötve hiszem, nekem az meg sokat számít.
"z a fasz aki odamegy egyelotlen feltetelek mellett jatszani (igen te is hogy mesz oda kiralykodni. hiányzik a sikerelmeny? teged ez szorakoztat?)" ez maga a játék hibája hogy nincsenek egyenlõ feltételek, játszik vele mert megteheti és istenem ha épp pár konzolos van fent szerveren.... legyenek jobbak legyenek skillesebbek és akkor nem pwnolják szét õket. Meg ennyibõl minek játszanak kontrollerrel mikor tudják hogy esélyük nincs csak kontrolleres ellen?

[Jakuza]
Sajat szerverre jonnek be neha. Kutyat sem erdeke par halal gyenge jatekos, hiszen magyar bajnokokkal toltam evekig, nekem az nem kihivas, hogy ha vegigtekerek ezerrel rocketjumppal a falon akkor meg eltalalni se tud, meg utolerni.

Istencsászár
?

[Jakuza]
Szerinted mondjuk egy Xboxos tud jatszani PC-sel Quake 3at ?
Mert megsugom, hogy tud. 😄 Tehat nem egyenlo eselyyel vag neki.

gazgoblin
"Az lehet hogy furcsa de halalra alazom az osszes konzolost az arenakban 1v1ekben vagy mindenfele mas modozatban ahol tudnak jatszani a PCsekkel."

az a fasz aki odamegy egyelotlen feltetelek mellett jatszani (igen te is hogy mesz oda kiralykodni. hiányzik a sikerelmeny? teged ez szorakoztat? nem bantasbol de azert en elgondolkoznek)

Istencsászár
De fogd már fel hogy aki konzolon fpsezik az konzolos játékosokkal játszik, ergo mindenki egyenlõ eséllyekkel vág neki és ott is csak a skill számít semmi más ugyan úgy mint pécén...

"Ez csak azt mutatja hogy keveset fpseztén kontrolleren" ez igaz, a válaszom meg #1678 alsó mondata

Istencsászár
Ezt mire érted? ha neked a rángatózás kell akkor felrakod a szenzit maxra, pöröghetsz forogatsz ahogy jólesik😊

[Jakuza]
Az lehet hogy furcsa de halalra alazom az osszes konzolost az arenakban 1v1ekben vagy mindenfele mas modozatban ahol tudnak jatszani a PCsekkel.
Egyszeruen eg es fold az iranyitas, mikozben koerbeszaladom, akar azonnal fegyvertvaltva es ugyanebben a pillantban meg lovom is, mikozben o rendesen celra sem tud tartani ugy hogy lojjon is, egyszeruen csak azert mert tartania kell a kontrollert es emiatt sokkal kevesebb lehetosege van a szabad mozgasra amit egerrel billentyuzettel mas megtehet.
Probalj egy controlerrel bunnyzni kozben folyamatosan tuzelve es rajossz miert szar oda. 😄

Egérrel? Õszintén nem emléxem már oly rég volt. Az elsõ FPS bill rõl ment (turok) <#vigyor>
De engem zavarna hogy be vagyok szorítva hogy nem a saját képességeim szerint játszhatok hanem annyira amennyire a kontroller engedi.

Istencsászár
Ez csak azt mutatja hogy keveset fpseztén kontrolleren... ez is olyan mint a bringázás, párszor el kell esni, aztán megszokod... és utána tök természtes.

gazgoblin
hat a bioshock akkor jott ki windowsra es xboxra EGYSZERRE amikor a ps3 meg gyerekcipoben jart....

most portoltják ps3-ra is en meg kiprobalom mi bajom lehet

gazgoblin
elso par ora kurvafurcsa...utana megszokja az ember (egerrel is igy voltal vagy nem? perszehogy de!)

[Jakuza]
Amugy Gazgoblin latom, hogy allitolag a konzolos jatekok mind 6 honappal elobb jelennek meg.
Mi a helyzet a BioShock-al ? 😄

Halkan megjegyzem, teljesen valtozo van ami meg sem jelenik a masik oldalt, vagy a igazabol konzolra kiadott huzonevek jonnek hamarabb a masik oldalt.
Teljesen kiszamithatatlan mi mikor jelenik meg. Foleg miutan manapsag mar a keszitok ossze-vissza beszelnek a megjelenesekrol.
Maga az MGS4 is mar masfel eve kesik, de a szamitogepes piacon ugyanez a helyzet, amelyiket meg a kiado surgeti, abban meg kismillio buggal talalkozik a felhasznalo.

Ez akkor volt legszembetûnõbb mikor havernál HAlo 3-aztunk kontrollerrel egy résznél vagy 2 percig szarakodtam míg bill+egérrel fél perc alatt összecsomagoltam volna a társaságot. Lehet akármilyen a kontroller de vannak olyan kategóriák (pl:FPS) ahol nem veszi fel a versenyt az egér eredményességével hogy ennél a szónál maradjunk.

Istencsászár
Ugyan az a kettõ, aki megszokta annak tök mind1 hogy pécén egerezik vagy konzolon kontrollerezik... 3 óra Halo3 multizás után leülök és megyek heccsatokat osztani a csébe, 3 óra csé heccsatozás után leülök és megyek Halo3 multizni... észre sem veszem a különbséget, max azt hogy kényelmesen a kanapén elterülök, bámulon a hdtévét, szol az 5.1 és rezeg a kezemben a cucc😊

gazgoblin
hat akkor szerintem te egy szekben ucsorogsz egy asztalnal...en meg egy kanapeban hatradolve a tv-n nyomom...

most is a kanapeban uldogelve irok ide egy laptoprol hiszen PC kell minden haztartasba (csak nem feltetlen jatekra)

bertino
lehetne jobb is.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gazgoblin
hat jatekra jobb nem? hiszen olcso meg van ra egy tonna jatek amit raadasul konnyu megirni ra....